Lataa

Ulkoporealtaat, ulkoporeammeet ja allasportaat

Tuo luksusmainen kylpylätunnelma pihallesi ulkoporealtaalla, jonka voit sijoittaa terassille ja nauti kylvystä vaikka päivittäin. Ulkoporealtaat tuovat talvella aivan erilaisen kokemuksen jossa poreet ja lämpö pääsevät kunnolla oikeuksiin. Ulkoporeammeen lämmöstä on rentouttavaa tähyillä tähtitaivasta ja nauttia poreiden hieronnasta. Ulkoporealtaat ovat vaivattomia ylläpitää itsepuhdistustoimintojen avulla, ja kustannukset on helppo pitää matalina suojaamalla altaan kannella kun sitä ei käytetä. Uima-allastarvikkeet auttavat pitämään myös ulkoporeammeen siistinä. Kun kaipaat toisenlaisia pulahdushetkiä uima-altaat, tai paljut ja kylpytynnyrit ovat mainio vaihtoehto. Tutustu BAUHAUSin yksinoikeudella tarjoamiin, laadukkaisiin Camargue-ulkoporealtaisiin ja myös Bestway tarvikkeisiin kylpyhetkiä varten. Tule ostoksille BAUHAUSin verkkokauppaan ja tilaa arkeen luksusta nopealla toimitusajalla ja kotiinkuljetuksella!

Ulkoporealtaat - Nauti rentouttavasta kylpemisestä omalla pihalla

Ulkoporealtaat ovat loistava tapa nauttia rentouttavista kylvyistä omalla pihalla tai terassilla. Ne tarjoavat ylellisen kylpykokemuksen, joka yhdistää lämpimän veden, poreiden ja kauniin ulkoilman. 

Tuo luksusmainen kylpylätunnelma pihallesi ulkoporealtaalla, jonka voit sijoittaa terassille ja nauti kylvystä vaikka päivittäin. Ulkoporealtaat tuovat talvella aivan erilaisen kokemuksen jossa poreet ja lämpö pääsevät kunnolla oikeuksiin. Ulkoporeammeen lämmöstä on rentouttavaa tähyillä tähtitaivasta ja nauttia poreiden hieronnasta. Ulkoporealtaat ovat vaivattomia ylläpitää itsepuhdistustoimintojen avulla, ja kustannukset on helppo pitää matalina suojaamalla altaan kannella kun sitä ei käytetä. Uima-allastarvikkeet auttavat pitämään myös ulkoporeammeen siistinä. 

Kun kaipaat toisenlaisia pulahdushetkiä, uima-altaat, tai paljut ja kylpytynnyrit ovat mainio vaihtoehto. Tutustu BAUHAUSin yksinoikeudella tarjoamiin, laadukkaisiin Camargue-ulkoporealtaisiin ja myös Bestway tarvikkeisiin kylpyhetkiä varten.

BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat ulkoporealtaat, jotka sopivat niin pieneen kuin isompaankin pihaan. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä itsellesi sopiva poreallas ulos.

Ulkoporealtaiden edut

Ulkoporealtaat tarjoavat monia etuja, kuten terveysvaikutuksia ja rentoutumista. Niiden lämmin vesi auttaa lihaksia rentoutumaan, mikä voi lievittää stressiä ja kipuja. Poreet parantavat verenkiertoa ja voivat auttaa rentoutumaan raskaan työpäivän jälkeen.

Valitse sopiva ulkoporeallas

BAUHAUSin valikoimasta löytyy erilaisia ulkoporealtaita, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Muista ottaa huomioon altaan koko, muoto ja materiaali valitessasi sopivaa poreallasta.

 1. Koko ja muoto

Ulkoporealtaan koko ja muoto vaikuttavat siihen, kuinka monta henkilöä mahtuu kylpemään yhtä aikaa. Mieti, kuinka suuri tila sinulla on käytettävissä ja kuinka monta ihmistä haluat kutsua kylpyhetkiin. BAUHAUSin valikoimasta löydät niin pieniä kuin suuria altaita, jotka sopivat erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

 1. Materiaalit

Ulkoporealtaat valmistetaan usein kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista, kuten akryylistä, lasikuidusta tai muovista. Mieti, minkälaisen materiaalin haluat altaallesi, sillä se vaikuttaa altaan ulkonäköön, kestävyyteen ja hintaan.

 1. Tehokkuus ja energiansäästö

Energiatehokkuus on tärkeä seikka valittaessa ulkoporeallasta. BAUHAUSin valikoimasta löydät energiatehokkaita malleja, jotka auttavat pitämään sähkönkulutuksen ja ympäristövaikutukset kurissa. Etsi altaan teknisistä tiedoista sen energialuokitus ja vertaile eri vaihtoehtoja.

 1. Lisävarusteet ja ominaisuudet

Ulkoporealtaisiin on saatavilla erilaisia lisävarusteita ja ominaisuuksia, kuten valaistus, äänentoisto ja erilaiset suuttimet. Mieti, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä ja valitse altaasi sen mukaan.

Asennus ja ylläpito

Ulkoporealtaan asennus ja ylläpito ovat tärkeitä seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon valintaa tehdessä. Noudata valmistajan ohjeita asennuksessa ja huolehdi säännöllisestä ylläpidosta, jotta altaasi pysyy hyvässä kunnossa pitkään.

 1. Asennus

Ulkoporeallas tulee asentaa tasaiselle ja kantavalle alustalle, kuten laatoitetulle tai betonoidulle pinnalle. Varmista, että alueella on riittävästi tilaa altaalle, sen ympärille ja mahdollisille lisävarusteille. Jos olet epävarma asennuksesta, konsultoi ammattilaista tai valmistajan ohjeita.

 1. Ylläpito

Ulkoporealtaan ylläpito on tärkeää altaan toimivuuden ja hygienian kannalta. Tarkista vedenlaatu säännöllisesti ja lisää tarvittaessa kemikaaleja, kuten klooria tai aktiiviainetta. Huolehdi myös suodattimen puhdistamisesta ja vaihda se tarvittaessa.

Inspiraatiota ja vinkkejä ulkoporealtaan käyttöön

Ulkoporealtaan käyttö ei ole pelkästään kylpemistä, vaan voit myös järjestää hauskoja illanistujaisia tai perhejuhlia altaan äärellä. Katso lisää vinkkejä ja ideoita altaan käyttöön BAUHAUSin blogista ja Instagramista.

BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan ulkoporealtaan. Tervetuloa ostoksille!

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Kampanja 
Väri 
Henkilömäärä 
Värilliset led valot 
Järjestä
15 tuotetta
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja