Lataa

Parketit

Lattiamateriaaleja ostettaessa varaa 10% enemmän materiaalia kuin tarvitsemasi pinta-ala.Perinteinen parketti on laadukas ja kestävä valinta kodin lattiamateriaaliksi. Puinen parkettilattia nostaa asuntosi arvoa ja tarjoaa yksilöllisen, pitkäikäisen ja käyttöä kestävän pinnan kotiisi. Tammiparketti, pyökkiparketti, koivuparketti, saarniparketti, kaikki kauneissa väreissä – materiaalivalintoja on lukuisia BAUHAUSin runsaassa valikoimassa. Löydät parketit myös erilaisissa malleissa ja paksuuksissa, esimerkiksi kalanruotoparketti antaa klassisen tunnelman kotiisi. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun sisustusmakuun sopivan parkettivaihtoehdon! Muista myös lattian alusmateriaalit lattiaa vaihtaessa. Lattialaatat voivat olla hyvä ratkaisu vaikka ulos tai kylpyhuoneisiin, ja lattialaudat vaikkapa mökille. BAUHAUSin parkettivalikoimassa parketin hinta ei päätä huimaa. Tutustu valikoimaamme BAUHAUSin tavarataloissa tai tilaa parketit ja mallipalat edullisesti kotiin verkkokaupastamme!

 

Parkettilattia jokaiseen kotiin

Perinteinen parketti on laadukas ja kestävä valinta kodin lattiamateriaaliksi. Puinen parkettilattia nostaa asuntosi arvoa ja tarjoaa yksilöllisen, pitkäikäisen ja käyttöä kestävän pinnan kotiisi. Parkettilattia on ajaton ja klassinen valinta mihin tahansa kotiin. Sitä on käytetty kodeissa vuosisatojen ajan, ja sen ainutlaatuinen muotoilu tuo hienostuneisuutta mihin tahansa huoneeseen.

Parkettilattioita on saatavana useissa eri tyyleissä, joten voit löytää juuri sinun kotiisi sopivan ilmeen. Tammiparketti, pyökkiparketti, koivuparketti, saarniparketti, kaikki kauneissa väreissä – materiaalivalintoja on lukuisia BAUHAUSin runsaassa valikoimassa. Löydät parketit myös erilaisissa malleissa ja paksuuksissa, esimerkiksi kalanruotoparketti antaa klassisen tunnelman kotiisi. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun sisustusmakuun sopivan parkettivaihtoehdon!

Modernit parkettilattiat koostuvat useista ohuista puukerroksista, jotka on liimattu yhteen yhdeksi kiinteäksi kappaleeksi. Ylin kerros on yleensä valmistettu kovapuusta, kuten tammesta tai vaahterasta, kun taas alimmat kerrokset koostuvat pehmeämmistä puulajeista, kuten männystä tai koivusta. Valmiiksi viimeisteltyjä puuparketteja on saatavana erilaisina pintakäsittelyinä, mukaan lukien matta, puolikiiltävä, kiiltävä ja epätasainen ulkonäkö - kaikki suunniteltu sopimaan mihin tahansa sisustustyyliin perinteisestä moderniin. Vaalea parkettilattia antaa kodille valoisan ja raikkaan, mutta samalla lämpimän tunnelman.

Riippumatta siitä, minkä tyylin valitset kotiisi, on kiistatonta, että parkettilattia on erinomainen valinta lisäämään kauneutta ja eleganssia mihin tahansa tilaan! Sen ajattoman vetovoiman ja nykyään saatavilla olevien tyylien laajan valikoiman ansiosta on helppo ymmärtää, miksi tämä klassinen materiaali on edelleen suosittu kodinomistajien keskuudessa kaikkialla!

Muista myös lattian alusmateriaalit lattiaa vaihtaessa. Lattialaatat voivat olla hyvä ratkaisu vaikka ulos tai kylpyhuoneisiin, ja lattialaudat vaikkapa mökille. BAUHAUSin parkettivalikoimassa parketin hinta ei päätä huimaa. Tutustu valikoimaamme BAUHAUSin tavarataloissa tai tilaa parketit ja mallipalat edullisesti kotiin verkkokaupastamme!

 

Parkettilattia on ympäristöystävällinen ja energiatehokas valinta

Parkettilattia on ympäristöystävällinen valinta kodinomistajille, jotka haluavat pienentää ympäristöjalanjälkeään. Parkettilattia on valmistettu puusta, joka on uusiutuva luonnonvara, ja se voidaan kierrättää elinkaarensa lopussa. Parkettilattian valmistusprosessi kuluttaa myös vähemmän resursseja kuin muut lattiatyypit, kuten matto tai vinyyli. Lisäksi parkettilattia on kestävä ja pitkäikäinen vaihtoehto, jota ei tarvitse vaihtaa usein, mikä vähentää usein tapahtuvasta vaihdosta syntyvän jätteen määrää.

Sen lisäksi, että parkettilattia on ympäristöystävällinen valinta, sillä on monia etuja kodinomistajille. Se lisää lämpöä ja kauneutta mihin tahansa huoneeseen klassisen ulkonäkönsä ja ainutlaatuisten kuvioidensa ansiosta. Se on myös helppo puhdistaa ja huoltaa säännöllisellä lakaisulla ja satunnaisella moppaamisella. Parkettilattiat ovat myös erittäin kestäviä ja kestävät raskasta jalankulkua ilman, että niissä näkyy kulumisen tai vaurioitumisen merkkejä. Ja koska ne on tehty puusta, niillä on luonnolliset eristysominaisuudet, jotka auttavat pitämään kotisi lämpimänä talvikuukausina ja sallivat silti ilmankierron talossa lämpiminä kuukausina.

Kaiken kaikkiaan parkettilattia on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät ympäristöystävällistä vaihtoehtoa, joka kestää koko eliniän ja lisää samalla kodin kauneutta ja arvoa. Asianmukaisella hoidolla ja kunnossapidolla nämä lattiat näyttävät edelleen hyvältä vuodesta toiseen ja auttavat samalla vähentämään ympäristövaikutuksia!

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä

  Logoclic Aquaprotect -laminaatit - ota 5, maksa 4

  Kampanja on voimassa 18.1.–7.2.2023. Vain varastotuotteista. Edullisin paketti veloituksetta. Alennus lasketaan ostoskorissa.

  Rajaa tuotteita
  41 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Saatavilla tavarataloista
  15. Verkkokauppa
   Saatavilla tavarataloista
  16. Verkkokauppa
   Saatavilla tavarataloista
  17. Verkkokauppa
   Saatavilla tavarataloista
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Saatavilla tavarataloista
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja