Lataa

Ruohonleikkurit

Laadukkaalla ruohonleikkurilla viimeistelty kaunis ja vastaleikattu nurmikko tuo tuoksullaan kesäisen mielen. Kun käytössä on oikeanlainen ruohonleikkuri, ruohonleikkuu tuntuu lähes vaivattomalta. Ruohonleikkuri kannattaa valita ensisijaisesti leikattavan nurmikon koon perusteella. Ruohonleikkurit ovat kätevin tapa pitää piha kauniina ja siistinä. Ruohonleikkurit kannattaa hankkia myös mökille, jotta helposti metsittyvä mökkipiha pysyy siistinä. Ajettava ruohonleikkuri sopii suurenkin pihakentän leikkaukseen, hiljainen ja päästötön kelaleikkurit ovat ihanteellisia pienen nurmikkoalueen leikkaukseen. Ruohonleikkuri hoitaa ison työn ja ruohotrimmeri viimeistelee ruohonleikkauksen lopputuloksen, kun taas ilmaaja on oivallisena apuna rinnalla. Robottiruohonleikkurilla sinun ei tarvitse tehdä mitään, kone hoitaa ruonhonleikkuun puolestasi.

Ruohonleikkuri on hyvä löytyä joka pihalta. Siirti nurmikko antaa talosta kauniin ensivaikutelman. Kunnon ruohonleikkuri voi jopa aiheuttaa kateutta naapureissa. Ruohonleikkurit voi myös hankkia taloyhtiön yhteisiksi, mikäli kyseessä on isompi hankinta kuten päältäajettava ruohonleikkuri. Huollettu nurmikko on myös mukavamman tuntuinen jalkojen alla ja sen päälle on helpompi asettaa puutarhakalusteita. Ruohonleikkurit kannattaa talven aikana pitää varastossa suojassa. Kesäkaudella huonon sään aikana ruohonleikkuri kannattaa suojata sateelta ja muilta sitä kuluttavilta ilmiöiltä. Hyvin hoidettu ruohonleikkuri kestää pitkään.

Valikoimastamme löydät ruohonleikkurit joka pihaan ja tarpeeseen. Meiltä löydät klassiset, robottiruohonleikkuritakkuruohonleikkurit ja päältäajettavat ruohonleikkurit, valitse siis oma suosikkisi ja tule ostoksille!

 

Oikean ruohonleikkurin valitseminen pihallesi

Oikeanlainen ruohonleikkuri on tärkeä tekijä nurmikon hoidossa ja sen avulla pidät pihasi hyvässä kunnossa. Etsitpä sitten konetta, jolla voi leikata suuren alueen, tai sellaista, joka on suunniteltu pienemmille pihoille, tarjolla on monia vaihtoehtoja. Vaihtoehtoja on niin paljon, että voi olla vaikea tietää, minkälainen ruohonleikkuri sopii parhaiten tarpeisiisi. Seuraavaksi käydään läpi erilaisia ruohonleikkureita sekä sitä, millaisiin tarpeisiin ne sopivat ja miksi laadukkaaseen ruohonleikkuriin kannattaa panostaa.

Mieti ensin pihasi kokoa ja sitä, minkälainen maasto sinulla on. Jos alueesi on suuri ja maasto epätasaista, päältäajettava ruohonleikkuri voi olla tarpeen. Nämä koneet ovat riittävän tehokkaita selviytymään kukkuloista ja muista esteistä ja leikkaavat tehokkaasti ja nopeammin kuin perinteiset työnnettävät ruohonleikkurit. Pienemmillä pihoilla, joilla on tasainen pinta, työnnettävä ruohonleikkuri, joko kelaleikkuri tai akkuruohonleikkuri riittää mainiosti. Robottiruohonleikkurit sopivat kaiken kokoisille pihoille. Jos ruohonleikkaaminen ei ole makuusi, robottileikkuri voi olla oikea valita sinulle.

Seuraavaksi mieti, kuinka usein aiot käyttää ruohonleikkuria ja kuinka paljon huoltoa se vaatii. Jotkin mallit vaativat useammin öljynvaihtoja ja suodattimien vaihtoja kuin toiset, joten ota tämä huomioon päätöksenteossa, kun valitset mallia. Harkitse myös, ovatko lisälaitteet, kuten multaussarjat tai ruohonsiepparit, sinulle tärkeitä ominaisuuksia. Ota vielä lopuksi huomioon kaikki muut sinulle tärkeät erityisominaisuudet, kuten säädettävät leikkuukorkeudet.

Laadukkaaseen omalle pihalle sopivaan ruohonleikkuriin sijoittamisen edut

Laadukkaaseen ruohonleikkuriin sijoittaminen on tärkeä päätös jokaiselle kodin- tai mökinomistajalle. Hyvällä ruohonleikkurilla on suuri merkitys kauniin ja terveen nurmikon ylläpitämisessä sekä pihapiirin siistinä pitämisessä. Laadukkaat ruohonleikkurit on suunniteltu kestämään pidempään, tarjoamaan tehokkaamman leikkuutehon ja vaatimaan vähemmän huoltoa kuin halvemmat mallit. Seuraavassa luetellaan joitakin etuja, joita laadukkaisiin ruohonleikkureihin sijoittaminen tuo mukanaan:

1. Kestävyys - Laadukkaat ruohonleikkurit on rakennettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät säännöllistä käyttöä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia ruohonleikkurisi vaihtamisesta muutaman vuoden välein tai kulumisesta johtuvista usein toistuvista korjauksista.

2. Suorituskyky - Huippuluokan ruohonleikkureissa on tehokkaat moottorit ja edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten itsestään liikkuvat käyttöjärjestelmät, säädettävät leikkuukorkeudet ja multausominaisuudet, joiden avulla voit saavuttaa ammattimaisia tuloksia ilman tuntikausien käsityötä.

3. Kustannussäästöt - Laadukkaaseen ruohonleikkuriin sijoittaminen voi maksaa aluksi enemmän, mutta se voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä vähentämällä huoltokustannuksia ja pidentämällä koneen käyttöikää.

4. Turvallisuus - Laadukkaat ruohonleikkurit on varustettu turvallisuusominaisuuksilla, kuten teränsuojilla, jotka auttavat suojautumaan vahingossa tapahtuvilta vammoilta konetta käytettäessä. Ne ovat yleensä myös hiljaisempia kuin alemman hintaluokan mallit, mikä auttaa vähentämään melusaastetta asuinalueilla.

Oikean ruohonleikkurin valinnan ei tarvitse olla monimutkaista; ota vain huomioon sellaiset tekijät kuin pihan koko, käyttötiheys ja halutut ominaisuudet ennen ostopäätöksen tekemistä! Näin tekemällä sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää täydellistä konetta, jolla pidät nurmikkosi parhaimmillaan! Investoimalla siis laadukkaaseen ruohonleikkuriin voit varmistaa, että piha näyttää kauniilta.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja