Lataa

Akkuruohonleikkurit

Ruohonleikkuu on joka kesän toistuva aktiviteetti pihanomistajalle. Ruohonleikkuu voi olla vaivallista ja aikaavievää. Oikeanlainen ruohonleikkuri on tärkeä hankkia jottei pihanhoitamisesta tule liian vaivalloista. Tyylikän ja helppokäyttöinen akkuruohonleikkuri on monen suosikki valinta. Akkuruohonleikkuri säästää sinut polttomoottorin huollon tuomalta vaivalta, jonka jälkeen bensan käry sekä bensalta ja öljyltä haisevat vaatteet historiaan. Akkukäyttöinen ruohonleikkuri on ekologinen valinta ruohonleikkuriksi. Ruohonleikkurit ovat usein äänekkäitä ja ärsyttävät myös naapureita melun takia. Akkuruohonleikkuri on hiljainen valinta ruohonleikkkuuseen ja auttaa pitämään siistin nurmikon lisäksi naapurit tyytyväisinä. Akkuruohonleikkurit ovat kevyitä ja hiljaisia käyttää, ja nousevat nopeasti sekä käyttäjän että koko naapuruston suosikiksi. Akkuruohonleikkurit ovat käteviä sillä ne eivät tarvitse virtajohtoja toimikseen. Tämän ansiosta laajan ruohoalueen leikkaaminen on helpompaa. Akkuruohonleikkuri jättää siistin ja tasaisen jäljen nurmikkoon ja sillä on helppo ajaa isompiakin alueita. Akkuruohonleikkurit ovat myös helppo säilöä varastossa tai pihakatoksessa. Nurmikon leikkaus on työlästä ja mikään ei oli ärsyttävämpää kun tehon loppuminen kesken työn. Akkuruohonleikkurit sisältävät tehokkaan akun joka takaa sen, ettei niiden teho pääse loppumaan kesken nurmikon leikkuun.

Akkuruohonleikkurit voivat olla kesäsi pelastus! Tutustu akkuruohonleikkureiden valikoimaan ja vakuutu ruohonleikkureiden tehokkuudesta. Löydät valikoimastamme myös akkukäyttöiset trimmerit ja raivaussahat sekä ruohosakset ja pensasleikkurit.

Akkuruohonleikkuri – ympäristöystävällinen vaihtoehto bensiinikäyttöiselle ruohonleikkurille

Monet kuluttajat ovat nykypäivänä alkaneet etsiä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja erilaisille tuotteille. Yksi tällainen tuote on akkuruohonleikkuri, joka tarjoaa monia etuja verrattuna bensiinikäyttöiseen ruohonleikkuriin.

Ensinnäkin, akkuruohonleikkurit ovat hiljaisempia kuin bensiinikäyttöiset leikkurit. Tämän ansiosta niitä voidaan käyttää aikaisin aamulla tai myöhään illalla ilman naapureiden häiritsemistä. Lisääntyvä melusaaste on merkittävä ympäristöongelma kaupungeissa, ja hiljaisemmat laitteet voivat auttaa vähentämään sitä.

Toiseksi, akkuruohonleikkurit eivät päästä ilmaan saastuttavia hiukkasia tai muita haitallisia päästöjä. Akulla toimivat ruohonleikkurit ovat siis erittäin hyvä valinta melua ja ympäristön kulutusta välttävälle kuluttajille.

Kolmanneksi, akkuruohonleikkurit ovat helppoja käyttää ja ylläpitää. Niissä ei ole tarvetta öljynvaihdolle tai bensiinin täytölle, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Akut voidaan ladata uudelleen useita kertoja, joten ne ovat myös taloudellisesti kannattavia pitkällä aikavälillä.

Neljänneksi, akkuruohonleikkurit ovat kevyempiä kuin bensiinikäyttöiset leikkurit. Tämän ansiosta niitä on helpompi liikutella ja käsitellä, mikä tekee ruohonleikkuusta miellyttävämmän kokemuksen.

Lopuksi, akkuruohonleikkureilla on vähemmän mekaanisia osia kuin bensiinikäyttöisillä leikkureilla. Tämän ansiosta ne ovat luotettavampia ja kestävämpiä pitkällä aikavälillä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että akkuruohonleikkuri on erittäin hyvä vaihtoehto perinteiselle bensiinimoottorilla varustetulle ruohonleikkurille. Se on hiljaisempi, ympäristöystävällisempi, helpompi käyttää ja ylläpitää sekä kevyempi ja luotettavampi. Ympärivuotinen huolenpito ympäröivästä ympäristöstämme on tärkeää, ja akkuruohonleikkuri on yksi tapa tehdä oma osuutemme.

 

Akkukäyttöinen ruohonleikkuri - Näin valitset sinulle sopivan akkuruohonleikkurin

Akkuruohonleikkureita on saatavilla eri kokoisina ja tehoisina, joten oikean valitseminen voi tuntua haastavalta. Tämän artikkelin avulla opit valitsemaan itsellesi sopivan akkuruohonleikkurin.

 

1. Leikkuuleveys

Leikkuuleveys määrittää sen, kuinka leveän kaistan ruohonleikkuri leikkaa kerrallaan. Mitä leveämpi leikkuuleveys, sitä nopeammin nurmialue saadaan hoidettua. Toisaalta, jos nurmialueella on paljon esteitä tai ahdasta tilaa, kannattaa valita kapeampi leikkuuleveys.

2. Akun kesto

Akkuruohonleikkurien akun kesto vaihtelee mallista riippuen muutamasta minuutista useisiin tunteihin. Pienemmät akut sopivat pienille nurmialueille ja suuremmat akut isommille alueille. Jos haluat käyttää leikkuria pidempään ilman latausta, kannattaa valita malli, jossa on vaihdettava akku.

3. Teho

Teho vaikuttaa siihen, kuinka hyvin ruohonleikkuri selviytyy korkeammasta tai kosteammasta ruohosta sekä muista haastavista olosuhteista. Mitä suurempi teho, sitä paremmin leikkuri selviytyy vaativista paikoista.

4. Paino

Akkuruohonleikkurit ovat yleensä kevyempiä kuin bensiinikäyttöiset leikkurit, mutta paino vaihtelee mallista riippuen. Jos sinulla on paljon kallistettavia alueita tai muuten hankalaa maastoa, kannattaa valita kevyempi malli.

5. Kerääjän koko

Jos haluat kerätä ruohosilpun talteen sen sijaan että se jätetään nurmelle lannoitteeksi, kannattaa kiinnittää huomiota kerääjän kokoon. Mitä suurempi kerääjän tilavuus, sitä vähemmän aikaa kuluu tyhjentämiseen.

6. Leikkuukorkeuden säätö

Leikkuukorkeuden säädön avulla voit valita halutun pituisen ruohonleikkuun. Useimmissa akkuruohonleikkureissa on useampi leikkuukorkeuden säädin.

7. Huolto ja varaosat

Ennen ostamista kannattaa tarkistaa, miten laitetta huolletaan ja mistä saat varaosia tarvittaessa.

Akkuruohonleikkuri on ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto perinteiselle bensiinikäyttöiselle leikkurille. Valitsemalla oikean akkuruohonleikkurin, voit nauttia kauniista nurmesta ilman turhaa stressiä.

 

Ruohonleikkurin akku - Tärkeimmät huomioitavat asiat ennen ostoa

Ruohonleikkurin akku on tärkeä osa ruohonleikkuria, joka vaikuttaa sen suorituskykyyn ja käyttöikään. Ennen kuin ostat uuden akun ruohonleikkuriisi, on tärkeää ottaa huomioon muutamia asioita.

Ensinnäkin, sinun täytyy selvittää millainen akku sopii ruohonleikkuriisi. On olemassa erilaisia ​​akkuja, kuten lyijyhappoakkuja ja litiumioniakkuja. Lyijyhappoakut ovat yleensä halvempia, mutta ne ovat myös raskaampia ja niiden käyttöikä on lyhyempi verrattuna litiumioniakkuihin. Litiumioniakut ovat kevyempiä ja niillä on pidempi käyttöikä, mutta ne voivat olla kalliimpia.

Toiseksi, sinun tulisi tarkistaa akun kapasiteetti. Kapasiteetti määrittää kuinka kauan leikkuri voi toimia yhdellä latauksella. Mitä suurempi kapasiteetti on, sitä pidemmän ajan leikkuri voi toimia ilman latausta.

Kolmanneksi, sinun tulisi harkita akun latausaikaa. Latausaika riippuu akun kapasiteetista ja siitä miten se ladataan. Joissakin tapauksissa akkua voidaan ladata nopeasti tai pikalaturilla.

Neljänneksi, kannattaa tarkistaa akun yhteensopivuus ruohonleikkurin kanssa. Akun on oltava yhteensopiva leikkurin kanssa, jotta se toimii oikein.

Viidenneksi, sinun tulisi harkita akun kestävyyttä ja luotettavuutta. Laadukas akku voi kestää useita vuosia, kun taas huonolaatuinen akku voi hajota nopeasti.

Lopuksi, muista tarkistaa takuu. Hyvä takuu antaa sinulle mielenrauhan ja mahdollisuuden korjauttaa tai vaihtaa akku ilmaiseksi, jos siinä ilmenee ongelmia.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että ruohonleikkurin akun valintaan vaikuttavat monet tekijät. On tärkeää ottaa huomioon leikkurin tarpeet ja käyttöolosuhteet ennen kuin tekee lopullisen päätöksen uuden akun ostamisesta. Huolellinen tutkimus auttaa varmistamaan, että saat laadukkaan ja sopivan akun ruohonleikkuriisi.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja