Lataa

Ulkoseinämaalit

Ulkoseinämaalilla maalaat helposti talot, ulkoseinät, julkisivut, aidat ja aitat. BAUHAUSin valikoimasta löydät talomaalit, joilla maalaat kätevästi talon ulkoseinät, sekä nopeasti kuivuvat öljymaalit muun muassa julkisivujen ja aitojen maalaamiseen. Valikoimamme sisältää myös monet muut ulkoseinämaalit. Esimerkiksi ulkokattomaalit ovat käteviä katon uudelleen maalaamiseen ja jälkien peittämiseen. Ovimaalit taas sopivat ulko-ovien pintojen raikastamiseen ja kalustemaalit terassikalusteiden maalaamiseen. Kivimaalit ovat kivitaloille hyvä ratkaisu pintojen siistimiseen. Puuöljyt puolestaan sopivat terassin huoltamiseen, jotta terassilaudat pysyvät hyvässä kunnossa eivätkä ala erittää tikkuja. Tutustu talomaalien valikoimaamme ja muihin tuotteisiimme verkkokaupassamme tai tule ostoksille lähimpään BAUHAUS-tavarataloosi.

BAUHAUS - Paras valikoima ulkoseinämaaleja

BAUHAUS tarjoaa laajan valikoiman ulkoseinämaaleja, joiden avulla voit maalata talot, ulkoseinät, julkisivut, aidat ja aitat. Meidän valikoimassamme on kaikki tarvitsemasi, olipa kyseessä sitten talomaalausprojekti tai aitasi uudelleen maalaus.

Talomaalit: valkoinen ulkomaali ja musta talomaali

Etsitkö täydellistä valkoista ulkomaalia tai tyylikästä mustaa talomaalia? BAUHAUSin valikoimasta löydät laadukkaat talomaalit, joilla maalaat kätevästi talon ulkoseinät. Meiltä saat kaikki värit ja sävyt, jotka tuovat kotisi julkisivun eloon ja kestävät vuodesta toiseen.

Öljymaalit: nopeasti kuivuvat ratkaisut

BAUHAUSin nopeasti kuivuvat öljymaalit ovat erinomainen valinta muun muassa julkisivujen ja aitojen maalaamiseen. Ne tarjoavat kestävän suojan sään aiheuttamille vaurioille, ja niiden helppo levitys säästää aikaa ja vaivaa.

Ulkokattomaalit: uudista kattosi

Ulkokattomaalit ovat käteviä katon uudelleen maalaamiseen ja jälkien peittämiseen. Meidän ulkokattomaalimme tarjoavat erinomaisen suojan ja pitkäikäisyyden, jotta kattosi pysyy kauniina pitkään.

Ovi- ja kalustemaalit: pintojen raikastamiseen

Ovimaalit sopivat ulko-ovien pintojen raikastamiseen, ja kalustemaalit ovat ihanteellisia terassikalusteiden maalaamiseen. Nämä tuotteet antavat kalusteillesi uuden ilmeen ja lisäsuojaa.

Kivimaalit ja puuöljyt: paras huolto kotiisi

Kivimaalit ovat kivitaloille hyvä ratkaisu pintojen siistimiseen, kun taas puuöljyt sopivat erityisen hyvin terassin huoltamiseen. Puuöljyllä käsitellyt terassilaudat pysyvät hyvässä kunnossa eivätkä ala erittää tikkuja.

Tutustu talomaalien valikoimaamme ja muihin tuotteisiimme verkkokaupassamme tai tule ostoksille lähimpään BAUHAUS-tavarataloosi. BAUHAUS on ylpeä voidessaan tarjota kaikki tarvitsemasi ulkomaalausprojektiisi - tervetuloa ostoksille!

Talon maalaus: Näin valitset oikean värin

Talon maalaus on yksi suurimmista päätöksistä, joita kodinomistaja voi tehdä. Se vaikuttaa paitsi talon ulkonäköön myös sen arvoon ja kestävyyteen. Siksi on tärkeää valita oikea väri talon maalaukseen.

Talomaalin värin valinta: mitä ottaa huomioon

Ennen kuin aloitat maalaustyön, sinun tulisi harkita seuraavia asioita:

1. Talosi arkkitehtuuri: On tärkeää ottaa huomioon talosi arkkitehtuuri ja sen tyyli ennen kuin valitset värin. Esimerkiksi perinteiselle talolle sopii paremmin klassinen väri, kun taas modernille talolle sopii rohkeampi väri.

2. Ympäristö: Ympäröivän alueen maisema voi myös vaikuttaa värivalintaan. Jos kotisi sijaitsee metsän keskellä, luonnolliset sävyt voivat olla parempi vaihtoehto kuin kirkkaat tai voimakkaat värit.

3. Ilmastolliset tekijät: Maalin kestävyys riippuu myös ilmastollisista tekijöistä, kuten auringosta, sateesta ja lumesta. Valitse siis kestävä maali, joka kestää näitä tekijöitä.

4. Muut rakennukset: On hyvä harkita myös ympärillä olevien rakennusten värejä ennen kuin valitset oman talosi värin. Tämä auttaa varmistamaan, että talosi sopii ympäristöön.

Kun olet harkinnut näitä tekijöitä, voit aloittaa värin valinnan. Seuraavassa on muutamia vinkkejä:

1. Kokeile ennen kuin ostat: Osta pieni määrä maalia ja kokeile sitä seinään tai palaan puuta ennen kuin päätät lopullisesta väristä.

2. Huomioi auringonvalo: Varmista, että olet nähnyt värin eri valossa ennen kuin teet päätöksen. Väri voi näyttää erilaiselta auringonpaisteessa ja pilvisellä säällä.

3. Pidä se yksinkertaisena: Jos et ole varma, mikä väri sopii parhaiten kotisi ulkonäköön, pidä se yksinkertaisena ja valitse neutraali väri, kuten beige tai harmaa.

4. Kysy ammattilaisilta neuvoja: Ammattimaalari voi auttaa sinua löytämään täydellisen värin kotisi ulkonäölle ja tarjota muita hyödyllisiä neuvoja maalaukseen liittyen.

Talon maalaus on suuri projekti, mutta oikean värivalinnan avulla voit luoda kauniin kodin ulkonäön, joka kestää vuosia tulevaisuudessa. Muista ottaa huomioon yllä mainitut tekijät ja kysyä ammattilaisilta neuvoja, jos olet epävarma värivalinnasta.

Kuinka usein talo tulisi maalata? Asiantuntijan vinkit

Talon maalaaminen on tärkeä osa kodin ylläpitoa ja ulkonäön säilyttämistä. Mutta kuinka usein talo tulisi maalata? Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä se riippuu monesta tekijästä, kuten ilmasto-olosuhteista, maalin laadusta ja käytetystä värityksestä.

Sääolosuhteet vaikuttavat siihen, kuinka usein talo tarvitsee maalata

Asiantuntijoiden mukaan talon maalaamisen tarve riippuu suuresti sääolosuhteista. 

Esimerkiksi alueilla, joissa on paljon sadetta tai lunta, talon maalaus saattaa olla tarpeellista useammin kuin kuivemmissa ilmastoissa. Myös auringonpaiste voi haalistaa väriä nopeammin ja vaatia uudelleenmaalausta.

Maalin laadun ja talon värin vaikutus - valkoinen vai musta talomaali 

Maalin laatu vaikuttaa myös siihen, kuinka usein talo tulee maalata. Laadukkaampi maali kestää pidempään ja pysyy paremmin kiinni pinnassa. Halvempi maali saattaa hilseillä pois nopeammin tai haalistua nopeasti.

Talon väritys vaikuttaa myös siihen, kuinka usein sitä tulee huoltaa. Vaaleat värit haalistuvat helpommin kuin tummat värit, joten ne voivat vaatia uudelleenmaalausta tiheämmin.

Yleisesti ottaen asiantuntijat suosittelevat talon maalaamista noin 5-10 vuoden välein. Tämä aikaväli voi kuitenkin vaihdella suuresti riippuen yllä mainituista tekijöistä.

Pidä talon maalipinta pidempään hyvässä kunnossa huoltamalla sitä

On tärkeää pitää talon maalipinta puhtaana ja ehjänä, jotta se kestää mahdollisimman pitkään. Maalipinnan puhdistus säännöllisesti esimerkiksi painepesurilla tai harjalla auttaa poistamaan likaa ja estämään homeen kasvua. Halkeamat tai muut vauriot tulisi korjata mahdollisimman pian, jotta ne eivät johtaisi suurempiin ongelmiin.

Jos olet epävarma siitä, milloin talosi tarvitsee uudelleenmaalausta, kannattaa pyytää ammattilaisen arvio tilanteesta. Ammattilainen osaa arvioida maalin kunnon ja antaa suosituksia sen huoltamiseksi.

Talon maalaaminen voi olla iso projekti, mutta se on tärkeä osa kodin ylläpitoa ja ulkonäön säilyttämistä. Sopiva aikaväli uudelleenmaalaamiselle riippuu monesta tekijästä, mutta yleensä noin 5-10 vuoden välein on hyvä aika tarkastella tilannetta ja tarvittaessa aloittaa projekti uudestaan. Muista myös pitää huolta maalipinnasta säännöllisellä puhdistuksella ja korjata mahdolliset vauriot nopeasti.

Nämä kiinnostavat juuri nyt

  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Käyttökohde 
  Sävytettävät ja valmissävyt 
  Ohenne 
  Värikartta 
  Kiiltoaste

  Pintamaalin kiiltoaste vaikuttaa värin kokemiseen eli siihen, miltä valittu värisävy näyttää pinnalla. Mitä korkeampi kiilto, sitä kylläisempi ja intensiivisempi väri on. Kiiltävämpi ja kovempi maalipinta on myös helpompi puhdistaa ja kestää paremmin pyyhkimistä. Mitä himmeämpi maalin kiilto taas on, sitä pehmeämmältä ja rauhallisemmalta väri näyttää.

   
  Soveltuvuus 
  Väri 
  Purkkikoko 
  Järjestä
  38 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja