Lataa

Seinähyllyt

Seinähyllyt toimivat hyvänä säilytysratkaisuina ja niiden avulla voit luoda myös näyttäviä sisustusratkaisuja. Löydät BAUHAUSin laajasta valikoimasta laadukkaat puuhyllyt, lasihyllyt ja hyllykokonaisuudet. Seinähylly on loistava säilytyspaikka kirjoille ja koriste-esineille. Kassakaapit ja tyylikkäät säilytyslaatikot mahtuvat myös hyvin seinähyllylle. Ysinkertainen hyllylevy kannattimilla luo ilmavan kokonaisuuden seinälle. Kun tavarat ovat seinähyllyllä, eivät lapset tai lemmikitkään pääse tavoittamaan luvattomia esineitä. Nurkkahylly sopii pienempäänkin tilaan seinälle ja sopii vaikkapa huonekasvien säilytyspaikaksi. Meiltä saat tyyliisi sopivat, kestävät kirjahyllyt varmasti edulliseen hintaan! Liukuovet saa helposti asennettua kaapeille kun haluat tavarat piiloon. Muuttolaatikot ja muut laatikot säilövät hyvin tavarat joita et halua näkyville. Tule hyllyostoksille verkkokauppaamme tai BAUHAUS-myymälöihin! Löydät valikoimastamme myös kalustejalat muille hyllyille. 

Seinähylly on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu kotiin

Seinähylly on tyylikäs ja käytännöllinen säilytysratkaisu kotiin. Hyllyjen avulla voi luoda sekä käytännöllisiä että visuaalisesti miellyttäviä ratkaisuja eri tiloihin olipa kyseessä mikä huone tahansa – esimerkiksi keittiö, eteinen tai makuuhuone.

Hyllyjä on erilaisia ja erikokoisia, joten valinnanvaraa löytyy ja voit valita suosikkisi juuri oman tarpeesi mukaan. Kapea hylly sopii pieneen tilaan, kun taas tauluhylly tuo sisustukseen ripauksen eleganssia. Seinähylly on sisustajan suosikki sekä ajaton klassikko, mutta kuinka sitten löytää ja valita juuri omaan kotiin ja tarpeeseen sopiva hylly? Sopivan seinähyllyn valitseminen voi joskus olla haastavaa, mutta muutamilla hyvillä vinkeillä pääset alkuun ja löydät taatusti oikean vaihtoehdon.

Kuinka valita sopiva seinähylly

On tärkeää miettiä mihin tarkoitukseen hyllyä tarvitset ja millaisia esineitä tai tavaroita haluat hyllyllä säilyttää. Onko kyseessä olohuone, makuuhuone vai vaikkapa eteinen? Tarvitsetko hyllyä kirjoille, koriste-esineille tai ehkäpä säilytyslaatikoille? Toiseksi, harkitse huoneen tyyliä ja värimaailmaa. Valitse seinähylly, joka sopii saumattomasti huoneen sisustukseen ja luo harmonisen kokonaisuuden. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin ja laatuun, sillä haluat varmasti kestävän ja kestävän hyllyn. Seinähyllyjen materiaalivalikoima on laaja. Voit valita esimerkiksi puusta tai metallista valmistetun hyllyn. Kun tiedät mihin tarkoitukseen hyllyä kaipaat, on sitä valittaessa tärkeää keskittyä sen kokoon: korkeuteen, leveyteen ja syvyyteen. Lopuksi, muista ottaa huomioon myös asennusmahdollisuudet – onko sinulla tarpeeksi tilaa seinällä, tarvittavat työkalut kuten porakone, vai tarvitsetko kenties apua asennuksessa? Pidä myös huoli, että valitset hyllylle oikeanlaiset kannattimet ja pidikkeet. Ota huomioon myös seinän kantavuus ja että valitset asennustyöhön sopivat ankkurit ja tulpat. Kun otat nämä tekijät huomioon, löydät varmasti juuri sinulle sopivan seinähyllyn, joka täyttää sekä käytännölliset että esteettiset tarpeesi.

Kapea hylly on näppärä ratkaisu

Kapea seinähylly on erinomainen valinta silloin, kun tilaa on rajoitetusti. Esimerkiksi pienissä kodeissa tilan käyttö on usein haasteellista. Jokainen neliömetri täytyy hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti, jotta asuminen olisi mukavaa ja toimivaa. Tässä tilanteessa kapeat hyllyt voivat olla todellinen pelastus.

Kapeat hyllyt sopivat mainiosti esimerkiksi kapeisiin käytäviin, eteisiin, pieniin makuuhuoneisiin tai vaikkapa wc-tiloihin. Kapeudestaan huolimatta nämä hyllyt tarjoavat kuitenkin riittävästi säilytystilaa esineille ja tavaroille, vaikka vievätkin vain vähän tilaa seinältä. Ne voivat myös toimia hyvin sisustuselementteinä, kun niitä koristellaan kauniilla kirjoilla, pienillä kasveilla tai muilla koriste-esineillä.

Kapeiden hyllyjen avulla voi myös luoda visuaalista tilan tuntua pienissä kodeissa. Esimerkiksi korkealle kiinnitetyt kapeat hyllyt nostavat katsetta ylöspäin ja saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Lisäksi valkoiset tai vaaleasävyiset kapeat hyllyt heijastavat valoa ja luovat ilmavan tunnelman.

Kapeita hyllyjä löytyy erilaisissa materiaaleissa ja tyyleissä, joten voit valita juuri sinun kotisi tyyliin sopivan vaihtoehdon.

Tauluhylly on tyylikäs sisustuselementti

Tauluhylly on erinomainen tapa yhdistää säilytys ja sisustus yhteen. Se tarjoaa paikan sekä käytännölliselle säilytykselle että kauniille esineille, kuten taideteoksille, valokuville tai koriste-esineille. Tauluhyllyn avulla voit luoda näyttävän ja persoonallisen kokonaisuuden, jossa voit vaihdella esillä olevia teoksia tai koristeita helposti esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Kehykset ovat olennainen osa tauluhyllyn ilmettä. Voit valita yhtenäiset kehykset, jotka luovat harmonisen kokonaisuuden, tai leikitellä erilaisilla materiaaleilla ja väreillä. Tauluhyllyjä löytyy eri pituisina ja erilaisilla tasoilla, joten voit suunnitella juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Tauluhyllyn koko ja sijoittelu ovat tärkeitä tekijöitä, jotka vaikuttavat seinän ilmeeseen ja teosten esillepanoon. Huolellinen harkinta näissä asioissa auttaa luomaan tasapainoisen ja visuaalisesti miellyttävän kokonaisuuden. Ennen kuin valitset tauluhyllyn koon, mittaa huolellisesti seinän tila, johon haluat sen sijoittaa. On tärkeää ottaa huomioon myös muiden kalusteiden tai sisustuselementtien läheisyys, jotta saat sopivan mittasuhteet. Muista myös ottaa huomioon valaistus, jotta taulut pääsevät oikeuksiinsa. Valitse tauluhylly kotisi värimaailmaan sopivana ja luo samalla upea keskipiste huoneeseesi.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Korkeus (cm) 
Leveys (cm) 
Syvyys (cm) 
Järjestä
138 tuotetta
Sivu
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 19. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 20. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja