Lataa

Lehtipuhaltimet

Tehokas lehtipuhallin tuo huomattavaa apua pihatalkoisiin, ja lehtipuhaltimet ovat huomattavan käteviä ja helppokäyttöisiä piha-alueiden siistimisessä. Reppupuhallin on kannettavuutensa vuoksi käytännöllinen ratkaisu suuremmankin pihan siivouksessa. Akkulehtipuhallin puolestaan on akkunsa vuoksi kevyt käsitellä ja hiljainen käyttää. Monet BAUHAUSin lehtipuhallinmalleista toimivat myös lehti-imurina. Lehti-imuri kerää lehdet ja roskat kätevästi keruupussiin. Meiltä löydät ergonomiset ja tehokkaat lehtipuhaltimet monilta laadukkailta ja arvostetuilta merkeiltä, kuten muun muassa Ryobi, Einhell, Bosch, Hurricane ja Dewalt.

Lehtipuhallin - tehokas apu pihatalkoisiin

Syksyllä lehtien pudotessa puista pihojen siistiminen on monen kodin askarelistalla. Lehtien haravoiminen voi olla raskasta ja aikaa vievää, mutta onneksi apuun tulee lehtipuhallin. Tämä kätevä laite tekee pihan siivoamisesta helppoa ja nopeaa.

Lehtipuhaltimen toimintaperiaate perustuu ilman liikuttamiseen suurella voimalla. Laite imee ilmaa sisään ja puhkuu sen ulos suurella nopeudella. Tämä voimakas ilmavirta saa lehdet, roskat ja muut irtaimiston liikkumaan, jolloin ne voidaan helposti kerätä kasaan tai puhaltaa pois halutulta alueelta. Lehtipuhaltimen valinta riippuu pitkälti omista tarpeista ja pihan koosta. Pienemmille pihoille riittää yleensä kevyempi ja kompaktimpi malli, kun taas suuremmilla alueilla kannattaa harkita tehokkaampaa ja isompaa lehtipuhallinta. Myös käyttömukavuus on tärkeä tekijä valintaa tehdessä. Ergonomisesti muotoiltu kahva ja säädettävä ilmavirta helpottavat työskentelyä. Käyttö on helppoa. Ennen käynnistämistä tulee varmistua siitä, ettei laitteen edessä ole mitään irtaimistoa, joka voisi lennellä tai aiheuttaa vaaratilanteen. Koneen ollessa päällä, ilmaa voi puhaltaa haluttuun suuntaan esimerkiksi kasvillisuuden alle tai roskakasaan. Lehtipuhaltimen avulla lehdet saadaan kerättyä nopeasti pois nurmelta, kiveyksiltä tai terasseilta. Lehtipuhallinta voidaan hyödyntää myös muissa pihatöissä kuin lehtien siivoamisessa. Esimerkiksi ruohonleikkuun jälkeen koneella voidaan puhaltaa ruohojätteet pois nurmelta ennen haravointia tai keräämistä. Lisäksi se soveltuu hyvin esimerkiksi lumikerroksen poistoon talvisin.

Lehtipuhaltimella on monia etuja verrattuna perinteiseen haravointiin. Se säästää aikaa ja vaivaa, sillä lehtien kerääminen käy nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi se vähentää fyysistä rasitusta, kun ei tarvitse kumartua tai taivutella selkäänsä haravoidessaan. Lehtipuhaltimen avulla myös suuremmat alueet saadaan siistittyä helpommin. On kuitenkin hyvä muistaa, että lehtipuhallinta ei ole tarkoitettu kaikkien lehtien keräämiseen. Esimerkiksi kosteat tai märät lehdet voivat tarttua kiinni maahan eikä niitä saa puhallettua pois yhtä helposti kuin kuivia lehtiä. Tällöin haravointi voi olla parempi vaihtoehto. Kaiken kaikkiaan lehtipuhallin on erittäin hyödyllinen työkalu pihatalkoisiin. Se tekee pihojen siivoamisesta nopeampaa ja helpompaa, säästää aikaa ja vaivaa sekä tarjoaa liikkumavapautta isommilla alueilla. Olipa kyseessä pieni kotipiha tai suuri puutarha, lehtipuhallin on tehokas apuväline syksyn pihatalkoisiin.

Reppupuhallin - kätevä ratkaisu suuremman pihan siivoukseen

Suuremman pihan siivoaminen voi olla työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Lehtien, roskien ja muiden epäpuhtauksien kerääminen voi viedä paljon aikaa ja energiaa, varsinkin jos piha-alue on laaja tai kasvillisuutta on paljon. Tähän ongelmaan tarjoaa ratkaisun reppupuhallin. Reppupuhallin on käytännöllinen työkalu, joka helpottaa pihan siivoamista huomattavasti. Se koostuu moottorista, joka tuottaa voimakkaan ilmavirran, sekä olkahihnasta ja selkätuesta, jotka mahdollistavat laitteen kantamisen selässä kuin reppua. Näin käyttäjän kädet jäävät vapaaksi muille tehtäville.

Reppupuhaltimia on erilaisia malleja ja tehokkuusluokkia saatavilla markkinoilla. Tehokkaampi malli sopii erityisesti suurten pihojen tai puistoalueiden siivoukseen, kun taas pienempi malli soveltuu hyvin esimerkiksi omakotitalon pihan hoitoon. Reppupuhaltimen etuja ovat sen helppo liikuteltavuus ja monipuolisuus. Laitetta voi käyttää niin kovalla alustalla kuin nurmikolla, ja sen avulla on helppo puhdistaa myös vaikeasti tavoitettavia paikkoja, kuten pensaiden tai aitojen aluset. Lisäksi reppupuhaltimella voi siivota myös muita pintoja, kuten terasseja tai auton piha-aluetta. Reppupuhaltimen käyttö on yksinkertaista ja nopeaa. Laitetta käytetään samalla tavalla kuin perinteistä lehtipuhallinta: ilmavirta puhaltaa roskat pois halutulta alueelta. Reppupuhaltimessa on usein säädettävä teho, joten käyttäjä voi valita sopivan voimakkuuden eri tehtäviin.

Yksi tärkeimmistä seikoista reppupuhaltimen valinnassa on sen paino ja ergonomia. Hyvin suunniteltu reppupuhallin istuu mukavasti selkään eikä rasita käyttäjää pitkänkään työskentelyn aikana. Lisäksi laitteen paino kannattaa ottaa huomioon, sillä kevyempi malli helpottaa työskentelyä etenkin pidemmillä siivousjaksoilla. Reppupuhaltimen hankkiminen voi olla hyvä investointi varsinkin niille, jotka omistavat suuremman pihan tai vastaavanlaisen alueen. Sen avulla pihan siivoaminen sujuu nopeammin ja vaivattomammin, ja käyttäjän selkä ja kädet säästyvät ylimääräiseltä rasitukselta. Lisäksi reppupuhallin on monikäyttöinen työkalu, joka helpottaa myös muiden pintojen siivoamista. Kaiken kaikkiaan reppupuhallin on erittäin kätevä ratkaisu suuremman pihan siivoukseen. Sen avulla siivous sujuu nopeasti ja tehokkaasti, ja lopputulos on siisti ja viimeistelty. Jos haluat säästää aikaa ja vaivaa pihanhoitoon, kannattaa harkita reppupuhaltimen hankkimista.

Akkulehtipuhallin - kevyt ja hiljainen vaihtoehto

Akkulehtipuhallin on kevyt ja helppokäyttöinen laite, joka toimii ladattavalla akulla. Sen avulla lehdet saa nopeasti kerättyä kasaan ilman suurta fyysistä rasitusta. Akkulehtipuhaltimella voi myös siistiä esimerkiksi terassit, polut tai autotallin edustat lehdistä.

Yksi akkulehtipuhaltimen suurimmista eduista on sen keveys. Perinteiset bensiini- tai sähkökäyttöiset lehtipuhaltimet voivat olla painavia ja hankalia käsitellä pitkiäkin aikoja. Akkukäyttöinen versio sen sijaan painaa yleensä vain muutamia kiloja, mikä tekee siitä erittäin kätevän työkalun myös pidempien haravointisessioiden ajaksi. Toinen merkittävä etu akkulehtipuhaltimessa on sen hiljaisuus. Perinteiset bensiinikäyttöiset lehtipuhaltimet voivat olla äänekkäitä ja häiritseviä naapureille, mutta akkukäyttöinen versio on huomattavasti hiljaisempi. Tämä tekee siitä miellyttävän käyttää niin omassa pihapiirissään kuin esimerkiksi kerrostaloalueilla.

Akkulehtipuhaltimella on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Useimmissa malleissa on säädettävä puhallusnopeus, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn erilaisilla pinnoilla ja eri kokoisten lehtien kanssa. Lisäksi monissa malleissa on myös imuominaisuus, jonka avulla lehdet voi kerätä suoraan laitteen sisään ja viedä ne sen jälkeen helposti kompostiin tai jätesäiliöön. Akkulehtipuhaltimen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Laitteessa on yleensä ergonominen muotoilu, joka takaa hyvän otteen ja mukavan työskentelyasennon. Akku ladataan yleensä erillisellä laturilla, mikä mahdollistaa sen helpon irrottamisen ja vaihtamisen tarvittaessa.

Kun valitset akkulehtipuhallinta, kannattaa kiinnittää huomiota akun kestoon sekä sen latausaikaan. Akun kesto vaihtelee yleensä 20 minuutista jopa tuntiin, ja latausaika voi olla muutamasta tunnista jopa useisiin tunteihin. Lisäksi kannattaa tarkistaa akkulehtipuhaltimen ilmavirta ja puhallusnopeudet, jotta voit valita juuri sinulle sopivan mallin. Kaiken kaikkiaan akkulehtipuhallin on erittäin kätevä työkalu lehtien keräämiseen ja puutarhan siistimiseen. Sen keveys, hiljaisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon perinteisille lehtipuhaltimille. Investoimalla hyvään akkulehtipuhaltimeen voit säästää aikaa ja vaivaa syksyisessä puutarhatyössäsi.

Lehti-imuri - kätevä tapa kerätä lehdet ja roskat

Lehti-imuri on laite, joka imee tehokkaasti lehdet ja muut roskat pois maasta. Se toimii samalla periaatteella kuin tavallinen imuri, mutta on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Lehti-imurissa on voimakas moottori, joka luo imutehon tarvittavan voiman. Lehti-imurin käyttö on helppoa. Ensiksi sinun tulee liittää imurin letku sen runkoon ja kytkeä se päälle. Sitten voit aloittaa lehtien keräämisen siirtämällä imuria hitaasti edestakaisin alueella, jossa haluat kerätä lehdet. Imuri imee lehdet sisään letkun avulla ja ne siirtyvät säiliöön tai pussiin.

Monissa nykyaikaisissa lehti-imureissa on myös silppuava toiminto. Tämä tarkoittaa sitä, että imurissa oleva teräsrengas silppuaa keräämänne lehdet pienemmiksi paloiksi ennen niiden siirtymistä säiliöön. Tämä on hyödyllistä, koska silputut lehdet vievät vähemmän tilaa säiliössä ja voivat myös toimia erinomaisena kompostimateriaalina. Lehti-imurit ovat erittäin tehokkaita ja nopeuttavat huomattavasti lehtien keräämistä verrattuna perinteiseen haravan käyttöön. Ne säästävät aikaa ja vaivaa, sillä ne keräävät suuren määrän lehtiä lyhyessä ajassa. Lisäksi ne pystyvät keräämään myös muita roskia, kuten oksia tai pieniä kiviä. Lehti-imureita on saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla ja hintaluokilla. Jotkut mallit toimivat bensiinillä tai sähköllä, kun taas toiset ovat akkukäyttöisiä. Akkukäyttöiset imurit tarjoavat enemmän liikkumisvapautta ilman johtoja, mutta niiden käyttöaika voi olla rajoitetumpi kuin muilla malleilla.

Ennen lehti-imurin hankkimista kannattaa ottaa huomioon oma piha-alueesi koko ja tarpeet. Jos sinulla on suuri piha tai paljon puita, kannattaa harkita tehokkaampaa mallia, joka selviää suuresta määrällisestään lehdistöstään helposti. Lehti-imurin käyttö on myös ympäristöystävällistä, sillä se vähentää tarvetta polttaa lehtiä tai kuljettaa niitä pois. Silputut lehdet voidaan kompostoida ja hyödyntää puutarhassa ravinteikkaana maanparannusaineena. Kaiken kaikkiaan lehti-imuri on erittäin kätevä työkalu syksyiseen puutarhanhoitoon. Se tekee lehtien keräämisestä nopeaa ja helppoa, säästää aikaa ja vaivaa sekä tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon roskien käsittelyyn.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja