Lataa

Markiisit ja tarvikkeet

Tuo aurinkosuojaa ja ilmettä taloosi markiisikatoksella ja hankkimalla siihen juuri sinun toiveittesi mukainen markiisikangas. Monikäyttöiset markiisit sopivat sekä aurinkovarjoksi että sateensuojaksi. Terassimarkiisi ja parvekemarkiisi ovat siis hyviä ratkaisuja Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Ikkunamarkiisi suojaa myös ikkunoita vesipisaroiden jäljiltä. Markiisi ja markiisikangas kannattaa siis valita huolella, jotta ne sopivat talon ja pihakalusteiden ilmeeseen. Terassimarkiisi on hyvin mukautuva terassielementti, joka ei ainoastaan suojaa vaan mahdollistaa oleskelun terassilla myös auringon laskettua. Esimerkiksi LED-valoilla varusteltu täysikasettimarkiisi luo tunnelmaa pihalle hämärälläkin. Raidallinen terassimarkiisi tuo pihaan rannikkotunnelmaa. Useampi erilainen markiisikangas varastossa varmistaa, että voit helposti vaihtaa pihan tunnelmaa ja ulkonäköä kulloisenkin fiiliksesi mukaan. Löydä itsellesi sopivin markiisi ja markiisikangas terassille ja parvekkeelle. Onko suunnitelmissasi puutarhajuhlat? Terassimarkiisi sopii hyvin pieniin juhliin, mutta isompiin kutsuihin kannattaa varustautua kunnolla. Pihakatokset, pergolat ja paviljonki antavat suojaa suuremmallekin vierasmäärälle. Meiltä löydät myös tuotteet pihasi yksityisyyden vaalimiseen. Valikoimamme näkösuojat pitävät uteliaat katseet poissa. Tule ostoksille BAUHAUSin tavarataloihin tai tilaa markiisi edullisesti kotiin kuljetettuna!

Lisää tyyliä kotiisi markiisin avulla

Markiisin lisääminen kotiisi on loistava tapa lisätä sen tyyliä ja arvoa. Markiisi tarjoaa varjoa ja suojaa sääolosuhteilta. Markiisit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, ja niitä on useita eri muotoisia ja kokoisia. Niitä käytetään usein suojaamaan sateelta tai auringolta patiolla, terassilla, kuistilla, ikkunoilla, ovilla ja muilla ulkoalueilla. Markiisi on oiva vaihtoehto puutarhakatoksille, pihakatoksille, paviljongeille ja pergoloille silloin kun suoja tarvitaan lähelle taloa.

Markiisit eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä, vaan ne tarjoavat myös käytännön etuja, kuten vähentävät jäähdytyskustannuksia estämällä suoran auringonvalon. Ne voivat myös suojata huonekaluja UV-säteiden aiheuttamalta haalistumiselta. Lisäksi ne luovat kodikkaan ilmapiirin ulkona viihtymiseen samalla kun ne suojaavat tuulelta ja sateelta.

Markiisia valittaessa kotiisi on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten koko, materiaalityyppi, saatavilla oleva väri/kuviot ja asennusvaatimukset. Jos sinulla on esimerkiksi vähän tilaa, saatat haluta valita sisäänvedettävät mallit, joiden avulla voit helposti säätää kokoa tarvittaessa tai rullata markiisin pois, kun et käytä sitä. Kangasvaihtoehdot vaihtelevat: akryylikangas on kevyt mutta riittävän kestävä useimpiin ilmastoihin; vinyyli, joka on vedenpitävä; tai polyesterisekoituksia, jotka tarjoavat hyvän vedenpitävyyden halvemmalla kuin muut materiaalit. Värivalinnat riippuvat valitusta materiaalityypistä, mutta tyypillisesti ne sisältävät neutraaleja, kuten valkoista tai harmaata, sekä kirkkaita värejä, kuten punaisia ja sinisiä, jotka lisäävät visuaalista mielenkiintoa kotisi ulkoasuun.

Kun markiisi on asennettu oikein, sen pitäisi kestää missä tahansa 10–15 vuotta, ja se vaatii vain vähän huoltoa, lukuun ottamatta satunnaista puhdistusta asuinpaikkasi ilmasto-olosuhteiden mukaan (esim. lumi/sade).

Kaiken kaikkiaan markiisin lisääminen kotiisi voi olla sekä toimiva että tyylikäs lisä, joka lisää arvoa ja luo mukavampia asuintiloja ulkona ympäri vuoden!

Ole luova ja muuta ulko-oleskelualueesi markiisin avulla

Kodin piha-alueet ovat loistava yhdistelmä ulkoilmasta nauttimista ja kodin mukavuuksia. Mutta joskus näistä alueista voi tulla liian kuumia kesäkuukausina tai märkiä sadepäivinä, mikä tekee niillä oleskelun epämiellyttäväksi. Markiisi on erinomainen ratkaisu ulko-oleskelualueen muuttamiseksi mukavammaksi ja kutsuvammaksi tilaksi. Kun taas halutaan suojaa tuulelta ja katseilta sekä hieman yksityisyyttä, kannattaa tutustua näkösuojiin.

Markiisit tarjoavat varjoa ja suojaa auringonsäteiltä, joten voit viettää enemmän aikaa ulkona ilman, että paahtuisit kuumuudessa. Ne auttavat myös pitämään ulkokalusteet kuivina sadekuurojen aikana, joten sinun ei tarvitse huolehtia tyynyjen ja peittojen tuomisesta sisälle sateen alkaessa. Lisäksi niitä on saatavilla useissa eri tyyleissä ja väreissä, joten voit valita sellaisen, joka sopii parhaiten omaan tyyliisi.

Markiisit on myös helppo asentaa ja huoltaa. Voit joko palkata jonkun tekemään sen puolestasi tai ostaa helposti koottavan sarjan, joka sisältää kaikki tarvittavat laitteet ja ohjeet. Asennuksen jälkeen sinun tarvitsee vain pitää se puhtaana pyyhkimällä ajoittain sen pinnalle kertynyt lika tai roskat.

Kun uusi markiisi on asennettu, siitä tulee olennainen osa ulkoilutilaasi – voit nauttia ulkoilusta ympäri vuoden! Asianmukaisella huollolla ja hoidolla sen pitäisi kestää vuosia ilman vaihtoa tai korjausta. Arvostat myös lisäarvoa, jonka se tuo kotiisi. tutkimukset ovat osoittaneet, että markiisin asentaminen voi lisätä sen jälleenmyyntiarvoa jopa 15 %.

Joten jos etsit tapaa pidentää ulkoilukauttasi ilman rahaa, harkitse markiisiasennukseen sijoittamista jo tänään!

Nämä kiinnostavat juuri nyt
  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Rungon leveys (mm) 
  Väri 
  Tyyppi 
  Kiinnitys 
  Kelaus 
  Rakenne

  Markiisin rakenne tarkoittaa tapaa millä tavoin markiisikangas levittäytyy auki.

  Esimerkiksi nivelmarkiisissa markiisi kangas levittyy auki nivelletyn rakenteen varaan. Täyskasettimarkiisi ja puolikasettimarkiisi toimivat mekaanisesti käsin veivaamalla tai sähkömoottorilla, ja markiisikangas kerääntyy suljettaessa kotelon sisään suojaan. Puolikasettimarkiisi eroaa täyskasettimarkiisista siitä, että puolikasettimarkiisin suojakotelo on alhaalta avoin.

  Tuotteiden välillä voi olla valmistajakohtaisia eroavaisuuksia rakenteissa, joten tarkista tarkemmat rakenneominaisuudet tuotteelta tai valmistajan sivuilta.

   
  Rungon materiaali 
  Kankaan materiaali 
  Järjestä
  49 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Tavaratalojen saatavuus
  20. Verkkokauppa
   Tavaratalojen saatavuus
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 07:00 - 21:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 7.00 - 21.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja