Lataa

Letkukelat ja puutarhaletkut

Pidä pihasi kukoistavana kastelemalla sitä säännöllisesti. Suurien piha-alueiden ja nurmikoiden kasteleminen kastelukannulla on aikaa vievää ja vaivalloista, mutta onneksi BAUHAUSin valikoiman puutarhaletkut ja letkukelat astuvat apuun. Rullalle siististi kiertyvä puutarhaletku takaa sen, ettei letku vahingoitu tai menetä muotoaan säilytyksessä. Letkukela takaa sen, että voit aloittaa pihan kastelun tai siivoustyöt vain muutamassa sekunnissa. Löydät meiltä niin seinään kiinnitettävät letkukelat kuin vaakatasossa toimivat letkukelat, mitkä takaavat pihan kastelun onnistumisen kaikkialla. Mikäli kasteleminen letkulla tuntuu liian vaivalloiselta voit turvautua sadettimiin. Liittimien avulla sadettimet ja uppopumput mahdollistavat veden hyödyntämisen kun sadevesitynnyrit ovat täynnä. Valikoimastamme löydät myös letkut, joita voit käyttää yhdessä painepesurin kanssa, paineruiskut sekä liittimet. Tilaa letkukelat ja muut puutarhatuotteet BAUHAUSin verkkokaupasta tai hae ne myymälöistämme!

Pidä puutarhasi kukoistavana puutarhaletkujen ja letkukelojen avulla

Puutarhan ylläpito on tärkeää, jotta se pysyy kukoistavana ja kauniina. Kastelu on avainasemassa tätä tavoitetta tavoiteltaessa. Valitettavasti suurien piha-alueiden ja nurmikoiden kastelu kastelukannulla voi olla aikaa vievää ja vaivalloista. Onneksi BAUHAUSin valikoimasta löytyy ratkaisu tähän ongelmaan: puutarhaletkut ja letkukelat.

Puutarhaletkut - avainasemassa puutarhan kastelussa

BAUHAUSin puutarhaletkut ovat laadukkaita ja käytännöllisiä. Rullalle siististi kiertyvä puutarhaletku takaa sen, ettei letku vahingoitu tai menetä muotoaan säilytyksessä. Voit luottaa siihen, että puutarhaletkumme kestävät käytössä pitkään ja auttavat pitämään puutarhasi vehreänä.

Letkukelat - tehokas ja helppo kastelun apuväline

Letkukela on toinen erinomainen työkalu, joka helpottaa puutarhan kastelua. Letkukelan ansiosta voit aloittaa pihan kastelun tai siivoustyöt vain muutamassa sekunnissa. Meiltä löydät niin seinään kiinnitettävät letkukelat kuin vaakatasossa toimivat vesiletkukelat, jotka takaavat pihan kastelun onnistumisen kaikkialla.

Lisävälineitä puutarhan kasteluun

Mikäli kasteleminen letkulla tuntuu liian vaivalloiselta, voit turvautua sadettimiin. Lisäksi, liittimien avulla sadettimet ja uppopumput mahdollistavat veden hyödyntämisen kun sadevesitynnyrit ovat täynnä. Valikoimastamme löydät myös letkut, joita voit käyttää yhdessä painepesurin kanssa, paineruiskut sekä liittimet.

Tilaa puutarhaletkut, letkukelat ja muut puutarhatuotteet BAUHAUSin verkkokaupasta tai hae ne myymälöistämme. BAUHAUSin avulla voit helposti pitää puutarhasi kukoistavana!

Puutarhaletku – tärkeä apuväline pihan kasteluun

Puutarhaletku on tärkeä työkalu pihan kasteluun. Se on kätevä apuväline, joka helpottaa kasvien ja nurmikon kastelua sekä auttaa pitämään puutarhan vihreänä ja kauniina.

Puutarhaletkut ovat yleensä valmistettu kestävästä muovista tai kumista. Ne ovat usein varustettu liittimillä, jotka mahdollistavat letkun kiinnittämisen vesihanaan tai muihin letkuihin. Letkujen pituus vaihtelee yleensä 10-50 metrin välillä, joten niitä löytyy sopiva vaihtoehto erikokoisiin pihoihin.

Puutarhaletkuja on saatavana monissa eri väreissä ja malleissa. Joissakin malleissa on esimerkiksi sisäänrakennettuja suihkupäätyyppejä, joita voidaan säätää tarpeen mukaan. Tällaiset letkut ovat käteviä esimerkiksi kasvien kastelemiseen tai auton pesemiseen.

Panosta kestävyyteen ja käyttömukavuuteen puutarhaletkun valinnassa

Kun valitset puutarhaletkua, kannattaa ottaa huomioon sen kestävyys ja helppokäyttöisyys. Laadukas letku kestää vuosia käytössä ilman vuotoja tai halkeamia. Lisäksi hyvä letku ei paina liikaa eikä takerru helposti pensaisiin tai kukkapenkkeihin.

Puutarhaletkun käyttö on helppoa. Letku kiinnitetään vesihanaan ja avataan hanasta vesi virtaamaan letkuun. Sitten letkua voidaan liikutella ympäri pihaa kastelemassa kasveja ja nurmikkoa. Kun kastelu on valmis, letku voidaan sulkea hanasta ja rullata takaisin paikoilleen.

Puutarhaletkut ovat erittäin tärkeitä työkaluja pihan kastelussa. Ne auttavat pitämään puutarhan vihreänä ja kauniina, ja helpottavat kasvien hoitoa huomattavasti. Laadukas puutarhaletku kestää vuosia käytössä ilman vuotoja tai halkeamia, joten se on hyvä investointi pihanhoitoon.

Letkukela – kätevä tapa säilyttää puutarhaletku siististi

Puutarhanhoito on monelle rentouttavaa puuhaa, mutta letkun säilyttäminen siististi voi aiheuttaa harmaita hiuksia. Letku saattaa jäädä pyörimään ympäriinsä tai sotkeutua muiden tavaroiden kanssa. Tämän vuoksi letkukela on kätevä apuväline, joka auttaa pitämään puutarhan siistinä ja järjestyksessä.

Letkukelan avulla letku voidaan kiertää siististi rullalle ja säilyttää kätevästi paikallaan. Letkukeloja on erilaisia: osassa niistä letku kelautuu automaattisesti sisään painiketta painamalla, kun taas toiset vaativat manuaalista kelausta. Lisäksi letkukeloja löytyy eri kokoisina ja -muotoisina, joten valinnanvaraa riittää eri tarpeisiin.

Letkukelan etuja ovat muun muassa sen helppokäyttöisyys sekä se, että se suojaa letkua auringonvalolta ja pidentää näin sen käyttöikää. Lisäksi se säästää tilaa ja helpottaa puutarhatyöskentelyssä liikkumista, sillä ei tarvitse kompuroida tai kompastella pitkin pihaa sotkeutuneen letkun kanssa.

Letkukelasta on hyöty myös silloin, kun halutaan välttää veden roiskumista tai kun letkua ei tarvita heti käyttöön. Letkukela suojaa letkua likaantumiselta ja estää sen kastumisen sateessa.

Letkukelan hankkiminen on siis hyvä investointi puutarhanhoitoon. Se helpottaa arkea ja pitää puutarhan siistinä. Valitse vain sopiva koko ja malli, niin voit nauttia vaivattomasta puutarhatyöskentelystä!

Miksi kannattaa sijoittaa laadukkaaseen puutarhaletkuun ja letkukelaan?

Puutarhanhoito on ihana harrastus, joka tarjoaa paljon iloa ja hyötyä. Puutarhan kukoistaminen vaatii kuitenkin myös huolenpitoa ja hoitoa, ja yksi tärkeimmistä puutarhanhoitovälineistä on laadukas puutarhaletku ja letkukela.

Miksi sitten kannattaa investoida laadukkaaseen puutarhaletkuun ja letkukelaan? 

  1. Ensinnäkin, laadukas letku kestää pidempään. Halvemmat muoviset letkut voivat haljeta tai rikkoutua helposti käytön aikana, mikä johtaa turhiin korjauskustannuksiin tai uuden letkun ostamiseen. Laadukkaampi letku sen sijaan kestää paremmin kulutusta sekä UV-säteilyltä että pakkaselta suojaten siten käyttöikäänsä.
  2. Toiseksi, laadukkaalla puutarhaletkulla on parempi veden virtauskyky. Huonolaatuinen letku voi estää veden virtauksen tai heikentää sitä merkittävästi, mikä voi hidastaa kasvien kasvua tai jopa estää niiden kasvun kokonaan. Laadukkaalla letkulla taas varmistetaan tasainen veden virtaus kaikkialle puutarhassa.
  3. Kolmanneksi, hyvässä puutarhaletkussa on usein mukana erilaisia toimintoja kuten esimerkiksi kääntyvä liitin, joka helpottaa letkun käyttöä ja vähentää sen kiertymistä. Letkukela puolestaan mahdollistaa letkun helpon säilytyksen ja estää sen sotkeutumisen tai vahingoittumisen.

Lopuksi, laadukas puutarhaletku ja letkukela ovat myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Laadukkaampi letku kestää pidempään, mikä tarkoittaa vähemmän muovijätettä. Lisäksi letkukelan avulla voidaan varmistaa, että letku ei ole hankalasti tiellä tai vaarassa rikkoutua, mikä voi johtaa tarpeettomaan jäteongelmaan.

Kaiken kaikkiaan siis kannattaa investoida laadukkaaseen puutarhaletkuun ja letkukelaan. Ne ovat pitkän aikavälin sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin parempana kasvien kasvuna sekä pienempinä korjauskustannuksina ja ympäristövaikutuksina.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja