Lataa

Grillit ja grillitarvikkeet

Grillatun ruoan tuoksu on varma merkki kesästä, ja BAUHAUSin valikoimasta saat sopivimmat grillit, savustimet ja grillitarvikkeet päästäksesi kesätunnelmaan. Hiiligrilli tuo grilliruokaan autenttista savunmakua, kaasugrilli sopii vaativallekin kokille ja sähkögrilli tai pöytägrilli on vaivaton valinta vaikkapa parvekkeelle. Kun perinteinen grilliruoka alkaa kyllästyttää, savustuspönttö tuo uuden kulman ruuanlaittoon. Savustin savustaa kalan lisäksi vaikkapa katkaravut, broilerin tai vihannekset. Pimeneviin kesäiltoihin tunnelmaa tuo pihagrilli tai tulisija, jonka ympärille voi kerääntyä viettämään iltaa onnistuneiden grillijuhlien jälkeen. BAUHAUSin grillien laajasta valikoimasta löytyy myös Pohjoismaiden suosituin grilli eli Weber-grilli. Weber-grillit, kuten sähkögrillit ja kaasugrillit, savustimet ja pallogrillit, tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ruuanlaiton parissa. Weber-grillaustarvikkeet, kuten pannut, parilat ja grilliritilät sekä eri grillihiilet, grillibriketit ja savustuslastut, tekevät onnistuneen grillaushetken. Grillin suojapeite varmistaa, että grilli pysyy suojassa sadesään yllättäessä. Laadukkaiden grillien avulla voit nauttia kesästä syömällä hyvin ja olemalla yhdessä läheistesi kanssa. Kesä on kyllä mukavaa aikaa!

Grillatun ruoan tuoksu on varma merkki kesästä. BAUHAUSin valikoimasta saat sopivimmat grillit, savustimet ja grillitarvikkeet päästäksesi kesätunnelmaan. Hiiligrillit tuovat grilliruokiin autenttista savunmakua ja kaasugrillit sopivat vaativillekin kokeille. Sähkögrilli tai pöytägrilli on vaivaton valinta vaikkapa parvekkeelle. Kun perinteinen grilliruoka alkaa kyllästyttää, savustuspöntöt tuovat uuden kulman ruuanlaittoon. Savustin savustaa kalan lisäksi vaikkapa katkaravut, broilerin tai vihannekset. Pimeneviin kesäiltoihin tunnelmaa tuovat pihatakat tai tulisijat, joiden ympärille voi kerääntyä viettämään iltaa onnistuneiden grillijuhlien jälkeen.

BAUHAUSin grillien laajasta valikoimasta löytyy myös Pohjoismaiden suosituin grilli eli Weber-grilli. Weber-grillit, kuten sähkögrillit ja kaasugrillit, savustimet ja pallogrillit, tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ruuanlaiton parissa. Weber-grillaustarvikkeet, kuten pannut, parilat ja grilliritilät sekä eri grillihiilet, grillibriketit ja savustuslastut, tekevät onnistuneen grillaushetken. Grillin suojapeite varmistaa, että grilli pysyy suojassa sadesään yllättäessä. Laadukkaiden grillien avulla voit nauttia kesästä syömällä hyvin ja olemalla yhdessä läheistesi kanssa.

Grillit ja grillitarvikkeet - parhaat valinnat kesäkeittiöön

Grillit ja grillitarvikkeet ovat kesäkauden ehdoton hitti, ja niiden avulla voi loihtia herkullisia aterioita niin kotipihalla kuin mökilläkin. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löytyy juuri sinulle sopiva grilli, olit sitten hiiligrillin ystävä tai kaipaat vaivatonta sähkögrilliä parvekkeelle. Lisäksi tarjoamme erilaisia savustimia ja grillitarvikkeita, kuten pannuja, pariloita, grilliritilöitä ja erilaisia grillihiiliä ja savustuslastuja.

Erityisesti Weber-grillit ovat Pohjoismaiden suosituimpia ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ruuanlaiton parissa. Weberin sähkö- ja kaasugrillit, savustimet ja pallogrillit ovat laadukkaita ja kestäviä, ja niillä on helppo loihtia herkullisia grilliaterioita. Weberin lisävarusteet, kuten grilliritilät ja suojapeitteet, varmistavat onnistuneen grillauksen joka kerta.

Grillaus on ennen kaikkea yhteisöllistä ja hauskaa tekemistä, ja se luo lämpimän tunnelman pihalle tai mökille. Kun grilli on kuumana ja herkulliset tuoksut täyttävät ilman, on helppo viettää rentoa iltaa yhdessä läheisten kanssa. Pimeneviin kesäiltoihin tunnelmaa tuovat pihatakat tai tulisijat, joiden äärellä voi nauttia lasillisen kesäjuomaa onnistuneiden grillijuhlien jälkeen.

Tule tutustumaan BAUHAUSin laajaan grillivalikoimaan ja löydä oma suosikkisi kesän grillikaudelle!

Eri grillityypit

Grillejä löytyy monenlaisia, joten valinnanvaraa riittää. Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopiva grilli, joka vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Tässä muutama esimerkki erilaisista grillityypeistä:

Hiiligrillit

Perinteiset hiiligrillit tarjoavat autenttisen grillauksen makuelämyksen, joka tuo monille mieleen kesän. Hiiligrilleissä on yleensä säädettävä ilmanvaihto, joka mahdollistaa lämmönsäätelyn. Hiiligrillien käyttö vaatii hieman enemmän aikaa ja vaivaa kuin kaasugrillien, mutta monien mielestä se on vaivan arvoista.

Kaasugrillit

Kaasugrillit ovat erittäin suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja nopean lämmityksen ansiosta. Kaasugrillit ovat usein monipuolisia ja niissä on useita polttimia, joiden avulla voit säätää lämpötilaa. Jos olet kiinnostunut hyvästä kaasugrilli tarjouksesta, kannattaa seurata BAUHAUSin tarjouksia ja kampanjoita säännöllisesti.Helpoiten se onnistuu tilaamalla Bauhausin uutiskirje - samalla osallistut lahjakortin arvontaan!

Sähkögrillit

Sähkögrillit ovat helppokäyttöisiä ja niitä voi käyttää myös sisätiloissa tai parvekkeilla. Ne eivät tuota savua eivätkä hajuja, joten ne sopivivat erityisen hyvin kerrostaloasumiseen. Sähkögrillit lämpenevät nopeasti ja niiden lämpötilaa voi säätää helposti.

Pallogrillit ja brikettigrillit

Pallogrillit ovat klassinen valinta, joka sopii erityisen hyvin hiilloksella grillaamiseen. Niiden muoto mahdollistaa tasaisen lämmön jakautumisen ja tehokkaan ilmankierron, joka takaa herkullisen grilliruoan.

Muista myös kamadogrillit, joilla voit grillata, paistaa, hauduttaa, savustaa ja paahtaa ruokaa. Lisäksi siinä voi leipoa leivonnaisia, leipää tai paistaa pizzaa.

Välttämättömät grillitarvikkeet

Hyvä grillauskokemus ei ole täydellinen ilman oikeita grillitarvikkeita. Tässä muutamia välttämättömiä tarvikkeita, jotka jokaisen grillimestarin tulisi hankkia:

Grillivälineet

Grillausvälineet, kuten grillipihdit, lasta ja harja, ovat ehdottoman tärkeitä. Valitse kestävät ja ergonomiset grillivälineet, jotka tekevät grillaamisesta helppoa ja mukavaa.

Grilliritilät

Laadukkaat grilliritilät mahdollistavat tasaisen lämmönjakautumisen ja helpon puhdistuksen. Valitse materiaali, kuten valurauta tai ruostumaton teräs, joka kestää kovaa käyttöä ja kuumuutta.

Grillin suojapeite

Grillin suojapeite on tärkeä hankinta, sillä se suojaa grilliä säältä ja lialta. Valitse laadukas ja kestävä grillinsuojapeite, joka on helppo asentaa ja poistaa.

Sytytysvälineet

Sytytysvälineet, kuten sytytysneste ja sytytyspalat, ovat välttämättömiä hiiligrillien käyttäjille. Valitse sytytysvälineet, jotka sytyttävät hiilet nopeasti ja turvallisesti.

Nämä kiinnostavat juuri nyt
  GrillitestiGrillitesti

  Millainen grilli sopii sinulle?

  Tee testi ja löydä sinulle sopiva grilli

  Rajaa tuotteita
  Hinta 
  Saatavuus 
  Tuotemerkki 
  Kategoria 
  Käyttökohde 
  Valmispala/Metrimyynti 
  Mitat 
  Teho (Watt) 
  Poltinten määrä

  Mitä useampi grillin poltin kaasugrillssä on, sitä laajempi paistoala ja enemmän tehoja. Poltinten määrä vaikuttaa vuorostaan kaasun kulumiseen.

   
  Järjestä
  577 tuotetta
  Sivu
  / sivu
  1. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  3. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  4. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  5. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  6. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  7. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  8. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  9. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  10. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  11. Verkkokauppa
   Tavaratalojen saatavuus
  12. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  13. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  14. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  15. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  16. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  17. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  18. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  19. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  20. Verkkokauppa
   Nouto tavaratalosta
  Sivu
  Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
  Espoo Valitse Valittu
  Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.espoo@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Lahti Valitse Valittu
  Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.lahti@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Oulu Valitse Valittu
  Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.oulu@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Tampere Valitse Valittu
  Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.tampere@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Turku Valitse Valittu
  Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.turku@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja
  Vantaa Valitse Valittu
  Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
  La 9.00 - 18.00
  Su 10.00 - 18.00
  info.vantaa@bauhaus.fi
  Ajo-ohjeet Lisätietoja