Lataa

Aurinkotuolit ja lepotuolit

Leppeän kesätuulen puhaltaessa ja auringon lämmittäessä ei ole mitään parempaa, kuin asettaa aurinkotuoli pihalle ja oikaista itsensä sen päälle nautiskelemaan laiskasta kesäpäivästä. Aurinkovuode tai aurinkotuoli oikein kutsuu laiskotteluun. Mikäli aurinko porottaa liian kovaa, aurinkovarjot tarjoavat täydellisen suojan jonka alla aurinkotuoli on mukava lepopaikka. BAUHAUSin valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät lepotuolit ja aurinkotuolit rentoutumiseen, jotka toimivat pisteenä iin päällä patiolla tai pihamaalla. Aurinkotuolit on hyvä ostaa pareina, jotta vältyt tulevaisuudessa kamppailuilta pihan parhaasta lepopaikasta. Parasta on jos jokaiselle riittää oma aurinkotuoli, jotta rentouttava ilmapiiri säilyy. Hyvä vinkki on myös lisätä pihalle muutamat lepotuolit, puutarhapenkit, puutarhatuolit tai ulkosohvat jotta aurongosta nauttimispaikkoja riittää! Muista ostaa myös tuoliisi aurinkotuolin pehmuste, jonka jälkeen auringonpalvonta voi alkaa – aurinkorasvan lisäystä unohtamatta. Aurinkotuolit ovat oleellinen lisäys kesäterassille, jotta lomasta voi nauttia täydellä teholla.

Aurinkotuolit ja lepotuolit – täydellinen valinta kesäpäiviin

Kun kesäpäivän lämpö hellii ja leppeä tuuli hyväilee, mikään ei ole yhtä rentouttavaa kuin oman aurinkotuolin asettaminen pihaan tai terassille. Kuvittele itsesi makaamassa mukavassa aurinkotuolissa, nauttien kesäpäivästä ilman kiirettä. Olipa kyseessä sitten puinen aurinkotuoli mökillä tai moderni auringonottotuoli kaupunkiterassilla, BAUHAUS tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja mukavia vaihtoehtoja, jotka tekevät kesästäsi unohtumattoman.

Rentoutumista ja suojaa auringolta

Kun aurinko porottaa voimakkaasti, aurinkovarjot tarjoavat miellyttävän suojan, jonka alla on mukava viettää aikaa. Monipuolinen valikoimamme sisältää erilaisia aurinkotuoleja ja lepotuoleja, jotka soveltuvat erinomaisesti niin aurinkoiseen lekotteluun kuin varjoisampaan rentoutumiseen. Varmistaaksesi rauhan kesäpäiviisi, hanki aurinkotuoleja useampi kappale – näin jokaiselle löytyy oma paikkansa nauttia kesästä. Muista myös puutarhapenkit, puutarhatuolit sekä ulkosohvat, jotta paikkoja riittää kaikille.

Laatu ja kestävyys

Valikoimamme aurinkotuolit on suunniteltu kestämään sään vaihteluita ja tarjoamaan maksimaalista mukavuutta. Puusta, metallista ja muovista valmistetut tuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös pitkäikäisyyttä ja tyyliä. Puinen aurinkotuoli tuo lämpöä ja rustiikkista charmia, kun taas metalliset ja muoviset tuolit sopivat moderniin ympäristöön ja ovat helppoja huoltaa.

Mukavuus ja monikäyttöisyys

Hyvän aurinkotuolin tunnistaa sen mukavuudesta ja käytännöllisyydestä. Useimmat tuolimme ovat säädettävissä ja tarjoavat useita eri asentoja, jotka mahdollistavat täydellisen rentoutumisen. Lisää mukavuutta tarjoavat erikseen saatavilla olevat istuintyynyt ja pehmusteet, jotka tekevät aurinkotuolista vieläkin houkuttelevamman.

Taitettavat aurinkotuolit ja tilaa säästävä muotoilu

Meiltä löydät myös kätevästi taittuvia aurinkotuoleja, jotka sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin ja tarjoavat joustavuutta säilytyksessä. Kun tilaa on enemmän, voit valita laajemmista ja ylellisemmistä malleista, jotka sopivat loistavasti vaikkapa uima-altaan reunalle.

Valitse oma suosikkisi aurinkotuoleista ja aloita rentoutuminen

Käy myymälässämme tai tutustu verkossa laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen aurinkotuoli kesäisiin hetkiin. Muista suojata iho aurinkorasvalla ja lisätä istumamukavuutta pehmusteilla, jotta voit nauttia auringonpaisteesta täysin rinnoin. BAUHAUSin aurinkotuolit tarjoavat sekä tyyliä että mukavuutta, tehden niistä välttämättömän lisän jokaiseen kesäterassiin.

Lue lisää aurinkotuoleista:

  1. Aurinkotuolien materiaalit ja niiden huolto
  2. Ergonomia ja mukavuus
  3. Trendit ja tyylit
  4. Aurinkotuolien lisävarusteet
  5. Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys
  6. Kokoontaittuvuus ja säilytys
  7. Tuotearvostelut ja asiakaskokemukset

1. Aurinkotuolien materiaalit ja niiden huolto

Aurinkotuolit ovat olennainen osa kesäistä puutarhaa tai terassia. Ne voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista, rottingista ja muovista. Esimerkiksi puinen aurinkotuoli ei ainoastaan näytä esteettisesti miellyttävältä, vaan se on myös kestävä ja helppo huoltaa säännöllisellä öljyämisellä tai lakkaamisella. Metalliset ja muoviset aurinkotuolit tarjoavat modernia kestävyyttä ja helppoutta, mutta vaativat erityistä huolenpitoa ruostumisen ja haalistumisen estämiseksi. Säännöllinen puhdistus ja asianmukainen säilytys ovat avain pitkäikäisille kalusteille.

2. Ergonomia ja mukavuus

Mukavuus on avainasemassa, kun valitaan täydellistä aurinkotuolia. Ergonomisesti suunnitellut aurinkotuolit tukevat selkää ja niskaa, mahdollistaen rentouttavat hetket auringon alla. Tärkeää on valita tuoli, joka sopii käyttäjän kehon muotoihin ja mieltymyksiin. Esimerkiksi säädettävät selkänojat ja jalkatuet voivat suuresti parantaa käyttömukavuutta, tekevät tuolista monipuolisemman auringonotto tuolin.

3. Trendit ja tyylit

Aurinkotuolien designissa näkyy monia trendejä, jotka vaihtelevat minimalistisesta ja modernista perinteiseen ja rustiikkiseen. Värit ja kuosit vaihtelevat vuosittain, mutta tyylikkäät ja ajattomat mallit, kuten klassinen puinen aurinkotuoli, säilyttävät suosionsa. Uusimmissa trendeissä näkyvät myös modulaariset ja muunneltavat tuolit, jotka soveltuvat monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

4. Aurinkotuolien lisävarusteet

Lisävarusteet, kuten pehmeät tyynyt, aurinkovarjot ja sivupöydät, voivat merkittävästi parantaa aurinkotuolin käyttökokemusta. Tyynyjen värit ja materiaalit voivat olla yhteensointuvia tai kontrastoivia, tuoden lisää tyyliä ja mukavuutta. Sivupöydät tarjoavat kätevän paikan juomille ja kirjoille, kun taas aurinkovarjot suojaavat suoralta auringonpaisteelta.

5. Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys

Ympäristötietoisuus on kasvava trendi puutarhakalusteiden valmistuksessa. Kestävät materiaalit, kuten FSC-sertifioitu puu ja kierrätetty muovi, ovat yhä suositumpia valintoja. Valitsemalla ympäristöystävällisiä aurinkotuoleja, kuluttajat voivat vaikuttaa positiivisesti luonnon säilymiseen ja vähentää ekologista jalanjälkeään.

6. Kokoontaittuvuus ja säilytys

Tilaa säästävät kokoontaittuvat aurinkotuolit ovat erinomainen valinta pieniin tiloihin. Ne ovat helposti säilytettävissä ja siirrettävissä, mikä tekee niistä ihanteellisia vaihtoehtoja niin kaupunkiympäristöihin kuin mökillekin. Oikeanlaisen säilytysratkaisun valinta pidentää aurinkotuolin ikää ja pitää sen näyttämään uudelta.

7. Tuotearvostelut ja asiakaskokemukset

Asiakasarvostelut ovat kullanarvoisia, kun puhutaan aurinkotuolien hankinnasta. Jakamalla kokemuksia ja vinkkejä, asiakkaat voivat auttaa toisiaan löytämään parhaat tuotteet heidän tarpeisiinsa. Bauhausin verkkokaupasta löydät rehellisiä asiakasarvioita, mikä lisää läpinäkyvyyttä ja auttaa sinua tekemään perusteltuja ostopäätöksiä.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja