Bauhaus mökki kuntoonBauhaus mökki kuntoon

Kasasimme tähän artikkeliin ideoita, vinkkejä sekä tuote-esimerkkejä, joilla voit tuoda lisämukavuutta, ekologisuutta ja helppoutta mökkiasumiseen.

Kesämökin kunnostusaika on koittanut. Olipa suunnitteilla uusi sauna, mökkipihan kunnostus, terassin rakentaminen, grillin huolto, uudet puutarhakalusteet, ulkohuussin päivitys kuivakäymäläksi, mökkikeittiö, tai itse kesämökin remontointi - tulit oikeaan paikkaan!

Bauhausista löydät kaiken tarpeellisen mökin rakentamiseen, ehostukseen tai päivittämiseen.

Lue myös artikkelimme terassin rakentamisesta, jotta mökin kunnostaminen sujuu mahdollisimman helposti!

Sauna – kesämökin sydän

Bauhaus - sauna kuntoonBauhaus - sauna kuntoon

Mökki ja sauna kuuluvat yhteen. Olipa kesämökki varustetasoltaan millainen tahansa, niin mitä todennäköisemmin sieltä löytyy sauna tai rantasauna. Sauna ja etenkin mökkisauna on suomalaiselle lähes pyhä asia. Monien mielestä puukiuas on ainoa oikea vaihtoehto kesämökin saunan kiukaaksi, mutta moderni sähkökiuas on myös vaihtoehto jos mökillä on sähköt.

Saunan kunnossapito

Mistä tiedät onko kiuas vaihdon tarpeessa?

Tietenkin jos kiukaassa on reikä tulisi se silloin vaihtaa. Toinen merkki on jos kiuas lämmittää huonosti. Tämä saattaa ilmentyä iäkkäämpien kiukaiden kohdalla, jolloin koko kiukaan vaihtaminen uuteen on järkevää.

Kiukaalle kannattaa tehdä talven jälkeen kuntotarkistus. Nostamalla kiuaskivet pois ja tutkimalla taskulampun kanssa, havaitset nopeasti onko kiukaassa reikiä. Samalla voit myös tarkistaa kiuaskivien kunnon. Kopauttamalla kiuaskiviä vastakkain, näet jos kivistä irtoaa mursketta ja palasia – tällöin kiuaskivet tulisi vaihtaa uusiin.

Myös saunan lauteet on hyvä käsitellä ja huoltaa säännöllisin väliajoin. Hanki Bauhausista saunavahat ja laudesuojat ja huolla lauteet kesäkuntoon! Bauhausista löydät myös tarvittaessa kokonaan uudet saunan lauteet, saunajakkarat ja sisustustarvikkeet.

Mökillä peseydytään usein saunatiloissa. Jos kaipaat saunaasi lämmintä vettä, erillinen saunapata tai kiukaan läheisyyteen asennettava vesisäliö on oiva ratkaisu.

Meiltä löydät kaikenlaiset kiukaat, laudepuut, kuten muutkin saunatarvikkeet toimivasta ja tyylikkäästä saunavalaistuksesta aina saunahattuun asti.

Saunatuotteet  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Kuivakäymälä - ekologinen ja helppohoitoinen ulkohuussi mökille

Bauhaus kuivakäymälätBauhaus kuivakäymälät

Onko harkinnassa uusi hajuton huussi mökille? Hyvän tiivispohjaisen kuivakäymälän asentaminen vanhaan ulkohuussiin parantaa huomattavasti käymälän käyttömukavuutta ja estää ravinnepitoisen kuormituksen maaperään. Vanhakin oulkohuussi voidaan useimmiten uudistaa käyttömukavaksi ja ympäristöystävälliseksi käymäläksi.

Nykyaikaiset kuivakäymälät ovat helppokäyttöisiä ja hajuttomia. Kuivakäymälä ei tuhlaa vettä huuhteluun vaan tarjolla on monta eri vaihtoehtoista tapaa huuhtoa käymälä. Vaihtoehtoja on monia kuten polttava kuivakäymälä, jäädyttävä kuivakäymälä, kompostoiva kuivakäymälä tai erotteleva kuivakäymälä. Kuivakäymälän hienous piilee siinä että se kerää kiintoaineen sekä haihduttaa tai erottelee nesteen. Esimerkiksi Cinderella Gas kuivakäymälä polttaa virtsan ja ulosteen – jättäen lopputulokseksi vain pienen määrä tuhkaa, jonka voit ripotella vaikka puutarhaan. Melkoisen paljon mukavampi ulkohuussin tyhjennys, eikö vain? Ja mikä parasta – kuivakäymälä on ekologinen! Koska polttokäymälä ei vaadi vesiliittymää tai viemäröintiä, ei myöskään synny jätevesiä, eli riittää kun kiinteistöllä on harmaiden vesien puhdistus, joka on huomattavasti helpompaa ja edullisempaa kuin mustien vesien käsittely.

Kuivakäymälät ja tarvikkeet  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Kompostorit - mökkeilijän ekologinen valinta

Kompostorit BauhausKompostorit Bauhaus

 

Puutarhakompostori

Puutarhakompostorin avulla voidaan kompostoida helposti ja tehokkaasti kaikki puutarha- ja pihajätteet. Puutarhakompostori sopii hyvin niin koti- kuin mökkikäyttöön ja sillä voidaan jälkikompostoida puutarhan jätteiden lisäksi käymäläjätteet. Kompostointi auttaa säästämään luontoa sekä rahaa. Kodin ja puutarhan jätteitä ei tarvitse kuljettaa ja saat kompostijätteestä lopputulemana ilmaista ja puhdasta maanparannusainetta. Puutarhaan on hyvä myös hankkia lehtikompostori, jolla kompostoi lehtiä ja muuta puutarhajätettä helposti ja edullisesti. Lehtikompostorin paikka kannattaa valita huolella, kompostin tulee olla aina yhteydessä maahan ja paikan tulisi olla lämmin ja varjoisa. Lehtikompostorissa on myös pidettävä huoli riittävästä hapensaannista. Pohja voidaan esim. täyttää risuilla tai puuhakkeella.

Talousjätekompostori

Talousjätekompostori soveltuu nimensä mukaisesti talousjätteen kompostointiin. Kauttaaltaan lämpöeristettyä kompostoria voidaan käyttää ympäri vuoden. Talousjätekompostorin tulee olla myös tuhoeläintiivis. Hyvässä talousjätekompostorissa jäte kompostoituu hyvinkin nopeasti. Biolan pikakompostori sallii tyhjentää valmista kompostia jopa jo noin 6 – 8 viikon kuluttua.

Talousjätekompostorin kannen tulee olla myös tiivis ja eristetty, sillä suurin osa lämmöstä haihtuu kannen kautta. Kompostorin kokoon tulee myös kiinnittää huomiota, sillä liian pieni kompostori ei pysty käsittelemään taloudessa syntyviä jätteitä ja liian iso ei pysty toimimaan liian vähäisellä jätteen määrällä. Biolanin mukaan n. 200 litran komposti riittää nelihenkiselle perheellä, mikäli kompostoidaan vain talousjätteitä. 

Keittiökompostori

Uuden sukupolven BioProffa Bokashi –keittiökompostoreilla muutat biojätteet helposti ravinteikkaaksi puutarhamullaksi. Bokashi kompostointi on helppoa ja bokashirouhe edistää fermentoitumisprosessia. Kerää biojätteet Bokashi-keittiökompostoriin, fermentoi ne, sekoita fermentoitu jätemassa multaan, odota 2-3 viikkoa ja näin ravinnerikas bokashimulta on valmista. Valmiin jätemassan voit myös sellaisenaan tyhjentää kompostoriin tai biojätekäräykseen. Kompaktinkokoinen bokashi komposti on juuri sopiva mökille ja sen avulla esikompostoit jätteesi ilman metaanipäästöjä!

kompostointi tuotteet  Katso kaikki »

Kohti täydellistä grillailua

Suomalainen kesämökki ja grilli sopivat yhteen siinä missä mökki ja saunakin. Annamme sinulle vinkkejä turvalliseen grillailuun ja siihen kuinka pidät grillistä hyvää huolta. 

Oikean grillin valinta voi välillä olla haastavaa, sillä vaihtoehtoja on useita. Kannattaako valita sähkögilli, kaasugrilli vai pöytägrilli? Lisäksi savustimet ja hiiligrillit vaikeuttavat valintaa. Ei hätää, me autamme sinua löytämään juuri oikean grillin tarpeitasi varten, kerromme mitä sinun pitää tietää grilliä valitessa, sekä jaamme parhaat vinkit grillin käyttöiän pidentämiseen jotta saat kaiken mahdollisen irti grillailusta!

Grilli tulisi puhdistaa aina käytön jälkeen ja jos grilli on ollut pitkään käyttämättä. Jos jätät grillin puhdistamatta tulipalon riski kasvaa, sekä grillattavan ruoan maku saattaa kärsiä. Hyvin huollettu grilli pidentää myös sen käyttöikää.

Grilli - kaikki vinkit mökillä grillailuun

Grillin suojaus

 

SuojahuppuGrillin suojapeitteellä pidät lian ja sateen loitolla. Grilli on nopeasti käyttövalmiina ja grilli pysyy läpi vuoden hyvässä kunnossa.

Grilliharja -  Grilliharjalla puhdistat grillin ritilät helposti ja vaivattomasti. Vinkki! Säästät aikaa ja vaivaa jos puhdistat grillisi kuumana.

Kaavin - Poista rasva ja ruokajäämät helposti parillalevystä.

TeräsvillatyynyGrillien perusteelliseen puhdistamiseen teräsvillatyynyt ovat erinomainen ratkaisu.

Matalapainesäädin ja kaasuletkuKaasuletku kannattaa talven jäljiltä tutkia, ettei letkussa ole murtumia. Vaihda letku ja matalapainesäädin muutaman vuoden välein.

Grillin puhdistusaineet

 

Softcare grillinpesuaine - Poistaa pinttynyttäkin rasvaa tehokkaasti ja helposti.

Ritilänpuhdistusaine - Pitää ritilät ja grillaustilat puhtaana.

Monipuhdistaja - Tehokas puhdistusaine, joka puhdistaa, kiillottaa ja suojaa tehokkaasti lähes mitä tahansa; esim. grillit, savustimet, keittiön, kylpyhuoneen, lieden ja uunin

Valurautasuoja - Suojaa valuraitaiset grillausritilät ja tarvikkeet ruosteelta.

EmalinpuhdistusainePidä grilli myös ulkoisesti kunnossa. Suihkuta puhdistusainetta grillin ulkoisiin emaloituihin osiin.

Vielä vinkki kaasupullon sijoittamiseen. Turvallisin paikka kaasupullolle on joko grillin takana tai vieressä, mutta ei koskaan sen alapuolella grillin ollessa päällä! Bauhausista kaasupullot ja nestekaasut huippu edullisesti.

Grillit BauhausistaGrillit Bauhausista

 

Mitä tarvitset grillin käyttöiän pidentämiseen

Grillien puhdistamiseen tulee käyttää oikeanlaisia puhdistusaineita, ja grillin suojaaminen on tärkeää, näillä pärjäät:

Grillit ja tarvikkeet  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  • Suojahuppu - Grillin suojapeitteellä pidät lian ja sateen loitolla. Grilli on nopeasti käyttövalmiina ja grilli pysyy läpi vuoden hyvässä kunnossa.
  • Grilliharja – Weberin grilliharjalla puhdistat grillin ritilät helposti ja vaivattomasti.
    Vinkki! Säästät aikaa ja vaivaa jos puhdistat grillisi kuumana. Myös grilliharjan käyttöikä pitenee. Muista aina ennen grillausta sivellä puhtaaksi harjattuun grilliritilään hieman öljyä, näin varmistat, että ruoka irtoaa grilliritilästä helpommin, jättäen grillattavaan upean grillikuvion. Tämä myös helpottaa grillin puhtaanapitoa jatkossakin. Weberin öljysumuttimella homma hoituu!
  • Parillan kaavin - poista rasva ja ruokajäämät helposti parillalevystä. Kaapimen terävä reuna irrottaa kiinni palaneet ruokajäämät tehokkaasti
  • Teräsvillatyyny - Grillien perusteelliseen puhdistamiseen teräsvillatyynyt ovat erinomainen ratkaisu. Anna rasvatahroille kyytiä!
  • Matalapaineen säädin ja kaasuletku – kaasuletku kannattaa talven jäljiltä tutkia, ettei letkussa ole murtumia. Murtumat letkussa voivat aiheuttaa kaasuvuotoja, mikä taas puolestaan on palo- ja turvallisuusriski. Vaihda letku ja matalapainesäädin muutaman vuoden välein.

Grillien puhdistusaineet

Grillien puhdistamiseen tulee käyttää oikeanlaisia puhdistusaineita, näillä pärjäät:

  • Grillinpesuaine Softcare poistaa pinttynyttäkin rasvaa tehokkaasti ja helposti.
    Käyttöohje: Sumuta vaahtoa pestävälle jäähtyneelle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 2 tuntia ja pyyhi/hankaa irronnut lika pois. Jos lika on pinttynyttä, uusi käsittely tarvittaessa.
  • Weberin ritilänpuhdistusaineella pidät ritilät ja grillaustilat puhtaana.
    Käyttöohje: Suihkuta ja anna vaikuttaa 30 sekuntia, jotta rasva ja ruokajäämät irtoavat. Pyyhi lopuksi puhtaaksi.
  • Muurikan monipuhdistaja on todella tehokas ja ekologinen puhdistusaine, joka puhdistaa, kiillottaa ja suojaa tehokkaasti lähes mitä tahansa; esim. grillit, savustimet, keittiön, kylpyhuoneen, lieden ja uunin. Erittäin monikäyttöinen! Ja mikä parasta - Muurikka Monipuhdistaja on puhdas luonnontuote.
  • Weber Valurautasuojalla suojaat valuraitaiset grillausritilät ja tarvikkeet ruosteelta. Käytä säännöllisesti ja grillivermeet pysyvät kunnossa!
  • Weber emalinpuhdistusaineella pidät grillin myös ulkoisesti kunnossa. Suihkuta puhdistusainetta grillin ulkoisiin emaloituihin osiin.

Vesiautomaatit - käyttövettä suoraan järvestä tai kaivosta

Bauhaus vesiautomaatitBauhaus vesiautomaatit

Vesiautomaatit 

Jos kesämökki ei kuulu kunnalliseen vesijohtoverkostoon, voidaan veden pumppaamiseen hankkia vesiautomaatti ja mökkikeittiöönkin saadaan juoksevaa vettä. Hiljainen vesiautomaatti on kätevä ratkaisu pumppaamaan käyttövettä tehokkaasti mökkiin tai viljelysten kasteluun suoraan kaivosta tai läheisestä järvestä.

Laadukas automaatti pumppaa vettä tehokkaasti syvemmästäkin kaivosta. Katso vesiautomaatin tiedoista sen maksimituotto, teho, nostokorkeus, liitäntä ja maksimi-imukorkeus, ja löydät varmasti omiin tarkoituksiisi sopivan automaatin. Edistyksellisen tekniikan ansiosta vesiautomaateissamme on erittäin hyvä paineenkesto, ja niistä riittää iloa ja hyötyä pitkään moniin eri tarkoituksiin.

Vesiautomaatit  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Lämminvesivaraajat - lämmintä käyttövettä vaivattomasti

Lämminvesivaraajat

Lämminvesivaraajalla nostat mökin viihtyvyyttä suuresti. Varaajan tehtävänä on tuottaa lämmintä käyttövettä ja huolehtia että sitä on riittävästi tarvittavaan kulutukseen. Vesivaraajan kokoa mietittäessä ratkaisevaa on käyttäjien määrä sekä missä lämmintä käyttövettä tarvitaan. Toisissa kohteissa sitä voidaan tarvita vain astioiden tiskaamiseen kun taas toisissa siitä halutaan lämmintä vettä myös suihkuun. Valintaan vaikuttaa myös varaajan sijoitus. Pienempiä lämminvesivaraajia voidaan asentaa saunaan lauteiden alle tai kaapistoon kun taas isommat varaajat vaativat ihan oman tilansa.

Valikoimistamme löytyy laadukkas ja kotimainen Jäspi lämminvesivaraaja ja Haato lämminvesivaraaja. Ne soveltuvat ominaisuksiltaan vaativimpiinkin vesiolosuhteisiin. Kestävistä materiaaleista ja komponenteista valmistetut varaajat ovat pitkäikäisiä ja toimintavarmoja, niiden avulla on helppoa saada lämmin vesi mökille. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle oikean kokoisen lämminvesivaraajan.

Lämminvesivaraajat ja lämmityskattilat  Katso kaikki »

Mini-ja valmiskeittiöt - kesämökin tilaihmeet

Bauhaus mini- ja valmiskeittiötBauhaus mini- ja valmiskeittiöt

Minikeittiö on erinomainen ratkaisu saada keittiötoiminnot mahtumaan pieneenkin tilaan. Minikeittiö sopii esimerkiksi mökille, vierasaittaan, toimiston taukohuoneeseen tai pieniin yksiöihin, joissa tilan käyttö on ratkaisevaa keittiön suunnittelussa. Minikeittiö on varmasti mieluisa lisä aittaan mökkivieraille, jotka saavat nauttia mökkimaiseman lisäksi oman pienen jääkaapin antimista. Meiltä löytyy myös Oras mökkihana vedenlämmittimellä ja monia muita, jolla saat täydennettyä minikeittiösi vesiasiat kerralla kuntoon.

Valmiskeittiöt ovat helppo ratkaisu, kun tahdot saada kodinkoneet sekä keittiönkaapistot kerralla. Marinelli-valmiskeittiöissä on laadukkaat Candy-kodinkoneet, pesuallas, keittiönkaapit hyllyineen, kuivauskaappi sekä työtaso. Keittiöitä on saatavana kolmessa eri tyylissä sekä koossa, joten löydät varmasti mieleisesi. Laadukkaat Marinelli-keittiöt ovat tyylikäs ja moderni valinta, joiden käyttövalmiiksi asentamiseen menee vain muutama tunti!

Valmiskeittiöt  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Aurinkopuhallin - poistaa kosteuden mökistä ilman käyttökustannuksia

Tämä lienee mökillä tuttu tilanne: Sisäilma tuntuu ummehtuneelta ja kostealta talven tai pidemmän poissaolon jälkeen. Sisään astuessa tuoksahtaa tunkkaiselta ja ikkunat huurtuvat. Nämä ovat esimerkkejä liian korkeasta kosteudesta ja olemattomasta ilmanvaihdosta. Kosteus ja homevauriot uhkaavat rakenteita aina, kun tilat jätetään ilman lämmitystä tai alhaiselle peruslämmölle ja jos ei ole tuuletusta.

SolarVenti-aurinkopuhallin on nerokas tapa parantaa kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua, poistaa kosteutta ja samalla lämmittää tiloja ilmaiseksi pelkän auringonvalon avulla – sähköliitäntää ei tarvita!

SolarVentin toiminta perustuu siihen, että auringon säteily lämmittää aurinkovaraajan mustan lämmönkeruupinnan. Laitteeseen asennettu aurinkokenno tuottaa sähköä ja käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle. Laite käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti täysin auringonvalon ohjaamana – aina kun aurinko paistaa ja ilman käyttökustannuksia!

Terassilämmittimet - nauti kesäpäivästäsi vielä illan kylmetessäkin

Terassilämmitin tuo mukavuutta viileille ja kylmeneville päiville pidentäen ulkoilmassa nautittua aikaa. Infrapunalämmitin tarjoaa mukavaa lisälämpöä esim. parvekkeelle, kuistille tai viherhuoneeseen. Terassilämmittimen avulla saat nauttia terassillasi t-paitakeleistä jopa pitkälle syksyyn. Niiden avulla lasitetusta parvekkeesta on mahdollista nauttia jopa vuoden ympäri. Terassilämmittimet siis mahdollistavat erilaisten pienten ulkotilojen lämmittämisen ja toimivat myös sisustuksellisina elementteinä. Valikoimastamme myös lämpöpuhaltimet lisälämmön tarpeeseen. Meiltä löydät myös tehokkaat kaasulämmittimet terassille tai pihalle.

Terassilämmittimet  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Tavaratalojen saatavuus
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Puutarhakalusteet - luo viihtyisä kesäolohuone uusilla kalusteilla

Bauhaus puutarhakalusteetBauhaus puutarhakalusteet

Kesäkalusteet tekevät mökin terassista ja pihasta mainion lisätilan, jossa myös vieraat viihtyvät. Kalusteiden valinnassa kannattaa panostaa pitkäikäisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin sekä ottaa huomioon käyttötarve, materiaali sekä säilyttäminen.

Puutarhakalusteet: viisi vinkkiä valintaan

  • Minkä kokoiseen tilaan kalusteet tulevat? Muista mitata terassi tai muu sijoituspaikka, johon kalusteet tulevat.
  • Mieti käyttötarve - kaipaatko kalusteita, joiden ääressä voit ryhdikkäästi nauttia illallisesta? Tai haluatko kalusteet joissa voit löhöillä kesäpäivän auringossa? Tarvitseeko kalusteita siirrellä paljon esimerkiksi pihapelien tieltä?
  • Millainen tyyli miellyttää sinua? Tahdotko modernimpaa muotoilua vai perinteisempää puukuosia?
  • Missä säilytät kesäkalusteita? Altistuvatko ne sääolosuhteille kokoajan? Saatko kalusteet talveksi suojaan?
  • Jaksatko huoltaa kalusteita vai kaipaatko helppotta ja vaivattomuutta?

Modernit Sensum-kalusteryhmät oleskeluun

Sensum-kalustesarjat ovat ajaton valinta ja niiden yksinkertaisen tyylikäs ulkoasu edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Kalusteiden runko on huoltovapaata galvanoitua ja pulverilakattua terästä. Valikoimasta löydät useita eri värisiä ja kokoisia sohvaryhmiä.
Sensumin ulkokalusteet luovat edellytykset täydelliselle ulkotilalle, leikkimistä, rentoutumista ja seurustelemista varten. Ulkokalusteet ovat valmistettu hyvällä ammattitaidolla ja materiaalin tuntemuksella. Sensum ulkokalusteet ovat sekä erittäin tyylikkäitä että mukavia.

Sensum puutarhakalusteetSensum puutarhakalusteet

Lähes huoltovapaat polyrottinkiset kalusteet

Mikäli kaipaat helppoutta ja vaivattomuutta puutarhakalusteiden hoidon suhteen, on polyrottinkiset kalusteet valintasi. Ne kestävät hyvin sääolosuhteita sekä kulutusta ja niiden hoitoon riittää yleensä vain pelkkä pyyhkimen kostealla rievulla tai pesu miedolla pesuaineella.  

Valikoimasta löydät useita erilaisia sohvaryhmiä, joista monia voit asetella juuri tarpeeseesi mukaan. Miten olisi esimerkiksi Divaanisohvaryhmä- Sufun jossa voit asetella kalusteen osat kahdeksi erilliseksi sohvaksi ja pöydäksi tai yhdeksi isommaksi sohvaksi?

Myös aurinkovarjo, aurinkotuoli, markiisit ja muut pihakalusteet ovat oiva tapa tehdä pihasta viihtyisämpi paikka viettää aikaa.

Puutarhakalusteet  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Pihakeinut - nauti loikoilusta!

Bauhaus pihakeinutBauhaus pihakeinut

Mikä sen mukavampaa kuin pötkötellä kauniina kesäpäivänä puutarhakeinussa nauttien mökin rauhasta. Laadukkaissa pihakeinuissa on paksut pehmusteet, jotta loikoilu olisi mahdollisimman nautinnollista! Keinuissa on myös tukeva runko sekä katos, joka on suunniteltu suojaamaan tuulelta. Varax ja Sunfun-pihakeinut löydät useissa eri värissä ja kuoseissa – varmasti mökkisi tyyliin sopivana.

Pihakeinut  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Tavaratalojen saatavuus
  4. Verkkokauppa
    Tavaratalojen saatavuus
  5. Verkkokauppa
    Tavaratalojen saatavuus
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Pihatyövälineet - pidä piha siistinä!

Bauhaus ruohonleikkurit, moottorisahat ja klapikoneetBauhaus ruohonleikkurit, moottorisahat ja klapikoneet

Ruohonleikkurit

Ruohonleikkurilla viimeistelty kaunis ja vastaleikattu nurmikko tuoksuineen tuo aina kesäisen mielen. Oikeanlaiset ruohonleikkurin valinta määräytyy ensisijaisesti pihan koon ja pinnanmuotojen mukaan. On hyvä myös pohtia kuinka paljon puutarhassa itse häärätä ja valita ruohonleikkuri sen mukaan. Esimerkiksi robottiruohonleikkuri vie vähemmän aikaa kuin sähkö- tai polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri.

Suosittelemme ruohonleikkurit pihakoon mukaan:

Ruohotrimmeri viimeistelee aina ruohonleikkauksen lopputuloksen, kun taas nurmikonilmaaja on oivallisena apuna rinnalla. Ilmaajan tehtävä on poistaa kasvijätteiden, sammaleen ja rikkaruohojen muodostamaa huopakerroksta nurmikosta, jolloin nurmikolla on paremmat edellytykset hengittää, kasvaa ja kerätä ravintoa maaperästä. Nurmikon ilmaaja sekä sammalenpoistaja on parasta ottaa käyttöön keväisin ja syksyisin, jotta nurmikko kukoistaa vuodesta toiseen. Tehokkaat laitteet tekevät nurmikon hoidosta vaivatonta.

Moottorisahat

Laadukas moottorisaha on usein tehokas työväline mökin askareihiin. Moottorisahalla pilkot lankut ja polttopuut sekä tarvittaessa kaadata ylimääräistä puustoa. Bauhasin laajasta moottorisahojen ja sähkösahojen valikoimasta löydät erilaiset moottorisahat sekä sähkösahat moneen erilaiseen tarpeeseen.

Klapikoneet

Halkomakone eli tutummin klapikone on tehokas puusavotan aputyöväline. Halkomakone halkaisee kaikenlaiset puut, olivatpa ne sitten kovia tai pehmeitä. Suuret pyörät helpottavat halkomakoneen siirtämistä paikasta toiseen. Klapikoneet ovat turvallisia käyttää ja huomattavasti perinteistä kirvestä tehokkaampia. Klapikoneen avulla jaksat tehdä polttopuita pitkäänkin rasittumatta.

Puutarhatyökalut

Piha on hyvä pitää siistinä myös muiden puutarhatyökalijen avulla. Oksasakset, pensassakset, kasteluletku ja monet muut työkalut auttavat sinua viimeistelemään pihan ulkonäön. Rikkaruohonpolttimella pääset helposti eroon vaikeimmistakin rikkaruohoista. Syksymmällä ja talvella, myös haravat ja lumikola ovat pihanpitäjän parhaat ystävät. Oikeiden puutarhatyökalujen avulla pihasi näyttää siistiltä ympäri vuoden.

Ruohonleikkurit  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Mökin turvallisuudesta tinkimättä!

Bauhaus palovaroittimet, sammuttimet, valvontakameratBauhaus palovaroittimet, sammuttimet, valvontakamerat

Mökillä ollaan paljon tekemisissä helposti syttyvien aineiden, sekä yleensäkin tulen kanssa. Pidä huolta paloturvallisuudesta myös mökkiolosuhteissa.

Mökiltä tulisi löytyä vaahtosammutin, sammutuspeite ja palovarotin

Pitkäkyntiset ovat valitettavasti uhkana myös kesämökeillä, varsinkin silloin kun mökkikausi ei ole käynnissä. Turvaa kesämökkisi omaisuus ja asenna Yale Smart Home valvontakamera joko pihamaalle tai sisäkäyttöön.

Turvallisuus  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

Tilaa nyt kotiinkuljetuksella tai nouda tavaratalosta!

Käytä aikasi arvokkaasti – tilaa jo etukäteen!

Hyödynnä mökkiostoksissasi BAUHAUSin loistava Osta ja nouda –palvelu. Tee tilaus verkosta ja nouda tuotteet lähimmästä tai mökkimatkasi varrelle osuvasta tavaratalosta. Keräilemme tuotteet sinulle täysin ilmaiseksi 3 tunnin kuluessa!


”Helppo tilata, nopea keräily lähi Bauhausissa nouto 3 tunnin kuluessa.” – Mikko P.


”Helppoa ja nopeaa kaupankäyntiä, jossa voi varmistaa tuotteen saatavuuden, hinnan heti. Maksu mobiilisti ja nouto tavaratalosta varmistaa ettei työt viivästy :-)” – Tara M.

Nopeasti myös suoraan mökille!

Mikäli tahdot tuotteet suoraan mökillesi, voit tilata ne kätevästi verkkokaupastamme toimituksella suoraan pihaasi. Nauti kesäpäivästä riippumatossa, tee tilaus ja odota muutama päivä. Me toimitamme tilauksesi nopeasti ja varmasti haluamaasi osoitteeseen. Tämän helpommaksi ostamista et pääse!


”Nopeat ja edulliset toimitukset myös maalle. Täydet pisteet!” – Niko V.


”Helppo tilata netissä. Nopea toimitus.” – Viljo P.