Lataa

Sadettimet ja kastelusarjat

Pidä pihasi kukat kauniisti kukkivina ja puutarhasi vehreänä hankkimalla sadetin tai muu kastelulaite, kuten kastelupistooli. Löydät BAUHAUSin valikoimasta sadettimet erikokoisten pihojen tehokkaaseen kasteluun. Sadetin säästää sinut täysin puutarhan kastelun tuomalta vaivalta ja pystyt helposti säätämään kasteltavaa aluetta. Sadettaja on myös kevyesti ja helposti siirreltävissä tarpeen mukaan. Hankkimalla sadettajan ja siihen kasteluajastimen voit automatisoida puutarhasi kastelun helposti. Kasvisi saavat varmasti aina tarvitsemansa veden. Löydät valikoimastamme myös kastelusarjat, joilla kastelet helposti yhtä aikaa ruukut parvekkeilla ja terassilla. Tule tutustumaan kattavaan valikoimaamme BAUHAUS-myymälöihin tai verkkokauppaamme!

Sadettimet ja kastelusarjat – tehokkaat kasteluratkaisut puutarhaan

Puutarhanhoito on monelle rentouttava harrastus ja kaunis, hyvinvoiva puutarha ilahduttaa sekä omistajaansa että ohikulkijoita. Kuitenkin erityisesti kesäisin puutarhan kastelu voi olla haasteellista ja aikaavievää. Tämä ongelma voidaan ratkaista käyttämällä kastelujärjestelmää, johon kuuluu monenlaisia sadettimia ja kastelusarjoja. Tässä artikkelissa tutustumme näihin tuotteisiin ja opimme, kuinka valita oikea kastelujärjestelmä omalle pihalle tai puutarhalle.

Kastelujärjestelmät – miksi ne ovat tärkeitä?

Kastelujärjestelmän avulla puutarhan kastelu on helppoa, tehokasta ja ajankäytön kannalta järkevää. Sen lisäksi, että kastelujärjestelmä säästää aikaa, se myös auttaa säästämään vettä, koska kastelu tapahtuu juuri oikea määrä kerrallaan. Erilaisia kastelujärjestelmiä löytyy monia, joten jokaiselle puutarhurille löytyy sopiva vaihtoehto.

Sadetin – tehokas tapa kastella laajoja alueita

Sadetin on yleinen ja helppokäyttöinen kastelujärjestelmä, joka on suunniteltu kastelemaan laajoja alueita, kuten nurmikoita, kukkapenkkejä tai kasvimaata. Bauhausin valikoimasta löydät erilaisia sadettimia, kuten sektorisadetin ja keinusadetin. Ne ovat usein säädettäviä, joten voit määrittää tarkan kastelualan ja kastelumäärän tarpeidesi mukaan. Liitä mukaan ajastin, ja voit pitää puutarhan kunnossa helteillä jopa matkoilla ollessasi.

Kastelusarjat – järjestelmällinen ratkaisu erilaisiin kastelutarpeisiin

Kastelusarjat ovat monipuolisia ja joustavia kastelujärjestelmiä, jotka voidaan räätälöidä juuri omalle pihalle tai puutarhalle sopiviksi. Ne koostuvat yleensä letkuista, liittimistä ja sadettimista tai sadettajista, ja niitä voidaan laajentaa tarpeen mukaan. Kastelusarjoja on saatavilla eri kokoisille alueille ja erilaisille kasveille, kuten tippukastelusarjat, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi kasvihuoneisiin, parvekkeille tai terasseille.

Kasteluautomatiikka – älykäs lisä kastelujärjestelmään

Kastelujärjestelmää voi täydentää kasteluautomatiikalla, joka mahdollistaa automaattisen kastelun ajastamisen. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun et ole kotona tai haluat hoitaa kastelun säännöllisesti tiettyinä ajankohtina. Kasteluautomatiikka auttaa säästämään vettä ja varmistaa, että kasvit saavat tarvitsemansa kastelun.

Valitse oikea kastelujärjestelmä tarpeidesi mukaan

Ennen kuin päätät minkä tyyppisen kastelujärjestelmän hankit, on hyvä miettiä omia tarpeitaan ja puutarhansa erityispiirteitä. Kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi pihan koko, kasvien määrä ja lajit sekä kastelun ajankohdat. Lisäksi voit tutustua Bauhausin neuvoihin ja vinkkeihin löytääksesi juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Kun olet valinnut sopivan kastelujärjestelmän, voit nauttia kauniista ja hyvinvoivasta puutarhasta, jossa kasvit saavat juuri oikean määrän vettä. Bauhausin valikoimasta löydät laadukkaat kastelujärjestelmät, sadettimet, sadettajat ja kastelusarjat, jotka on suunniteltu helpottamaan puutarhanhoitoa ja säästämään aikaa.

Tarvikkeet ja lisävarusteet kastelujärjestelmille

Jotta kastelujärjestelmä toimii tehokkaasti ja luotettavasti, kannattaa varmistaa, että sinulla on oikeat tarvikkeet ja lisävarusteet käytössäsi. Bauhausin valikoimasta löydät kaiken tarvittavan, kuten letkut, letkuliittimet ja kastelukannut ja sumuttimet, jotka tekevät pihatöistä entistä mukavampaa.

Bauhausista kastelujärjestelmä ja tarvikkeet

Kun valitset oikean kastelujärjestelmän, sadettimen tai sadettajan omalle pihallesi tai puutarhallesi, teet puutarhanhoidosta nautinnollisempaa ja saat parhaat mahdolliset tulokset. Bauhaus tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka sopivat monenlaisiin kastelutarpeisiin. Muista myös hyödyntää Bauhausin asiantuntevaa asiakaspalvelua, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan ratkaisun omalle pihallesi.

Nyt on aika nauttia puutarhanhoidon iloista ja saada kaunis, hyvinvoiva puutarha, joka kukoistaa koko kesän ajan. Valitse Bauhausin laadukkaat kastelujärjestelmät, sadettimet ja kastelusarjat, niin voit olla varma, että kasvisi saavat tarvitsemansa hoidon ja kastelun.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja