Tavaratalomme palvelevat sinua torstaina 20.6. klo 8–20. Juhannuksena 21.–22.6. tavaratalomme ovat suljettuna. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

Pesuallashanat

Pesuallashana tarvitaan jokaiseen kylpyhuoneeseen ja niitä on saatavilla monissa eri väreissä sekä tyyleissä. Tyylikäs pesuallashana viimeistelee upean kylpyhuoneen. Laajasta valikoimastamme eri kokoiset, tyyliset ja väriset pesuallashanat. Katso myös muut hanatuotteemme, kuten keittiöhanat, suihkuletkut, suihkusetit, termostaattihanat sekä erilaiset hanatarvikkeet. Meiltä hankit tyylikkäät allashanat pesualtaisiin niin kiiltävän harmaana kuin myös kuparisena tai upean mustan värisenä. Pesuallashanat saat myös bideellä ja pesukoneventtiilillä tarpeesi mukaan. Tutustu myös helppokäyttöisiin kosketusvapaisiin hanamalleihin. 

Kuinka valita oikea WC hana kylpyhuoneeseen - vinkkejä ja vertailua

Kun suunnittelet kylpyhuoneen remonttia tai uuden wc hanan hankintaa, on tärkeää valita oikea hana, joka sopii sekä käyttötarkoitukseen että sisustukseen. WC-hanoja on saatavilla monissa eri malleissa ja ominaisuuksissa, joten vertailu ja valinta voi olla haastavaa. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä ja vertailua siitä, kuinka valita oikea hana kylpyhuoneeseen.

1. Käyttötarkoitus: Ennen kuin aloitat hanan valinnan, mieti millaiseen käyttöön se tulee. Onko kyseessä pääasiassa aikuisten vai lasten wc? Tarvitsetko yksinkertaisen hanan vai haluatko esimerkiksi termostaattiohjauksen tai kosketusvapaan toiminnon?

2. Hanan tyyli: Valitse hana, joka sopii kylpyhuoneesi sisustukseen ja tyyliin. Voit valita modernin minimalistisen hanan tai perinteisemmän mallin riippuen kylpyhuoneesi ilmeestä.

3. Materiaali: Hanat ovat yleensä saatavilla useista eri materiaaleista, kuten ruostumaton teräs, messinki tai pronssi. Valitse kestävä ja helppohoitoinen materiaali.

4. Asennus: Tarkista ennen ostoa, onko hana helposti asennettavissa olemassa olevaan wc-pönttöön tai tulevaan remonttiin. Tarvitsetko erityisiä liitäntöjä tai putkistoja?

5. Vedenkulutus: Ympäristötietoisuus on tärkeää myös wc-hanan valinnassa. Valitse hana, joka säästää vettä ja vähentää turhaa kulutusta.

6. Hinta: Vertaile eri hintaluokkien hanoja ja mieti budjettiasi ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Muista kuitenkin, että laadukas hana kestää pidempään ja voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

7. Käyttömukavuus: Testaa hanan toimintoja ja varmista, että se on helppokäyttöinen ja sopii käteesi hyvin.

8. Lisäominaisuudet: Nykyään wc-hanoissa on monia lisäominaisuuksia, kuten lämpimän veden säätö, suihku- tai hierontatoiminnot sekä älykkäät ominaisuudet kuten kosketusvapaa toiminta tai ääniohjaus. Mieti tarvitsetko näitä ominaisuuksia vai riittääkö yksinkertaisempi malli.

 

Vertaillessasi erilaisia wc-hanoja kannattaa tutustua myös muiden asiakkaiden arvosteluihin ja kokemuksiin eri malleista. Näin saat paremman käsityksen hanan laadusta ja toimivuudesta.

Kun olet tehnyt päätöksen wc-hanan valinnasta, varmista että se asennetaan ammattilaisen toimesta tai noudata tarkasti asennusohjeita. Näin varmistat, että hana toimii moitteettomasti ja kestää pitkään.

Bidehana vs. perinteinen wc-hana - eroja ja hyötyjä

Bidehana on suunniteltu erityisesti intiimihygieniaan liittyviin tarpeisiin. Bidehana sisältää usein erillisen suihkun, joka mahdollistaa lempeän vesivirran ohjaamisen intiimialueelle pesun aikana. Suihkun voimakkuutta voidaan säätää halutulla tavalla, mikä lisää käyttömukavuutta.

Yksi merkittävä etu bidehanassa on sen hygieniassa. Perinteisessä wc-hanassa käytetään paperia puhdistautumiseen, kun taas bidehanalla pystytään saavuttamaan parempi puhdistustulos veden avulla. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä ihmisille, joilla on herkkä iho tai jotka haluavat varmistaa parhaan mahdollisen puhtauden.

Lisäksi bidehanalla on myös ympäristöystävällisiä etuja. Koska bidehana käyttää vettä puhdistautumiseen, se voi vähentää paperin kulutusta ja siten pienentää jätteen määrää. Tämän lisäksi monet uudemmat bidehanamallit ovat energiatehokkaita ja voivat säästää vettä verrattuna perinteisiin wc-hanoihin.

On myös huomioitava, että bidehanan asennus voi vaatia tiettyjä muutoksia kylpyhuoneeseen tai WC-tilaan. Suihkun asentaminen saattaa vaatia lisälaitteita tai putkistojen muokkaamista. Siksi on tärkeää harkita huolellisesti omia tarpeita ennen päätöksen tekemistä.

Sekä bidehana että perinteinen wc-hana ovat hyviä vaihtoehtoja, ja niillä on omat etunsa. Bidehana tarjoaa paremman intiimihygienian ja ympäristöystävällisyyden, kun taas perinteinen wc-hana on edelleen suosittu ja helppokäyttöinen vaihtoehto. Lopullisen päätöksen tekemiseksi kannattaa harkita omia tarpeita ja mieltymyksiä sekä mahdollisia kustannuksia tai muutostarpeita asennuksen suhteen.

Tyylikkäät allashanat kylpyhuoneeseen - suosituimmat designit ja materiaalit

Yksi suosituimmista allashanojen designeista on nykyaikainen ja minimalistinen tyyli. Tällaiset hanat ovat usein yksinkertaisia muodoltaan ja väriltään, mutta niissä on silti jotain erityistä. Ne sopivat hyvin moderniin tai skandinaaviseen sisustukseen, jossa vähemmän on enemmän.

Toinen suosittu design on vintage-tyyli. Nämä hanat tuovat mieleen menneiden aikojen glamourin ja romanttisuuden. Vintage-hanoissa voi olla kauniita yksityiskohtia, kuten koristeellisia kahvoja tai kaarevia linjoja. Ne sopivat erityisen hyvin klassiseen tai maalaisromanttiseen sisustukseen.

Materiaalit

Allashanojen materiaalivalikoima on laaja, mikä antaa mahdollisuuden valita juuri omaan makuun sopivan vaihtoehdon. Yleisimmät materiaalit ovat ruostumaton teräs, messinki, pronssi sekä erilaiset kromatut tai niklatut pinnat.

  • Ruostumaton teräs on suosittu valinta, koska se on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Teräshanoissa voi olla myös erilaisia pintakäsittelyjä, kuten harjattu tai kiiltävä pinta.
  • Messinki ja pronssi ovat materiaaleja, jotka tuovat lämpöä ja luonnetta allashanaan. Ne voivat olla joko kiillotettuja tai patinoituneita, riippuen halutusta ilmeestä.
  • Kromi- ja nikkeli-pinnoitetut hanat ovat yleisiä modernissa sisustuksessa. Nämä pinnoitteet antavat hanoille kiiltävän ja tyylikkään ulkonäön.

 

Valintakriteerit

Allashanan valinnassa kannattaa ottaa huomioon paitsi design ja materiaali, myös käytännöllisyys. On tärkeää varmistaa, että allashana sopii omaan pesualtaaseen sekä muuhun kylpyhuoneen sisustukseen.

Ennen allashanan ostamista kannattaa myös miettiä käyttötarkoitusta. Jos hanan on tarkoitus olla päivittäisessä käytössä esimerkiksi perheen yhteisessä kylpyhuoneessa, kannattaa valita kestävämpi vaihtoehto. Jos taas kyseessä on vieras-WC:n allas, voi panostaa enemmän ulkonäköön.

Yhteenveto

Tyylikkäät allashanat ovat tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta. Suosituimmat designit vaihtelevat minimalistisesta modernista tyylistä romanttiseen vintage-tyyliin. Materiaalivalikoima on laaja, ja yleisimmät vaihtoehdot ovat ruostumaton teräs, messinki, pronssi sekä erilaiset kromi- ja nikkeli-pinnoitteet. Allashanan valinnassa kannattaa ottaa huomioon paitsi ulkonäkö ja materiaali, myös käytännöllisyys ja käyttötarkoitus.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja