Tavaratalomme ovat juhannusaattona ja -päivänä 21.–22.6. suljettuna. Palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. klo 10–18. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

Paljut, kylpytynnyrit ja tarvikkeet

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin pulahtaa lämpimään veteen suoraan omalla takapihalla?  Palju ja kylpytynnyri tuovat iloa pihalle kesään ja talveen. Paljut, niin kuin ulkoporeammeet, nousevat erityisesti arvoonsa tähtikirkkaiden iltojen rentouttavissa kylpyhetkissä, ja puulämmitteiset paljut lämpiää tehokkaasti pakkassäässäkin  kaminalla. Kylpypalju tuo pientä luksusta arkeen kotipihalle ja tekee mökille sijoitettuna mökkeilystä vieläkin houkuttelevampaa. Palju on helppo pitää puhtaana pintamateriaaliensa ansiosta, jolloin altaan ylläpitäminen on vaivatonta. Paljun asennus onnistuu nopeaa ja vaivattomasti päästäen sinut nauttimaan pikaisesti kylpytynnyrin tarjoamista virkistävistä ja rentouttavista kylpyhetkistä. Tilaa nyt oma kylpytynnyri tai palju BAUHAUSin verkkokaupasta tai myymälästä ja tuo kylpylän luksus omalle pihallesi! Löydät myös valikoimastamme ulkoporealtaat, uima-altaat sekä uima-allastarvikkeet!

Palju - Minkälainen palju sinun tulisi valita?

Palju on yksi parhaista tavoista rentoutua ja nauttia kylpyläelämyksestä omassa kodissa. Paljut ovat erittäin suosittuja, koska ne tarjoavat monia terveyshyötyjä, kuten stressin lievitystä, lihasten rentoutumista ja verenkierron parantamista. Paljun valitseminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä markkinoilla on paljon erilaisia malleja ja tyylejä. Tämän artikkelin avulla voit selvittää millainen palju sopii sinulle.

 

Koko

Ensimmäinen asia, joka sinun pitää harkita paljun valinnassa on sen koko. Paljujen koot vaihtelevat pienistä yhden henkilön malleista suuriin perhe paljuihin. Jos aiot käyttää paljoa yksin tai vain puolisosi kanssa, pienempi malli riittää hyvin. Suurempi palju taas sopii paremmin perheille tai isommille ryhmille.

Materiaali

Toinen tärkeä tekijä on materiaali. Paljut voivat olla tehty erilaisista materiaaleista, mutta yleisimpiä ovat muovi ja puu. Muoviset paljut ovat kevyitä ja helppoja puhdistaa, mutta niiden ulkonäkö ei välttämättä ole kaikkein houkuttelevin. Puupaljut taas näyttävät kauniilta ja luonnollisilta, mutta ne vaativat enemmän huoltoa ja puhdistusta.

Lämmitys

Kolmas tärkeä tekijä on lämmitys. Paljut voidaan lämmittää joko sähköllä tai puilla. Sähkölämmitteiset paljut ovat helppoja käyttää, sillä niitä voi ohjata termostaatilla. Puulämmitteiset paljut taas tarjoavat perinteisemmän kylpyläelämyksen ja niiden käyttö on ekologisempaa, sillä ne eivät kuluta sähköä.

Yhteenveto

Paljun valitseminen voi olla haastavaa, mutta kun otat huomioon nämä kolme tekijää - koko, materiaali ja lämmitys - löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin. Muista myös tutkia eri valmistajien tuotteita ja lukea arvosteluja ennen ostopäätöksen tekemistä. Hyvä palju tarjoaa sinulle rentouttavan elämyksen vuosiksi eteenpäin.

Löydät myös valikoimastamme ulkoporealtaat, uima-altaat sekä uima-allastarvikkeet!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä paljusta

Palju eli kylpytynnyri on suosittu rentoutumisväline, joka sopii niin kesä- kuin talvikäyttöön. Paljun käyttö herättää usein kysymyksiä, joten tässä artikkelissa vastaamme muutamiin yleisiin kysymyksiin paljusta.

 

Miksi valita palju?

Paljun käyttö tarjoaa monia hyötyjä. Se auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä sekä parantamaan verenkiertoa. Paljuun voi lisätä myös erilaisia aromaattisia öljyjä tai suolaa, jotka tehostavat rentoutumista ja hoitavat ihoa. Lisäksi palju on sosiaalinen paikka, jossa voi viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Miten palju toimii?

Paljun toiminta perustuu lämpimän veden käyttöön. Vesi lämmitetään puilla tai sähköllä toimivalla lämmitysjärjestelmällä, jonka avulla vesi pysyy halutussa lämpötilassa. Paljun veden puhdistus tapahtuu yleensä kemikaaleilla tai suodattimella.

Kuinka usein paljua tulisi puhdistaa?

Paljun puhdistus riippuu siitä, kuinka usein sitä käytetään ja millaisessa ympäristössä se sijaitsee. Yleensä palju tulisi puhdistaa noin kerran viikossa, mutta jos sitä käytetään usein tai se sijaitsee esimerkiksi metsän reunassa, puhdistus tulisi tehdä useammin. 

Miten paljun veden lämpötila säädetään?

Paljun veden lämpötilaa voidaan säätää joko puilla tai sähköllä toimivalla lämmitysjärjestelmällä. Lämmitysjärjestelmän avulla vesi pysyy halutussa lämpötilassa ja sen säätämiseen voi käyttää termostaattia. Jos palju on varustettu puulämmitteisellä järjestelmällä, veden lämpötilaa voidaan säädellä lisäämällä tai vähentämällä polttopuita.

Kuinka pitkään paljua voi käyttää kerrallaan?

Paljun käyttöaika riippuu siitä, kuinka hyvin sen vesi pysyy halutussa lämpötilassa ja kuinka usein sitä puhdistetaan. Yleensä paljua voi käyttää noin useamman tunnin kerrallaan, mutta tätä ajanjakson voi venyttää pidemmällekin, jos vesi pysyy tarpeeksi lämpimänä eikä sen laatu heikkene.

Mitkä ovat tärkeimmät turvallisuusohjeet paljun käytössä?

Paljun käytössä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita. Ennen paljun käyttöä tulee varmistaa, että sen rakenne ja lämmitysjärjestelmä ovat kunnossa. Paljuun ei saa lisätä alkoholia tai muita päihteitä, sillä ne voivat heikentää käyttäjän kykyä arvioida riskejä. Lisäksi paljuun ei saa mennä yksin eikä lapsia saa jättää ilman valvontaa.

Yhteenveto

Palju on suosittu rentoutumisväline, joka tarjoaa monia hyötyjä. Sen käyttöön liittyy kuitenkin myös turvallisuusriskejä, joten sen käytössä on tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja huolehtia puhdistuksesta sekä lämmitysjärjestelmän kunnosta. Paljuun kannattaa tutustua huolellisesti ennen sen hankkimista ja varmistua siitä, että se sopii omaan käyttötarkoitukseen ja ympäristöön.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja