Lataa

Kaasugrillit

Kaasugrilli on oiva valinta sinulle, joka vaadit hiukan enemmän grilliltäsi. Kaasu antaa täyden hallinnan grillin lämpötilasta, jolloin täydellisen kypsyysasteen saavuttaminen on vaivatonta BAUHAUSin kaasugrilleillä. Kaasugrilliä valitessasi mieti grillaustottumuksiasi; grillaatko vain silloin tällöin vai täytyykö grilliin mahtua kolmen ruokalajin illallinen koko seurueelle? Pieni kaasugrilli mahtuu hyvin pöydälle ja kannettava kaasugrilli on helppo korjata syrjään tarpeen vaatiessa, joten se sopii pienellekin pihalle ja vähäiseen grillaukseen. Useamman polttimon grillivaunussa valmistuu koko seurueen lempigrillattavat käden käänteessä, valmiiden herkkujen pysyessä lämpiminä lämpöhyllyllä. BAUHAUSin valikoimasta löydät myös nestekaasut ja grillaustarvikkeet.

Grillaus on kesäkeittiön olennainen osa. Kaasugrillit ovat helppo säilyttää pihalla, ja ovat aina käyttövalmiit tarvittaessa. Grillaus kavereiden tai perheen kanssa on monen suosikki aktiviteetti kesäisin. Kaasugrillin avulla saat kokattua kesän parhaat herkut, oli suunnitelmissa lihaa tai kasviksia. Kaasugrilli on oiva valinta sinulle, joka vaadit hiukan enemmän grilliltäsi. Kaasu antaa täyden hallinnan grillin lämpötilasta, jolloin täydellisen kypsyysasteen saavuttaminen on vaivatonta BAUHAUSin kaasugrilleillä. Kaasugrilliä valitessasi mieti grillaustottumuksiasi: grillaatko vain silloin tällöin vai täytyykö grilliin mahtua kolmen ruokalajin illallinen koko seurueelle? Pieni kaasugrilli mahtuu hyvin pöydälle ja kannettava kaasugrilli on helppo korjata syrjään tarpeen vaatiessa, joten se sopii pienellekin pihalle ja vähäiseen grillaukseen. Useamman polttimon grillivaunussa valmistuu koko seurueen lempigrillattavat käden käänteessä, valmiiden herkkujen pysyessä lämpiminä lämpöhyllyllä.

Kaasugrillin kunnossapito on tärkeää, sillä puhdas ja hyvin hoidettu grilli kestää pitempään. Pitämällä kaasugrillin huoltotarvikkeet grillin lähellä, sen pesu ja huoltaminen on helppoa. Kaasugrilli kannattaa putsata heti grillauksen jälkeen ja putsata pesuaineella säännöllisin ajoin. Kaasugrillit ja muut grillit on hyvä myös suojata huonon sään varalta kun ne eivät ole käytössä. Grillin suojapeite on kätevä lisävaruste suojaamaan kaasugrilliä sadesäältä. 

Kaasugrillit ovat hyvä valinta helpon lämpötilan hallinnan ansiosta. Kaasugrillin lisäksi voit myös harkita olisiko pellettigrillit, puutarhagrillit tai tulisijat hyvä lisäys. Tulisijalla voit paistaa vaahtokarkkeja ja nauttia takkatunnelmasta pihalla, ja pellettigrilli yhdistää kaasugrillin sekä hiiligrillin parhaat puolet. BAUHAUSin laaajasta valikoimasta löydät kaasugrillien lisäksi myös nestekaasut, grillaustarvikkeet, sähkögrillit ja hiiligrillit.

 

Mitä ottaa huomioon kaasugrillin valinnassa

Jos etsit upeaa tapaa valmistaa ruokaa ulkona, kaasugrilli on täydellinen ratkaisu. Grillaatpa sitten hampurilaisia ja hot dogeja perheen kesken tai valmistat herkullisia pihvejä romanttista illallista varten, mikään ei vedä vertoja avotulella valmistetun ruoan maulle. 

Markkinoilla on nykyään niin paljon erilaisia malleja, että voi olla vaikea tietää, mikä niistä sopii juuri sinulle. Siksi olemme koonneet tämän kattavan oppaan, joka auttaa sinua löytämään tarpeisiisi sopivan kaasugrillin.

Jos aiot ostaa kaasugrillin, sinun kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita ennen ostoksen tekemistä. Kaasugrilli on investointi, joka voi kestää useita vuosia asianmukaisella hoidolla. Tässä on opas, joka auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan grillin.

Koko: Kaasugrillejä on kaiken muotoisia ja kokoisia, joten on tärkeää miettiä, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä takapihallasi tai terassillasi. Jos aiot järjestää suuria juhlia, suurempi malli voi olla tarpeen. Toisaalta, jos tarvitset vain jotain satunnaiseen käyttöön, pienempi malli voi olla sopivampi.

Hinta ja ominaisuudet: Kaasugrillien hinnat vaihtelevat suuresti koosta ja tarjotuista ominaisuuksista riippuen. Pidä mielessä, että kalliimmissa malleissa on usein lisäominaisuuksia, kuten sivupolttimet tai rotisserie-lisävarusteet, joiden ansiosta ne voivat olla lisähinnan arvoisia, jos ne sopivat tarpeisiisi paremmin kuin halvemmat vaihtoehdot ilman näitä ominaisuuksia.

Useimmissa malleissa on myös sisäänrakennettu lämpömittari, jotta voit seurata grillin sisäistä lämpötilaa ilman, että sinun tarvitsee avata sitä jatkuvasti - tämä on erityisen hyödyllistä, jos aiot kypsentää suurempia lihapaloja, kuten paistia tai kokonaisia kanoja, jotka vaativat pidempiä kypsennysaikoja alhaisemmissa lämpötiloissa kuin hampurilaiset tai pihvit.

Lämpöteho: Suurempi teho ja useampi poltin merkitsevät suurempaa lämmöntuottoa suuremmalla alalla, mikä voi auttaa sinua kypsentämään enemmän ruokaa nopeammin ja tasaisemmin. Muista kuitenkin, että korkeampi teho ja suurempi poltinten määrä merkitsevät myös suurempaa polttoaineen kulutusta.

Kestävyys: Kestävyys on myös otettava huomioon, kun ostat uutta kaasugrilliä - varsinkin jos aiot käyttää sitä usein vuoden aikana tai ankarammissa sääolosuhteissa, kuten sateessa tai lumisateessa. Etsi malleja, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, jotka kestävät säännöllistä käyttöä ruostumatta tai syöpymättä ajan myötä. Älä unohda myöskään grillin suojapeitettä.

Kaasugrillin kanssa tarvitset joitakin tarvikkeita, kuten nestekaasut, matalapainesäätimet ja kaasuletkut. Jos olet epävarma, kysy Bauhausin asiantuntevilta myyjiltä apua!

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä
  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Tuotemerkki 
  Poltinten määrä

  Mitä useampi grillin poltin kaasugrillssä on, sitä laajempi paistoala ja enemmän tehoja. Poltinten määrä vaikuttaa vuorostaan kaasun kulumiseen.

   
  Järjestä
  51 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja