Lataa

Akkuporakoneet

Kun tarvitset ammattitasoista jälkeä, valitse BAUHAUSin akkuporakoneet. Akkuporakone on pitkäikäinen ja tehokas porakone, mutta silti hiljainen. Akkukäyttöisillä työkaluilla pääset vähemmillä huoltotöillä verrattuna polttomoottorillisiin laitteisiin etkä tarvitse piuhoja. Löydät meiltä niin akkukäyttöiset iskuporakoneet kuin ruuvinvääntimetkin. Akkuporakone ja muut akkukäyttöiset porakoneet on helppo kuljettaa mukana ja ergonomisia käyttää. Akut ja poranterät varastossa varmistavat, että urakka hoituu kerralla. Poravasarat ovat käteviä reikien tekemiseen. Valikoimastamme löydät eri kokoiset ja tehoiset akkuporakoneet sekä akkukonesarjat niin terassin rakennukseen kuin metallin ja betonin poraukseen. Tutustu kattavaan valikoimaamme BAUHAUSin verkkosivuilla tai myymälöissämme ja löydä kaikki porakoneet ja ruuvinvääntimet!

Akkuporakone - Ostajan opas

Akkuporakoneet ovat välttämätön työkalu jokaiselle kodinomistajalle tai tee-se-itse henkilölle. Olitpa sitten poraamassa reikiä, ruuvaamassa ruuveja tai tarvitset vain nopeaa fiksausta, akkuporakone voi tehdä työstäi helpompaa ja nopeampaa. Markkinoilla on niin monia vaihtoehtoja, että voi olla vaikea tietää, mikä sopii sinulle. Siksi olemme koonneet tämän ostajan oppaan auttaaksemme sinua löytämään täydellisen akkuporakoneen tarpeisiisi. Kun ostat akkuporakonetta, ota huomioon useita tekijöitä: akun tyyppi, teho, nopeusasetukset, istukan koko ja paino.

Akku - Ensimmäinen asia, joka kannattaa tarkastella, on akun tyyppi. Useimmat akkuporat käyttävät joko litiumioniakkuja (Li-ion) tai nikkelikadmium (NiCd) akkuja. Li-ion-akut ovat kevyempiä ja niillä on pidemmät käyttöajat kuin NiCd-akut, mutta ne ovat myös yleensä kalliimpia. Jos aiot käyttää poraa usein, kannattaa sijoittaa Li-ion-akkkuun.

Vääntöteho - Vääntöteho mitataan voltteina (V). Yleisesti ottaen mitä korkeampi jännite porassasi on, sitä tehokkaampi se on. Korkeampi jännite tarkoittaa myös painavampaa painoa. Jos haluat kevyemmän mallin etsi jotain pienemmällä jännitteellä olevaa poraa, kuten 12 V tai 18 V mallit.

Nopeusasetukset - Nopeusasetusten avulla voit säätää, kuinka nopeasti porasi pyörii sen mukaan, minkä materiaalin kanssa työskentelet. Pehmeämmät materiaalit vaativat hitaampia nopeuksia, kun taas kovemmat materiaalit vaativat suurempia nopeuksia. Etsi mallia, joka tarjoaa vaihtelevia nopeusasetuksia, jotta saat kaiken irti työkalustasi riippumatta siitä, mitä projektia olet tekemässä.

Istukan koko - Istukan koko kertoo kuinka suuri terä poraasi mahtuu. Tyypillisesti 1/4 tuuman tai 3/8 tuuman koot ovat yleisiä, mutta joissakin malleissa on myös suurempia istukkaita tarvittaessa. Suuremmat istukat löytyvät yleensä tehokkaammista porakoneista, joten jos tarvitset niitä, pidä niitä silmällä tehdessäsi ostoksia.

Paino - Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta on tärkeää olla huomaamatta, koska jos porasi on liian painava, se ei ole mukava tai helppokäyttöinen pitkiä aikoja ja voi johtaa väsymykseen projekteissa, joissa tarkkuus on tärkeintä. puusepäntyöt tai huonekalujen kokoonpanotehtävät jne. Kokeile ennen ostamista, jos mahdollista, jotta tiedät tarkalleen kuinka suuri paino tuntuu mukavalta kädessä käytettäessä erikokoisia teriä jne.

 

Poranterät ja tarvikkeet akkuporakoneisiin

Akkuporakoneet kuuluvat lähes jokaisen työkalulaatikkoon. Ne sopivat hyvin reikien poraamiseen, ruuvien kiinnittämiseen ja moniin muihin yleisiin tehtäviin. Ne voivat kuitenkin olla tehokkaita vain oikeanlaisilla poranterillä ja tarvikkeilla. Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin yleisimmistä akkuporakoneen poranteristä ja lisätarvikkeista sekä siitä, kuinka ne voivat auttaa sinua saamaan työsi valmiiksi nopeammin ja tehokkaammin.

Poranterät: Poranterät ovat eri muotoisia ja kokoisia erityyppisten materiaalien, kuten puun, metallin, muovin tai betonin poraamiseen. Yleisin tyyppi on kierreterä, joka on spiraalin muotoinen, mikä auttaa leikkaamaan materiaalia nopeasti ja helposti.

Poran lisävarusteet: Akkuporat vaativat myös erilaisia lisävarusteita töiden tehokkaaseen suorittamiseen. Esimerkiksi syvyysrajoittimen avulla voit asettaa reiän enimmäissyvyyden, jotta et vahingossa poraa liian syvälle materiaaliin. Istukan avainta käytetään porasi istukan kiristämiseen tai löysäämiseen, jotta voit pitää erikokoiset poranterät turvallisesti paikoillaan työskennellessäsi. Magneettiset teränpitimet estävät pieniä ruuveja katoamasta työskennellessäsi pitämällä niitä tukevasti paikoillaan. Nopeudensäätölaitteiden avulla voit säätää akkuporakoneen toimintanopeutta sen mukaan, minkä tyyppisellä materiaalilla työskentelet. Hitaammat nopeudet ovat parasta työskennellessäsi pehmeän puun kanssa, kun taas suurempia nopeuksia tulisi käyttää porattaessa kovempiin materiaaleihin, kuten metallia tai betonia.

Investoimalla laadukkaisiin poranteriin ja erityisesti akkuporakoneisiin suunniteltuihin lisävarusteisiin voit varmistaa, että jokainen työsi onnistuu turvallisesti ja tehokkaasti ilman tarpeettomia vaurioita tai viiveitä, jotka johtuvat huonoista työkaluista tai virheellisistä asetuksista. Asianmukaisella hoidolla ja huollolla nämä tuotteet kestävät useita vuosia.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja