Rustiikkinen ruokapöykä on katettu täyteen erilaisia herkkuja. Joukko ihmisiä on kerääntynyt syömään pöydän ääreen, mutta ainoastaan heidän aterimia ja juomalaseja pitelevät kätensä näkyvät kuvassa.Rustiikkinen ruokapöykä on katettu täyteen erilaisia herkkuja. Joukko ihmisiä on kerääntynyt syömään pöydän ääreen, mutta ainoastaan heidän aterimia ja juomalaseja pitelevät kätensä näkyvät kuvassa.

Grilliruuan tuoksu on varma merkki kesästä. Päästäkseen osaksi grillikautta on grillaajan ensin käytävä läpi valintaprosessi oikean grillin löytämiseksi. Perinteinen ja edullinen hiili- tai brikettigrilli on suosittu valinta grillaukseen kotona, mökillä ja vaikkapa piknikillä. Tehokas ja monipuolinen, myös suurellekin porukalle soveltuva kaasugrilli on varma valinta tosigrillaajalle. Nopean ja helppokäyttöisen sähkögrillin voi ottaa mukaan vaikkapa veneeseen tai asuntoautoon ja ruokaa valmistuu mukavasti ilman päästöjä. Mutta miten valitset oikean grillin juuri sinulle?

         

Grillin valinnassa tärkeintä on miettiä

  1. grillin käyttötarkoitus
  2. ruokailijoiden määrä
  3. grillin säilytys
  4. grillin ostajan budjetti.

 PERINTEIKÄS JA VARMA HIILIGRILLI

Kaksi nuorta naista on kumartunut pullot kädessään pallogrillin ääreen ihailemaan grillissä kypsyviä ruokia. Hiiligrillin savu ympäröi naiset ja taka-alalla näkyvän uima-altaan.Kaksi nuorta naista on kumartunut pullot kädessään pallogrillin ääreen ihailemaan grillissä kypsyviä ruokia. Hiiligrillin savu ympäröi naiset ja taka-alalla näkyvän uima-altaan.

Pieni hiiligrilli tarttuu helposti matkaan vaikka piknikille, jos vain viitsii kantaa grillihiilet mukanaan.

1. Moneen eri tasoiseen grillaukseen taipuva pallogrilli on usealle juuri se oikea grilli, jossa hiilibrikettien savuaromi tuo sopivasti luonnetta ruokaan. Vaikka lämmönsäätely voi olla hiiligrillissä arvaamatonta, on grilli varma valinta perusgrilliksi

2. Hiiligrilli lämpenee hitaasti, mutta kerran lämmittyään grillailua voi jatkaa pitkälle iltaan. Jos tarkoituksena on kokata ruokaa suuremmalle porukalle, valitse grilli suurella grillausalalla

3. Grilli säilytetään mieluiten sisätiloissa, mutta vähintään katoksen alla suojassa vesi- ja lumisateelta. Renkaat helpottavat grillin siirtelyä ja jalattomat hiiligrillit mahtuvat talvisäilytykseen pieneenkin tilaan. Muista antaa grillin jäähtyä kunnolla ennen tuhkien poistoa, puhdistusta ja varastointia.

4. Grillejä löytyy moneen hintaluokkaan, usein jopa muutamalla kympillä. Grilliä varten tarvitset myös hiiliä tai brikettejä ja sekä sytystarpeita.

VINKKI!  Valitse aina astetta suurempi grilli kuin kuvittelisit arkikäytössä tarvitsevasi.

VINKKI!  Laadukkaan grillin tunnistaa painosta, sillä tukevat materiaalit kestävät kulutusta ja johtavat lämpöä paremmin.

Hiiligrillit ja brikettigrillit  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

NOPEA JA VAIVATON SÄHKÖGRILLI

Parvekeella on sähkögrilli, jossa grillautuu herkullisia kasviksia ja kasvisruokaa. Grillin takana on parvekepöytä, jolla on hedelmävati.Parvekeella on sähkögrilli, jossa grillautuu herkullisia kasviksia ja kasvisruokaa. Grillin takana on parvekepöytä, jolla on hedelmävati.

Sähkögrilli Weber Pulse 2000 yhdistää kaupunkimaisen elämän mukavuuden ja pihakeittiön maukkauden.

VINKKI!  Esikypsennä ruoka uunissa tai kattilassa ja grillaa vain paistopinta sähkögrillissä.

1. Sähkögrillit ovat helppoja sekä paloturvallisia käyttää ja soveltuvat erinomaisesti myös taloyhtiön salliessa parvekkeelle. Osassa sähkögrilleistä savun määrä voi olla niin olematonta, että grillaus onnistuu jopa sisätiloissa. 

2. Sähkögrilli on näppärä valinta pienten ruokamäärien nopeaan grillaukseen, sillä sähkögrillien teho ei aivan saavuta hiili- tai kaasugrillin tasoa.

3. Sähkögrillit ovat usein pienikokoisia ja helposti siirreltäviä, joten niiden käyttöönotto ja varastointi on helppoa. Useiden sähkögrillien jalusta on irrotettavissa, jolloin suuremmasta grillistä muuntautuu pöytägrilli.

4. Sähkögrillejä löytyy eri hintaisina, mutta tehokkaasta sähkögrillistä joutuu pulittamaan suuremman summan. Sähkögrilli ei vaadi toimiakseen muuta kuin sähköpistokkeen, jolloin säästyy kaasupullojen ja brikettien ostolta.

Sähkögrillit  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

TÄYDELLISEEN LOPPUTULOKSEEN KAASULLA

1. Kaasugrillit ovat tehokkaita, nopeasti käyttövalmiita ja niiden lämpötilaa on helppo hallita. Kaasugrilli onkin hyvä valinta silloin, kun halutaan grillata usein. Jos grillausala on jaettu ritilöillä ja paistolevyillä eri tasoille, grillaantuvat eri paistoajat ja lämpötilat vaativat ainesosat kätevästi kerralla.

2. Kaasugrilli on grillaajan pelastaja, kun tavoitteena on grillata suuri määrä erilaisia ruokalajeja nopeasti. 

3. Kaasugrilli tarvitsee paljon tilaa myös syvyyssuunnassa avattavan kannen vuoksi. Kaasugrillejä löytyy onneksi useassa kokoluokasta ja pieni kaasugrilli sopii pienellekin takapihalle. Tai säilytä kaasugrilli parvekkeella, sillä kaasugrillin käyttö on parvekkeella yleensä luvallista. Kaasupullo tulee kuitenkin sijoittaa riittävän etäisyyden päähän grillistä käytön aikana, joka tulee myös ottaa huomioon tilan tarpeessa.

4. Kaasugrillistä osa vastaa varustelutasoltaan pieniä keittiöitä ja laajojen ominaisuuksien vuoksi grillinostaja joutuu kaivamaan lompakostaan setelin jos toisenkin. Mitä useampi grillin poltin kaasugrillssä on sitä laajempi paistoala ja enemmän tehoja, mikä vaikuttaa vuorostaan kaasun menekkiin. Valikoimastamme löydät myös kaasupullot.

Perhe on grillaamassa vehreällä pihalla. Nauravainen mies kantaa kaasugrilliltä ruokaa pöytään, jossa innostunut nainen, pikkutyttö ja pikkupoika ovat kerääntyneet katetun pöydän ääreen.Perhe on grillaamassa vehreällä pihalla. Nauravainen mies kantaa kaasugrilliltä ruokaa pöytään, jossa innostunut nainen, pikkutyttö ja pikkupoika ovat kerääntyneet katetun pöydän ääreen.

Kaasugrilli Weber Genesis II E-310 GBS on todellinen tehopakkaus, jolla grillaus suurellekin porukalle onnistuu käden käänteessä.

VINKKI! Suojaa grilli suojapeitteellä käyttöjen välissä etenkin jos säilytät grilliä taivasalla.

Kaasugrillitt  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

PIRISTÄ GRILLAUSTA SAVUSTIMELLA JA GRILLIN LISÄTARVIKKEILLA

 

Metallinvärinen savustin on auki ja sen sisältä paljastuu herkullisen näköinen annos savustettua ruokaa. Metallinvärinen savustin on auki ja sen sisältä paljastuu herkullisen näköinen annos savustettua ruokaa.

Sähkösavustin Muurikka PRO 1200W  valmistaa esimerkiksi kalaa, lihaa, kasviksia ja äyriäisiä.

Älä myöskään unohda savustamista! Savustamalla loihdit upean makuiset herkut helposti. Ihastuta perheesi tai vieraasi savustettuihin herkkuihin erillisellä savustimella, savustinkaapilla tai -laatikolla.

Ruoka-ainesten savustaminen on vaivatonta. Savuavat ainekset (esim. leppälastut) asetetaan savustimeen, jonka jälkeen ne tuottavat savua savustimeen maustaen ruoan sen kypsentyessä.

Erillisiä savustintynnyreitä, kaappeja ja savustimia löytyy sähkö-, kaasu- ja hiilikäyttöisinä. Sähkökäyttöisellä savustimella savustus onnistuu myös kaupunkiolosuhteissa lähes olemattoman savuamisen vuoksi. Savustaminen on helppoa myös erillisellä savustusastialla tai -laatikolla, jota voidaan käyttää esim. avotulella tai grillissä. Lue tarkemmat ohjeet ja vinkit savustukseen tuotteen mukana tulevilla ohjeilla.

Mieshenkilö avaa grillihanskoilla hiiligrillin kannen ja asettaa pizzan paistumaan pizzalapiolla pizzakivelle.Mieshenkilö avaa grillihanskoilla hiiligrillin kannen ja asettaa pizzan paistumaan pizzalapiolla pizzakivelle.

Weber Original GBS-sarjan pizzakivi, jonka päällä pizzapohja paistuu rapeaksi ja kuohkeaksi.

Grillaus sujuu paremmin kunnon työvälineillä! Grillauslasta, grillipihdit, ja -sivellin ovat perusvälineitä, joita grillaukseen tarvitaan. Erilliset pizzakivet, pannut ja muut lisäosat lisäävät grillin käyttömahdollisuuksia.

Grillin lisäksi tarvitaan kunnolliset tarvikkeet ja puhdistusvälineet, jotta grillaus sujuisi vaivattomasti ja grilli olisi seuraavaa käyttökertaa varten valmiina. Grillin puhdistus käytön jälkeen on elintärkeää. Puhdistusaineet ja grilliharjat auttavat pitämään grillisi uudenveroisena käytöstä toisteen.

Muista myös savustuslastus sekä erillinen piippusytytin brikettien helppoon sytytykseen. Meiltä saat myös nestekaasut ja täytöt sekä letkut, säätimet ja muut grillin lisävarusteet.

Savustimet ja grillitarvikkeet  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Tavaratalojen saatavuus
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Meiltä BAUHAUSista löydät tarpeisiisi sopivan grillin olit sitten jo grillimestari tai vasta aloitteleva grillaaja. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa suositut Lucifer kaasugrilli, kamadogrilli, Weber sähkögrilli ja Kingstone kaasugrilli. Meiltä tilaat kätevästi grillit netistä kotipihallesi. Jos oikeaa grilliä ei kuitenkaan vielä neuvoillamme löydy, asiantunteva henkilökuntamme avustaa mieluusti unelmagrillisi löytämisessä. Makoisaa grillikautta!