Lataa

Hiiligrillit ja brikettigrillit

Hiiligrilli eli brikettigrilli on monelle se ainoa oikea grilli. Hiiligrillillä luot savuisia makuja grillaukseesi ja ihastutat grillijuhlien vieraat perinteisillä grillaustaidoilla. Perinteinen pallogrilli lämpenee niin hiilellä kuin briketeillä. Pallogrillin muoto mahdollistaa grillin eri lämpötilojen hyödyntämisen. Nopea grillaus onnistuu grilliritilän keskiosassa suoraan grillibrikettien päällä, levittämällä grillihiilet tasaisesti koko grillipohjan alueelle. Useissa BAUHAUSin hiiligrilleissä on yhdistetty savustusominaisuus, joten saat herkullisen savunmaun niin lihaan kuin kasviksiin. Grillin suojapeite varmistaa, että hiiligrilli pysyy suojassa sadesään yllättäessä. Pellettigrilli ja puutarhagrilli ovat myös oiva vaihtoehto hiiligrillille. BAUHAUSin valikoimasta löydät kaiken grillaamiseen, niin grillihiilet, savustuslastut ja sytytystarvikkeet kuin grillaustarvikkeet.

Avaa kesän maku hiiligrillillä

Kun päivät pitenevät ja lämpenevät, on aika alkaa miettiä kesän grillijuhlia. Mikään ei ole niin kesäistä kuin hiiligrillin savuinen tuoksu ja herkulliset maut sillä valmistetussa ruoassa. Riippumatta siitä, kokkaatko ruokaa isommalle vierasjoukolle vai perheellesi, hiiligrilli tekee kesäaterioista varmasti ikimuistoisia.

Ensinnäkin hiiligrillit ovat uskomattoman monipuolisia. Voit valmistaa mitä tahansa hampurilaisista ja hot dogeista kalaan ja vihanneksiin. Tärkeintä on löytää tarpeisiisi sopiva polttoainetyyppi; eri hiilityypeillä saat erilaisia tuloksia. Esimerkiksi kokkareinen puuhiili palaa kuumempana kuin briketti, ja se sopii erinomaisesti pihvien paistamiseen tai suurten lihapalojen nopeaan grillaamiseen. Briketit sopivat paremmin hitaaseen paistamiseen tai kylkiluiden savustamiseen miedolla lämmöllä.

Kun olet valinnut oikean polttoaineen, on aika sytyttää grilli! Hyvä nyrkkisääntö on odottaa, että kaikki hiilet ovat muuttuneet valkoisiksi, ennen kuin aloitat grillaamisen - näin varmistetaan, että hiilet palavat tasaisesti ja huippulämpötilassaan. Kun ruoka on grillissä, pidä sitä silmällä - ylikypsä ruoka ei ole läheskään yhtä maukasta kuin täydellisesti kypsennetty ruoka!

Puuhiiligrillaus tuo grilliin myös ylimääräisen makukerroksen, jota kaasugrillit eivät yksinkertaisesti pysty tarjoamaan - mikään ei vedä vertoja savuiselle maulle, joka syntyy, kun ruokaa valmistetaan aidoilla puuhiilillä! Jos haluat vielä enemmän makua, kokeile lisätä grillauksen aikana puulastuja tai -paloja; ne tuovat grillattavaan ruokaan lisää savuisuutta.

Älä myöskään unohda turvallisuutta, kun käytät hiiligrilliä! Pidä lapset aina poissa grillin luota, käytä pitkävartisia työkaluja, kun käsittelet kuumia hiiliä tai grillissä olevia ruokia, äläkä koskaan jätä palavaa grilliä ilman valvontaa. Kun otat nämä yksinkertaiset vinkit huomioon, voit nauttia herkullisista grilliruoista turvallisesti koko kesän!

Joten mitä enää odotat? Mene ulos ja avaa kesän maku herkullisella hiiligrillillä valmistetulla aterialla! Ainiin - jos tarvitset vielä sen hiiligrillin, tervetuloa BAUHAUSiin - asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään juuri oikean grillin valinnassa.

Kattava opas oikean hiiligrillin valintaan

Oikean hiiligrillin valitseminen voi olla pelottava tehtävä, varsinkin niille, jotka ovat vasta aloittaneet grillaamisen. Markkinoilla on nykyään niin paljon erilaisia hiiligrillejä ja -tyylejä, että voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Jotta päätöksesi olisi helpompi, tässä on kattava opas oikean hiiligrillin valintaan.

Harkitse ensin budjettiasi. Puuhiiligrillejä on monenlaisia, hyvin edullisista malleista huippuluokan vaihtoehtoihin, joissa on kaikki mahdolliset ominaisuudet. Kun tiedät budjettisi, voit rajata valintojasi ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.

Seuraavaksi mieti kokoa. Jos aiot järjestää suuria juhlia tai valmistaa useita ruokia kerralla, suurempi malli saattaa sopia tarpeisiisi paremmin kuin pienempi. Jos kuitenkin tilaa on vähän tai aiot käyttää sitä vain satunnaisesti, pienempi malli voi toimia aivan hyvin.

Toinen tärkeä tekijä hiiligrilliä valittaessa on lämmönsäätö. Eri malleissa on eritasoinen lämmönsäätö matalasta korkeaan, ja joissakin malleissa on jopa säädettävät lämpötila-asetukset sekä savuttomia grillausvaihtoehtoja. Mieti, minkä tyyppistä ruokaa aiot valmistaa ja kuinka usein, ennen kuin päätät, mikä lämmönsäätötaso on sinulle paras.

Pohdi lopuksi helppokäyttöisyyttä, kun valitset hiiligrilliä. Jotkin mallit ovat käyttäjäystävällisempiä kuin toiset, ja niissä on ominaisuuksia, kuten sisäänrakennetut lämpömittarit tai kannet, jotka avautuvat helposti ja mahdollistavat helpon pääsyn ruokaan grillauksen aikana ilman, että sinun tarvitsee nostaa painava kansi pois joka kerta, kun tarvitset jotain grillin sisältä tai haluat tarkistaa paistotilanteen. Muut ominaisuudet, kuten tuhkakupit, jotka helpottavat siivousta tai säilytyshyllyt, voivat myös lisätä mukavuutta ja säästää aikaa asennuksen ja purkamisen aikana jokaisen käytön jälkeen .

Helppokäyttöisyydestä puheen ollen: saattaa olla, että kaasugrilli tai sähkögrilli onkin sinulle paras vaihtoehto (tai miksei jopa savustuspönttö). Pidä mieli avoimena grillin valinnassa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että on monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon oikean hiiligrillin valinnassa; budjetti, grillattavan ruoan määrä, lämmönsäätö ja helppokäyttöisyys. BAUHAUSin asiantuntevat myyjät auttavat sinua tekemään oikean valinnan, jolla varmistat herkulliset kesägrillaukset ja ennen kaikkea: hyvän fiiliksen ja onnistuneet ruoat, jotka nostavat hymyn kaikkien kasvoille.

Nämä kiinnostavat juuri nyt
  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Väri 
  Materiaali 
  Järjestä
  24 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja