Lataa

Muuttolaatikot

Muuttaminen vie aikaa ja on suuritöistä. Muuttolaatikoilla voit kuitenkin helpottaa urakkaasi huomattavasti. Laadukas muuttolaatikko kestää muuttotavaroiden kantamisen, on helppo koota ja kantaa. Nimeä muuttolaatikot ja vaatesäilytyslaatikot, ja helpota tavaroiden löytämistä oikeille paikoilleen. Meiltä saat helposti koottavat, kestävät muuttolaatikot kaikille tavaroillesi. Löydät valikoimastamme myös vain BAUHAUSissa yksinoikeudella myytävät vahvat ja pinottavat BAUHAUS-muuttolaatikot. Muuttaminen on oiva hetki järjestää uusi kotisi organisoituun ja siistiin tyyliin. Kunnon säilytyslokerot, seinäkoukut ja sisustuskorit pitävät huolen, että kaikki tavarasi on helposti löydettävissä oikealla paikallaan.

Muuttolaatikot

Muuttaminen on tunnetusti aikaa vievää ja työlästä, mutta oikeilla välineillä voit tehdä siitä huomattavasti sujuvampaa ja järjestelmällisempää. BAUHAUSin laadukas ja monipuolinen muuttolaatikoiden valikoima on suunniteltu helpottamaan muuttoprosessiasi. Laadukas muuttolaatikko ei ainoastaan kestä muuttotavaroiden painoa ja käsittelyä, vaan on myös helppo koota, kantaa ja pinota, mikä tekee pakkaamisesta ja purkamisesta vaivatonta.

Muuttolaatikoiden ja vaatesäilytyslaatikoiden nimeäminen auttaa sinua pitämään tavarasi järjestyksessä ja löytämään ne helposti uudessa kodissasi. Tämä nopeuttaa muuttoprosessia ja vähentää stressiä, kun tiedät tarkalleen, missä kaikki tavarasi ovat. BAUHAUSin muuttolaatikot ovat helposti koottavia ja kestäviä, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja käytettävyyden myös tulevissa muutoissa.

Muutto on oivallinen tilaisuus järjestää uusi kotisi toimivaksi ja viihtyisäksi. Säilytysratkaisut, kuten kunnon säilytyslokerot, seinäkoukut ja sisustuskorit, auttavat sinua pitämään tavarasi järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Siivouskaapit tarjoavat kätevän ratkaisun kaikkien siivoamiseen tarvittavien välineiden säilyttämiseen.

BAUHAUSissa on tarjolla myös yksinoikeudella myytävät, vahvat ja pinottavat BAUHAUS-muuttolaatikot, jotka ovat erinomainen valinta jokaiseen muuttoon. Ne ovat suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä, ja niiden avulla voit varmistaa tavaroidesi turvallisen siirtymisen uuteen kotiisi.

Tee muutostasi mahdollisimman vaivaton kokemus tilaamalla tarvitsemasi muuttolaatikot kätevästi BAUHAUSin verkkokaupasta tai nouda ne lähimmästä BAUHAUS-tavaratalosta. BAUHAUSin asiantunteva henkilökunta on valmis auttamaan sinua löytämään juuri oikeat tuotteet, jotta muuttaminen sujuisi mahdollisimman sujuvasti ja uusi kotisi olisi organisoitu ja viihtyisä alusta alkaen.

Muuttolaatikot: Kuinka valita oikea koko ja määrä muuttoon?

Muuttaminen voi olla stressaavaa ja aikaa vievää, mutta oikeanlaisten muuttolaatikoiden valitseminen voi tehdä prosessista hieman helpompaa. On tärkeää valita oikea koko ja määrä laatikoita, jotta voit pakata tavarasi turvallisesti ja tehokkaasti. Tässä vinkkejä siitä, kuinka valita oikeat muuttolaatikot.

Ensinnäkin, harkitse tarpeitasi ja tavaroidesi määrää. Mieti, kuinka paljon tavaraa sinun täytyy pakata ja arvioi sen perusteella laatikoiden tarve. Useimmissa tapauksissa on parempi varata liian monta laatikkoa kuin liian vähän.

Seuraavaksi harkitse erilaisten laatikkokokojen hyötyjä. Yleisimmät muuttolaatikon koot ovat pienet (noin 30x40x30 cm), keskisuuret (noin 45x60x45 cm) ja suuret (noin 60x80x60 cm). Pienet laatikot sopivat hyvin raskaille esineille, kuten kirjoille tai astioille. Keskisuuret laatikot ovat monipuolisia ja sopivat useimpiin tavaroihin. Suurten laatikoiden avulla voit pakata kevyempiä esineitä, kuten vuodevaatteita tai vaatteita.

Muista myös hankkia vahvoja ja kestäviä laatikoita. Laatikoiden on kestettävä painoa ja kuljetusta ilman, että ne menevät rikki. Varmista, että laatikot ovat valmistettu vahvasta kartongista ja niissä on hyvin teipattavat reunat.

Lisäksi kannattaa harkita erityisiä laatikoita herkkien tai arvokkaiden esineiden pakkaamiseen. Esimerkiksi vaatteille tarkoitetut ripustimet tai pehmustetut laatikot voivat auttaa suojaamaan herkkiä esineitä kolhuilta tai särkymiseltä.

Kun olet valinnut oikean kokoiset ja määrän muuttolaatikoita, varmista, että sinulla on tarpeeksi pakkausmateriaalia. Tarvitset pahvia tai sanomalehtiä suojataksesi astiat ja lasiesineet sekä kuplamuovia suojaamaan herkkiä esineitä kolhuilta.

Lopuksi, kun olet pakannut kaikki tavarasi muuttolaatikoihin, älä unohda merkitä jokaisen laatikon sisältö. Kirjoita selkeällä käsialalla sen huoneen nimi, johon laatikko kuuluu, sekä sen sisältämät tavarat. Tämän avulla tiedät helposti missä kukin laatikko kuuluu uudessa kodissasi ja löydät tarvitsemasi tavarat nopeasti.

Kokonaisuudessaan oikeiden muuttolaatikoiden valitseminen voi tehdä muuttoprosessista sujuvamman ja vähemmän stressaavan. Muista harkita tarpeitasi, valita sopivat laatikkokoot ja varmistaa niiden kestävyys. Pakkaa tavarasi huolellisesti ja merkitse laatikot selkeästi, jotta voit löytää tavarasi helposti uudessa kodissasi.

Miten pakata tehokkaasti muuttolaatikkoihin ja välttää särkyneet tavarat?

Muuttaminen voi olla stressaavaa ja aikaa vievää, mutta tehokkaasti pakattujen muuttolaatikoiden avulla voit helpottaa prosessia ja välttää särkyneiden tavaroiden riskin. Tässä muutama vinkki, miten voit pakata tehokkaasti muuttolaatikoihin ja varmistaa, että tavarasi pysyvät ehjinä matkan aikana.

1. Valitse oikeanlaiset laatikot.

Laadukkaat muuttolaatikot ovat ensiarvoisen tärkeitä särkyvien tavaroiden suojaamisessa. Varmista, että valitset riittävän vahvat laatikot, jotka kestävät painoa ja suojaavat sisältöään kolhuilta.

2. Kääri särkyvät esineet huolellisesti.

Ennen kuin laitat särkyviä esineitä laatikkoon, kääri ne huolellisesti kuplamuoviin tai sanomalehteen. Kuplamuovi tarjoaa lisäsuojausta iskuilta ja kolhuilta.

3. Pakkaa raskaammat esineet pohjalle. 

Aseta raskaammat esineet laatikon pohjalle ja kevyemmät päälle. Tämä auttaa tasapainottamaan laatikon painopistettä ja estää sen kaatumisen tai muiden tavaroiden litistymisen.

4. Täytä tyhjät tilat. 

Varmista, että täytät laatikon tyhjät tilat pehmusteilla, kuten sanomalehdillä tai vanhoilla pyyhkeillä. Tämä estää tavaroiden liikkumisen ja kolhimisen kuljetuksen aikana.

5. Merkitse laatikot.

Kirjoita jokaiseen laatikkoon sen sisältö ja huone, johon se kuuluu. Tämä auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tavarat helposti uudessa kodissasi.

6. Käsittele varovaisesti.

Muista käsitellä muuttolaatikoita varovasti niitä siirrellessäsi tai pinotessa. Älä heitä tai pudota niitä, sillä tämä voi aiheuttaa vahinkoa sekä tavaroille että itsellesi.

7. Varmista hyvä kiinnitys. 

Kun suljet muuttolaatikon, varmista että se on hyvin kiinnitetty teipillä tai muulla sopivalla tavalla. Näin voit olla varma siitä, etteivät tavarasi pääse liikkumaan laatikossa kuljetuksen aikana.

8. Huolehdi herkästi rikkoutuvista esineistä.

Jos sinulla on erityisen herkkiä esineitä, kuten lasisia koriste-esineitä tai elektroniikkaa, harkitse niiden pakkaamista omiin erillisiin laatikoihin. Tämä auttaa suojaamaan niitä paremmin muiden tavaroiden kolhuilta.

9. Käytä ammattilaisten apua.

Jos olet epävarma siitä, miten pakata särkyvät tavarat oikein, harkitse ammattilaisten avun käyttämistä. Muuttoyritykset ja pakkauspalvelut voivat auttaa sinua tehokkaasti pakkaamaan tavarasi ja varmistamaan niiden turvallisen kuljetuksen.

10. Vakuuta arvotavarasi.

Vaikka tekisit kaiken voitavasi välttääksesi särkyneet tavarat, on aina mahdollista, että jotkut esineet vahingoittuvat matkan aikana. Siksi on suositeltavaa vakuuttaa arvotavarasi ennen muuttoa, jotta saat korvausta mahdollisista vahingoista.

Muuttaminen voi olla haastavaa, mutta hyvin pakattujen muuttolaatikoiden avulla voit minimoida riskin särkyneille tavaroille. Seuraa näitä vinkkejä ja ole huolellinen pakatessasi tavaroitasi uuteen kotiisi.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Kampanja 
Korkeus (cm) 
Leveys (cm) 
Järjestä
20 tuotetta
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 19. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 20. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja