Vain LA-SU! Ilmainen toimitus yli 600 € verkkokauppaostoksille*

*Lue ehdot tästä.

Lataa

Varastohyllyt ja kaapit

Kaipaako autotallisi, kellarisi tai varastosi tavaroiden järjestelyä? BAUHAUSin valikoimasta löydät laadukkaat hyllyt ulko- sekä kosteisiin tiloihin, parvekkeelle, kellariin, kylpyhuoneeseen ja varastoon. Varastohylly pitää varaston ja autotallin järjestyksessä, ja metallihyllykkö kestää hyvin työkalujen painon. Meiltä löydät erilaiset, tukevarakenteiset Regalux-varastohyllyt varmasti edulliseen BAUHAUS-hintaan. Laadukas Regalux löytyy yksinoikeudella BAUHAUSin valikoimasta. Valikoimastamme löytyvät myös hyllylevyt ja hyllypidikkeet erilaisiin hyllyköihin sekä muut helposti koottavat hyllyt. Vaatekoukut ja tyhjiöpussit ovat käteviä ylimäräisten vaatteiden varastoimiseen. Löydät valikoimastamme myös kiskot ja pyykkipussit. Katso myös työkalukaapit, työkalulaatikot ja kaikki hyllyt.

Varastohyllyt järjestävät tilan tehokkaasti ja helpottavat arkea

Varastohyllyt ovat erinomainen ratkaisu tilan järjestämiseen ja arjen helpottamiseen. Ne tarjoavat tehokkaan tavan säilyttää erilaisia tavaroita ja varastoituja esineitä, olipa kyse sitten kotitaloudesta, toimistosta tai teollisuudesta. Yksi suurimmista eduista varastohyllyjen käytössä on niiden kyky hyödyntää tilaa optimaalisesti. Hyllyjärjestelmät mahdollistavat pystysuuntaisen säilytyksen, mikä vapauttaa lattiatilan muuhun käyttöön. Tämä on erityisen hyödyllistä pienissä tiloissa, joissa jokainen neliömetri on tärkeä.

Varastohyllyt myös helpottavat arkea, sillä ne tekevät tavaroiden löytämisestä nopeaa ja vaivatonta. Kun kaikki tavarat ovat selkeästi järjestettyinä hyllyille, ei tarvitse etsiä pitkään tai siirrellä muita esineitä löytääkseen tarvitsemansa asian. Tämän ansiosta aikaa säästyy ja stressi vähenee. Lisäksi varastohyllyt parantavat turvallisuutta. Kun tavarat eivät ole hujan hajan ympäriinsä levällään, vältetään kompastumis- ja kaatumisonnettomuuksien riskit. Lisäämällä hyllyjen vakautta ja käyttämällä asianmukaisia kiinnitys- ja tukiratkaisuja, voidaan minimoida myös putoamisvaarat.

Varastohyllyjärjestelmät ovat erittäin monipuolisia ja ne voidaan räätälöidä vastaamaan erilaisia tarpeita. Hyllyt voivat olla avoimia tai suljettuja, riippuen siitä halutaanko tavaroiden olevan näkyvillä vai suojassa pölyltä ja likaantumiselta. Lisäksi hyllyjen korkeutta, leveyttä ja syvyyttä voidaan säätää tarpeen mukaan.

Varastohyllyt ovat tehokas tapa järjestää tilaa ja helpottaa arkea. Ne tarjoavat optimaalisen säilytysratkaisun erilaisille tavaroille sekä parantavat turvallisuutta. Varastohyllyjen monipuolisuus mahdollistaa niiden soveltamisen eri ympäristöihin ja tarpeisiin.

Valitse oikea varastohylly tarpeidesi mukaan - vinkkejä valintaan

Varastohyllyn valinta voi olla haastava tehtävä, kun tarjolla on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. On tärkeää valita varastohylly, joka vastaa omia tarpeitasi ja toimii tehokkaasti varastosi järjestelyissä.

Tässä muutamia vinkkejä oikean varastohyllyn valintaan:

1. Mieti tarpeesi:

Ennen kuin aloitat hyllyn etsimisen, selvitä millaista tavaraa aiot säilyttää hyllyssäsi ja kuinka paljon sitä on. Tarvitsetko esimerkiksi raskasta teollisuushyllyä vai kevyempää säilytystilaa?

2. Huomioi tila:

Mittaa tarkasti varaston käytettävissä oleva tila ennen hyllyn ostamista. Varmista myös, että hylly mahtuu sisäänkäynnistä tai ovista.

3. Painorajoitus:

Tarkista kuinka paljon painoa haluat hyllyn kestämään. Joissakin tapauksissa saatat tarvita erityisen vahvan ja tukevan hyllyn raskaille esineille.

4. Sisustusvaatimukset:

Jos varasto sijaitsee asiakkaiden näkyvillä alueilla tai haluat pitää sen siistin näköisen, voit valita esteettisesti miellyttävän hyllyn.

5. Helppo puhdistettavuus:

Valitse helppohoitoinen hylly, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Tämä auttaa pitämään varaston siistinä ja hygieenisenä.

6. Joustavuus:

Jos tarpeesi muuttuvat ajan myötä, valitse hylly, jota voi helposti säätää tai laajentaa tarpeidesi mukaan.

7. Kustannukset:

Vertaile eri vaihtoehtoja hintojen suhteen ja valitse hylly, joka tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi.

8. Asiakaspalautteet:

Tutki asiakkaiden arvosteluja ja kokemuksia eri varastohyllyistä ennen ostopäätöksen tekemistä. Näin saat paremman käsityksen tuotteen laadusta ja toimivuudesta.

 

Säästä tilaa ja aikaa: hyödynnä varastohyllyjen mahdollisuudet

 

Olipa kyseessä kotisi varasto tai yrityksen varastotila, tehokas järjestely voi tehdä elämästäsi helpompaa. On olemassa monenlaisia hyllyvaihtoehtoja, kuten pystyhyllyt, lavahyllyt ja pullout-hyllyt. Mieti tarkasti, millaista tavaraa haluat säilyttää ja kuinka paljon sitä on. Tämän perusteella voit valita sopivan hyllysysteemin.

Käytä hyväksesi hyllyn korkeutta. Usein varastotiloissa on korkeat katot, joten hyödynnä tila täysimittaisesti asentamalla korkeat hyllytasot. Näin saat enemmän säilytystilaa ilman että se vie lattiatilaa.

Merkitse ja järjestä tavarat selkeästi. Kategorisoi tavarat niiden käyttötarkoituksen tai tyypin mukaan ja merkitse ne asianmukaisesti esimerkiksi etiketeillä tai värikoodauksella. Näin löydät tarvitsemasi tavarat nopeasti eikä sinun tarvitse etsiä niitä pitkään. 

Hyödynnä varastohyllyjen lisätarvikkeita. Monet hyllyvalmistajat tarjoavat erilaisia lisätarvikkeita, kuten koukkuja, laatikoita ja telineitä. Näiden avulla voit säilyttää pieniä esineitä tai työkaluja helposti saatavilla ja järjestelmällisesti.

Viimeisenä vinkkinä suosittelemme säännöllistä inventaariota ja järjestelmän ylläpitoa. Tarkista säännöllisesti varaston sisältö ja poista tarpeettomat tai vanhentuneet tavarat. Pidä huolta siitä, että järjestelmä pysyy selkeänä ja toimivana.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja