Lataa

Peilit

Peilit tuovat valoa ja tyyliä kotiin. Peili on ehdoton lisä muun muassa vaatehuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Lattiapeili on trendikäs valinta makuuhuoneeseen. Valopeilit puolestaan tarjoavat tehokasta ja kohdistettua valoa kylpyhuoneessa esimerkiksi meikkaukseen tai parranajoon. Löydät meiltä myös energiatehokkaat LED-valopeilit. Sisustuspeilit toimivat yhtä lailla niin sisustuselementteinä kuin myös käytännöllisinä kalusteina. Kaunis pyöreä peili tai palapeili tuo erityistä ilmettä sisustukseen. Huomioithan peiliä ostaessasi, onko sen käyttökohteena kuiva- vai märkätila. Kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit tekevät kauneudenhoitorutiineista miellyttävämpiä. Valikoimastamme saat myös kosmetiikkapeilit sekä erilaiset valaisimet peilien yläpuolelle.

Peilit: valoa, tyyliä ja mielenrauhaa

Peilit ovat paljon enemmän kuin vain heijastavia pintoja; ne ovat tyylin, toiminnallisuuden ja valon yhdistäjiä kodissasi. BAUHAUS tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman peilejä, jotka sopivat erilaisiin huoneisiin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten vaatehuone, kylpyhuone, makuuhuone tai olohuone, meiltä löydät juuri sen, mitä etsit. 

Peilien merkitys kodissa

Peilit eivät ole vain käytännöllisiä esineitä, joilla tarkistetaan ulkonäkö ennen ulos lähtöä. Ne voivat myös muuttaa huoneen ilmettä, tuoda lisää valoa ja jopa saada tilan tuntumaan suuremmalta. Sisustuspeilit toimivat yhtä lailla niin sisustuselementteinä kuin myös käytännöllisinä kalusteina.

Peilityypit ja niiden käyttökohteet

 • Lattiapeilit: Trendikäs ja moderni valinta makuuhuoneeseen. Ne ovat erinomaisia vaatteiden sovittamiseen ja antavat huoneelle avaramman tunteen.
 • Valopeilit: Erityisen hyödyllisiä kylpyhuoneessa, missä tarvitaan tehokasta ja kohdistettua valoa esimerkiksi meikkaukseen tai parranajoon.
 • LED-valopeilit: Energiatehokas vaihtoehto, joka tarjoaa erinomaisen valaistuksen samalla kun säästää energiaa.
 • Pyöreät ja palapeilit: Nämä tuovat erityistä ilmettä ja persoonallisuutta sisustukseen. Ne ovat ihanteellisia olohuoneessa tai eteisessä.
 • Kosmetiikkapeilit: Pieniä, usein suurentavia peilejä, jotka ovat välttämättömiä tarkkaan kauneudenhoitoon.
 • Peilikaapit: Kylpyhuoneen ylellisyyksiä, jotka yhdistävät säilytystilan ja peilin.

Valaistus ja peilit

Valaisimet ovat olennainen osa peilin valintaa. Valopeilit tarjoavat tehokasta ja kohdistettua valoa, mutta voit myös valita erilaisia valaisimia peilien yläpuolelle, jotka tuovat lisää toiminnallisuutta ja tyyliä.

Kuiva- vai märkätila?

Huomioithan peiliä ostaessasi, onko sen käyttökohteena kuiva- vai märkätila. Kylpyhuoneen peilit ja peilikaapit on suunniteltu kestämään kosteutta, kun taas muut peilit eivät välttämättä ole.

BAUHAUSin laaja valikoima peilejä

Tule tutustumaan peilivalikoimaamme joko BAUHAUSin verkkokaupassa tai myymälöissämme. Meillä on laaja valikoima eri tyylejä, kokoja ja hintaluokkia, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja budjettiin.

Peilit ovat monipuolisia sisustuselementtejä, jotka tarjoavat sekä toiminnallisuutta että tyyliä. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät varmasti peilin, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja ympäristöösi. Ei ole väliä, etsitkö jotain yksinkertaista ja käytännöllistä tai jotain näyttävää ja erikoista; meillä on kaikki, mitä tarvitset.

Peili sisustuselementtinä: Inspiroivia ideoita peilien käyttöön kodin eri tiloissa

Peili on yksi monipuolisimmista sisustuselementeistä, jota voi käyttää kodin eri tiloissa. Se ei ainoastaan heijasta valoa ja luo tilantuntua, vaan myös lisää visuaalista kiinnostavuutta ja antaa mahdollisuuden luoda erilaisia tunnelmia. Peilit voivat olla isoja tai pieniä, kehyksellisiä tai kehyksettömiä, pyöreitä tai suorakulmaisia – vaihtoehtoja on lukemattomia.

Yksi klassisimmista tavoista käyttää peilejä kotona on ripustaa ne seinälle. Iso peili esimerkiksi eteisen seinällä luo heti vaikutelman avarammasta tilasta ja auttaa tarkistamaan omaa ulkonäköään ennen kodin lähtemistä. Peili voi myös toimia katseenvangitsijana olohuoneessa tai makuuhuoneessa, kun se asetetaan keskeiselle paikalle seinälle.

Jos haluat tuoda lisää valoa pimeään huoneeseen, voit kokeilla sijoittaa peilin vastapäätä ikkunaa. Tämä heijastaa luonnonvaloa huoneeseen ja tekee siitä välittömän valoisamman. Myös kynttilöiden asettaminen peilin eteen luo kauniita heijastuksia ja tunnelmaa.

Peilit eivät ole pelkkiä seinille ripustettavia elementtejä, vaan niitä voi hyödyntää myös erilaisissa huonekaluissa. Esimerkiksi peilipintainen lipasto tai yöpöytä tuo ripauksen glamouria makuuhuoneeseen. Peilipintainen ruokapöytä taas luo elegantin ilmeen ruokailutilaan.

Keittiössä peili voi toimia sekä käytännön että visuaalisen elementtinä. Voit asentaa peilin välitilaan keittiön työtason yläpuolelle, mikä tekee tilasta avaramman ja helpottaa ruoanlaittoa. Lisäksi peili voi toimia myös koristeena esimerkiksi kaappien ovissa tai astioiden säilytyskaapissa.

Kylpyhuoneessa peilit ovat välttämättömiä, mutta ne voivat olla myös tyylikkään näköisiä sisustuselementtejä. Voit valita pyöreän tai suorakulmaisen peilin lavuaarin yläpuolelle tai jopa koko seinän kokoisen peilin luomaan modernia ilmettä. Peili voidaan myös upottaa seinään tai sijoittaa kauniiseen kehykseen, joka sopii muun kylpyhuoneen sisustukseen.

Peilejä voi hyödyntää myös ulkotiloissa luomaan tunnelmaa ja lisäämään tilantuntua esimerkiksi terassilla tai parvekkeella. Iso peili voi heijastaa vihreää puutarhaa tai kaunista maisemaa, mikä tekee ulkotilasta mielenkiintoisemman ja avaramman näköisen.

Peilit eivät ole vain käytännöllisiä kodin sisustuselementtejä, vaan niitä voi hyödyntää myös taiteellisesti. Voit esimerkiksi luoda peileistä taideteoksen seinälle tai ryhmitellä erikokoisia peilejä yhteen luomaan kiinnostavan kollaasin. Vain mielikuvitus on rajana!

Peili on monipuolinen sisustuselementti, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kodin eri tiloissa. Se ei ainoastaan lisää valoa ja tilantuntua, vaan myös luo visuaalista kiinnostavuutta ja auttaa luomaan erilaisia tunnelmia. Kokeile rohkeasti erilaisia tapoja käyttää peilejä kotona ja anna niiden tuoda uutta ilmettä sisustukseen!

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Kategoria 
Kampanja 
Leveys (cm) 
Pituus (cm) 
Halkaisija (cm) 
Väri 
IP-luokka

Sähkölaitetta tai valaisinta valittaessa tulee ottaa huomioon tuotteen IP-luokka. Luokittelu määrittää laitteen kotelon tiiviyden ja kertoo laitteen suojauksen ulkoisia elementtejä vastaan.

IP-luokan ensimmäinen numero kertoo, miten laite on suojattu pölyn tai vieraiden esineiden sisäänpääsyltä. Toinen numero taas kertoo suojauksen vettä ja kosteutta vastaan. Esimerkiksi valaisin, jolla on IP-luokitus IP44 on suojattu esineiltä, joiden halkaisija on 1 mm tai suurempi sekä roiskuvalta vedeltä. IP-luokitus on kansainvälinen ja käytössä ympäri maailman.

 
Energialuokka
Energialuokka kertoo laitteen energiankulutuksen ja -tehokkuuden. Kodinkoneet ja kodin elektroniikkalaitteet luokitellaan asteikoilla A-G, missä A-luokan tuotteet ovat energiatehokkaimpia ja G-luokan tuotteet vähiten energiatehokkaita.
 
Käyttökohde 
Tyyppi 
Järjestä
241 tuotetta
Sivu
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 17. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 18. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 19. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 20. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
Sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja