Tavaratalomme ovat juhannusaattona ja -päivänä 21.–22.6. suljettuna. Palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. klo 10–18. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

Pihakeinut

Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia ihanasta kesäpäivästä puutarhakeinussa, omalla pihalla leppoisasti keinuen. Pihakeinu vie lapsuuden tunnelmiin, omenapuiden varjoon ja rauhallisiin iltapäiviin. Hanki sen viereen puinen ulkoruokailuryhmä ja nauti aamiainen tai päiväkahvit leppoisasti keinussa. Tyylikäs ja boheemi riippukeinu toimii pation katseenvangitsijana. Käsiteltynä puinen puutarhakeinu kestää hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Pienelle pihalle tai parvekkeelle riittää hyvin yhden istuttava pihakeinu. Hanki lisäksi kestävä säilytyslaatikko ulos ja saat näppärästi lisää tilaa sekä lisäpyödän tai -istuimen. Jatkuvasti kasvavasta ja varmasti edullisesta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva pihakeinu tai puutarhakeinu niin moderniin kuin klassiseenkin makuun. Tule tutustumaan hurmaaviin pihakeinuihimme BAUHAUSin myymälään tai tilaa heti kätevästi verkkokaupastamme. Valikoimastamme löydät myös muut piha- ja puutarhakalusteet, kuten aurinkotuolit.

Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia ihanasta kesäpäivästä puutarhakeinussa, omalla pihalla leppoisasti keinuen. Pihakeinu vie lapsuuden tunnelmiin, omenapuiden varjoon ja rauhallisiin iltapäiviin. Hanki sen viereen puinen ulkoruokailuryhmä ja nauti aamiainen tai päiväkahvit leppoisasti keinussa. Tyylikäs ja boheemi riippukeinu toimii pation katseenvangitsijana. Käsiteltynä puinen puutarhakeinu kestää hyvin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Pienelle pihalle tai parvekkeelle riittää hyvin yhden istuttava pihakeinu. Hanki lisäksi kestävä säilytyslaatikko ulos ja saat näppärästi lisää tilaa sekä lisäpyödän tai -istuimen. Jatkuvasti kasvavasta ja varmasti edullisesta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva pihakeinu tai puutarhakeinu niin moderniin kuin klassiseenkin makuun. Tule tutustumaan hurmaaviin pihakeinuihimme BAUHAUSin myymälään tai tilaa heti kätevästi verkkokaupastamme. Valikoimastamme löydät myös muut piha- ja puutarhakalusteet, kuten aurinkotuolit.

Rentoudu puutarhakeinussa - Vinkkejä sopivan keinun valintaan

Puutarhakeinu on ihana tapa rentoutua ja nauttia kesäpäivistä ulkona. Keinussa voi lukea kirjaa, kuunnella musiikkia tai vain torkkua auringonpaisteessa. Oikean keinun valinta on kuitenkin tärkeää, jotta voit nauttia siitä täysillä.

Ensimmäinen asia, joka kannattaa miettiä, on keinun sijoituspaikka. Onko puutarhassasi sopiva paikka kiinnittää keinu? Keinun tulee olla tukevasti kiinnitetty maahan tai seinään, jotta se ei kaadu tuulenpuuskassa tai kun siinä istutaan.

Seuraavaksi kannattaa miettiä materiaalia. Puinen puutarhakeinu sopii hyvin luonnonläheiseen ympäristöön ja antaa perinteisen tunnelman. Metalliset keinut ovat modernimpia ja kestävämpiä vaihtoehtoja. Muoviset keinut ovat helppohoitoisia ja edullisia.

Keinujen koko vaihtelee suuresti. Pienemmät keinut sopivat pienemmille pihoille tai parvekkeelle, kun taas isommat keinut tarjoavat enemmän tilaa useammalle henkilölle.

Mukavuus on myös tärkeää ottaa huomioon. Pehmustetut istuintyynyt tekevät istumisesta mukavampaa ja selkätuki auttaa rentoutumaan paremmin. Jos haluat vielä enemmän mukavuutta, voit hankkia keinuun myös aurinkovarjon.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kannattaa miettiä budjettia. Puutarhakeinut vaihtelevat hintojen suhteen paljon. Muista kuitenkin, että hyvälaatuinen ja kestävä keinu on pitkällä aikavälillä parempi investointi kuin halpa ja huonolaatuinen vaihtoehto.

Kun olet valinnut sopivan puutarhakeinun, voit nauttia rentouttavasta hetkestä ulkona milloin tahansa. Muista kuitenkin aina kiinnittää keinu tukevasti maahan tai seinään ja tarkistaa sen kunto säännöllisesti turvallisuuden varmistamiseksi.

Puinen pihakeinu - luonnonläheinen vaihtoehto modernille pihalle

Pihakeinu on yksi suosituimmista tavoista rentoutua ja nauttia ulkoilmasta omassa pihassa. Vaikka markkinoilla on nykyään monenlaisia keinuja, puinen pihakeinu on edelleen yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Puun luonnollisuus ja kestävyys tekevät siitä erinomaisen valinnan moderniinkin pihaan.

Puun kauneus

Puusta valmistettu pihakeinu tuo pihaan luonnonläheisyyttä ja kauneutta. Puussa on oma ainutlaatuinen kuvionsa ja sävynsä, joka luo persoonallisen ilmeen keinulle. Puun kauneus vain paranee ajan myötä, kun se saa patinan ja muuttuu vieläkin houkuttelevammaksi.

Kestävyys

Puusta valmistettu pihakeinu on erittäin kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu. Oikealla hoidolla se voi kestää vuosikymmeniä käyttöä. Puuta voidaan käsitellä erilaisilla suoja-aineilla, jotka auttavat estämään kosteuden imeytymistä puuhun sekä suojaamaan sitä auringonvalolta ja sateelta.

Mukavuus

Puinen pihakeinu tarjoaa mukavan paikan rentoutumiseen ja nauttimiseen ulkoilmasta. Puu on luonnollinen materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Lisäksi puinen keinu on ergonomisesti muotoiltu, jotta se tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden käyttäjälle.

Ympäristöystävällisyys

Puun käyttö pihakeinun valmistamisessa on ympäristöystävällinen ratkaisu. Puuta voidaan kasvattaa uudelleen ja sen käyttö vähentää tarvetta muiden materiaalien kuten muovin tai metallin käytölle.

Valinnanvaraa

Puusta valmistettuja pihakeinuja löytyy monia erilaisia malleja ja tyylejä, joten jokainen voi löytää juuri omaan pihaansa sopivan vaihtoehdon. Keinut voivat olla moderni- tai perinteisen näköisiä sekä eri kokoisia ja värisiä.

Yhteenveto

Puinen pihakeinu on luonnollinen vaihtoehto modernille pihalle. Se tuo kauneutta ja kestävyyttä pihaan samalla kun tarjoaa mukavan paikan rentoutumiseen ja nauttimiseen ulkoilmasta. Puun ympäristöystävällisyys tekee siitä myös vastuullisen valinnan. Valinnanvaraa riittää erilaisten mallien ja tyylien suhteen, joten jokainen voi löytää juuri omaan pihaansa sopivan vaihtoehdon.

Kevään ensimmäiset aurinkonsäteet puutarhakeinussa nauttien

Kevät on saapunut ja aurinko alkaa lämmittää kasvoja. On aika nauttia ensimmäisistä kevätauringon säteistä puutarhakeinussa. Puutarhakeinu on ihana paikka rentoutua ja nauttia luonnosta.

Puutarhakeinuja löytyy erilaisia, mutta yleensä ne ovat valmistettu puusta tai metallista. Keinussa voi istua yksin tai kaksin, ja se sopii hyvin myös lapsille leikkipaikaksi.

Keinussa on mukava keinutella edestakaisin ja kuunnella lintujen laulua. Keinun liike rauhoittaa mieltä ja auttaa rentoutumaan. Keinussa voi myös lukea kirjaa tai vaikkapa ottaa päiväunet.

Puutarhakeinu on helppo sijoittaa pihaan tai terassille. Se vie vähän tilaa, mutta tuo samalla paljon iloa ja tunnelmaa ulkotilaan. Keinu kannattaa sijoittaa aurinkoiseen paikkaan, jotta siellä olisi mukava istuskella lämpimänä päivänä.

Ennen kuin aloitat keinumisen, muista tarkistaa keinun kunto ja turvallisuusasiat. Tarkista esimerkiksi kiinnitysruuvit ja varmista, että keinu kestää painosi.

Kevään ensimmäiset aurinkoiset päivät ovat ihania ja ne kannattaa hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Puutarhakeinu on loistava paikka nauttia kevään ensimmäisistä säteistä ja rentoutua ulkona.

Joten, ota kirja käteen tai vain sulje silmät ja anna keinun viedä sinut mukanaan. Nauti keväästä ja sen kauneudesta puutarhakeinussa!

Useimmiten kysytyt kysymykset puutarhakeinusta

Puutarhakeinu on loistava lisä puutarhaan tai terassille. Se tarjoaa rentouttavan paikan istua ja nauttia ulkoilmasta. Tässä artikkelissa käymme läpi usein kysytyt kysymykset puutarhakeinuista.

1. Mitkä ovat yleisimmät materiaalit, joita käytetään puutarhakeinujen valmistukseen?

Puutarhakeinuja valmistetaan yleensä metallista, puusta tai muovista. Metalliset keinut ovat kestäviä ja helppoja pitää puhtaana, mutta ne voivat olla raskaita siirrettäessä. Puukeinut ovat kauniita ja luonnollisia, mutta vaativat enemmän huoltoa kuin metalliset keinut. Muovikeinut ovat kevyitä ja helppoja liikutella, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä kestäviä kuin metalli- tai puukeinut.

2. Minkälaisia ​​puutarhakeinuja on saatavilla?

Puutarhakeinuja on saatavana monenlaisia ​​muotoja ja kokoja. Joissakin keinuissa on vain yksi istuin, kun taas toisissa voi olla useampi istuin samassa rakenteessa. Jotkut keinut ovat perinteisiä penkkejä, jotka ripustetaan ketjuilla tai köysillä, kun taas toiset keinuvat sivulta toiselle.

3. Kuinka paljon puutarhakeinu maksaa?

Puutarhakeinujen hinnat vaihtelevat materiaalin, koon ja tyylin mukaan. Yksinkertaiset muovikeinut voivat maksaa alle 100 euroa, kun taas suuret metalliset keinut voivat maksaa yli 500 euroa.

4. Kuinka pitkään puutarhakeinu kestää?

Puutarhakeinun kesto riippuu sen materiaalista ja siitä, kuinka hyvin sitä huolletaan. Hyvin hoidettu metallinen tai puinen keinu voi kestää vuosia, kun taas huonosti hoidettu keinu voi ruostua tai halkeilla lyhyessä ajassa.

5. Kuinka asennan puutarhakeinun?

Asennusohjeet vaihtelevat valmistajan ja mallin mukaan. Useimmat keinut toimitetaan osina, jotka on koottava ennen käyttöönottoa. Asennusohjeiden noudattaminen on tärkeää turvallisuuden varmistamiseksi.

6. Voiko puutarhakeinua käyttää sateella?

Vaikka monet keinut ovat säänkestäviä, ei ole suositeltavaa käyttää niitä rankkasateessa tai lumisateessa. Sade voi vahingoittaa joitain materiaaleja ja tehdä istumapaikan liukkaaksi ja vaaralliseksi.

7. Miten pidän puutarhakeinuni hyvässä kunnossa?

Puutarhakeinun huoltaminen auttaa pidentämään sen käyttöikää. Metalliset keinut voidaan pitää puhtaana pyyhkimällä ne kostealla liinalla ja kuivaamalla ne hyvin. Puukeinut vaativat enemmän huoltoa, kuten öljyämistä ja maalaamista säännöllisin väliajoin. Muovikeinut voidaan pitää puhtaana pesemällä ne saippuavedellä.

Puutarhakeinu on loistava tapa nauttia ulkoilmasta ja rentoutua samalla. Oikean keinun valitseminen ja sen asianmukainen hoito auttavat varmistamaan sen kestävyyden ja turvallisuuden vuosien ajan.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja