Lataa

Ilmalämpöpumput ja tarvikkeet

BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät hiljaiset ja tehokkaat ilmalämpöpumput joka talouteen. Moderni design takaa sen, että ilmalämpöpumppu ei pääse pilaamaan ulkonäöllään talon sisustusta. Valikoimastamme löydät myös huoneilmaa suodattavat lämpöpumput sekä energiaa säästävät ilmalämpöpumput. Kuten ilmalämpöpumput, myös ilmanvaihto ja tuulettimet voivat pelastaa kesäisen hellepäivän tervetulleella viileydellä, kun taas lattialämmitys, lämpöpatterit ja terassilämmittimet tuovat lämmöllään mukavuutta kylmiin talvipäiviin. Onpa kyseessä sitten kesä tai talvi, lämpötilaa mieluisaksi tasaamalla parannat samalla asumisviihtyvyyttä. Tutustu nyt ilmalämpöpumppujen valikoimaamme joko verkkokaupassamme tai BAUHAUS-myymälöissämme. Muistathan, että halutessasi saat tuotteemme myös kotiin kuljetettuina! Tarkista myös, kuuluuko taloutesi ilmalämpöpumpun perusasennuksemme piiriin. Huomioithan, että ilmalämpöpumpun asennus on suoritettava TUKESin hyväksymän asentajan tekemänä. Mikä ilmalämpöpumppu sopii sinun kotiisi? Lue vastauksemme yleisimpiin ilmalämpöpumpun hankintaa koskeviin kysymyksiin tästä.

Ilmalämpöpumppu kodin energiatehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen.


Ilmalämpöpumppu on yksi tehokkaimmista tavoista lämmittää ja jäähdyttää kotiasi, ja ne ovatkin yhä suositumpia niiden energiatehokkuuden ja kustannussäästöjen vuoksi. Varsinkin nykyään energiakustannusten ollessa korkeat, asunnonomistajat etsivät keinoja energialaskujensa pienentämiseksi. Yksi tehokkaimmista ratkaisuista voi olla investoida ilmalämpöpumppuun. Ne hyödyntävät ulkoilmaa kodin lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen, mikä voi johtaa merkittäviin säästöihin.


Ilmalämpöpumppu on ihanteellinen valinta maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi, sillä se kuluttaa vähemmän sähköä kuin perinteiset lämmitysjärjestelmät. Yksi ilmalämpöpumpun suurimmista eduista on sen kyky ylläpitää tasaista lämpötilaa koko kodissasi ympäri vuoden, minkä kanssa monet muut lämmitysjärjestelmät kamppailevat äärimmäisissä sääolosuhteissa, kuten erittäin kylminä talvina tai kuumina kesinä. Näin varmistetaan, että vuodenajasta riippumatta sisätiloissa on aina miellyttävä lämpötila ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti säätää asetuksia tai kääntää termostaatteja ylös tai alas muutaman tunnin välein! Ilmalämpöpumppu mahdollistaa siis tasaisemman lämpötilan koko kodissa. Ilmalämpöpumpussa on siis sekä lämmitys- että jäähdytysominaisuuksia. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan myös koteihin, joissa lämpötilat vaihtelevat vuoden mittaan voimakkaasti, kuten täällä pohjoisemmassa on tapana käydä. Talvikuukausina pumppu lämmittää ja kesäkuukausina se puolestaan puhaltaa viileää ilmaa jäähdyttäen asuntosi. Ilmalämpöpumpun avulla voit nauttia miellyttävästä sisälämpötilasta ympäri vuoden ja pienentää samalla energialaskujasi. Kesäisin voit turvautua myös tuulettimiin, jotka tuovat helpotusta hellepäiviin. Ei pidä myöskään unohtaa kodin ilmanvaihtoa, jonka toimivuudesta tulee huolehtia.


Ilmalämpöpumppujärjestelmän yksi tärkeimmistä eduista on kuitenkin sen tehokkuus. Perinteiset lämmitysjärjestelmät vaativat enemmän sähköä toimiakseen kuin lämpöpumppu, joten voit säästää rahaa sähkölaskuissasi, kun kotiisi asennetaan tämäntyyppinen järjestelmä. Ne eivät myöskään perustu fossiilisten polttoaineiden polttamiseen, joten ne tuottavat vähemmän kasvihuonekaasuja, mikä tekee niistä paljon vihreämmän vaihtoehdon kuin perinteisistä lämmitysjärjestelmistä. Näin ilmalämpöpumppu voi auttaa pienentämään omaa hiilijalanjälkeäsi. Lisäksi koska pumppu hyödyntää ulkoilmaa energianlähteenä, se tarvitsee vähemmän sähköä kuin perinteiset lämmitysjärjestelmät, mikä pienentää energialaskuja kaikkien muiden hyötyjen lisäksi.


Lisäksi ilmalämpöpumput ovat kestäviä ja niillä on myös alhaiset ylläpitokustannukset. Ne on suunniteltu kestämään useita vuosia, ja ne vaativat sinulta asunnonomistajana vain vähän huoltoa. Ne ovat paljon luotettavampia kuin perinteiset lämmitysjärjestelmät, eivätkä ne tarvitse säännöllistä huoltoa, korjauksia tai vaihtoja, kuten muunlaiset järjestelmät. Ilmalämpöpumppujärjestelmästä koituu siis vain vähän ylläpito- ja huoltokustannuksia ajan mittaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia kalliista korjauksista tai varaosista paljoakaan.


Ilmalämpöpumput ovat myös paljon hiljaisempia kuin muuntyyppiset järjestelmät. Ne toimivat tehokkaasti häiritsemättä ketään kotisi sisällä tai ulkopuolella!


Kaiken kaikkiaan, jos etsit kodin lämmitysjärjestelmältäsi maksimaalista tehokkuutta, investointi ilmalämpöpumppuun voi olla sinulle loistava valinta! Investoimalla ilmalämpöpumppuun voit pienentää energialaskujasi.

Sen lisäksi, että säästät rahaa energialaskuissasi, teet myös oman osasi ympäristön hyväksi vähentämällä fossiilisten polttoaineiden poltosta aiheutuvia päästöjä ja nautit silti miellyttävistä lämpötiloista sisätiloissa ympäri vuoden! Asianmukaisella asennuksella ja kunnossapidolla tämä kustannustehokas ja hiljainen ratkaisu voi tarjota huomattavia säästöjä ajan mittaan ja auttaa samalla suojelemaan ympäristöämme haitallisilta päästöiltä.

BAUHAUS tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman hiljaisia ja tehokkaita ilmalämpöpumppuja eri tyyppisiin kotitalouksiin. Nykyaikainen muotoilumme takaa, että valitsemasi ilmalämpöpumppu sopii täydellisesti kodin sisustukseen, eikä häiritse sen yleisilmettä. Tarjoamme myös huoneilmaa suodattavia ja energiaa säästäviä ilmalämpöpumppuja.

Kuten ilmalämpöpumput, myös ilmanvaihto ja tuulettimet voivat pelastaa kesäisen hellepäivän tervetulleella viileydellä, kun taas lattialämmitys, lämpöpatterit ja terassilämmittimet tuovat lämmöllään mukavuutta kylmiin talvipäiviin. Onpa kyseessä sitten kesä tai talvi, lämpötilaa mieluisaksi tasaamalla parannat samalla asumisviihtyvyyttä. 

Tutustu nyt ilmalämpöpumppujen valikoimaamme joko verkkokaupassamme tai BAUHAUS-myymälöissämme. Muistathan, että halutessasi saat tuotteemme myös kotiin kuljetettuina! Tarkista myös, kuuluuko taloutesi ilmalämpöpumpun perusasennuksemme piiriin. Huomioithan, että ilmalämpöpumpun asennus on suoritettava TUKESin hyväksymän asentajan tekemänä. Mikä ilmalämpöpumppu sopii sinun kotiisi? Lue vastauksemme yleisimpiin ilmalämpöpumpun hankintaa koskeviin kysymyksiin tästä.

Ilmalämpöpumppu autotalliin

Autotallin ilmastointi ja lämmitys ovat usein vähemmälle huomiolle jääviä asioita kodin kokonaisuudessa, mutta ne voivat olla ratkaisevan tärkeitä sekä auton säilytyksen että itse autotallin käyttömukavuuden kannalta, silloin kun siellä mahdollisesti työskennellään erilaisten töiden tai harrastusprojektien parissa. 

 

Ilmalämpöpumppu on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista ratkaisuista autotallin lämpötilan säätämiseen, tarjoten sekä lämmitystä että viilennystä tarpeen mukaan.

Ilmalämpöpumppu hyödyt autotalli- ja varastokäytössä:

Tarkastellaanpa, miten ilmalämpöpumppu voi parantaa autotallin käyttökokemusta ja miksi se kannattaa ottaa huomioon autotallin ilmastointiratkaisuna.

 

1. Autotallin ilmastointi ja lämmitys

Autotallin ilmastointi ja lämmitys ovat tärkeitä tekijöitä niin auton säilytyksen kuin autotallin muun käytön kannalta. Autotallissa saattaa esiintyä kosteutta ja huonoa ilmanvaihtoa, mikä voi johtaa esimerkiksi homeen kasvuun ja huonoon ilmanlaatuun. Lisäksi kylmät talvipäivät voivat tehdä autotallissa työskentelystä epämukavaa, jos lämmitysjärjestelmää ei ole.

 

2. Ilmalämpöpumpun rooli autotallin ilmastoinnissa ja lämmityksessä

Ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen ratkaisun autotallin ilmastoinnin ja lämmityksen tarpeisiin. Se voi toimia sekä lämmittävänä että viilentävänä laitteena tarpeen mukaan. Talvella se pystyy lämmittämään autotallin nopeasti ja tehokkaasti, kun taas kesällä se voi viilentää tilan miellyttävään lämpötilaan. Lisäksi ilmalämpöpumppu voi auttaa parantamaan ilmanlaatua poistamalla kosteutta ja hajuja autotallista.

 

Monet eivät esimerkiksi säilytä tekstiilejä autotallissa lainkaan kosteuden vuoksi. Ilmalämpöpumppu on loistava apu tarjoamaan ilmanlaatuun ja lämpöön ratkaisua.

 

3. Ilmalämpöpumpun asennus autotalliin

Ilmalämpöpumpun asentaminen autotalliin vaatii huolellista suunnittelua ja ammattitaitoista työtä. On tärkeää valita oikean kokoinen ja tehoinen ilmalämpöpumppu autotallin koon ja käyttötarkoituksen mukaan. Asennuksessa on huomioitava myös ilmanvaihdon riittävyys ja mahdolliset eristystarpeet autotallissa.

 

4. Ilmalämpöpumpun hyödyt autotallin käyttäjälle

Ilmalämpöpumpun asentaminen autotalliin tarjoaa useita etuja auton omistajalle ja autotallin käyttäjälle. Ensinnäkin se parantaa autotallin käyttömukavuutta ympäri vuoden, mahdollistaen miellyttävän lämpötilan niin talvella kuin kesälläkin. Lisäksi se auttaa säilyttämään auton ja autotallissa säilytettävät tavarat paremmassa kunnossa pitämällä kosteuden ja lämpötilan hallinnassa. Ilmalämpöpumpun avulla autotalli voi myös toimia monipuolisemmin esimerkiksi työtilana tai harrastetilana, kun tilan ilmanlaatu ja lämpö on hallinnassa ja miellyttävä.

 

5. Yhteenveto

Ilmalämpöpumppu on tehokas ja monipuolinen ratkaisu autotallin ilmastonhallintaan, tarjoten sekä lämmitystä että viilennystä tarpeen mukaan. Sen asentaminen autotalliin voi parantaa käyttömukavuutta ja auttaa säilyttämään auton ja autotallissa säilytettävät tavarat paremmassa kunnossa ympäri vuoden. Ilmalämpöpumpun avulla autotalli voi toimia monipuolisemmin ja tehokkaammin erilaisissa käyttötarkoituksissa.

 

Ilmalämpöpumppu hinta: mitä ilmalämpöpumppu maksaa?

Ilmalämpöpumpun hinta on usein yksi ensimmäisistä asioista, jotka tulevat mieleen hankkimisvaiheessa. Ilmalämpöpumpun hinta vaihtelee monista tekijöistä riippuen, mutta tyypillisesti ilmalämpöpumput maksavat alkaen n. tuhannen euron tuntumasta ja voivat nousta useampaan tuhanteen euroon. On kuitenkin tärkeää muistaa, että ilmalämpöpumpun hintaan lisätään vielä asennuskulut, mikäli päätetään hyödyntää ammattilaista asennuksessa.

 

Miksi panostaa hyvään ilmalämpöpumppuun?

Vaikka laadukkaan ilmalämpöpumpun hankinta saattaa aluksi tuntua kalliilta investoinnilta, se voi kuitenkin säästää pitkällä tähtäimellä niin rahaa kuin energiaakin. Laadukkaat ilmalämpöpumput ovat yleensä tehokkaampia ja kestävämpiä kuin halvemmat vaihtoehdot. Ne tarjoavat parempaa suorituskykyä sekä lämmityksessä että viilennyksessä, mikä voi merkitä suurempia säästöjä lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa.

 

Miksi hyödyntää asiantuntijaa asennuksessa?

Ilmalämpöpumpun asennus vaatii erityistä osaamista ja ammattitaitoa, jotta laite toimii optimaalisesti ja turvallisesti. Ammattilaisen käyttäminen asennuksessa voi olla siis erittäin järkevää. He osaavat valita oikeanlaisen ilmalämpöpumpun tilaan ja tarpeisiin, sekä asentaa sen asianmukaisesti ja tehokkaasti. Asiantuntija pystyy myös varmistamaan, että ilmalämpöpumpun asennus täyttää kaikki turvallisuus- ja laatuvaatimukset, mikä voi vähentää riskejä ja ongelmia laitteen käytössä.

 

Kaiken kaikkiaan ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus ovat investointi parempaan asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Panostaminen laadukkaaseen ilmalämpöpumppuun ja ammattilaisen käyttäminen asennuksessa voi maksaa itsensä takaisin pitkällä tähtäimellä sekä säästettyinä kustannuksina että parempana käyttökokemuksena.

 

Ilmalämpöpumppu tarjous

BAUHAUSilla on tällä hetkellä tarjouksia ilmalämpöpumpuista. Jos olet harkinnut ilmalämpöpumpun hankkimista, nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus!. Ilmalämpöpumppu on erinomainen investointi kotiisi, työpaikalle, autotalliin tai harrastetilaan, sillä se pitää huolen siitä, että sisälämpötila pysyy miellyttävänä niin kesällä kuin talvellakin. Muut kampanja-tuotteemme pääset näkemään täältä .

BAUHAUSilla on laaja valikoima erilaisia ilmalämpöpumppuja eri hintaluokissa ja ominaisuuksilla. Voit tutustua tarjontaan joko verkkokaupassa tai käymällä lähimmällä BAUHAUS-tavaratalossa. Henkilökuntamme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Muista kuitenkin vertailla eri malleja ja merkkejä sekä ottaa huomioon omat tarpeesi ennen ostopäätöstä. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen ilmalämpöpumpun juuri sinun tarpeisiin.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja