Lataa

Säilytyslaatikot ja säilytyslokerikot

Onko vaatehuone aivan levällään ja epäjärjestyksessä? Eivätkö lasten lelut meinaa pysyä niille tarkoitetuilla paikoilla? Säilytyslaatikot ja lokerikot ovat oivallinen ratkaisu sekasotkuun ja tavarapaljouteen. Meiltä löydät sekä trendikkäät säilytyslaatikot, säilytyskorit, puulaatikot ja lokerikot moneen eri makuun sekä tarpeeseen. Säilytysjärjestelmät tomivat hyvin esimerkiksi lelujen tai myös vaatteiden järjestämiseen, ja seinänaulakot pitävät vaikka laukut tai takit pois tieltä. Sängynaluslaatikko on loistava säilytysratkaisu makuuhuoneen petivaatteille tai pyyhkeille. Löydät meiltä myös tilavat ja tiiviit muovilaatikot, joissa voi vuodenaikojen mukaan säilöä vaatteita ja kenkiä niin sisällä kuin varastotiloissa. Kauneimmat tavarat kuten korut tai valokuvat voi myös asettaa seinälle, kun hankit kunnon hyllynkannattimet ja hyllyt. Ensiapu on myös jokaisessa kodissa tärkeä, ja ensiapupakkaus kannattaa varastoida vaikka makuuhuoneeseen. Löydät valikoimastamme myös kalustepyörät joiden avulla saat hyllyjä, laatikoita tai muita kalusteita kätevästi siirrettyä paikasta toiseen. 

Säilytyslaatikko - avain järjestykseen ja tilanhallintaan

Kun puhutaan järjestyksestä ja tilanhallinnasta, yksi tärkeimmistä apuvälineistä on säilytyslaatikko. Säilytyslaatikot ovat erinomainen tapa pitää tavarat järjestyksessä ja samalla hyödyntää tehokkaasti käytettävissä olevaa tilaa. Säilytyslaatikoita on saatavilla monenlaisia kokoja, muotoja ja materiaaleja. Niitä voi löytää niin kotiin, toimistoon kuin autotalliinkin. Laadukas säilytyslaatikko kestää kulutusta ja suojaa tavaroita pölyltä, kosteudelta sekä kolhuilta. Miten sitten valita oikea säilytyslaatikko? Ensimmäiseksi kannattaa miettiä, mihin tarkoitukseen laatikkoa tarvitaan. Onko kyseessä vaatteiden säilyttämiseen tarkoitettu laatikko vai tarvitsetko sitä esimerkiksi työkalujen tai lelujen säilömiseen? Tämän perusteella voit valita sopivan kokoisen laatikon.

Toiseksi kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin. Yleisimpiä materiaaleja ovat muovi, puu ja metalli. Muoviset säilytyslaatikot ovat kevyitä ja helppoja liikutella, mutta ne eivät välttämättä kestä yhtä hyvin kolhuja kuin esimerkiksi metalliset laatikot. Puulaatikot puolestaan tuovat sisustukseen lämpöä ja luonnonläheisyyttä, mutta ne voivat olla raskaita siirrellä. Metalliset säilytyslaatikot taas ovat erittäin kestäviä ja sopivat hyvin esimerkiksi autotalliin tai varastoon. On myös hyvä miettiä säilytysjärjestelmää. Monet säilytyslaatikot on suunniteltu pinottavaksi päällekkäin, mikä säästää tilaa ja helpottaa järjestyksen ylläpitoa. Joissakin laatikoissa voi olla myös lokeroita tai osastoja, jotka auttavat pitämään tavarat erillään toisistaan.

Sitten kun oikea säilytyslaatikko on valittu, on aika laittaa järjestelyhommat käyntiin. Ensimmäiseksi kannattaa käydä läpi kaikki tavarat ja miettiä, mitkä niistä haluaa säilyttää ja mitkä voi laittaa pois tai kierrättää. Tämän jälkeen tavaroiden voi ryhmitelllä samankaltaisiin kategorioihin ja laittaa ne omiin laatikoihinsa. Järjestäessä kannattaa myös miettiä, mitkä tavarat tarvitsee helposti saataville ja mitkä voi laittaa syvemmälle laatikkoon. Esimerkiksi harvemmin käytetyt tavarat voi laittaa pohjalle ja päällimmäiseksi kannattaa jättää ne tavarat, joita tarvitsee usein.

Säilytyslaatikot auttavat pitämään kodin tai työtilan siistinä ja järjestyksessä. Kun kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan, on helppo löytää tarvitsemansa esineet nopeasti eikä aikaa kulu turhaan etsimiseen. Lisäksi säilytyslaatikot suojaavat tavaroita lialta, pölyltä ja kosteudelta. Kun haluat luoda toimivan tilanhallintajärjestelmän, älä unohda säilytyslaatikoita. Ne ovat avain järjestyksen ylläpitoon ja auttavat hyödyntämään tilaa tehokkaasti. Valitse oikea koko, materiaali ja säilytysjärjestelmä sekä ryhmittele tavarasi järkevästi - näillä ohjeilla saat luotua toimivan systeemin, jonka avulla voit hallita tilaasi paremmin.

Muovilaatikot - kätevä säilytysratkaisu kodin eri tiloihin

Muovilaatikot ovat monipuolinen ja käytännöllinen säilytysratkaisu kodin eri tiloihin. Ne tarjoavat helpon tavan järjestää tavaroita ja pitää koti siistinä. Muovilaatikoilla on lukuisia etuja, jotka tekevät niistä suositun valinnan säilytyksen tarpeisiin. Muovilaatikot ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne eivät mene rikki helposti eivätkä vaurioidu kosteudesta tai lämpötilan vaihteluista. Tämän ansiosta ne sopivat hyvin myös esimerkiksi autotalliin tai varastoon, missä olosuhteet voivat olla haastavampia. Muovilaatikoissa on yleensä kannet, mikä suojaa tavaroita pölyltä ja lialta. Laadukkaissa laatikoissa voi olla myös tiivistetyt kannet, jotka estävät kosteuden pääsyn sisään. Tämän ansiosta ne soveltuvat mainiosti esimerkiksi tekstiilien tai paperitavaroiden säilyttämiseen. Muovilaatikoita on saatavilla eri kokoisina ja mallisina. Niitä löytyy sekä avoimella että suljetulla rakenteella, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Lisäksi laatikot ovat yleensä pinottavia, mikä säästää tilaa ja helpottaa säilytyksen organisointia. Muovilaatikoita voi hyödyntää monissa eri tiloissa kodissa.

Keittiössä ne toimivat mainiosti esimerkiksi ruokatarvikkeiden säilyttämiseen. Voit käyttää niitä myös astioiden tai keittiövälineiden järjestämiseen. Kylpyhuoneessa muovilaatikot auttavat pitämään pientarvikkeet, kuten kosmetiikan tai pesuaineet, järjestyksessä. Makuuhuoneessa muovilaatikoilla voi luoda kätevän säilytysratkaisun esimerkiksi vaatteille tai asusteille. Ne sopivat myös lastenhuoneeseen lelujen säilyttämiseen. Olohuoneessa muovilaatikoita voi hyödyntää esimerkiksi kirjojen tai lehtien säilyttämiseen. Muovilaatikoilla on myös etunsa kodin ulkopuolella. Niitä voi käyttää esimerkiksi puutarhassa työkalujen tai istutusmateriaalien säilyttämiseen. Ne ovat myös oiva apuväline retkillä tai matkoilla tavaroiden kuljettamisessa.

Kannellinen säilytyslaatikko - suojaa tavarat pölyltä ja kosteudelta

Säilytysratkaisut ovat olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai varasto, tarvitsemme paikan säilyttää tavaroitamme turvallisesti ja järjestelmällisesti. Yksi kätevä tapa pitää tavarat suojassa pölyltä ja kosteudelta on käyttää kannellisia säilytyslaatikoita. Kannelliset säilytyslaatikot ovat erinomainen ratkaisu monille eri tarpeille. Ne voivat auttaa meitä pitämään kodin siistinä ja järjestyksessä, suojaamaan arvokkaita esineitä tai dokumentteja sekä helpottamaan muuttoja tai varastointia. Yksi suurimmista eduista kannellisissa säilytyslaatikoissa on niiden kyky suojata tavaroita pölyltä. Pöly voi olla ärsyttävä ongelma monille ihmisille, aiheuttaen allergiaoireita ja likaantumista ympärillämme oleviin esineisiin. Kannelliset laatikot estävät pölyn pääsyn sisälle, mikä auttaa pitämään tavarasi puhtaina ja hyvässä kunnossa. Toinen merkittävä etu on suojaus kosteutta vastaan.

Kosteus voi aiheuttaa vakavia vahinkoja herkille esineille, kuten vaatteille, kirjoille tai elektroniikalle. Kannelliset säilytyslaatikot ovat yleensä valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä materiaalista, joka pitää kosteuden loitolla. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi varastointitiloissa tai kellareissa, joissa kosteus voi olla suurempi riski.Kannellisten säilytyslaatikoiden käyttö on myös erittäin kätevää muuttojen tai varastoinnin aikana.

Laatikoita voidaan pinota päällekkäin säästää tilaa ja helpottaa kuljetusta. Niissä on yleensä myös kantokahvat, jotka tekevät niiden siirtelystä helppoa ja vaivatonta. Laadukkaat kannelliset säilytyslaatikot ovat yleensä kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne voivat olla valmistettu muovista, puusta tai metallista riippuen tarpeesta ja budjetista. On tärkeää valita laatikko oikean koon mukaan, jotta se sopii täydellisesti säilytettäville tavaroille. Kannellisten säilytyslaatikoiden hankkiminen voi olla hyvä investointi pitkällä aikavälilllä. Ne auttavat suojaamaan arvokkaita esineitä, pitämään kodin järjestyksessä ja helpottamaan muuttoja tai varastointia. Lisäksi ne voivat auttaa säästämään aikaa ja vaivaa, kun etsit tiettyjä tavaroita.

Säilytyslokerikko - tehokas tapa järjestää pienet tavarat

Monilla meistä on kotonaan erilaisia pieniä tavaroita, kuten avaimia, koruja, puhelimen latureita ja muita tarvikkeita. Nämä tavarat voivat helposti hukkua tai sekoittua keskenään, mikä aiheuttaa turhautumista ja ajanhukkaa. Säilytyslokerikko on kuitenkin tehokas tapa pitää nämä pienet tavarat järjestyksessä. Säilytyslokerikot ovat käytännöllisiä säilytysratkaisuja, jotka koostuvat useista pienistä lokeroista tai laatikoista. Niitä voi löytää eri materiaaleista valmistettuina ja eri kokoisina. Säilytyslokerikot voidaan sijoittaa esimerkiksi eteiseen, makuuhuoneeseen tai työpöydän viereen. Yksi suuri etu säilytyslokeroissa on niiden kyky pitää tavarat järjestyksessä ja helposti saatavilla. Jokainen tavara saa oman paikkansa omassa lokerossaan, mikä estää niiden sekoittumisen toisiinsa. Tämän ansiosta ei tarvitse enää etsiä avaimia tai muita pientavaroita ympäri asuntoa. Toinen hyvä puoli säilytyslokeroissa on niiden kyky säästää tilaa. Pienet tavarat vievät usein paljon tilaa, kun ne lojuvat hujan hajan eri paikoissa. Säilytyslokerikkojen avulla nämä tavarat voidaan pitää kompaktisti yhdessä paikassa, mikä vapauttaa tilaa muuhun käyttöön. Säilytyslokeroita on myös helppo siirtää tarpeen mukaan. Ne eivät ole kiinteitä kalusteita, vaan niitä voi siirrellä haluamaansa paikkaan tarpeen mukaan. Tämän ansiosta säilytyslokerikot soveltuvat hyvin myös esimerkiksi vuokra-asuntoihin tai pieniin tiloihin, joissa ei ole paljon säilytystilaa.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja