Lataa

Ulko-ovet

Ulko-ovi johdattelee kotiin ja on ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät. Laadukas ulko-ovi nostaa talosi arvoa, ilmettä ja turvallisuutta. Valikoimastamme löydät kotisi tyyliin sopivat ulko-ovet ikkunalla tai ilman, parvekeovet sekä mökkiovet. Huomaamaton varasto-ovi sulautuu talon yleisilmeeseen. Valinnan varaa löytyy eri merkeissä, koossa, materiaaleissa ja väreissä – oven valinta ei ole koskaan ollut näin helppoa! Oli talosi moderni tai perinteinen, löydät sen ilmeeseen täydellisesti sopivan oven meiltä. Ulko-oven viereen on hyvä asettaa ovikellot, ja myös kynnykset voivat olla käteviä. ulko-ovea vaihtaessa myös väliovet ja ovenkahvat kannattaa tarkistaa ja uusia. Älylukot ovat hyvä tapa ptiää talo turvallisena. Tule tutustumaan ovien valikoimaamme tavarataloomme tai hanki ulko-ovi edullisesti tilaamalla jo tänään suoraan verkkokaupasta nopealla kotiinkuljetuksella! Löydät meiltä myös autotallin ovet.

Bauhausin ulko-ovet: Tyylikäs ja toimiva ensivaikutelma kotiisi

Ulko-ovi on asunnon tai talon käyntikortti, joka luo ensivaikutelman ja toivottaa vieraat tervetulleiksi. Bauhaus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ulko-ovia, jotka on suunniteltu täydentämään ja parantamaan kodin ulkoasua ja yleisilmettä. Ulko-oven valintaan vaikuttavat monia tekijät, kuten ulkonäkö, materiaali, turvallisuus ja eristysominaisuudet. 

Ulkoasun merkitys

Ulko-oven ulkonäkö on ensiarvoisen tärkeä, sillä se vaikuttaa koko rakennuksen ilmeeseen. Bauhausin valikoimasta löytyy monipuolisesti eri tyylejä ja värejä, jotta löydät oikean oven, joka sulautuu saumattomasti kodin arkkitehtuuriin ja värimaailmaan. Ovien lasitusten, kuviointien ja yksityiskohtien avulla voit viimeistellä haluamasi tyylin.

Materiaalit

Ulko-ovien materiaalit vaihtelevat kestävästä teräksestä, alumiinista aina massiivipuuhun ja lasiin. Eri materiaaleilla on omat etunsa: teräs ja alumiini ovat kestäviä ja vähän huoltoa vaativia, kun taas puu ja lasi tarjoavat perinteisempää ja lämmintä ilmettä. Materiaalin valintaan vaikuttaa omat mieltymykset, mutta myös ulko-oven sijainti ja sääolosuhteet.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ulko-oven valinnassa. Bauhausin ulko-ovet täyttävät turvallisuusvaatimukset ja tarjoavat lisävarusteita, kuten turvalukkoja ja -heloja, jotka lisäävät oven murtosuojaa. Monissa ovissa on myös esiasennettu turvakarkaistu lasi, joka lisää turvallisuutta ja kestävyyttä.

Eristysominaisuudet

Kun valitset ulko-ovea, yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on sen eristyskyky. Hyvin eristetty ulko-ovi auttaa pitämään kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä, mikä voi auttaa vähentämään lämmitys- ja ilmastointikustannuksia. Erityisesti kylmässä ilmastossa ulko-oven eristysominaisuudet ovat erittäin tärkeitä.

Ulko-oven valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen U-arvoon, joka kuvaa oven eristyskykyä. Mitä korkeampi U-arvo, sitä parempi eristyskyky. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että ovi on hyvin tiivistetty ja että sen asennus tehdään asianmukaisesti.

Oven materiaalilla voi myös olla vaikutus sen eristysominaisuuksiin. Esimerkiksi puu on yleensä hyvä eristäjä, kun taas lasi voi olla heikompi eristäjä. Kannattaa harkita myös mahdollisuutta asentaa kaksinkertainen lasi oveen, mikä voi lisätä sen eristyskykyä entisestään.

Kaiken kaikkiaan, kun valitset ulko-ovea, varmista, että kiinnität huomiota sen eristysominaisuuksiin, jotta voit varmistaa kodin energiatehokkuuden ja mukavuuden.

Entäs ne muut ovet?

Ulko-ovea valitessa on ehkä hyvä aika miettiä muitakin ovia. BAUHAUSilta löydöt autotallin ovet, laadukkaat sisäovet ja väliovet sekä ovenkarmit ja kynnykset.

Tärkeitä vinkkejä täydellisen oven valitsemiseen

Ovet ovat tärkeä osa jokaista kotia. Ne tarjoavat turvallisuutta, yksityisyyttä ja eristystä elementeiltä. Kun valitset kotisi ovea, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta voit valita täydellisen oven. Tässä on muutamia tärkeitä vinkkejä täydellisen oven valintaan:

 1. Harkitse tarpeitasi: Ennen kuin valitset oven, mieti, mitä tarvitset. Haluatko sen tuovan lisäturvaa? Etsitkö koriste-elementtiä vai vain jotain toimivaa? Tarpeiden tunteminen auttaa rajaamaan vaihtoehtojasi ja varmistamaan, että saat kotiisi oikean oven.
 2. Mittaa huolellisesti: Varmista, että mittaat tarkasti, kun ostat uuden oven. Et halua päätyä liian pieneen tai liian suureen! Mittaa sekä sen aukon leveys että korkeus, johon ovi asennetaan, jotta saat tarkan istuvuuden.
 3. Mieti, mitä muuta ulko-oven kanssa tarvitset, ja miten se sopii yhteen: ovikellot, ovenpainikkeet ja älylukot sekä ovenkahvat vaikuttavat kaikki yleisilmeeseen.
 4. Valitse laadukkaat materiaalit: Laadukkaat materiaalit voivat vaikuttaa oviin, joten varmista, että valitsemasi vaihtoehto on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä tai puusta, joka ei väänny ajan myötä tai vaurioidu helposti sääolosuhteiden vuoksi. 
 5. Ajattele tyyliä: Ovia on monia eri tyylejä ja malleja, joten mieti ennen ostopäätöksen tekemistä, mikä ovista näyttäisi parhaiten kotisi yleisen ulkonäön kanssa. Perinteisistä puisista ovista moderneihin lasioviin, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja riippuen siitä, millaista ulkoasua etsit!
 6. Älä unohda eristystä: Jos energiatehokkuus on sinulle tärkeää, varmista, että valitsemasi ovimateriaali tarjoaa hyvät eristysominaisuudet sekä kestävyyden ja tyyliominaisuudet! Tämä auttaa pitämään energialaskusi alhaisina ja tarjoaa samalla lisäsuojaa ulkopuolelta tulevalta melusaasteelta ja äärimmäisiltä lämpötiloilta ympäri vuoden.

Näiden vinkkien avulla voit varmistaa, että löydät täydellisen oven kotiisi! Huolellisen harkinnan ja erityyppisten materiaalien, tyylien, koon ja eristysominaisuuksien tutkimisen jälkeen se ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös kestää mitä tahansa.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Leveys (mm) 
Korkeus (mm) 
Väri 
Moduulimitta

Moduulimitta (M) ilmoittaa oven asennusaukon koon. Yhden moduulin mitta on tyypillisesti 100 mm, mutta mitat voivat vaihdella valmistajakohtaiseti. Varmista aina tarkat, tuotekohtaiset mitat tuotteelta tai valmistajan sivuilta.

 
U-arvo
U-arvo eli lämmönläpäisykerroin kuvaa energiatehokkuutta. Mitä pienempi arvo on, sitä parempi lämmöneristys ja sitä vähemmän pinta läpäisee lämpöä. Tarkista tuotekohtaiset arvot toimittajan sivuilta.
 
Rakenne 
Tyyppi 
Kätisyys

Oven kätisyys määräytyy sen mukaan, kummalla puolella saranat ovat katsottuna oven avautumispuolelta. Oikeakätisen oven saranat ovat oven oikealla ja vasenkätisen oven taas vasemmalla puolella, kun ovi vedetään itseä päin.

Kätisyyttä mietittäessä kannattaa ottaa huomioon, että ovi on helposti avattavissa ja sillä on tilaa avautua. Kannattaa myös varmistaa, ettei ovi avautuessaan osu toiseen avattavaan oveen tai peitä esimerkiksi kaappeja tai katkaisijoita.

 
Järjestä
43 tuotetta
Sivu
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 11. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 12. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 13. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 14. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 15. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 16. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 17. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 18. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 19. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 20. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
Sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja