Tavaratalomme ovat juhannusaattona ja -päivänä 21.–22.6. suljettuna. Palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. klo 10–18. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

Painepesurit

Painepesuri on tehokas vaihtoehto puhdistukseen, kun et halua hukata aikaasi, mutta et tahdo tinkiä puhtaasta lopputuloksesta. Painepesurilla saat autot, matot, jalkakäytävät, kivilattiat ja puutarhakalusteet kiiltävän puhtaiksi nopeasti ja helposti. BAUHAUSista löydät markkinajohtajien parhaat painepesurit, harjat ja muut tarvikkeet sekä pesuaineet hyvän pesutuloksen varmistamiseen. Painepesuri on helppo kuljettaa mukana eri siivoustyöstä toiseen. Valikoimastamme löytyy erilaisia pesureita, jotka toimivat hyvin kodin yleispesurina tai ovat ihanteellisia tiettyyn siivoustehtävään. Hellempää, mutta silti tehokasta puhdistusta etsiessä kannattaa valita höyrypesurit, kunnon siivousliinat ja pesuaineet, taikka ikkunapesurit ikkunoiden pesua varten. Tutustu myös artikkeliimmekodin ja pihan pesureista. Tutustu kasvavaan valikoimaamme verkkokaupassamme tai BAUHAUS-myymälöissämme!

Painepesuri toimii eri pinnoille

Painepesuri tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia eri pintojen puhdistamiseen ja sen avulla saat pinnat kiiltämään nopeasti ja helposti. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi terassien, patioiden, auton, ajoteiden ja jopa puutarhakalusteiden puhdistukseen. Terassin tai pation peseminen painepesurilla on nopeaa ja tehokasta – voit poistaa pinttyneen lian ja sammaleen helposti ilman turhaa hankausta. Auton pesussa painepesuri on korvaamaton apuväline, sillä sen avulla voit irrottaa tiukasti kiinnittyneen lian ja hyönteisten jäänteet nopeasti ja vaivattomasti. 

Lisäksi painepesuria voi käyttää myös puutarhanhoitoon, kuten kasvihuoneiden tai kivipolkujen puhdistamiseen. Esimerkiksi laattojen peseminen painepesurilla on huomattavasti helpompaa kuin perinteisillä menetelmillä. Riippumatta siitä, onko kyseessä kova betonipinta tai herkkä puupinta, painepesuri tarjoaa tarvittavan tehon ja säädöt parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Onkin tärkeää huomioida, että herkät tai vaurioituvat materiaalit saattavat tarvita varovaisempaa käsittelyä tai vaihtoehtoisia menetelmiä. Ennen kuin käytät painepesuria tietyn pinnan puhdistamiseen, varmista aina painepesun sopivuus kyseiselle materiaalille valmistajan ohjeista.

Usein kysyttyä painepesurin huollosta

Painepesurin säännöllinen huolto on tärkeää sen pitkäikäisyyden ja optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Muista noudattaa valmistajan ohjeita painepesurin käytössä ja huollossa. Puhdista suodattimet ja tarkasta letkut säännöllisesti, sillä likainen tai tukkeutunut suodatin voi heikentää paineen tehokkuutta. Varmista myös, että letkut eivät ole vaurioituneet tai kuluneet ja vaihda ne tarvittaessa uusiin. Lisäksi on tärkeää tyhjentää pesuri vedestä ennen sen säilömistä talven ajaksi, jotta vältät jäätymisestä aiheutuvat mahdolliset vauriot voidaan. Huoltotoimenpiteitä noudattamalla voit varmistaa painepesurisi toimintakunnon pitkään ja pääset nauttimaan sen hyödyistä vuosien ajan.

Kuinka usein painepesuri tulisi huoltaa?

Painepesurin huoltotarve riippuu sen käyttötiheydestä ja -olosuhteista. Yleisesti ottaen säännöllistä huoltoa suositellaan vähintään kerran vuodessa tai jokaisen käyttökerran jälkeen, erityisesti jos laitetta on käytetään intensiivisesti tai haastavissa olosuhteissa. Tiheämmät tarkastukset ja puhdistukset voivat kuitenkin tulla tarpeeseen mikäli havaitset painepesurin toimintahäiriöitä, epätavallista melua tai mitä tahansa merkkejä mahdollisista ongelmista. On myös hyvä noudattaa valmistajan antamia ohjeita ja suosituksia huollon tiheydestä sekä tarkistaa painepesurin käyttöohjeet mahdollisten erityistarpeiden osalta.

Mitä painepesurin osia tulisi tarkistaa ja puhdistaa huollon yhteydessä?

On tärkeää tarkistaa ja puhdistaa painepesurin osat, jotta sen moitteeton toiminta voidaan varmistaa. Yksi tärkeistä tarkistettavista ja pestävistä osista on suutin, johon voi helposti kertyä likaa käytön aikana. Tarkista suutin ja puhdista se tarvittaessa paineilmalla tai pehmeällä harjalla. Lisäksi letkun kunto tulisi tarkistaa mahdollisten vuotojen tai vaurioiden varalta. Puhdista letku vedellä ja varmista, että se on kiinnitetty painepesuriin oikein. Myös suodattimet, kuten vesisuodatin tai imusuodatin, tulisi puhdistaa säännöllisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että niistä poistetaan niihin kerääntynyt lika tai roskat. Eri osien huolellinen tarkastus ja puhdistus auttavat pitämään painepesurin toimintakunnossa pitkään.

 

Millaisia pesuaineita painepesurin huollossa tulisi käyttää?

Painepesurin puhdistuksessa on tärkeää käyttää oikeanlaisia puhdistusaineita, jotka sopivat laitteen ja puhdistettavan pinnan vaatimuksiin. Parasta on käyttää erityisesti painepesureille suunniteltuja pesuaineita, jotka ovat turvallisia ja tehokkaita. Käyttäessäsi pesuaineita, noudata valmistajan ohjeita minimoidaksesi mahdolliset vahingot ja vauriot. Vältä myös voimakkaita kemikaaleja tai liian vahvoja seoksia, jotka voivat vahingoittaa painepesuria tai puhdistettavaa pintaa. Oikeanlaisten pesuaineiden käytöllä varmistat parhaan lopputuloksen.

 

Miksi valita Kärcher tai Nilfisk painepesuri?

Painepesurin valinta voi olla haastava tehtävä, sillä markkinoilla on saatavilla useita eri vaihtoehtoja. Kärcher ja Nilfisk erottuvat joukosta tehokkuudellaan ja laadullaan. Sekä Kärcher että Nilfisk ovat tunnettuja korkealaatuisista tuotteistaan ja luotettavuudestaan ja molempien merkkien painepesurit tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Kärcher ja Nilfisk panostavat kestäviin materiaaleihin ja huippuluokan teknologiaan ja tämä varmistaa, että painepesurit kestävät pitkään ja säilyttävät tehokkuutensa. Kun kyse on painepesurin tehokkuudesta ja suorituskyvystä, sekä Kärcherin että Nilfiskin painepesurit tarjoavat voimakkaan vesisuihkun, joka pystyy irrottamaan pinttyneen lian, mudan ja muun vaikeasti irtoavan lian eri pinnoilta. Lisäksi molempien merkkien painepesureista löytyy erilaisia teho- ja paineasetuksia, jotka mahdollistavat optimaalisen suorituskyvyn eri puhdistustarpeisiin. Kärcherin ja Nilfiskin painepesurit on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa, olipa kyseessä sitten kotitalouden tai ammattikäytön tarpeet.

Kärcherin ja Nilfiskin painepesurit tarjoavat käyttömukavuutta ja lisävarusteita

Kärcherin ja Nilfiskin painepesureiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja ergonomiaan. Merkkien tuotteet on suunniteltu siten, että niitä on helppo käyttää ja hallita. Ergonomiset kahvat, säädettävät suuttimet ja kevyt rakenne tekevät painepesurin käytöstä vaivatonta ja miellyttävää. Lisäksi Kärcherin ja Nilfiskin painepesurit tarjoavat helppokäyttöisiä säätimiä, joiden avulla voit helposti säätää vesisuihkun voimakkuutta tai vaihtaa eri pesutoimintojen välillä. Kärcherin ja Nilfiskin painepesurit tarjoavat myös laajan valikoiman monipuolisia lisävarusteita, jotka tekevät niistä erittäin monikäyttöisiä. Merkkien painepesureissa on usein erilaisia suuttimia, joilla voit säätää vesisuihkun muotoa tai voimakkuutta eri puhdistustarpeisiin. Lisäksi saatavilla on erilaisia letkuja, harjoja ja muita lisälaitteita, jotka mahdollistavat erilaisten pintojen tehokkaan puhdistamisen. Monipuoliset lisävarusteet tekevät Kärcherin ja Nilfiskin painepesureista investoinnin arvoisia, sillä ne tarjoavat joustavuutta ja käytännöllisyyttä eri puhdistustarpeisiin.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja