“Arki kolkuttelee jo ovella. Pitäisi kai pystyttää kotitoimisto taas kuntoon töiden tekoa varten ja raivata tilaa lasten koulukirjoille. Oli niin mukavaa käyttää keittiönpöytää keittiönpöytänä koko kesän! Pitää työt erillään vapaa-ajasta. Kattaa pöytä koreaksi ilman johtojen ja vihkojen siirtelyä pois kesäherkkujen tieltä. Elää hetkessä ja nauttia yhdessäolosta täysin rinnoin. Nyt tämä kaikki taitaa jäädä kesän kaihoisiin muistelmiin, kun keittiönpöytä muuttuu taas työpisteeksi ja koulukirjojen kodiksi. Uusi työpöytä varmasti ratkaisisi tämänkin ongelman, mutta ne ovat niin kalliita, minne sellainen edes mahtuisi ja eipä se varmasti sopisi meidän sisustukseenkaan…”

ME AUTAMME

Sinut puusta pitkälle

Rakentamalla työpöydän itse voit loihtia juuri sinun tarpeisiisi sopivan pöydän - kapea tai leveä, laatikoilla tai ilman. Voit suunnitella pöydän myös uniikin näköiseksi, jotta pöytä sulautuu sisustukseen myös vapaa-ajalla. Ja plussaa on tottakai myös uusi projekti, jonka jälkeen voit tehdä töitä voittajana.

 

Työpöydän tai hyllyn rakentaminen käy edullisesti ja hyvinkin helposti oikeilla välineillä ja tarkalla suunnitelmalla. BAUHAUS auttaa sinua loihtimaan käytännöllisen ja ainutlaatuisen pöydän tai hyllyn - Meiltä löydät lankut, levyt, ruuvit ja pöydänjalat sekä asiantuntevat myyjät, että levynleikkauspalvelun! Sinun täytyy ainoastaan suunnitelma unelmiesi pöytä, astella BAUHAUSiin ja me autamme sinut puusta pitkälle!


Tarvikkeet pöydän rakentamiseen  Katso kaikki »
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta

1. Valitse mieleisesi puulevy

Levynleikkaus palvelu

Hyödynnä loistava sahauspalvelumme ja anna ammattilaisten sahata tavarataloistamme ostettu levytavarasi haluamiisi mittoihin! Näin säästät aikaa ja vaivaa sekä projektisi helpottuu huomattavasti.

 

 

3. Hanki oikean kokoiset ruuvit tai muut kiinnikkeet

Huomioi puulevyn paksuus sekä pöydänjalkojen kiinnitysohjeet ruuveja tai kiinnitysvälineitä valittaessa!

 

 

4. Hoida rakennus projekti kätevästi kunnon työkaluilla

Työkoneiden vuokraus

Tiesitkö, että BAUHAUSista voit myös vuokrata työkoneita käytettäväksi, jos sinulta ei löydy sopivia välineitä projektiin!

Lue lisää BAUHAUSin palveluista tai kysy lisää lähimmästä tavaratalosta!

 

Vinkki!

Loihdi lisää säilytystilaa ja tyyliä tilaan uniikilla sivupöydällä tai hyllyllä.

 

Massiivipölkky sopii loistavasti sivu- tai yöpöydäksi. Lisää massiivipölkkyyn rullat alle ja saat käytännöllisen liikuteltavan sivupöydän!

 

Seinähylly toimii niin säilytystilana kuin myös sisustuselementtinä. Loihdi uniikki seinähylly lankusta ja narusta ja kiinnitä se seinään koukuilla!

Tarvikkeet sivupöydän tai hyllyn rakentamiseen   Katso kaikki »