Lataa

Puutarhakatokset, pihakatokset, paviljongit ja pergolat

Kesän sateet ja helteet tuovat omat haasteensa pihalla oleskeluun. Hanki tyylikäs pihakatos tai paviljonki suojaamaan Suomen olosuhteilta. BAUHAUSin katosten ansiosta voit nauttia kesän juhlista ulkona säässä kuin säässä! Paviljonki sopii vaikka valmistujaisten tai rippijuhlien järjestämiseen. Puutarhakatos tai juhlateltta tuo suojan suurellekin vierasmäärälle. Helposti pystytettävä paviljonki tai terassikatos tuo viihtyisän oleskelupaikan pihalle suojaten sateelta ja auringolta. Hanki puutarhakatos tai paviljonki sivuseinillä, niin edes ötökät tai tuuli eivät pääse pilaamaan juhlatunnelmaa. Iso puutarhakatos ikkunoilla ja seinillä on loistava vaihtoehto esimerkiksi ulkohäiden siunaustilaisuuteen. Pihakatos sopii tietenkin myös ihan tavallisiin ruokailuhetkiin perheen ja ystävien parissa. Mikäpä sen parempaa kuin nauttia kesästä ulkona omalla pihalla, mutta silti suojassa auringon paahteelta. Ja kun suojana on kestävä pihakatos, voi olla suorastaan mukava kuunnella lämpimän kesäsateen ropinaa. Kokoontaitettava pihakatos on myös helppo varastoida ja ottaa jälleen esille. Pieni puutarhakatos taipuu kätevästi myös grillikatokseksi. BAUHAUSista saat laadukkaat puutarhateltat, grillikatokset ja paviljongit sekä markiisit ja näkösuojat varmasti edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille, myös verkkokaupassa!

Muuta puutarhasi upealla paviljongilla

Puutarhapaviljonki on täydellinen tapa muuttaa ulkotilasi kauniiksi ja kutsuvaksi alueeksi. Etsitpä sitten paikkaa rentoutua, viihdyttää vieraita tai vain nauttia luonnon kauneudesta, paviljonki voi tarjota täydelliset puitteet. Ne eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä, vaan ne tarjoavat myös suojaa ja lisäävät yksityisyyttä. Saatavilla on niin monia tyylejä ja materiaaleja, joten löydät varmasti paviljongin, joka sopii täydellisesti puutarhaasi.

Rauhallisen keitaan luominen puutarhaasi paviljongilla on erinomainen tapa lisätä ripaus luksusta ja rentoutumista ulkotilaan. Paviljonki on ulkorakenne, joka voi tarjota varjoa, suojaa ja yksityisyyttä luoden samalla kauniin keskipisteen puutarhaan. Sen avoimen suunnittelun ansiosta voit nauttia luonnon kauneudesta sateelta ja auringon porotukselta suojassa.

Kun suunnittelet paviljongin hankintaa, harkitse millaisia materiaaleja haluat käyttää. Budjettistasi ja tyylistäsi riippuen voit valita useista materiaaleista, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi. Kun olet valinnut materiaalin paviljongillesi, on aika päättää rakenteen koko ja muoto. Saatat haluta jotain tarpeeksi suurta vieraiden viihdyttämiseen tai tarpeeksi pientä vain itsellesi tai kahdelle ihmiselle rentoutua rauhassa.

Seuraava askel on päättää, kuinka paljon varjoa haluat. Jos aiot käyttää sitä ulko-oleskelutilana kuumina kesäpäivinä, on tärkeää valita sellainen, jossa on riittävä katos, jotta voit pysyä viileänä samalla kun nautit ulkonaolosta. Vaihtoehtoisesti, jos haluat enemmän nauttia auringon säteiden syleilystä, avoimemman mallin valitseminen saattaa sopia paremmin tarpeisiisi. Paviljongin lisäksi kannattaa tutustua myös puutarha- ja pihakatoksiin.

Kun on aika sisustaa paviljongisi, on monia tapoja saada se tuntumaan puutarhan keitaalta. Lisäämällä mukavia istuimia, kuten tuoleja tai penkkejä, sekä reheviä kasveja kehän ympärille luot rauhallisen ilmapiirin, joka on täydellinen rentoutumiseen pitkän työpäivän jälkeen tai laatuajan viettämiseen perheen ja ystävien kanssa ulkosalla! Valaisimien, kuten lyhtyjen tai valojen, lisääminen voi parantaa tätä tunnelmaa entisestään. Sadevesiputkien ja verkkosettien lisääminen voi tehdä käytöstä käytännöllisempää.

Olipa kyseessä juhlien järjestäminen sen alla tai yksinkertaisesti rentoutuminen yksin sen rauhallisessa syleilyssä – kaunis paviljonki puutarhassasi tekee varmasti mistä tahansa takapihasta keitaan.

Ota kaikki irti pihastasi puutarhapaviljongilla ja puutarhakatoksilla

Yksi parhaista tavoista ottaa ulkotilasta kaikki irti on puutarhapaviljonki tai puutarhakatos. Puutarhapaviljongit tarjoavat loistavan tavan nauttia ulkoilusta ilman, että sinun tarvitsee huolehtia säästä. Ne tarjoavat suojaa sateelta ja auringolta sekä hämärtyvän illan hyttysiltä ja kuuman kesäpäivän ahnailta paarmoilta.

Yksi puutarhapaviljongin asennuksen suurimmista eduista on, että sen avulla voit laajentaa asuintilaa kodin sisätilojen ulkopuolelle. Voit käyttää sitä ulkoruokailualueena tai oleskelutilana, jossa voit viihdyttää ystäviä ja perhettä kesäkuukausina. Se on myös loistava paikka järjestää grillijuhlia murehtimatta huonon sään mahdollisuudesta! Muista vaan hankkia sopiva ulkoruokailuryhmä sekä puutarhakalusteiden pehmusteet. Ja jos haluat yksityisyyttä, monissa malleissa on seinät, jotka voidaan sulkea tarvittaessa.

Puutarhapaviljongit on suhteellisen helppo asentaa itse, jos sinulla on perus tee-se-itse-taidot; ne voivat kuitenkin vaatia ammattimaista asennusta koosta ja monimutkaisuudesta riippuen. Kun ne on asennettu, ne vaativat vähän huoltoa; vain satunnaista puhdistusta, jotta ne näyttävät aina yhtä hyviltä kuin uudet.

Joten jos etsit helppoa tapaa saada kaikki irti ulkotilastasi, harkitse puutarhapaviljonkiin sijoittamista – siitä tulee varmasti hetkessä yksi suosikkikohteistasi!

Nämä kiinnostavat juuri nyt
  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Syvyys (cm) 
  Pinta-ala (m²) 
  Väri 
  Materiaali 
  Tyyppi 
  Järjestä
  69 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja