Ladataan

Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Classic Puu Koottava

Sisältää:

Väri:

* Vaaditut kentät

8325 € / kk
Osta lisäksi:

Ilmainen toimitus

Tuotekuvaus

PW-SPA -kylpytynnyreillä voit jatkaa kesän kylpykautta mielesi mukaan. Tynnyrin tehokas ulkokamiina lämmittää veden vaikka keskitalvella. Pääset nauttimaan helposti viileän ilman ja lämpimän kylvyn virkistävästä elämyksestä. Tämä kotimainen puuverhoiltu -kylpytynnyri on mainio lisä puutarhasi tai kesämökkisi varustukseen ja tuo uutta elämisen laatua.

Tämä valmis paketti sisältää kaiken, mitä tarvitset oman kylpytynnyrisi kokoamiseen. Tee-se-itse PW-Spa Classic on edullinen vaihtoehto ja erityisen kätevä silloin, kun joudut kuljettamaan tynnyrin sijoituspaikalleen joko veneellä tai pienellä peräkärryllä. Tynnyrin vankkarakenteisuuden ansiosta tee-se-itse -projektisi onnistuu helposti. Mukana Jorma Piisisen yksityiskohtainen asennusvideo.

Sisäosa on mitoitettu 6 hengelle. Se on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja hygieenisestä PE-muovista. Kylpytynnyri on helppo pitää puhtaana, sillä lika ja vesi eivät imeydy kiinni materiaalin ja sisäosan saumattomuuden ansiosta. Sisäosan rakenne on vahva, eikä se väänny tai haperru. Ulkoverhoilu suomalaista käsittelemätöntä puuta, kuusta tai mäntyä. Sisäosan väri on valittavissa kolmesta eri vaihtoehdosta: graniitti, vaaleanharmaa ja tummanharmaa.

Kylpytynnyriä lämmittää merialumiininen kamiina, jonka vakioteho on 30 kW. Tämä teho on riittävä kovillakin pakkasilla.Piipun korkeus on 2 m. Kamiina on puulämmitteinen.

Tynnyrin kansi suojaa kylpytynnyriä roskaantumiselta ja likaantumiselta. Kansi on myös lumikuorman kestävä.

Lisätiedot

Huom! Ilmainen toimitus koskee vain Manner-Suomea. Toimitus sisältää kylpytynnyrin, kannen sekä kamiinan. Koottava malli.

Classic-malli ei sisällä EPS-lämpöeristettä istuinosalle.

PW-Spa kylpytynnyreille myönnetään 24 kuukauden takuu materiaali – ja valmistusvirheille. Kaupallisessa käytössä oleville PW-Spa kylpypaljuille myönnetään 6 kuukauden takuu materiaali – ja valmistusvirheille.

Nimi Kylpytynnyri Plastweld PW-SPA Classic Puu Koottava
Tuotenumero P11580
Ilmainen toimitus Kyllä

Tuotevideo

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

4 19

7263+ Tyytyväistä asiakasta!

9588 arvostelua