Lataa

Raivaussahat, trimmerit ja akkutrimmerit

Kaunis piha antaa hyvän ensivaikutelman talosta. Raivaussahat, trimmerit ja akkutrimmerit auttavat pihan siistimisessä. Pensaiden ja nurmikon siistiminen onnistuu käsin tai saksilla, mutta työ voi olla keholle raskasta. Trimmerit ja akkutrimmerit auttavat siistimisessä. Pihan siistiminen on helpompaa ja ergonomisempaa kun sinulla on laadukas trimmeri tai akkutrimmeri käytössä. Trimmerien avulla voit myös alkaa luovaksi ja tehdä pensaista pyöreinä tai muita malleja. Akkutrimmeri on käytännöllinen ja sillä ylettää vaikeampiinkin koloihin.

Pihan ollessa tukkoinen trimmeri tai akkutrimmeri ei aina riitä. Raivaussahat ovat näissä tilanteissa tarpeen. Raivaussahalla saat vaikeammatkin oksat ja muut esteet karsittua. Raivaussaha on täydellinen esim. mökkipihamaalle, jos maa on metsittynyt poissa ollessa. Mikäli urakkaa on enemmän, moottorisahat ja oksasilppurit saattavat tulla tarpeen. Raivaussaha on myös hyvä pihamaan siistimiseen, mikäli on isompi pihaurakka edessä. Raivaussahalla saa ison työn tehtyä, jonka jälkeen pihan kaunistaminen hoituu helposti akkutrimmerillä tai trimmerillä. Kauniit, muotoonleikatut pensaat ja hyvin viimeistellyt nurmikot ovat ilo silmille niin mökillä kuin kotipihalla. Pensasleikkurit ja ruohonleikkurit auttavat sinua viimeistelemään pihan ulkonäön. Lumilingot ovat oiva tapa pitää piha ja pihatiet siistinä talvella!

Meiltä löydät laadukkaat ja tehokkaat trimmerit, akkutrimmerit ja raivaussahat tarpeittesi mukaan. Puutarhatrimmeri on ihanteellinen nurmikon leikkaukseen sekä nurmikon reunojen viimeistelyyn. Ruohoraivaussaha auttaa sinua pitämään pidemmänkin ruohon, pienet pensaikot ja aluskasvillisuuden siisteinä. BAUHAUSista löydät kevyet ja käytännölliset akkukäyttöiset trimmerit ja akkukäyttöiset raivaussahat, joiden kanssa et joudu sietämään johtojen ja bensamoottorien tuomaa vaivaa. Tutustu myös valikoimamme laadukkaisiin ruohonleikkureihin ja muihin tuotteisiimme BAUHAUSin myymälöissä ja verkkokaupassa!

Trimmerit - Tehokkaat ja monipuoliset puutarhanhoitotyökalut

Trimmeri on olennainen ja monipuolinen työkalu jokaiselle pihan ja puutarhan ystävälle. Tässä kategoriassa esittelemme laajan valikoiman erilaisia trimmereitä, raivaussahoja ja akkutrimmereitä, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan nurmikon ja kasvillisuuden hoitoa. Kattavasta valikoimastamme löydät trimmerit ja raivaussahat sekä kotikäyttöön että ammattilaisille, ja ne on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Trimmerit ovat erinomaisia apuvälineitä nurmikon reunusten, puiden ympärillä olevan kasvillisuuden ja vaikeasti saavutettavien alueiden siistimiseen. Ne tarjoavat tarkkuutta ja tehokkuutta, jotta voit saada puutarhasi näyttämään siistiltä ja hyvin hoidetulta. Trimmerit sopivat mainiosti myös rikkaruohojen poistoon ja pensaiden muotoiluun.

Raivaussahat raskaampaan työhön

Raivaussahat ovat suurempia ja tehokkaampia kuin tavalliset trimmerit, ja ne on tarkoitettu käytettäväksi suuremmilla alueilla ja vaativimmissa olosuhteissa. Niiden avulla voit raivata tiheän kasvillisuuden, kuten heinät, pensaat ja pienet puut, nopeasti ja vaivattomasti. Raivaussahat ovat erityisen hyödyllisiä metsänhoitoon, tontinraivaukseen ja suurten viheralueiden kunnossapitoon.

Akkutrimmerit tuovat keveyttä ja liikkumavapautta

Akkutrimmerit ovat puolestaan käteviä ja langattomia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat liikkumavapautta ja helppokäyttöisyyttä. Niiden avulla voit työskennellä ilman jatkuvaa polttoaineen lisäämistä tai johdon käsittelyä. Akkutrimmereiden teho on viime vuosina kasvanut huomattavasti, ja ne ovat nykyään yhtä tehokkaita kuin bensiinikäyttöisetkin mallit.

Valikoimastamme löydät tunnettujen valmistajien, kuten Husqvarna, Stihl, Ryobi ja Gardena, trimmerit ja raivaussahat. Tarjolla on erilaisia moottorivaihtoehtoja, kuten bensiini-, akku- ja sähkökäyttöisiä malleja. Lisääksi voit valita erilaisia leikkuupäitä ja muita lisävarusteita, jotta voit mukauttaa trimmerisi tarkalleen tarpeidesi mukaan.

Kun valitset sopivaa trimmeriä, kannattaa ottaa huomioon muutamia tärkeitä seikkoja. Ensinnäkin, mieti mihin tarkoitukseen haluat trimmeriä käyttää ja kuinka suuren alueen haluat sen kattavan. Tämän jälkeen voit harkita eri moottorivaihtoehtoja ja valita niistä itsellesi sopivimman. Lisäksi on tärkeää valita sopiva leikkuupää ja tarvittavat lisävarusteet.

Kun käytät trimmeriä, muista noudattaa turvallisuusohjeita ja käyttää asianmukaisia suojavarusteita, kuten kuulosuojaimia ja suojalaseja. Huolehdi myös siitä, että terät ovat teräviä ja kunnolla kiinnitettyjä, jotta työskentely on tehokasta ja turvallista.

Trimmeri on siis erinomainen työkalu puutarhanhoitoon ja se auttaa sinua pitämään pihan ja kasvillisuuden hyvin hoidettuna ja siistinä. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva trimmeri juuri sinun tarpeisiisi!

Miten valitset oikeanlaisen trimmerin

Trimmerin valinnassa kannattaa huomioida muutamia tärkeitä tekijöitä. Ensinnäkin, mieti käyttötarpeitasi ja millaisilla alueilla tulet trimmeriä käyttämään. Jos esimerkiksi sinulla on suuri puutarha tai laaja tontti, kannattaa harkita suurempaa ja tehokkaampaa trimmeriä, kuten raivaussahaa. Toisaalta, jos tarkoituksenasi on vain trimmata nurmikon reunat ja puiden ympäristöt, riittää pienempi ja kevyempi trimmeri.

Käyttövoima - bensiini-, sähkö- ja akkutrimmerit

Moottorivaihtoehtoja on useita, kuten bensiini-, sähkö- ja akkukäyttöiset trimmerit. Bensiinikäyttöiset trimmerit ovat yleensä tehokkaimpia, mutta ne ovat myös meluisimpia ja päästävät enemmän päästöjä. Sähkökäyttöiset trimmerit ovat hiljaisempia ja ympäristöystävällisempiä, mutta niiden käyttö on rajoitettu johdon pituuteen. Akkukäyttöiset trimmerit ovat käteviä, sillä niissä ei ole johdon rajoituksia ja ne ovat hiljaisempia kuin bensiinikäyttöiset trimmerit. Akkukäyttöisissä trimmereissä kannattaa kuitenkin huomioida akun kesto ja latausaika.

Leikkuupää ja käytettävyys

Leikkuupään valinta on myös tärkeä tekijä. Yleisimmät leikkuupäät ovat siimapäät ja teräpäät. Siimapäät ovat hyviä nurmikon reunusten ja pienempien kasvien trimmaamiseen, kun taas teräpäät soveltuvat paremmin raskaampiin töihin, kuten rikkaruohojen ja pensaiden leikkaamiseen.

Lisäksi kannattaa harkita trimmerin painoa ja käytettävyyttä. Kevyt ja hyvin tasapainotettu trimmeri on helpompi käsitellä ja vähentää käyttäjän rasitusta.

Kokonaisuudessaan oikean trimmerin valinta riippuu käyttötarkoituksesta, budjetista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Tutustu huolella eri vaihtoehtoihin ja vertaile niitä keskenään ennen ostopäätöksen tekemistä.

Muista myös ruohosakset ja pensasleikkurit, joilla täydennät tarvikevarastosi pihan ja puutarhan pitämiseksi siistinä ja kutsuvana.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja