Lataa

Pehmustelaatikot ja säilytyskalusteet

Kesällä on ihanaa viettää aikaa patiolla tai parvekkeella, mutta joskus puutarhavälineiden, lasten lelujen ja istuintyynyjen säilytys tuottaa päänvaivaa. Hanki tyylikäs ja monikäyttöinen säilytyslaatikko ulos, jonka sisään kätket helposti erilaiset tavarat. Säilytyslaatikko ulos terassille laitettuna toimii myös lisäistuimena. Puuarkku on tyylikäs lisä patiolle, jonka avulla terassin järjestys pysyy kunnossa. Pehmustelaatikot kätkevät sisäänsä puutarhakalusteiden pehmusteet suojaan kosteudelta. Tarpeeksi jykevät pehmustelaatikot sopivat myös istuimeksi. Säilytyslaatikko ulos sekä pehmustelaatikot toimivat myös apupöytinä. Puutarhalaatikko pitää puutarhan työkalut järjestyksessä mutta käden ulottuvilla. BAUHAUSin valikoimasta saat kätevät säilytyskalusteet, jotka toimivat pihatarvikkeiden säilytyksessä. Katso myös valikoimamme muut tuotteet, kuten puutarhakalusteet, terassi ruokailuryhmät sekä aurinkotuolit ja luo unelmiesi terassi BAUHAUSin valikoimalla. Tule ostoksille BAUHAUSin verkkokauppaan tai myymälöihin!

Ulkosäilytyslaatikko - tilaa säästävä ratkaisu ulkovarastointiin

Nauti kesäpäivistä terassillasi tai parvekkeellasi vailla huolta siitä, minne sijoittaa puutarhavälineesi, lasten lelut tai istuintyynysi. Harkitse tyylikkään ja monikäyttöisen ulkosäilytyslaatikon hankkimista, johon voit sujuvasti piilottaa eri tavarat. 

Sijoitettuna ulkotiloihisi, säilytyslaatikko toimii myös lisäistuimena. Puinen arkku on elegantti lisä terassillesi ja auttaa pitämään tilan järjestyksessä. Pehmustelaatikot puolestaan suojaavat puutarhakalusteiden pehmusteet kosteudelta ja ovat tarpeeksi vahvoja toimiakseen myös istuimina. Ulkosäilytyslaatikko ja pehmustelaatikot voivat myös toimia apupöytinä. Puutarhalaatikko pitää työkalusi järjestäytyneinä ja helposti saatavilla. 

Tutustu BAUHAUSin valikoimaan ja löydä käytännölliset säilytysratkaisut pihatarvikkeillesi. Samalla voit vilkaista muita tuotteitamme, kuten puutarhakalusteet, terassiruokailuryhmät ja aurinkotuolit. Tervetuloa ostoksille BAUHAUSin verkkokauppaan tai liikkeisiimme!

Köytännöllinen tapa säilyttää tavaroita ulkona

Ulkosäilytyslaatikko on erinomainen ratkaisu ulkovarastointiin, sillä se tarjoaa tilaa säästävän ja käytännöllisen tavan säilyttää erilaisia tavaroita ulkona. Säilytyslaatikot ovat saatavilla monissa eri koossa ja materiaaleissa, joten niitä voi valita omien tarpeiden mukaan.

Ulkosäilytyslaatikon etuna on sen kestävyys ja pitkäikäisyys. Laadukkaasta materiaalista valmistettu säilytyslaatikko kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita, kuten kuumuutta, kosteutta ja pakkasta. Lisäksi säilytyslaatikko suojaa sisällään olevia tavaroita lialta, pölyltä ja kosteudelta.

Sopivan kokoisen ulkosäilytyslaatikon avulla voidaan hyödyntää tehokkaasti piha- tai parveketilaa. Esimerkiksi pyörät, puutarhatyökalut tai grillitarvikkeet saadaan kätevästi säilöttyä laatikkoon ilman että ne vievät turhaa tilaa muualta.

Ulkosäilytyslaatikoita on saatavilla monissa eri materiaaleissa, kuten muovissa, puussa tai metallissa. Muoviset säilytyslaatikot ovat yleensä edullisia ja helppoja pitää puhtaana. Puinen säilytyslaatikko taas sopii hyvin esimerkiksi puutarhatyökalujen säilytykseen ja se voidaan maalata halutun väriseksi. Metallinen säilytyslaatikko on erittäin kestävä ja sopii hyvin raskaampien tavaroiden säilytykseen.

Ulkosäilytyslaatikon hankkiminen kannattaa, sillä se tarjoaa monia etuja ulkovarastointiin. Sopivan kokoisen ja materiaalin valitsemalla saadaan tehokkaasti hyödynnettyä piha- tai parveketilaa samalla kun tavarat pysyvät suojassa sääolosuhteilta. Lisäksi säilytyslaatikot ovat helppoja pitää puhtaana ja ne kestävät käyttöä pitkään.

Mitä ottaa huomioon ulkosäilytyslaatikon valinnassa

Ota huomioon ainakin seuraavat 5 asiaa, kun valitset sopivaa ulkosäilytyslaatikkoa:

  1. Materiaali ja kestävyys: Valitse ulkosäilytyslaatikko, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten puusta, muovista tai metallista, jotka kestävät sään muutoksia. Materiaalin tulee olla vedenpitävää ja UV-suojattua, jotta se kestää auringonvaloa ja sateita.
  2. Koko ja tilavuus: Mieti, mitä aiot säilyttää laatikossa. Onko se suuria puutarhavälineitä, leluja vai ehkä terassikalusteita? Valitse säilytyslaatikko, joka on sopivan kokoinen säilytettäville tavaroille. Varmista myös, että se mahtuu valittuun paikkaan ulkotilassasi.
  3. Ulkonäkö: Ulkosäilytyslaatikon tulisi sopia ympäröivään ympäristöön ja ulkotilasi tyyliin. Monet laatikot on saatavilla eri väreissä ja tyyleissä, joten sinulla on mahdollisuus valita sellainen, joka sopii parhaiten.
  4. Turvallisuus: Jos aiot säilyttää arvokkaita esineitä ulkosäilytyslaatikossa, harkitse sellaista, jossa on lukko. Tämä antaa lisäturvaa varkauksia vastaan.
  5. Helppokäyttöisyys: Varmista, että säilytyslaatikon kansi aukeaa helposti ja pysyy auki tarpeen mukaan. Joissakin malleissa on myös pyörät, mikä tekee niiden siirtämisestä helpompaa.

Ulkosäilytyspenkki - käytännöllinen säilytyskaluste terassille tai pihalle

Ulkosäilytyspenkki on käytännöllinen ja monikäyttöinen säilytyskaluste terassille tai pihalle. Se tarjoaa paikan säilyttää erilaisia tavaroita, kuten tyynyjä, leluja, peittoja ja muita ulkokäyttöön tarkoitettuja esineitä.

Ulkosäilytyspenkkejä on saatavilla eri kokoisina ja materiaaleista valmistettuina. Yleisimmin ne ovat puusta tai muovista valmistettuja. Puupenkit sopivat hyvin perinteiseen tyyliin, kun taas muoviset penkit ovat kevyempiä ja helpommin siirreltäviä.

Ulkosäilytyspenkin etuna on sen monikäyttöisyys. Sen lisäksi että se toimii säilytystilana, se voi myös toimia istuimena tai jopa pöytänä tarvittaessa. Tämän ansiosta se säästää tilaa terassilla tai pihalla.

Kun valitset ulkosäilytyspenkkiä, kannattaa kiinnittää huomiota sen kestoon ja helppohoitoisuuteen. Valitse materiaali, joka kestää sään vaihtelut ja jonka voit helposti pitää puhtaana.

Kaiken kaikkiaan ulkosäilytyspenkki on erittäin käytännöllinen säilytyskaluste terassille tai pihalle. Se säästää tilaa ja tarjoaa monikäyttöisyytensä ansiosta useita eri mahdollisuuksia sen käyttämiseen. Valitse vain oikea koko ja materiaali tarpeidesi mukaan, niin voit nauttia siitä vuodesta toiseen.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja