Lataa

Aurinkovarjot ja tarvikkeet

Aurinkovarjo antaa kaivattua suojaa paahtavalta auringolta pihoilla ja terasseilla. Aurinkovarjo on ihanteellinen asettaa sinne missä puutarhapöydät, puutarhatuolit tai aurinkotuolit ovat. Nauti kesäpäivästäsi kirjan tai viilentävän juoman kera aurinkovarjon suojassa. Myös pihakeinut sopivat hyvin pihalle ja asettamalla ruokailuryhmä ulos nautit helposti vaikka grilliruokaa aurinkovarjon alla. Meiltä löydät tukevat ja tyylikkäät aurinkovarjot kotipihan leppoisiin hetkiin. Valitse tyyliisi sopiva tukeva aurinkovarjon jalka eri materiaaleista valmistettuna. Valikoimastamme löytyvät myös aurinkovarjojen tarvikkeet kuten aurinkovarjon suojat ja päälliset auringonvarjoon. Löydät tuotteemme aina varmasti edulliseen hintaan. Tule tutustumaan jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme.

Miten valita sopiva aurinkovarjo omalle pihalle?

Aurinkovarjo on loistava lisä pihalle, joka tarjoaa suojaa auringonpaisteelta ja luo viihtyisän ilmapiirin ulkotiloihin. Aurinkovarjon valitseminen omalle pihalle voi kuitenkin olla haastava tehtävä, sillä markkinoilla on monia erilaisia vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia vinkkejä siitä, miten valita sopiva aurinkovarjo omalle pihallesi.

Ensimmäinen vaihe aurinkovarjon valinnassa on määrittää tarpeesi ja toiveesi. Mieti, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä aurinkovarjolle ja millaista suojaa haluat sen tarjoavan. Haluatko varjon suojaavan ainoastaan istuinryhmää vai koko terassialuetta? Onko tärkeää, että varjo voidaan säätää eri kulmiin vai riittääkö pystysuora asento?

Toinen tärkeä tekijä aurinkovarjon valinnassa on koko. Mittaa alue, johon haluat sijoittaa varjon ja harkitse myös sitä, kuinka monta ihmistä sen alle halutaan mahtuvan. Suurempi varjo voi tarjota suojaa jopa kokonaiselle ruokailuryhmälle, mutta se vaatii myös enemmän tilaa pihalla.

Materiaali on myös olennainen osa aurinkovarjon valintaa. Useimmat aurinkovarjot ovat valmistettu polyesteristä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. On kuitenkin myös muita vaihtoehtoja, kuten puuvilla tai akryyli, jotka voivat tarjota paremman suojan auringon UV-säteiltä.

Runko on yksi aurinkovarjon tärkeimmistä osista, sillä se määrittää varjon vakauden ja kestävyyden. Rungon tulisi olla valmistettu laadukkaasta materiaalista, kuten alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä. Varmista myös, että rungossa on vahvat nivel- ja kiinnitysmekanismit.

Aurinkovarjojen avautumismekanismi voi vaihdella eri malleissa. Jotkut varjot avautuvat manuaalisesti kammen avulla, kun taas toiset käyttävät nostomekanismia tai jopa sähkömoottoria. Valitse sellainen mekanismi, joka sopii sinulle parhaiten ja takaa helpon käytön.

Lopuksi harkitse myös aurinkovarjon ulkonäköä ja tyyliä. Aurinkovarjo voi olla loistava tapa lisätä värikkyyttä ja persoonallisuutta pihaasi. Valitse väri ja muotoilu, jotka sopivat yhteen pihan muiden elementtien kanssa.

Aurinkovarjojen hyödyt terveydelle ja mielialalle

Aurinkovarjot eivät ole vain tyylikkäitä lisäyksiä ulkotiloihin, vaan ne tarjoavat myös lukuisia terveyshyötyjä. Aurinkovarjojen käyttö voi suojata meitä haitallisilta UV-säteiltä ja auttaa ylläpitämään terveellistä ihon kuntoa. UV-säteily voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia, kuten ihosyöpää ja ennenaikaista ikääntymistä. Aurinkovarjon alla oleskelu auttaa vähentämään altistumista näille säteille ja pitämään ihon terveenä.

Aurinkovarjot myös estävät lämpöshokin riskiä erityisesti kuumina kesän päivinä. Ne tarjoavat viileän varjon, joka auttaa vähentämään kehon lämpötilaa ja estää liiallisen hikoilun. Tällainen suoja on erityisen tärkeää lapsille, vanhuksille ja muille herkempien ryhmien jäsenille.

Aurinkovarjo voi myös auttaa suojaamaan silmiämme haitalliselta UV-säteilyltä. Liiallinen altistuminen auringolle voi aiheuttaa silmien punoitusta, ärsytystä ja jopa kaihia. Aurinkovarjon alla istuminen estää suoran altistumisen auringonvalolle ja vähentää näiden oireiden riskiä.

On tärkeää valita oikeanlainen aurinkovarjo terveyshyötyjen maksimoimiseksi. Paras vaihtoehto on varjo, joka tarjoaa riittävästi suojaa UV-säteiltä ja on helppo asettaa haluttuun paikkaan ulkona. Lisälaitteet, kuten tuuletin tai LED-valot, voivat myös parantaa aurinkovarjon käyttökokemusta.

Kaiken kaikkiaan aurinkovarjot tarjoavat monia terveyshyötyjä. Ne suojaavat ihoa haitallisilta UV-säteiltä, auttavat ylläpitämään terveellistä ihon kuntoa ja vähentävät lämpöshokin riskiä.  Aurinkovarjon varjossa  on miellyttävä nauttia ulkoilmasta samalla kun pidät huolta terveydestäsi.

Nämä kiinnostavat juuri nyt
  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Korkeus (cm) 
  Paino (kg) 
  Halkaisija (cm) 
  Väri 
  Tyyppi 
  Järjestä
  56 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja