Lataa

Lumilingot

Suomen talvessa lumen määrä voi tuntua joskus lamaannuttavalta, etenkin lunta voi sataa äkkiä hyvin suuriakin määriä. Pidä pihasi siistinä lumesta ja turvallisena lumilingolla. Lumilinko on vaivaton sekä tehokas käyttää, ja säästyt sillä lumen luomisen tuomalta vaivalta. Ei hätää, vaikka lumi olisi ehtinyt pakkautumaan; laadukkaat lumilingot selviytyvät kyllä urakasta. Valikoimastamme löydät eri kokoisille alueille tarkoitetut lumilingot, sekä pieneen tilaan mahtuvat kevyen työskentelyn lumilingot että tehokkaammat lumilingot isoille tonteille.

Lumilingot: Talven pelastajat Suomen oloihin

Suomen talvi voi olla arvaamaton ja haastava, erityisesti kun lumi alkaa kertyä. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat lumilingot, jotka tekevät lumitöistä vaivattomia ja tehokkaita. Tässä kategoriakuvauksessa käymme läpi lumilinkojen eri tyyppejä, niiden ominaisuuksia ja muita huomioon otettavia seikkoja.

Miksi valita BAUHAUSin lumilinko?

BAUHAUS tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman lumilinkoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. Olipa tonttisi pieni tai suuri, meiltä löydät juuri sen, mitä etsit.

Lumilinkojen ominaisuudet

 • Koko ja Teho: Valikoimassamme on eri kokoisille alueille tarkoitetut lumilingot, sekä pieneen tilaan mahtuvat kevyen työskentelyn lumilingot että tehokkaammat lumilingot isoille tonteille.
 • Merkki: Löydät meiltä lumilingot monien eri merkkien alta, joten voit valita juuri sinulle sopivan mallin.
 • Käyttömukavuus: Lumilingot ovat vaivattomia ja tehokkaita käyttää, säästäen sinut lumen luomisen tuomalta vaivalta.

Ennen lumen saapumista

Ennen lumen saapumista on hyvä raivata piha kuntoon, etteivät oksat ja muut esteet jäädy maahan lumen alle. Tätä varten moottorisahat, raivaussahat ja oksasilppurit ovat hyvä apu.

Lumen sulaessa nurmikosta voi taas alkaa pitämään huolta, ja ruohonleikkurit auttavat sinua saamaan kauneimman nurmikon.

Lumilingot ovat välttämättömiä laitteita jokaisessa suomalaisessa kodissa, erityisesti talvikuukausina. Ne eivät ainoastaan tee lumitöistä helpompia, vaan ne myös parantavat turvallisuutta pihapiirissäsi. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin.

Lumilinko - tehokas apuväline talven lumitöihin

Talven lumitöiden tekeminen voi olla usein raskasta ja aikaa vievää puuhaa. Lumilinko on kuitenkin tehokas apuväline, joka helpottaa lumitöiden suorittamista huomattavasti. Tämä kone on suunniteltu erityisesti lumikerroksen poistamiseen erilaisilta pinnoilta, kuten pihoilta, teiltä ja käytäviltä.

Lumilingon toimintaperiaate perustuu sen moottorilla pyörittämään ruuviin tai siipeen, joka kerää lumen sisäänsä ja heittää sen pois haluttuun suuntaan. Tämän ansiosta lumilingolla voidaan nopeasti ja tehokkaasti puhdistaa laajojakin alueita lumesta. Lisäksi monissa malleissa on säädettävä heittoetäisyys sekä ohjausmahdollisuus, mikä tekee työstä entistäkin helpompaa.

Lumilingot ovat saatavilla eri kokoisina ja tehokkuudeltaan vaihtelevina malleina. Pienemmät mallit soveltuvat hyvin pienille pihoille ja käytännössä kaikkien käsiteltäviksi. Suuremmat mallit taas ovat tarkoitettu isommille alueille, kuten parkkipaikoille tai teille.

Lumityöt hoituvat nopeasti lumilingolla

Yksi merkittävä etu lumilingossa on sen nopeus verrattuna perinteiseen lumilapioon tai harjaan. Lumityöt voidaan suorittaa huomattavasti nopeammin, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi lumilingon avulla työskentely on fyysisesti kevyempää, sillä kone hoitaa suurimman osan työstä.

Lumilinko on myös turvallinen vaihtoehto lumitöihin. Sen avulla vältetään liukastumisriski, joka voi olla todellinen haaste perinteisissä lumitöissä. Lumilingon avulla lumi poistetaan tehokkaasti ja tasaisesti ilman tarvetta kävellä tai “luistella” liukkaalla alustalla.

Vaikka lumilinko onkin tehokas apuväline talven lumitöihin, sen käyttöön kannattaa tutustua huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Koneen turvalliseen käyttöön liittyy tiettyjä ohjeita ja varotoimenpiteitä, jotka on hyvä ottaa huomioon.

Lumilingot ovat yleensä melko hintavia hankintoja, mutta ne maksavat itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Säästetty aika ja vaiva sekä mahdolliset vähentyneet terveysriskit tekevät investoinnista kannattavan.

Kaiken kaikkiaan lumilinko on erinomainen apuväline talven lumitöihin. Se tekee työstämme helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa. Lumilingon avulla voimme nauttia talvesta ilman lumitöiden aiheuttamaa stressiä ja vaivaa.

Lumilinko ja sen käyttövinkit - näin selviät lumisista pihoista helposti

Talven tulo tuo mukanaan kauniin lumipeitteen, mutta samalla se aiheuttaa myös haasteita pihojen ja käytävien puhtaanapidossa. Lumilinko on oiva apuväline lumitöiden helpottamiseen ja nopeuttamiseen. 

 1. Ennen kuin aloitat lumilingon käytön, varmista että kone on kunnolla huollettu ja toimintakuntoinen. Tarkasta öljytaso, polttoaineen määrä sekä terän kunto ennen käynnistämistä. Huolellinen huolto takaa sen, että lumilinko toimii moitteettomasti ja tehokkaasti.
 2. Kun olet valmis aloittamaan lumitöiden tekemisen, muista ensin tarkistaa alueet, joilla aiot liikkua linkoa työntäessäsi. Poista mahdolliset esteet kuten kivet tai risut.
 3. Seuraavaksi aseta linko haluamaasi korkeuteen siten, että terän pää osuu juuri lumen pintaan. Sopiva korkeus vaihtelee maaston mukaan – tasaisella alustalla voi pitää terää hieman ylempänä kuin epätasaisella maalla.
 4. Kun olet valmis aloittamaan työt, paina käynnistysnappia ja anna lumilingon käynnistyä. Anna koneen lämmetä hetki ennen kuin aloitat lumen poistamisen.
 5. Liiku lumilinkoa työntäen eteenpäin tasaisella vauhdilla. Älä yritä liikkua liian nopeasti, sillä se voi aiheuttaa tukoksia tai muita ongelmia linkossa. Pidä huoli siitä, että terän pää pysyy koko ajan maassa ja etene tasaisesti.
 6. Jos törmäät suuriin kinoksiin tai jäisiin alueisiin, voit hidastaa vauhtiasi hieman ja antaa lumilingon tehdä työtään tehokkaasti. Voit myös säätää heittoputken kulmaa tarpeen mukaan, jotta lumi lentää haluamaasi suuntaan.
 7. Kun olet saanut ensimmäisen alueen puhdistettua, jatka seuraavaan kohteeseen. Muista pitää taukoja tarvittaessa ja juoda riittävästi nestettä – lumityöt voivat olla fyysisesti rasittavia.
 8. Kun olet saanut koko piha-alueesi puhdistettua, sammuta lumilinko ja anna sen jäähtyä ennen kuin siirrät sen pois tieltä. Muista myös varmistaa, että linko on sammutettu kokonaan ennen kuin lisäät polttoainetta tai teet muita huoltotoimenpiteitä.

Lumilingon käyttö helpottaa lumitöiden tekemistä huomattavasti ja säästää aikaa sekä vaivaa. Muista kuitenkin aina noudattaa turvallisuusohjeita ja olla varovainen koneen käytössä. Jos et ole aiemmin käyttänyt lumilinkoa, kannattaa tutustua tarkempiin ohjeisiin ja harjoitella sen käyttöä ennen varsinaisia töitä.

Lumilingon avulla selviät lumisista pihoista helposti ja nopeasti. Huolellinen huolto, oikeaoppinen käyttö sekä turvallisuusohjeiden noudattaminen takaavat sen, että lumityöt sujuvat vaivatta ja pystyt nauttimaan talven kauneudesta ilman liiallista rasitusta.

Lumilinko taloyhtiön pelastajana - vähennä työmäärää ja säästä aikaa

Talven saapuessa monien taloyhtiöiden asukkaat ja huoltoyhtiöt joutuvat kohtaamaan lumitöiden haasteet. Lumisateet ja lumen kertyminen käytäville, pihoille ja parkkipaikoille voivat aiheuttaa paljon ylimääräistä työtä ja vaivaa. Onneksi tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu - lumilinko.

Lumilinko on kone, joka helpottaa lumitöitä merkittävästi. Se poistaa tehokkaasti suuretkin lumikasat nopeasti ja vaivattomasti. Lumilingon avulla taloyhtiön asukkaat voivat vähentää manuaalisen lapiointityön määrää sekä säästää aikaa ja energiaa.

Lumilingon hyödyt taloyhtiölle #1: Tehokkuus

Yksi suurimmista eduista, joita lumilinko tarjoaa taloyhtiölle, on sen tehokkuus. Lumilingolla pystyy poistamaan suuria määriä lunta lyhyessä ajassa, mikä auttaa pitämään piha-alueet turvallisina ja esteettömän liikkumisen mahdollistavina. Tämän ansiosta asukkailla ei ole tarvetta tehdä loputtomia lapiointikierroksia tai odotella huoltoyhtiön saapumista.

Lisäksi lumilingon käyttö vähentää fyysistä rasitusta ja työmäärää. Manuaalinen lapiointi voi olla raskasta ja vaativaa, erityisesti jos lunta on paljon tai se on raskasta ja märkää. Lumilinko tekee tästä työstä helppoa ja nopeaa, mikä säästää sekä aikaa että energiaa.

Lumilingon hyödyt taloyhtiölle #2: Turvallisuus

Toinen merkittävä etu on turvallisuus. Lumen kertyminen käytännössä estää liikkumisen alueella, mikä voi aiheuttaa kaatumisia ja loukkaantumisia. Lumilinko auttaa poistamaan tämän riskin, jolloin asukkaat voivat liikkua turvallisesti ympäri taloyhtiön aluetta.

Lumilingon hyödyt taloyhtiölle #3: Taloudellisuus

Taloyhtiön kannalta lumilingon hankinta voi myös olla taloudellisesti järkevä investointi. Vaikka lumilinkojen hinnat vaihtelevatkin, niiden avulla säästetty aika ja työmäärän väheneminen voivat tuoda merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä. Lisäksi huoltoyhtiön tarve voi vähentyä, mikä tarkoittaa pienempien kustannusten syntymistä taloyhtiölle.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että lumilingon käyttö vaatii asianmukaista koulutusta ja varovaisuutta. Koneeseen tutustuminen ennen sen käyttöönottoa sekä ohjeiden noudattaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä turvallisuuden kannalta.

Kaiken kaikkiaan lumilinko on erinomainen apuväline taloyhtiöille, jotka haluavat vähentää lumitöiden aiheuttamaa työmäärää ja säästää aikaa. Sen avulla asukkaat voivat nauttia turvallisista ja esteettömistä piha-alueista ilman jatkuvaa lapiointia. Lumilingon hankinta voi olla taloudellisesti kannattava investointi pitkällä aikavälillä, kun otetaan huomioon säästetyt kustannukset ja vaivannäkö.

Joten seuraavan kerran kun lunta alkaa kertymään, harkitse lumilingon käyttöä taloyhtiön pelastajana - vähennät työmäärääsi ja säästät arvokasta aikaa!

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja