Lataa

Terassilämmittimet ja sähkölämmittimet

Nauti terassilla oleskelusta vielä illan viiletessä. Tehokkaat terassilämmittimet, sähkölämmittimet ja lämpöpuhaltimet tuottavat lämpöä ja valoa pimeneviin iltoihin parvekkeilla ja terasseilla. Tyylikäs sähkölämmitin on myös ilo silmälle. Tornilämmitin sijoitetaan lattialle tai pöydälle, ja osa riippuvista terassilämmittimistä toimii myös valaisimena. Löydät meiltä myös seinälle kytkettävät terassilämmittimet ja erilaiset sähkölämmittimet. Laajasta valikoimastamme löytyy sekä kaasu- että sähkökäyttöisiä lämmittimiä, aina varmasti edulliseen hintaan. Viileämmällä kelillä myös ilmalämpöpumput ja takat ovat mukava lisäys kotiin tai mökille. Kuumuuden käydessä liian raskaaksi ilmanvaihto ja tuulettimet ovat helppo ratkaisu sisäilman viilentämiseen. Katso nyt läpi valikoimamme tehokkaat ja nopeasti lämpenevät terassilämmittimet ja sähkölämmittimet ja osta omasi verkkokaupastamme tai BAUHAUS-myymälöistä!

Terassilämmittimet ja sähkölämmittimet

Pidennä terassilla nauttimisen aikaa, vaikka illat viilenevätkin, tehokkaan terassilämmitin valikoimamme avulla. Sähkölämmittimet, lämpöpuhaltimet ja muut terassilämmittimet tuovat lämpöä ja valoa pimeneviin iltoihin - olipa kyseessä sitten parveke tai terassi. Tyylikäs terassin sähkölämmitin ei ainoastaan tuota lämpöä, vaan se on myös kaunis sisustuselementti.

Terassilämmittimen, kuten lattialle tai pöydälle sijoitettavan tornilämmittimen, valinta on joustavaa ja osa riippuvista malleista toimii myös valaisimena. Meiltä löydät seinälle asennettavat terassilämmittimet ja monipuolisen valikoiman erilaisia sähkölämmittimiä.

Valikoimamme sisältää sekä kaasu- että sähkökäyttöisiä terassilämmittimiä, kaikki varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Kun viileämpi keli yllättää, ilmalämpöpumput ja takat ovat mukava lisä kotiin tai mökille. Jos taas kuumuus käy liian raskaaksi, ilmanvaihto ja tuulettimet ovat tehokas ratkaisu sisäilman viilentämiseen.

Tutustu nyt laajaan valikoimaamme tehokkaita ja nopeasti lämpeneviä terassilämmittimiä ja sähkölämmittimiä. Hanki omasi kätevästi verkkokaupastamme tai tutustu valikoimaan lähimmässä BAUHAUS-myymälässäsi!

Terassilämmitin - nauti ulkotiloista pidempään

Terassilämmittimet ovat yhä suositumpia, kun halutaan nauttia ulkoilmasta pidempään ja viihtyisämmin. Ne mahdollistavat terassin tai parvekkeen käytön myös viileinä iltoina ja lisäävät mukavuutta esimerkiksi grillijuhlissa tai rentoutumishetkillä.

Terassilämmittimiä on erilaisia, mutta yleisimpiä ovat kaasulla tai sähköllä toimivat mallit. Kaasulämmitin on helppo asentaa ja käyttää, sillä se ei vaadi sähköliitäntää eikä pitkää lämmitysaikaa. Sähkölämmitin puolestaan on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se ei tuota päästöjä.

Terassilämmitinten teho vaihtelee mallista riippuen, mutta ne pystyvät lämmittämään jopa 20-30 neliömetrin alueen. Laitteita on saatavilla myös eri muodoissa ja väreissä, joten niitä voi valita oman terassin tyylin mukaan.

Kun hankkii terassilämmitintä, kannattaa kiinnittää huomiota sen turvallisuuteen. Laitteen tulee olla vakaa ja pysyvästi paikoillaan sekä varustettu kuumuudelta suojaavalla verkkoseinällä. Lisäturvallisuutta saa myös valitsemalla laitteen, jossa on kallistuksen tunnistin tai liekinvarmistin.

Terassilämmitintä käytettäessä on hyvä muistaa, että se ei ole tarkoitettu sisätiloihin. Laitetta ei saa käyttää suljetulla parvekkeella tai katetussa tilassa, sillä siitä voi aiheutua vaarallisia kaasupäästöjä tai palovaara.

Terassilämmitin on erinomainen lisä ulkotilaan ja mahdollistaa nautinnolliset hetket myös viileällä säällä. Kun valitsee turvallisen ja tehokkaan laitteen, voi terassilla istuskella pidempään ja nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden.

Terassilämmitin - valitse oikea malli tarpeidesi mukaan

Terassilämmittimet ovat erinomainen tapa nauttia ulkotiloista myös viileämpinä iltoina. Lämmitin auttaa pitämään terassin tai parvekkeen lämpimänä ja mukavana, jolloin voit viettää aikaa ulkona pidempään. Terassilämmittimiä on saatavilla monenlaisia, joten oikean mallin valinta voi tuntua haastavalta. Käymme tässä läpi eri terassilämmitintyyppejä ja niiden ominaisuuksia, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.

1. Sähköterassilämmitin

Sähköterassilämmitin on yleisin terassilämmitintyyppi. Se toimii sähköllä ja lämmittää ympäröivää ilmaa säteilylämmön avulla. Sähköterassilämmitinten etuna on niiden helppo käyttö: ne kytketään vain pistorasiaan ja ovat heti käyttövalmiita. Lisäksi ne ovat suhteellisen edullisia verrattuna muihin terassilämmitintyyppeihin.

Sähköterassilämmitinten haittapuolena on se, että ne vaativat sähköpistokkeen lähellä olevan paikan asennusta varten. Lisäksi niiden teho voi olla rajoitettu, mikä saattaa vaikuttaa lämmittimen käyttöaikaan ja lämmitystehoon.

2. Kaasuterassilämmitin

Kaasuterassilämmitin toimii kaasulla, joka sytytetään liekillä. Se lämmittää ympäröivää ilmaa säteilylämmön avulla. Kaasuterassilämmitinten etuna on niiden suuri teho, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan lämmityksen. Lisäksi ne ovat helppoja siirtää paikasta toiseen.

Kaasuterassilämmitinten haittapuolena on se, että ne vaativat kaasuvaraston ja -pullon asennusta varten. Lisäksi niiden käyttö voi olla hieman monimutkaisempaa kuin sähköterassilämmitinten käyttö.

3. Infrapunalämmitin

Infrapunalämmitin toimii infrapunasäteilyn avulla, joka lämmittää kohteita suoraan sen sijaan, että se lämmittäisi ympäröivää ilmaa. Infrapunalämmitinten etuna on niiden tehokkuus: ne voivat tuottaa paljon lämpöä pienellä energiamäärällä. Lisäksi ne ovat helppoja siirtää paikasta toiseen.

Infrapunalämmitinten haittapuolena on se, että niiden hinta voi olla korkeampi kuin muiden terassilämmitintyyppien hinta. Lisäksi niiden teho voi olla rajoitettu, mikä saattaa vaikuttaa lämmittimen käyttöaikaan ja lämmitystehoon.

Valitse oikea terassilämmitin tarpeidesi mukaan

Terassilämmitintä valittaessa on tärkeää ottaa huomioon oma käyttötarkoitus ja budjetti. Jos haluat helpon ja edullisen vaihtoehdon, sähköterassilämmitin voi olla hyvä valinta. Jos taas haluat tehokkaamman lämmittimen, kaasuterassilämmitin tai infrapunalämmitin voivat olla parempia vaihtoehtoja.

Lisäksi on tärkeää harkita terassilämmittimen tehoa: mitä suurempi alue sinun tarvitsee lämmittää, sitä suuremman tehoisen terassilämmittimen tarvitset. Lopuksi kannattaa harkita myös ulkonäkötekijöitä: valitse sellainen malli, joka sopii hyvin yhteen terassin tai parvekkeen sisustuksen kanssa.

Terassilämmitin auttaa pitämään ulkotilan miellyttävän lämpimänä myös viileillä ilmoilla. Sähköterassilämmitin on helppo ja edullinen vaihtoehto, kun taas kaasu- tai infrapunalämmitin ovat tehokkaampia mutta hieman monimutkaisempia käyttää. Valitse oikea malli tarpeidesi mukaan ja nauti ulkotiloista pidempään!

Terassilämmitin - vinkkejä tehokkaaseen käyttöön ja säilytykseen

Terassilämmittimet ovat loistava tapa nauttia ulkotiloista myös viileämpinä iltoina. Ne tarjoavat mukavan lämmön, joka mahdollistaa ulkoilun ja oleskelun terassilla tai parvekkeella myös syksyllä ja talvella. Tämän artikkelin tarkoituksena on antaa vinkkejä tehokkaaseen terassilämmittimen käyttöön ja varastointiin.

1. Sijoita terassilämmitin oikein

Terassilämmitintä ei kannata sijoittaa liian lähelle seinää tai muita rakenteita, sillä se voi aiheuttaa palovaaran. Terassilämmitin tulisi olla vähintään 60-90 cm etäisyydellä seinistä ja muista rakenteista. 

2. Valitse sopiva teho

Terassilämmitinten tehot vaihtelevat yleensä 1500–3000 watin välilllä. Tehon valinta riippuu siitä, kuinka suuri alue halutaan lämmittää sekä siitä, millaisessa ilmastossa asut. Kylmemmillä alueilla kannattaa valita tehokkaampi laite.

3. Huolehdi turvallisuudesta

Koska terassilämmitin toimii sähköllä, on tärkeää huolehtia turvallisuudesta. Lämmittimen tulee olla sertifioitu ja sen tulee täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Lisäksi terassilämmitintä ei kannata käyttää märilllä pinnoilla tai sateessa.

4. Säästä energiaa

Terassilämmitin kuluttaa sähköä, joten sen käytössä kannattaa pyrkiä säästeliääseen toimintaan. Laitteen tehokkuutta voi parantaa esimerkiksi käyttämälllä sitä vain tarpeen vaatiessa tai valitsemalla sopivan tehoasetuksen.

5. Huolla lämmitin asianmukaisesti

Terassilämmitintä kannattaa huoltaa asianmukaisesti, jotta se pysyy hyvässä kunnossa pitkään. Laitteen puhdistaminen ja suojakannen käyttö varastoinnin aikana ovat tärkeitä toimenpiteitä sen elinkaaren pidentämiseksi.

6. Varastoi terassilämmitin oikein

Kun terassilämmitintä ei enää tarvitse käyttää, se kannattaa varastoida asianmukaisesti. Suojakannen käyttö estää laitetta likaantumasta ja naarmuuntumasta varastoinnin aikana. Lisäksi lämmittimen säilytyspaikan tulisi olla kuiva ja suojassa kosteudelta.

Yhteenveto

Terassilämmitin on loistava tapa nauttia ulkotiloista myös viileämpinä iltoina. Sen käytössä kannattaa huolehtia turvallisuudesta, valita sopiva teho, säästää energiaa ja huoltaa laitetta asianmukaisesti. Kun terassilämmitintä ei enää tarvitse käyttää, se kannattaa varastoida suojakannen alla kuivassa paikassa. Noudattamalla näitä vinkkejä voit nauttia terassilämmittimen lämmöstä pitkään ja turvallisesti.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja