Lataa

Tuulettimet

Tuuletin tuo helpotusta kuumiin päiviin tarjoamalla viileän ja raikkaan tuulenvireen. Löydät valikoimastamme kääntyvät ja paikallaan pysyvät tuulettimet eri puhallinnopeuksilla, kuin myös ajastettavat ja kaukosäätimellä ohjattavat tuulettimet. Löydät BAUHAUSista aina edullisesti tuulettimet tarpeisiisi eri malleissa, väreissä ja teholuokissa. Eri mallisissa tuulettimissa on omat etunsa. Lattiatuuletin mahdollistaa tuuletinkorkeuden säätämisen helposti ja pöytätuuletin on pienen kokonsa ansiosta helppo säilyttää. Tehokas tornituuletin sopii hyvin esimerkiksi toimistoon. Tutustu tuuletinvalikoimaamme verkkokaupassamme tai BAUHAUSin-myymälöissä ja päihitä helteet! Helpotusta helteeseen tuovat myös ilmalämpöpumput, ilmanviilentimet ja tuuletinvalaisimet. Onko kotonasi liian kuiva tai epäpuhdas ilma? Ei hätää, valikoimastamme löydät myös ilmanpuhdistimet ja ilmankostuttimet.

Tuulettimet: virkistävää viileyttä kuumiin kesäpäiviin

Kuumina kesäpäivinä tuuletin on korvaamaton apuväline. Se tarjoaa viileää, raikasta tuulenvirettä ja auttaa pysymään viileänä ja mukavana, vaikka lämpötila ulkona nousee. BAUHAUSin laajasta tuuletinvalikoimasta löydät erilaisia tuulettimia erilaisiin tarpeisiin.

Erikoisominaisuudet: kääntyvät ja ajastettavat tuulettimet

Valikoimassamme on sekä kääntyviä että paikallaan pysyviä tuulettimia eri puhallinnopeuksilla. Kääntyvä tuuletin jakaa viileyttä laajemmin, kun taas paikallaan pysyvä tuuletin keskittää ilmavirtauksen tiettyyn suuntaan. Ajastettavat ja kaukosäätimellä ohjattavat tuulettimet ovat erinomainen valinta, jos haluat mukavuutta ja helppoutta.

Valitse tyyli ja teho: tuulettimet eri malleissa, väreissä ja teholuokissa

Valikoimastamme löydät tuulettimet monissa eri malleissa, väreissä ja teholuokissa. Voit valita tuotteen, joka sopii parhaiten kotisi sisustukseen ja tarpeisiisi.

Kätevät tuulettimet: lattiatuuletin ja pöytätuuletin

Erilaisissa tuulettimissa on omat etunsa. Lattiatuuletin on joustava valinta, joka mahdollistaa tuuletinkorkeuden säätämisen helposti. Pienen kokonsa ansiosta pöytätuuletin on helppo säilyttää ja siirtää paikasta toiseen.

Tehokas ratkaisu: tornituuletin

Tornituuletin on tehokas valinta, joka sopii hyvin esimerkiksi toimistoon tai suurempaan tilaan. Sen moderni muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen.

Muita ratkaisuja helteeseen: ilmalämpöpumput, ilmanviilentimet ja tuuletinvalaisimet

Etsitkö muita ratkaisuja helteen taltuttamiseen? Ilmalämpöpumput, ilmanviilentimet ja tuuletinvalaisimet tuovat myös helpotusta kuumiin päiviin.

Ilmanlaatu: ilmanpuhdistimet ja ilmankostuttimet

Onko kotisi ilma liian kuiva tai epäpuhdas? Ei hätää, valikoimastamme löydät myös ilmanpuhdistimet ja ilmankostuttimet. Ne auttavat pitämään sisäilman raikkaana ja miellyttävänä, parantaen kotisi ilmanlaatua.

Löydä oikea tuuletin tarpeisiisi

Tutustu laajaan tuuletinvalikoimaamme verkkokaupassamme tai BAUHAUSin myymälöissä. Etsitpä sitten pientä pöytätuuletinta työpöydällesi tai suurta lattiatuuletinta olohuoneeseen, löydät sen meiltä. Päihitä helteet ja nauti kesästä mukavasti ja viileästi BAUHAUSin tuulettimien avulla.

Lattiatuulettimet: Tehokas ja edullinen tapa pitää huoneilma raikkaana

Lattiatuuletin on yksi tehokkaimmista ja edullisimmista tavoista pitää huoneilma raikkaana. Se on erityisen hyödyllinen kesäkuumalla, kun ilmastointi ei ole aina käytettävissä tai haluttu vaihtoehto.

Lattiatuulettimia on saatavilla monenlaisia ​​ja -kokoisia, joten voit valita sopivan koon huoneesi tarpeisiin. Ne ovat myös helppoja asentaa ja käyttää: yksinkertaisesti pistoke seinään ja tuuletin päälle.

Lattiatuuletin laittaa ilman liikkeelle

Yksi lattiatuulettimen suurimmista eduista on sen kyky saada ilma liikkumaan tehokkaasti ilmanvaihdon parantamiseksi. Kun ilmaa kierrätetään, se poistaa huoneesta kosteutta ja muita epäpuhtauksia, mikä voi auttaa vähentämään allergioita ja astmaoireita.

Lattiatuuletin on energiatehokas

Toinen etu lattiatuulettimessa on sen energiatehokkuus. Ne kuluttavat vain murto-osan sähköstä verrattuna ilmastointijärjestelmiin, mikä voi johtaa merkittäviin säästöihin sähkölaskussa.

Lattiatuulettimet ovat myös monipuolisia. Niitä voidaan käyttää paitsi kotona myös toimistoissa tai kaupallisissa tiloissa. Joissakin malleissa on säädettävä korkeus- tai nopeusasetukset sekä pyörivä pää, joka mahdollistaa ilman suunnan säätämisen.

Lattiatuuletin on hiljainen

Lattiatuulettimet ovat myös hiljaisia, mikä tekee niistä ihanteellisia makuuhuoneisiin tai muihin tiloihin, joissa hiljaisuus on tärkeää. Ne eivät häiritse keskittymistä työskennellessä tai rentoutumista lukiessa.

Kaiken kaikkiaan lattiatuuletin on erinomainen tapa pitää huoneilma raikkaana ja miellyttävänä. Se on edullinen ja helppo asentaa sekä käyttää. Lattiatuuletin voi auttaa vähentämään allergioita ja astmaoireita sekä säästämään rahaa sähkölaskussa. Valitse sopiva koko ja ominaisuudet tarpeidesi mukaan ja nauti raikkaasta ilmasta ympäri vuoden!

Tuulettimet auttavat selättämään helteet – näin valitset sopivan mallin

Kesä on täällä ja lämpötilat nousevat. Tämä tarkoittaa, että monet meistä etsivät tapoja pitää kotimme viileänä ja mukavana. Yksi tehokkaimmista tavoista jäähdyttää huoneita on käyttää tuuletinta. Tuulettimet ovat edullisia, helppoja käyttää ja ne voivat auttaa säästämään energiaa verrattuna ilmastointilaitteisiin.

Mutta miten valitset oikean tuulettimen? Tässä muutamia vinkkejä:

  1. Huoneen koko: Ensimmäinen asia, joka sinun tulee ottaa huomioon, on huoneen koko. Pienemmille huoneille riittää pienempi tuuletin, kun taas suuremmille huoneille tarvitaan tehokkaampi malli.
  2. Tuulettimen tyyppi: On olemassa erilaisia ​​tuuletintyyppejä, kuten pöytätuulettimet, lattiatuulettimet ja seinätuulettimet. Pöytätuuletin sopii hyvin pieniin tiloihin tai työpisteelle, kun taas lattiatuuletin sopii paremmin suurempiin tiloihin tai makuuhuoneeseen.
  3. Melutaso: Jos haluat käyttää tuuletinta yöllä nukkuessasi, kannattaa valita malli, joka ei ole liian meluisa.
  4. Sijoituspaikka: On tärkeää valita oikea sijoituspaikka tuulettimelle. Yleensä paras paikka on lähellä ikkunaa, jotta se voi puhaltaa ulkoilmaa huoneeseen.
  5. Lisäominaisuudet: Jotkut tuulettimet tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten ajastimen tai kaukosäätimen. Nämä voivat olla hyödyllisiä käytön kannalta.

Lopuksi, kun valitset tuuletinta, muista tarkistaa sen energiatehokkuusluokitus. Energiatehokas malli auttaa säästämään energiaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

Kaiken kaikkiaan tuuletin on loistava tapa jäähdyttää kotiasi kesän aikana. Kun tiedät miten valita oikean mallin, voit nauttia viileistä ilmavirroista kotona ilman suurta vaivaa tai kustannuksia.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja