Lataa

Terassilaudat, kestopuut ja painekyllästetyt laudat

Kaipaako talosi terassi vai onko vanha terassi kunnostuksen tarpeessa? Kunnon terassilauta on tärkeä valinta terassin rakennuksessa. Terassilauta vaikuttaa sekä pihan sisustukseen, että talon ulkonäköön. Laadukkaat ja edulliset terassilaudat mahdollistavat toimivan ja pitkäikäisen terassin tai pation rakentamisen. Terassilauta on pitkäkestoinen ja terassin rakentaminen onnistuu myös omin käsin. Kotimainen kestopuu on kaunis materiaali ulkokäyttöön ja valikoimastamme kotimaiset painekyllästetyt ja lämpökäsitellyt terassilaudat. Oli valintasi rakennustöihin terassilauta, kyllästetty lauta tai kestopuu, löydät ne meiltä eri profiileissa, tyyleissä ja koossa BAUHAUSin laajasta valikoimasta. Kestopuu ja painekyllästetty terassilauta sopii hyvin rakennusmateriaaliksi mm. terasseille, patioille, pihakalusteille ja ulkoverhouksiin. Terassin rakennuksessa komposiittilauta on kestävä, elämätön ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Terassilauta on hyvä valita pihan muuhun sisustukseen sopivaksi.

BAUHAUSin laaja terassilauta valikoima tarjoaa eri puuvaihtoehtoja, joiden parista löydät varmasti mieluissan terassilaudan. Myös sahataravahöylätty puutavara ja runkopuutavara ovat hyviä vaihtoehtoja remonttitöihin ja nikkarointiin. Tutustu laajaan valikoimaamme terassilaudoista ja löydä oikea ratkaisu terassisi rakentamiseen meiltä. Kunnon terassilauta on pitkäkestoinen kun siitä pitää hyvää huolta. Terassilaudat kokevat kovaa kulutusta sään puolesta vuoden ympäri. Muista että terassilauta kannattaa öljytä vuosittain, jotta se pysyy kauniina ja sileänä. Löydät terassilaudat, kestopuut, terassiöljyt ja myös ulkoverhouspaneelit aina edulliseen tarjoushintaan verkkokaupastamme. Tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme! Mikäli terassin rakentaminen houkuttelee lue artikkelistamme kaikki vinkit.

 

Laita ulkotilasi kuntoon uusien terassilautojen avulla

Huolimatta siitä haluatko asentaa uuden terassin kotiisi vai tarvitseeko vanha terassisi kunnostusta, terassin asentaminen voi olla hyvä tapa hyödyntää ulkotilaa ja parantaa kiinteistösi yleisilmettä. Kun terassin asentamisessa huomioidaan vielä oikeat materiaalit, terassista on toivottavasti paljon iloa, ja se tarjoaa monia käytännön hyötyjä, jotka voivat jopa parantaa kotisi arvoa. Seuraavaksi esiteltynä kaksi terassin asentamiseen liittyvää etua:

1. Parannettu kodin arvo: Terassin asentaminen on yksi niistä parannuksista, jotka lisäävät kotisi todellista arvoa - se ei ole vain kosmeettinen, vaan siitä voi olla myös konkreettista taloudellista hyötyä. Mahdolliset ostajat voivat kiinnostua terassin kauneudesta ja arvostaa sen käytännöllisyyttä, minkä ansiosta sinun on helpompi myydä kotisi parhaalla mahdollisella hinnalla, jos päätät joskus muuttaa eteenpäin. Hyväkuntoinen terassi voi siis olla myös myyntivaltti.

2. Lisääntynyt ulkoilmatila: Terassin asentamisen ilmeisin hyöty on se, että se luo lisää asuintilaa ulos, jossa voit viihdyttää vieraita, rentoutua töiden jälkeen tai yksinkertaisesti nauttia luonnosta ilman, että sinun tarvitsee poistua omalta takapihaltasi! Se on kuin ylimääräinen huone, jossa voit viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa ja samalla nauttia raikkaasta ilmasta ja auringonpaisteesta tai kotoisista illoista!

Materiaalivalinnat

Yksi terassin rakentamisessa huomioitava tekijä on käytettävät materiaalit. Valikoimassamme on monia eri tyylejä ja materiaaleja, joten löydät varmasti tarkoitukseesi sopivat. Materiaalivalinta on syytä tehdä huolella, jotta terassi kestää aikaa ja vastaa tarpeitasi. Materiaalien osalta puu on usein paras valinta terasseille, koska se on vahva ja kestävä, mutta näyttää silti luonnolliselta ulkoilmassa. Se on myös klassinen valinta, joka lisää lämpöä ja luonnollista kauneutta ulkotilaan. Varmista, että valitsemasi materiaali soveltuu ulkokäyttöön ja että se on käsitelty sään ja tuholaisten torjumiseksi. Kestopuu on pitkäikäinen ja kaunis materiaali terassin rakentamiseen. BAUHAUSin valikoimasta löydät kotimaiset painekyllästetyt ja lämpökäsitellyt terassilaudat.

Toinen kestävä vaihtoehto on komposiittiterassilauta. Jos arvostat kestävyyttä, se voi olla sinulle paras valinta. Komposiittiterassit on valmistettu kierrätysmuovista ja puukuidusta, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja ne kestävät myös sääolosuhteita hyvin. Koska komposiittiterassit ovat valmistettu kestävistä kierrätysmateriaaleista, ne ovat vain vähän huoltoa vaativia ja siten pitkäikäisiä. Niitä on saatavilla valikoimassamme useissa eri väreissä ja tyyleissä, joten löydät helposti sellaiset, jotka vastaavat toiveitasi.

On hyvä muistaa myös puun käsittely ja huolto sopivalla tuotteella, kuten puu- tai terassiöljyllä, jotta se säilyy suojattuna sääolosuhteilta, näyttää hyvältä ympäri vuoden ja kestää aikaa. Meiltä löydät tarvittavat välineet terassisi huoltoon.

Voit myös hyödyntää ulkoverhoilua. BAUHASilla on valikoima erilaisia ratkaisuja siihen. Esimerkiksi ulkoverhouspaneelit tai -laudat voivat olla toimiva ratkaisu, joiden avulla saat luotua kauniin ja kestävän pinnan. Myös erilaiset aitalaudat ja ulkoverhousrimat käyvät hyvin aitaelementtien ja näkösuojien rakentamiseen.

Jos tarvitset enemmänkin rakennustarvikkeita, löydät nekin valikoimastamme. BAUHASilla on laaja valikoima puutavaraa erilaisiin tarkoituksiin. Valikoimassa on esimerkiksi höylättyjä lautoja ja sahatavaraa, joita voit käyttää monipuolisesti useissa eri tarkoituksissa. Muu höylätty puutavara toimii monipuolisena materiaalina erilaisissa projekteissa. Myös isompiin remontteihin ja rakennustöihin löytyy runko- ja rakennepuutavaraa, kuten erilaisia runkopuita ja tolppia.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen rakennusmateriaalin valitset, on tärkeää investoida laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kestävät vuosia, jotta voit nauttia ulko-oleskelualueestasi huolehtimatta sen uusimisesta lähiaikoina. Näin tekemällä onnistut luomaan parhaimman mahdollisen terassiratkaisun.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja