Lataa

Ulkoseinävalaisimet

Ulkoseinävalaisin tuo valaisun lisäksi miellyttävää tunnelmaa sekä tervetullutta näyttävyyttä pihaasi. Ulkoseinävalaisimilla voit tuoda valoa pihalle juuri niihin paikkoihin, missä sitä eniten tarvitaan. BAUHAUSista löydät kätevästi seinävalaisimet ulkokäyttöön jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme. Valikoimaamme kuuluvat tyylikkäät ja näyttävät ulkoseinävalaisimet monissa eri malleissa, tehoissa, väreissä ja suojausluokissa – tule ja löydä mieleisesi valaisin kotisi tai mökkisi pihamaata valaisemaan! Meiltä saat myös ulkoseinävalaisimet, jotka toimivat valaistuina talonnumerovalaisimina. Tutustu nyt verkkokaupassamme tarkemmin kattavaan valikoimaamme ja löydä meiltä kätevästi pihalle sopivat ulkoseinävalaisimet, joko verkosta tai sinua lähimmästä BAUHAUS-myymälästä!

Ulkoseinävalaisimet - valitse oikea valaistus kotisi ulkopuolelle

Ulkoseinävalaisin ei ainoastaan tuo valaistusta pihamaallesi, vaan myös luo miellyttävää tunnelmaa ja tervetullutta näyttävyyttä pihasi viihtyisyyteen. Ulkoseinävalaisimien avulla voit kohdistaa valon juuri niihin paikkoihin pihallasi, joissa se on eniten tarpeen, kuten sisäänkäynnin yhteyteen, terasseille tai kulkuväylien reunalle.

BAUHAUS tarjoaa laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman ulkoseinävalaisimia, jotka sopivat erinomaisesti niin kotisi kuin mökkisi pihamaan valaisemiseen. Valikoimamme sisältää monipuolisesti erilaisia malleja, tehoja, värejä ja suojausluokkia, joten löydät varmasti juuri mieleisesi valaisimen omiin tarpeisiisi ja tyyliisi.

Tutustu nyt verkkokaupassamme tarkemmin monipuoliseen ja kattavaan valikoimaamme ja löydä kätevästi juuri pihallesi sopivat ulkoseinävalaisimet. Voit tehdä ostoksesi joko verkossa tai käymällä sinua lähimmässä BAUHAUS-myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan sopivimman valaisimen tarpeisiisi.

Valitse oikea ulkoseinävalaisin

Kun valitset ulkovalaisinta seinään, on tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotta valaistus olisi mahdollisimman tehokasta ja tarkoituksenmukaista. Tässä muutamia vinkkejä oikeanlaisen seinävalaisimen valintaan ulos:

 1. Valon suunta: mieti, mihin suuntaan valon tulisi kohdistua. Haluatko valon suuntautuvan ylös, alas vai molempiin suuntiin? Valaisimen valintaan vaikuttaa myös se, haluatko valaistuksen kohdistuvan vain seinään vai laajemmalle alueelle.
 2. Valon voimakkuus: mieti, kuinka voimakasta valoa tarvitset. Tarvitsetko kirkkaan valon esimerkiksi pihapolun valaistukseen vai riittääkö pehmeämpi valo tunnelman luomiseen?
 3. Tyyli ja materiaali: valitse ulkoseinävalaisin, joka sopii parhaiten kotisi tyyliin ja materiaaleihin. Valikoimasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, kuten moderneja, klassisia ja rustiikkisia valaisimia eri materiaaleista, kuten alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja muovista.
 4. Energiatehokkuus: valitse energiatehokas valaisin, joka kuluttaa vähän sähköä ja on ympäristöystävällinen. LED-valaisimet ovat erinomainen valinta, sillä ne ovat energiatehokkaita ja kestäviä.
 5. Säänkestävyys: valitse valaisin, joka kestää ulkokäyttöä ja säätä. Valaisimen IP-luokitus kertoo sen säänkestävyydestä. Mitä korkeampi IP-luokka, sitä paremmin valaisin kestää kosteutta ja pölyä.

Bauhausin ulkoseinävalaisimien valikoima tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ulkoseinävalaisimia, jotka sopivat eri tarkoituksiin ja tyyleihin.

Ulkoseinävalaisimien asennus ja käyttö

Ulkoseinävalaisimien asennus vaatii huolellisuutta ja oikeita työkaluja. Noudata valmistajan ohjeita ja varmista, että valaisin on asennettu turvallisesti ja säänkestävästi. Muista myös, että ulkoseinävalaisimien asennus saattaa vaatia sähköasentajan apua.

Kun ulkoseinävalaisin on asennettu, voit nauttia ulkotilojen valaistuksesta ja tunnelmasta. Voit hyödyntää valaistusta esimerkiksi pihapolun, terassin tai parvekkeen valaisemiseen. Myös liiketunnistimella varustetut ulkovalaisimet ovat hyvä valinta lisäämään turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

Yhdistä ulkoseinävalaisimet muihin ulkovalaistusratkaisuihin

Ulkoseinävalaisimien lisäksi kannattaa tutustua muihin ulkovalaistusratkaisuihin, kuten terassivaloihin ja maavaloihin. Näillä voit luoda monipuolisen ja tunnelmallisen valaistuksen koko pihallesi ja yhdistellä erilaisia valaisimia mielenkiintoisen kokonaisuuden luomiseksi.

Ulkoseinävalaisimet ja energiatehokkuus

Energiatehokkuus on tärkeä huomioon otettava seikka valaisimia valittaessa. LED-valaisimet ovat erinomainen valinta energiatehokkuuden kannalta, sillä ne kuluttavat vähemmän energiaa ja kestävät pidempään kuin perinteiset hehkulamput. Myös aurinkokennovalaisimet ovat hyvä vaihtoehto, sillä ne hyödyntävät aurinkoenergiaa eivätkä kuluta lainkaan sähköä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ulkoseinävalaisimista

 1. Miten valita oikea ulkoseinävalaisin? 

Valitse ulkoseinävalaisin huomioiden valon suunta, voimakkuus, tyyli, materiaali, energiatehokkuus ja säänkestävyys. Mieti, mihin tarkoitukseen valaisinta tarvitset ja millainen valaisin sopii parhaiten kotisi ulkopuolelle.

 1. Miten ulkoseinävalaisimet asennetaan?

Noudata valmistajan ohjeita ja käytä oikeita työkaluja ulkoseinävalaisimien asennukseen. Asennuksessa saattaa olla tarpeen kääntyä sähköasentajan puoleen turvallisuussyistä.

 1. Mikä on ulkoseinävalaisimen IP-luokitus?

IP-luokitus kertoo valaisimen sään- ja kosteudenkestävyydestä. Mitä korkeampi IP-luokka, sitä paremmin valaisin kestää ulkoisia olosuhteita.

 1. Miksi valita LED-ulkoseinävalaisin?

LED-valaisimet ovat energiatehokkaita ja kestäviä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen ja taloudellisen valinnan ulkoseinävalaisimiksi.

 1. Voiko ulkoseinävalaisimia yhdistää muihin ulkovalaistusratkaisuihin?

Kyllä, voit yhdistellä ulkoseinävalaisimia esimerkiksi pihavalaisimiin, puutarhavalaisimiin ja aurinkokennovalaisimiin luodaksesi monipuolisen ja tunnelmallisen valaistuksen ulkotiloissasi.

Tutustu Bauhausin ulkoseinävalaisimien valikoimaan ja löydä oikea valaistus kotisi ulkopuolelle. Yhdistelemällä erilaisia valaisimia ja valaistusratkaisuja voit luoda viihtyisän ja turvallisen ympäristön kotisi ympärille.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Kampanja 
Väri 
IP-luokka

Sähkölaitetta tai valaisinta valittaessa tulee ottaa huomioon tuotteen IP-luokka. Luokittelu määrittää laitteen kotelon tiiviyden ja kertoo laitteen suojauksen ulkoisia elementtejä vastaan.

IP-luokan ensimmäinen numero kertoo, miten laite on suojattu pölyn tai vieraiden esineiden sisäänpääsyltä. Toinen numero taas kertoo suojauksen vettä ja kosteutta vastaan. Esimerkiksi valaisin, jolla on IP-luokitus IP44 on suojattu esineiltä, joiden halkaisija on 1 mm tai suurempi sekä roiskuvalta vedeltä. IP-luokitus on kansainvälinen ja käytössä ympäri maailman.

 
Lamppukanta 
Värilämpötila (kelvin)

Valon väriä mitataan Kelvineissä (K) ja se kertoo, onko valo keltaiseen vai siniseen taittava. Esimerkkejä värilämpötiloista:

 • 2700K on erittäin lämmin, keltaiseen taittava valo
 • 3000K on lämmin, keltaiseen taittava valo
 • 4000K on kirkas, neutraali valkoinen valo
 • 5000K on erittäin kirkas ja voimakas siniseen taittava valo
 • 6500K on päivänvalo ja erittäin voimakas siniseen taittava valo
 
Järjestä
200 tuotetta
Sivu
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Tavaratalojen saatavuus
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 19. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 20. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja