Tavaratalomme ovat juhannusaattona ja -päivänä 21.–22.6. suljettuna. Palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. klo 10–18. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

Sähkötakat

Haaveiletko omasta takasta, mutta siihen ei ole mahdollisuutta? Sähkötakka on tällöin oiva ratkaisu. Sähkötakka tuo tulen leimua ja takan tunnelmaa kotiisi ilman perinteisen takan tuomaa vaivaa. Lämmittävä sähkötakka on lumoavan upea sisustuselementti, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa kotiin. Valikoimastamme löydät sähkötakat sekä sisutustakat eri kokoisina ja tehoisina. Sähkökamina yhdistää perinteisen muotokielen moderneihin ominaisuuksiin. Asenna sähkötakka vaikka seinälle ja katsele liekkien leimua vaikka suoraan sängystä. Löydät sähkötakat sekä sisustustakat kotisi sisustukseen BAUHAUSin verkkokaupasta tai myymälöistämme aina edulliseen hintaan! Löydät meiltä myös perinteiset takat, ja niihin lisäksi pelletit, puutelineet, sekä takkatarvikkeet

Miten valita sopiva sähkötakka omaan kotiin?

Sähkötakka on suosittu vaihtoehto kodin lämmitysratkaisuksi, sillä se tarjoaa tunnelmallista lämpöä ja lisää viihtyisyyttä huoneeseen. Sähkötakan valitseminen omaan kotiin voi kuitenkin olla haastavaa, sillä markkinoilla on lukuisia erilaisia ominaisuuksia omaavia malleja. 

Tämän artikkelin tarkoituksena on antaa vinkkejä sopivan sähkötakan valintaan ottaen huomioon tekijät kuten tehontarve ja koko, tyyli ja muotoilu, asennus- ja sijoitusmahdollisuudet, lämmitysteho ja säätömahdollisuudet sekä hinta ja budjetti.

Lue eteenpäin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä sopivan sähkötakan löytämiseksi juuri sinun kotiisi.

Tehontarve ja koko

Ensimmäinen tärkeä tekijä sähkötakan valinnassa on sen tehontarve ja koko. Tehontarve määrittelee, kuinka paljon lämpöä takka pystyy tuottamaan ja kuinka suureen tilaan se on sopiva. On tärkeää ottaa huomioon oman kodin tarpeet: pienemmät tilat vaativat pienemmän tehon, kun taas suurempiin tiloihin kannattaa valita tehokkaampi takka.

Koon osalta on hyvä miettiä myös takan fyysistä kokoa ja miten se sopii sisustukseen. Sähkötakkoja on saatavilla eri mallisina ja muotoisina, joten löydät varmasti sellaisen, joka sopii juuri sinun kotisi tyyliin. Mittaa huolellisesti tila, johon aiot asentaa sähkötakan, jotta voit valita oikean kokoisen mallin.

Tyyli ja muotoilu

Sähkötakka voi olla myös tärkeä sisustuselementti kodissasi, joten tyyli ja muotoilu ovat olennaisia tekijöitä valintaprosessissa. Valitse sähkötakka, joka sopii yhteen kodin yleisen sisustustyylin kanssa. Onko kotisi moderni vai perinteinen? Haluatko takan olevan näyttävä katseenvangitsija vai hillitympi osa kokonaisuutta?

Mieti myös takan materiaalia ja väritystä. Onko sinulla mieltymys metallipintoihin tai haluatko ehkä lasipintaisen takan? Varmista, että valitsemasi sähkötakka täyttää sekä toiminnalliset että visuaaliset tarpeesi.

Asennus- ja sijoitusmahdollisuudet

Sähkötakan asennus- ja sijoitusmahdollisuudet ovat tärkeästi harkittavia tekijöitä. Ensinnäkin, mieti haluatko kiinteän vai kannettavan sähkötakan. Kiinteä takka voidaan asentaa suoraan seinään tai rakentaa esimerkiksi polttopuita jäljittelevän koristeen ympärille. Kannettava takka puolestaan tarjoaa joustavuutta sen siirtämiseen eri huoneisiin tai kodin uudelleenjärjestelyihin.

Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon takan vaatima tila. Onko sinulla riittävästi vapaata seinätilaa kiinteälle takalle? Vai tarvitsetko kompaktimman mallin, joka mahtuu pienempään tilaan? Huomioi myös turvallisuusnäkökulmat, kuten etäisyys palavista materiaaleista ja pistorasioista.

 

Sisustustakka - luova tapa lisätä lämpöä ja tyyliä kotiin

Sisustustakka on loistava tapa tuoda kodin sisustukseen lämpöä, tunnelmaa ja tyylikkyyttä. Se ei ainoastaan tarjoa miellyttävää lämpöä, vaan toimii myös sisustuselementtinä, joka voi muuttaa huoneen ilmettä ja luoda viihtyisän ilmapiirin.

Sisustustakan monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä suositun valinnan niin modernissa kaupunkikodissa kuin maalaisidyllissäkin. Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä erilaisia tapoja hyödyntää sisustustakkaa kodin sisustuksessa sekä antaa vinkkejä sen valintaan ja sijoittamiseen.

Lue eteenpäin saadaksesi inspiraatiota ja ideoita siitä, miten voit lisätä lämpöä ja tyyliä kotiisi sisustustakan avulla.

 

Sisustustakan monipuoliset käyttömahdollisuudet

Sisustustakka tarjoaa lukuisia monipuolisia käyttömahdollisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan kodin sisustukseen. Ensinnäkin, sisustustakka voi toimia keskipisteenä huoneessa, luoden lämpöä ja tunnelmaa. Se voi olla myös tyylikäs lisä olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, tarjoten paikan rentoutumiseen ja viihtymiseen.

Lisäksi sisustustakka voi myös jakaa tilan eri osioihin tai toimia näyttävänä taiteellisena elementtinä seinällä. Voit sijoittaa takan esimerkiksi ruokailutilaan tai avoimen tilan jakajaksi olohuoneeseen ja keittiöön.

 

Koristetakka - kodikkuutta ilman lämmitystarvetta

Koristetakka on loistava tapa tuoda kotiin lämpöä ja tunnelmaa ilman varsinaista lämmitystarvetta. Se tarjoaa kodikkuutta ja visuaalista viehätystä, luoden viihtyisän ilmapiirin huoneeseen.

Koristatakat ovat erityisen suosittuja niissä tiloissa, joissa ei tarvita lisälämmitystä tai joissa muu lämmitysjärjestelmä hoitaa pääasiallisen lämmön tuottamisen. Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä koristatakan etuja ja käyttömahdollisuuksia sekä antaa vinkkejä sen valintaan ja sijoittamiseen kotona.

Lue eteenpäin saadaksesi inspiraatiota siitä, miten voit lisätä kodikkuutta koristatakalla.

Energiatehokas lämmitysratkaisu

Koristetakka on erinomainen valinta niille, jotka haluavat lisätä kodikkuutta ja tunnelmaa ilman varsinaista lämmitystarvetta. Se tarjoaa visuaalista viehätystä ja luo viihtyisän ilmapiirin huoneeseen, mutta ei tuota merkittävää lämpöä. Tämä tekee siitä energiatehokkaan vaihtoehdon tiloihin, joissa muu lämmitysjärjestelmä hoitaa pääasiallisen lämmön tuottamisen.

Koristetakan avulla voit nauttia takan liekkien loimusta ja tunnelmasta ilman ylimääräisiä lämmityskustannuksia. Se sopii erityisen hyvin esimerkiksi kesähuvilalle tai muihin tiloihin, joissa halutaan luoda kodikasta tunnelmaa ilman tarvetta lisälämmitykselle.

Monipuoliset mallit ja koot

Koristetakkoja on saatavilla monenlaisia malleja ja kokoja, joten voit valita juuri sinun kotiisi sopivan vaihtoehdon. Mallivalikoima ulottuu perinteisistä takkamalleista moderneihin ja minimalistisiin design-takkoihin.

Koon osalta voit valita koristetakan, joka sopii täydellisesti huoneen mittasuhteisiin. Pienempi takka voi olla ihanteellinen esimerkiksi makuuhuoneeseen tai eteiseen, kun taas suurempi takka voi toimia upeana keskipisteenä olohuoneessa tai ruokailutilassa.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja