Lataa

Suomen liput, viirit ja tarvikkeet

Jokaisella Suomen kansalaisella on oikeus ja kunnia liputtaa Suomen lipulla. Nousi Suomen lippu lipputankoon sitten itsenäisyyspäivänä, juhannuksena, syntymäpäivinä tai valmistujaisina. Löydät valikoimastamme myös Suomen veneliput ja somistusliput. Pystytä lippu viimeistellylle pihalle, koristekivet, suihkulähteet ja siirtonurmi auttavat sinua luomaan täydellisen pihan liputusta varten! Osta Suomen maajoukkuepeleihin kannatusliput ja Suomen viirit maajoukkuepeleihin BAUHAUSin tavarataloista ja verkkokaupasta aina edulliseen hintaan, muita tarvikkeita kuten lippunarua unohtamatta. Hyvä Suomi!

Suomen liput, viirit ja tarvikkeet: ylpeys ja perinne kunniaan

Kun kyseessä on Suomen lippu, kyseessä on enemmän kuin vain kangaspala – se on kansallinen symboli, joka edustaa ylpeyttä, historiaa ja perinteitä. Jokaisella Suomen kansalaisella on sekä oikeus että kunnia liputtaa Suomen lipulla erilaisissa juhlatilanteissa. Olipa kyseessä sitten itsenäisyyspäivä, juhannus, syntymäpäivät, valmistujaiset tai muut merkkipäivät, BAUHAUSin valikoimasta löydät korkealaatuiset Flagmoren liput ja viirit juhlapäiviesi kohokohdaksi.

Tarjoamme laajan valikoiman Suomen lippuja eri kokoluokissa ja materiaaleissa, varmistaen, että löydät täydellisen lipun juuri sinun tarpeisiisi. Valikoimastamme löytyy myös Suomen veneliput, jotka ovat välttämättömiä vesillä liikkujille, sekä somistusliput ja omaliput, jotka tuovat lisäväriä ja tunnelmaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Lisäksi meillä on kaikki tarvittavat liputustarvikkeet, kuten lippunarut, lipputangot ja kiinnikkeet, jotta liputus onnistuu helposti ja vaivattomasti. Halusitpa sitten pystyttää lipun viimeistellylle pihalle tai koristella kotiasi, autamme sinua luomaan täydellisen ympäristön liputusta varten. Meiltä löydät myös kaikki piharakentamisen ja -suunnittelun tarvikkeet, kuten koristekivet, suihkulähteet ja siirtonurmet, jotka auttavat sinua luomaan juhlavan ja tyylikkään pihan.

Älä unohda myöskään kannatuslippujamme ja viirejämme, jotka ovat erinomainen tapa osoittaa tukeasi Suomen maajoukkueille erilaisissa urheilutapahtumissa. Saatavilla on monenlaisia vaihtoehtoja aina edulliseen hintaan, niin BAUHAUSin myymälöistä kuin verkkokaupastamme.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydelliset liput, viirit ja tarvikkeet kaikkiin juhlallisiin hetkiin. Yhdessä teemme juhlapäivistäsi vieläkin merkittävämmät. Hyvä Suomi!

Suomen lippu ja sen rooli historiallisissa tapahtumissa

Suomen lippu on kansallinen symboli, jolla on ollut merkittävä rooli Suomen historiallisissa tapahtumissa. Siniristilippu, joka koostuu valkoisesta pohjasta ja sinisestä rististä, on käytössä ollut jo yli sata vuotta.

Lipun historia juontaa juurensa 1800-luvulle, kun Suomi oli osa Venäjän keisarikuntaa. Tuolloin lipussa oli vain sininen risti valkoisella pohjalla ilman erityisiä kansallisia symboleja. Lipusta tuli kuitenkin suosittu ja tunnustettu symboli suomalaisten keskuudessa.

Suomen itsenäistyessä vuonna 1917 lippua muokattiin hieman nykyisen kaltaiseksi. Valkoinen väri edustaa puhtautta ja totuutta, kun taas sininen väri symboloi uskollisuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Lipun risti viittaa kristinuskoon, joka on ollut merkittävä osa Suomen kulttuuria ja historiaa.

Lipulla oli tärkeä rooli myös Suomen sisällissodassa vuonna 1918. Punaiset joukot käyttivät punalippua kommunistisen vallankumouksen symbolina, kun taas valkoiset joukot pitivät kiinni siniristilipusta itsenäisyyspyrkimystensä merkkinä. Valkoisten voitto sodassa vahvisti siniristilipun asemaa kansallisena symbolina.

Lippu on myös näyttävästi esillä Suomen itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa ja muissa valtiollisissa tapahtumissa. Se edustaa ylpeyttä ja kunnioitusta maata kohtaan sekä yhdistää suomalaisia riippumatta poliittisista tai uskonnollisista taustoista.

Suomen lippu on siis ollut läsnä monissa historiallisissa tapahtumissa, symboloiden Suomen kansakuntaa ja sen pyrkimystä itsenäisyyteen. Se edustaa suomalaisten yhteistä identiteettiä ja ylpeyttä omasta maastaan.

Suomen lipun käyttö juhlapäivinä ja perinteissä: miten se liittyy suomalaiseen kulttuuriin?

Suomen lippu on merkittävä symboli suomalaisessa kulttuurissa ja sen käyttö juhlapäivinä ja perinteissä on vahvasti juurtunut osaksi suomalaista identiteettiä.

Suomen lipun käyttö liittyy läheisesti kansallisiin juhlapäiviin, kuten itsenäisyyspäivään, jolloin lippu nostetaan salkoon ja sitä pidetään kunniapaikalla. Lipulla halutaan osoittaa kunnioitusta Suomen itsenäisyydelle sekä muistaa menneitä sukupolvia, jotka ovat taistelleet maamme puolesta.

Lipun käyttö näkyy myös erilaisissa perinteissämme. Esimerkiksi juhannusjuhlissa liputetaan usein mökeillä ja kesämökkien pihoilla. Liputus tuo iloa ja tunnelmaa juhannusjuhliin sekä korostaa yhteenkuuluvuuden tunnetta suomalaisessa yhteiskunnassa.

Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu myös se, että lipun käyttöön liittyy tiettyjä sääntöjä ja protokollaa. Esimerkiksi lipun tulee olla hyvässä kunnossa eikä sitä saa koskaan jättää pimentoon tai roskakoriin. Myös lippua ei saa laskea puolitankoon muulloin kuin virallisina suruliputuspäivinä.

Suomen lipun käyttö juhlapäivinä ja perinteissä heijastaa suomalaisten ylpeyttä omasta maastaan ja kulttuuristaan. Lipun näkeminen herättää tunteita ja luo yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun kaikki voivat jakaa saman symbolin alla. Lipun käyttö on tapa osoittaa kunnioitusta menneille sukupolville sekä arvostusta Suomea kohtaan.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja