Lataa

Puulevyt ja työtasot

Puulevyistä voi rakentaa ja tehdä jos jonkinlaista. Keittiön välitilalevy, keittiötaso, kulmahylly, työtaso, kaappi tai kylpyhuoneen taso, vain mielikuvitus on rajana. Puulevyllä nikkaroit ja rakennat kestävät hyllyt, pöydät, jopa huonekalut. Vankemmista laaduista rakennat portaat ja muita rakenteita. BAUHAUSista saat hyllylevyt, työtasot ja puulevyt keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai työpöydäksi. Saat meiltä myös MDF-levyt ja melamiinilevyt sekä reunanauhat. Tiesitkö, että liimapuulevyt valmistetaan liimaamalla mittatarkkaa ja suoraa puulevyä? Muista myös levynleikkauspalvelumme! Tule tutustumaan valikoimaamme BAUHAUSin verkkokauppaan tai tavarataloihimme!

Puulevyistä voi rakentaa ja tehdä jos jonkinlaista. Keittiötaso, kulmahylly, työtaso, kaappi tai kylpyhuoneen taso, vain mielikuvitus on rajana. Puulevyllä nikkaroit ja rakennat kestävät hyllyt, pöydät, jopa huonekalut. Vankemmista laaduista rakennat portaat ja muita rakenteita. BAUHAUSista saat hyllylevyt, työtasot ja puulevyt keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai työpöydäksi. Saat meiltä myös MDF-levyt, välitilalevyt ja melamiinilevyt sekä reunanauhat. Tiesitkö, että liimapuulevyt valmistetaan liimaamalla mittatarkkaa ja suoraa puulevyä? Muista myös levynleikkauspalvelumme! Tule tutustumaan valikoimaamme BAUHAUSin verkkokauppaan tai tavarataloihimme!

Löydä oikeanlainen pöytälevy

Pöytälevyn valinta voi olla haastava tehtävä, sillä tarjolla on lukemattomia vaihtoehtoja eri materiaaleista, koosta ja tyyleistä. Pöytälevyn valinnalla on suuri merkitys sekä pöydän käytännöllisyyden että sisustuksen kannalta. Löydä juuri sinulle sopiva pöytälevy eri materiaalit, koot ja tyylit huomioiden sekä tutustumalla vinkkeihin koskien pöytälevyn valintaprosessia. Etsitpä kestävää puista pöytätasoa tai modernia kivitasoa, meiltä löydät täydellisen pöytälevyn joka tilaan.

Pöytälevyjen materiaalivalikoima on laaja ja jokaisella materiaalilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Puu on yleinen valinta pöytälevyn materiaaliksi, sillä se luo lämpimän ja luonnollisen ilmeen. Metalliset pöytätasot voivat puolestaan lisätä tilaan modernia teollisuushenkistä ilmettä, kun taas kivi- tai komposiittitasot ovat erittäin kestäviä ja helppohoitoisia vaihtoehtoja. Myös pöytälevyn koko on tärkeä huomioitava tekijä valintaa tehdessä, sillä se vaikuttaa sekä pöydän käyttötarkoitukseen että tilan käytettävyyteen. Pienempiin tiloihin sopivat kompaktit pöytälevyt, jotka tarjoavat riittävästi työskentelytilaa mutta eivät vie liikaa tilaa huoneesta. Suurempiin tiloihin taas voi valita isomman pöytälevyn, joka mahdollistaa useamman henkilön työskentelyn tai ruokailun samalla pöydällä. On myös hyvä huomioida pöydän korkeus suhteessa istumakorkeuteen, jotta se olisi ergonominen ja mukava käyttää.

Työtason materiaalin valinta

Työtaso on yksi keskeisimmistä osista keittiössä, kylpyhuoneessa tai muussa työskentelytilassa. Sen valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten materiaali, koko, väri ja tyyli sekä kestävyys ja huoltotoimenpiteet. Oikeanlaisen työtason valitseminen voi parantaa paitsi tilan toimivuutta myös sisustuksen ilmettä.

Työtason materiaali on yksi tärkeimmistä tekijöistä sen valinnassa. Erilaiset materiaalit tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, joten on tärkeää valita sellainen materiaali, joka sopii sekä käyttötarkoitukseen että sisustustyyliin. Alla on muutamia yleisiä materiaalivaihtoehtoja työtasoihin:

1. Laminaattilevyt ovat suosittuja monipuolisuutensa ja helppohoitoisuutensa vuoksi. Ne ovat kestäviä, naarmuuntumattomia ja saatavilla laajassa värivalikoimassa.

2. Puutasot tuovat tilaan lämpimän ja luonnollisen ilmeen. Puutaso voi olla esimerkiksi tammea, koivua tai pähkinää, ja ne voidaan käsitellään suojaavalla pintakäsittelyllä.

3. Ruostumattomasta teräslevystä valmistetut työtasot ovat erittäin kestäviä ja hygieenisiä. Ne sopivat erityisesti moderniin ja teolliseen sisustukseen.

4. Komposiittitasot ovat valmistettu luonnonkivistä, kuten marmorista tai graniitista, yhdistettynä hartsilla. Ne tarjoavat kestävyyttä ja tyylikkään ulkonäön.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä työtasojen materiaalivaihtoehdoista. On tärkeää tutustua huolellisesti eri materiaalien ominaisuuksiin ja valita sellainen, joka vastaa omia tarpeita sekä sopii kokonaisuuteen harmonisesti. Tutustu myös eri materiaalien hoito-ohjeisiin varmistaaksesi, että osaat pitää työtason kestävänä ja hyvin hoidettuna vuosien ajan.

Puulevyn hoito-ohjeet: Pidä pöytälevy kauniina pitkään

Puulevy on suosittu valinta pöytätasoksi sen luonnollisen ja lämpimän ilmeen vuoksi. Puu säilyttää kauneutensa kuitenkin parhaiten, kun sitä hoidetaan ja suojataan oikein.

Valmistelu

Ennen kuin otat uuden puulevyn käyttöön, on tärkeää suorittaa muutamia toimenpiteitä, jotta varmistat sen kestävyyden ja kauneuden pitkällä aikavälillä. Levyn pinta on hyvä hioa. Aloita hionta poistamalla mahdolliset epätasaisuudet tai karheudet pinnasta. Käytä hiomapaperia tai hiomakonetta tasaisen ja sileän lopputuloksen saavuttamiseksi. Levitä puulle seuraavaksi sopiva pohjustusaine ennen varsinaisen pintakäsittelyn aloittamista. Pohjustus auttaa suojaamaan puuta kosteudelta ja antaa paremman tarttumapinnan pintakäsittelylle. Lopuksi, levitä pöytälevylle suojakerros, joka auttaa estämään naarmuja, kosteutta ja muita vaurioita. Käytä puulle sopivaa suoja-ainetta tai lakkaa, ja levitä se tasaisesti koko pintaan. Noudattamalla näitä valmistelutoimenpiteitä varmistat, että pöytälevy kestää päivittäistä käyttöä ja säilyttämää kauneutensa pitkällä aikavälillä.

Puhdistus

Puulevyn säännöllinen puhdistus on myös tärkeä osa sen ylläpitoa ja kunnon säilyttämistä. Puun luonnolliset ominaisuudet ja pintakäsittely vaikuttavat siihen, miten sitä tulisi puhdistaa. Pyyhi pöytälevy säännöllisesti pehmeällä, kuivalla liinalla tai mikrokuituliinalla, jotta saat poistettua päivittäisen pölyn ja lian. Voit tarvittaessa pyyhkiä puulevyä kostealla liinalla tai sienellä. Kostuta liina tai sieni kevyesti vedellä tai miedolla puunpuhdistusaineella ja pyyhi varovasti puun pintaa. Vältä voimakkaita kemikaaleja, kuten hankaavia pesuaineita tai liuottimia, jotka voivat vahingoittaa puun pintaa. Huolehdi siitä, että pinta kuivataan huolellisesti estääksesi kosteuden imeytymisen puuhun. Säännöllinen puhdistus auttaa pitämään pöytälevyn puhtaana ja kauniina. Muista kuitenkin noudattaa valmistajan ohjeita ja suosituksia puhdistuksen suhteen, jotta varmistat oikeanlaisen hoidon puulle.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Kategoria 
Kampanja 
Leveys (mm) 
Syvyys (mm) 
Pituus (mm) 
Paksuus (mm) 
Väri 
Materiaali 
Puulaji 
Käsittely 
Järjestä
251 tuotetta
Sivu
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 19. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 20. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja