Lataa

Sisäverhouspaneelit

Sisäverhouspaneelit luovat upeat ja näyttävät sisäpinnat kotisi joka huoneeseen. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät vaimentavat akustiikkalevyt, kestävät puupaneelit sekä näyttävät MDF-paneelit. Akustiikkalevyt ovat mainio valinta, kun tavoitteena on äänen vaimennus ja kaikujen estäminen modernista ulkonäöstä tinkimättä. Puupaneelit taas ovat kestävä valinta ja niistä löydät myös saunatiloihin sopivat paneelit. Meiltä löydät kauniit puupaneelit useista eri puulajeista, tervalepästä kuuseen. MDF-paneelit ovat puolestaan tyylikäs ja helppohoitoinen vaihtoehto, josta löydät joka sisustukseen ja huoneeseen sopivat paneelit. Löydät meiltä myös märkätiloihin sopivat, kosteutta kestävät sisäverhouspaneelit. Tutustu BAUHAUSin laajaan valikoimaan ja löydä makuusi ja kriteereihisi sopivat sisäverhouspaneelit! Voit tutustua jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme verkkokaupassa tai tavarataloissa. Tervetuloa ostoksille!

Muuta tilasi tyylikkäillä seinäpaneeleilla

Etsitkö tapaa muuttaa kotisi sisätilojen yleisilmeen pienellä budjetilla? Seinäpaneelit ovat edullinen ja tyylikäs tapa päivittää mitä tahansa tilaa. Moderneista geometrisista kuvioista puupaneeleihin, seinäpaneelit voivat välittömästi lisätä tekstuuria ja ulottuvuutta mihin tahansa huoneeseen. Etsitpä sitten jotain hienovaraista tai rohkeaa, löydät varmasti tyyliisi sopivan seinäpaneelin.

Seinäpaneeleissa on useita materiaaleja, värejä ja tekstuureja, joten voit muokata ulkoasua. Jos esimerkiksi etsit modernia tunnelmaa, kokeile metalliseinäpaneeleja, joissa on tyylikkäät linjat ja kulmat. Tai jos haluat jotain perinteisempää, valitse puiset seinäpaneelit lämpimin sävyin, kuten pähkinä tai mahonki. Löydät myös kivestä tai betonista valmistettuja seinäpaneeleja teollisen tyylisuunnan tunnelmaan.

Seinäpaneelit sopivat myös erinomaisesti lisäämään tekstuuria mihin tahansa huoneeseen. Keinonahkaiset seinäpaneelit tarjoavat ylellisen ilmeen, kun taas kankaalla päällystetyt vaihtoehdot tarjoavat pehmeämmän kosketuksen. Jos haluat jotain ainutlaatuista, yritä asentaa kuvioitu tapetti tai 3D-laatat yhdelle korostusseinälle syvyyden ja visuaalisen kiinnostavuuden lisäämiseksi.

Seinäpaneeli on helppo asentaa

Riippumatta siitä, millaista suunnittelun estetiikkaa sinulla on mielessäsi, löydät varmasti seinäpaneelin, joka sopii budjettiisi. Ne eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan ne on myös helppo asentaa – useat mallit kiinnittyvät seiniin tarranauhalla, jolloin nauloja tai ruuveja ei tarvita! Lisäksi monet seinäpaneelit ovat vedenpitäviä, joten kylpyhuoneen tai keittiön kosteus ei vahingoita niitä.

Joten jos etsit helppoa tapaa päivittää tilaasi edullisesti tai vaikuttaa sen akustiikkaan, harkitse tyylikkäisiin seinäpaneeleihin sijoittamista! Niiden loputtomien suunnittelumahdollisuuksien ja yksinkertaisen asennusprosessin ansiosta ei kestä kauan, ennen kuin kotisi näyttää täysin muuttuneelta!

Seinäpaneelien asennuksen edut

Seinäpaneelit ovat loistava tapa lisätä tekstuuria, väriä ja lämpöä mihin tahansa huoneeseen. Ne on helppo asentaa ja niitä voidaan käyttää sekä asuin- että liiketiloissa. Seinäpaneelien asennuksella on monia etuja, mukaan lukien:

 1. Kustannustehokas: Seinäpaneelit voivat olla kustannustehokkaampia kuin perinteiset kipsilevy- tai kipsiseinät, koska niiden asentaminen vaatii vähemmän työvoimaa. Ne vaativat myös vähemmän työkaluja ja materiaaleja, mikä tekee niistä taloudellisen valinnan kodin omistajille tai yritysten omistajille, jotka haluavat säästää rahaa rakennusprojekteissaan.
 2. Kestävä: Seinäpaneelit ovat erittäin kestäviä ja kestävät kulumista paremmin kuin muut seinämateriaalit. Tämä tekee niistä ihanteellisia vilkkaasti liikennöidyille alueille, kuten auloihin, käytäviin, kylpyhuoneisiin, keittiöihin jne., joissa niiden on kestettävä päivittäistä käyttöä ilman kulumisen tai vaurioiden merkkejä ajan myötä.
 3. Helppo huolto: Seinäpaneelit vaativat hyvin vähän huoltoa muihin seiniin verrattuna. Niitä ei tarvitse maalata tai hioa kuten kipsilevyä; sinun tarvitsee vain pyyhkiä ne kostealla liinalla tarvittaessa. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan kiireisille kotitalouksille tai yrityksille, joilla ei ole aikaa tai resursseja seinien säännölliseen kunnossapitoon.
 4. Erilaisia tyylejä ja värejä: Seinäpaneeleja on saatavilla useissa eri tyyleissä ja väreissä, joten voit löytää tilaan täydellisen ilmeen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia huoneen olemassa olevien sisustuselementtien yhteensovittamisesta. Klassisista puupaneleista moderneihin geometrisiin malleihin löytyy jotakin jokaiseen makuun ja budjettiin!
 5. Akustiset edut: Seinäpaneelien asentaminen voi auttaa vähentämään melutasoa missä tahansa tilassa absorboimalla ääniaaltoja sen sijaan, että ne heijastaisivat niitä takaisin huoneeseen, kuten perinteiset seinät tekevät; tämä helpottaa samassa tilassa olevien ihmisten kommunikointia ja yhtäaikaista työskentelyä. Tämä on erityisen hyödyllistä avotoimistoissa.
Nämä kiinnostavat juuri nyt
  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Kategoria 
  Kampanja 
  Leveys (mm) 
  Pituus (mm) 
  Paksuus (mm) 
  Puulaji 
  Profiili

  Profiili kertoo millainen reuna paneelissa on. Esimerkkejä profiileista:

  • STP: sisäkäyttö-täysipontti-pyöristetty eli profiilissa on pyöristetty reuna
  • STV: sisäpaneeli-täyspontti-vinokantti eli profiilissa on viistetty reuna
  • STS: sisäpaneeli-täyspontti-suorareunainen eli profiilissa on suorakulmainen reuna
   
  Käsittely 
  Pinta 
  Järjestä
  249 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Saatavilla tavarataloista
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja