Lataa

Verhotangot ja verhotarvikkeet

Laadukkaat verhotangot päästävät verhot oikeuksiinsa. Kun verhotanko on riittävän jämäkkä ja verhotangon pidike huolella kiinnitetty, kestää se raskaampienkin verhojen painon. Säädettävillä verhotangoilla määrität itse verhojen etäisyyden seinästä, jotta verhot laskeutuvat kauniisti. Löydät valikoimastamme tyylikkäät verhotangot, verhorenkaat, kannattimet ja verhotangon päätykappaleet moneen eri tyyliin ja käyttötarkoitukseen. Rullaverhot ja sälekaihtimet tuovat lisäsuojaa valolta ja ovat helppo asentaa verhojen taakse. Valikoimastamme löytyvät niin verhorenkaille soveltuvat verhotangot kuin myös verhotangot pujotettaville verhoille sekä verhokiskot

Verhotangot ja verhotarvikkeet

Verhotanko on avainasemassa, kun haluat verhojesi hehkuvan täydessä loistossaan. Vankka verhotanko, jossa on huolellisesti asennettu pidike, pystyy kantamaan myös painavampien verhojen kuorman. Säädettävät verhotangot antavat sinulle mahdollisuuden määrittää verhojen etäisyyden seinästä, jotta ne laskeutuvat täydellisesti. 

BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät tyylikkäät verhotangot, verhorenkaat, kannattimet ja verhotangon päätylevyt eri tyyleihin ja tarpeisiin. Rullaverhot ja sälekaihtimet tarjoavat lisäsuojaa valolta ja ne on helppo asentaa verhojen taakse. Valikoimassamme löytyvät niin verhorenkaille soveltuvat verhotangot kuin myös verhotangot pujotettaville verhoille sekä verhokiskot.

Tervetuloa ostoksille BAUHAUSin verkkokauppaan tai myymälöihimme ja hanki verhotankosi ja valmisverhot meiltä, helposti ja edullisesti!

Verhotanko - kätevä sisustuselementti jokaiseen kotiin

Verhotanko on yksi niistä sisustuselementeistä, jotka eivät välttämättä nouse ensimmäisenä mieleen kodin sisustusta suunnitellessa. Kuitenkin verhotangolla on merkittävä rooli sekä käytännöllisyyden että visuaalisen ilmeen kannalta. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda erilaisia tunnelmia ja viimeistellä kodin ilme.

Kun valitset verhotankoa kotiisi, on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja. Ensinnäkin, tanko tulee valita sen mukaan, millaiset verhot haluat asentaa. On olemassa erilaisia tankoja eri materiaaleista ja väreistä, jotka sopivat erilaisille verhoille. Esimerkiksi kevyemmille kankaalle sopii ohuempi ja kevyempi tanko, kun taas raskaammat verhot vaativat tukevamman ja vahvemman tangon.

Toiseksi, on hyvä miettiä tankoon liittyviä toiminnallisuuksia. Onko sinulla esimerkiksi tarvetta säätää verhojen pituutta tai siirtää niitä sivulle? Tällöin kannattaa harkita säädettävää tai liikuteltavaa tankoa. Lisäksi joissakin tapauksissa voi olla hyödyllistä valita kaksoistanko, jolloin voit ripustaa sekä pimentävät että kevyemmät verhot samaan aikaan.

Verhotangon valinnassa kannattaa myös kiinnittää huomiota sen ulkonäköön. Tanko voi olla yksinkertainen ja huomaamaton tai se voi toimia näyttävänä koristeena. Nykyään on saatavilla monenlaisia verhotankoja eri muodoissa, väreissä ja materiaaleissa. Voit valita esimerkiksi klassisen metallisen tangon tai kokeilla rohkeasti jotain erikoisempaa, kuten puuta tai koristeltua tankoa.

Verhotanko ei ole pelkästään käytännöllinen elementti, vaan se voi myös vaikuttaa kodin ilmeeseen merkittävästi. Oikein valittu tanko viimeistelee sisustuksen ja luo harmonisen kokonaisuuden. Se voi tuoda tilaan lämpöä ja pehmeyttä tai luoda modernin ja tyylikkään ilmeen.

Lopuksi on hyvä mainita myös verhotankojen asentaminen. Useimmat verhotangot ovat helppoja asentaa itse kotona, mutta tarvittaessa voit pyytää apua ammattilaiselta varmistaaksesi turvallisen kiinnityksen.

Kaiken kaikkiaan verhotanko on kätevä sisustuselementti jokaiseen kotiin. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda haluttuja tunnelmia ja viimeistellä kodin ilme. Valitse tanko huolella ottaen huomioon verhojen tyyli, toiminnallisuus ja kodin sisustus. Älä unohda myöskään asennusta, jotta saat varmasti turvallisen ja kestävän lopputuloksen.

Kuinka valita oikeanlainen verhotanko kodin sisustukseen?

Verhotangot ovat tärkeä osa kodin sisustusta, sillä ne eivät ainoastaan pidä verhot paikoillaan, vaan voivat myös toimia koristeellisena elementtinä. Oikeanlaisen verhotangon valitseminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä markkinoilla on monia erilaisia vaihtoehtoja. Tässä muutamia vinkkejä siitä, kuinka valita oikeanlainen verhotanko kodin sisustukseen.

Ensimmäinen askel on miettiä, millainen tyyli halutaan luoda huoneeseen. Onko kyseessä moderni ja minimalistinen sisustus vai perinteisempi ja klassinen tyyli? Verhotanko voi joko sulautua huomaamattomasti ympäröivään sisustukseen tai toimia näyttävänä katseenvangitsijana. Jos halutaan luoda minimalistinen ilme, kannattaa valita yksinkertainen ja siro verhotanko esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista. Perinteisempään sisustukseen sopii puinen tai messingistä valmistettu tanko.

Toiseksi on hyvä miettiä huoneen koko ja ikkunan leveys. Suurempiin ikkunoihin sopii usein paremmin tukevampi ja paksumpi verhotanko, kun taas pienemmissä ikkunoissa kevyempi tanko voi olla sopivampi. Verhotangon pituus kannattaa mitata huolellisesti, jotta se sopii ikkunan leveyteen ja verhojen määrään. On myös hyvä ottaa huomioon, kuinka korkealla tanko halutaan asentaa ikkunasta.

Kolmanneksi on tärkeää harkita verhotankoon liittyviä toiminnallisuuksia. Joissakin tapauksissa saattaa olla tarpeen valita kaksiosainen tai teleskooppinen verhotanko, joka mahdollistaa verhojen helpon avaamisen ja sulkemisen. Toisaalta joissakin tilanteissa kiinteä ja yksinkertainen tanko voi olla riittävä vaihtoehto.

Lopuksi kannattaa miettiä budjettia. Verhotangoissa hintahaarukka voi olla laaja, joten on hyvä asettaa itselleen hintakatto ennen ostoksille lähtöä. Halvemmat vaihtoehdot voivat usein olla muovisia tai alumiinisia, kun taas kalliimmat vaihtoehdot ovat usein valmistettu laadukkaammista materiaaleista kuten messingistä tai puusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että oikeanlaisen verhotangon valintaan vaikuttavat sisustustyyli, huoneen koko ja ikkunan leveys sekä budjetti. On tärkeää miettiä näitä tekijöitä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Verhotanko voi olla kodin sisustuksen kruunu, joten sen valintaan kannattaa panostaa.

Uusimmat trendit verhotangoissa - mitä kannattaa ottaa huomioon?

Verhotangot ovat olennainen osa kodin sisustusta, ja niiden valinta voi vaikuttaa huoneen ilmeeseen merkittävästi. Uusimmat trendit verhotangoissa tarjoavatkin mielenkiintoisia vaihtoehtoja, jotka kannattaa ottaa huomioon sisustusta suunnitellessa.

Yksi suosituimmista trendeistä on minimalistinen ja moderni tyyli. Tällöin verhotangot ovat usein yksinkertaisia ja linjakkaasti muotoiltuja. Suosittuja materiaaleja ovat esimerkiksi ruostumaton teräs tai mustaksi maalattu metalli. Tämäntyyppiset tangot sopivat erityisen hyvin moderneihin sisustuksiin, joissa halutaan luoda pelkistettyä ja tyylikästä tunnelmaa.

Toinen suosittu trendi on luonnonmateriaalien käyttö verhotangoissa. Esimerkiksi puutangot tuovat lämpöä ja luonnollisuutta huoneeseen. Ne voivat olla joko käsittelemättömiä tai erilaisilla pintakäsittelyillä viimeisteltyjä, jolloin ne voidaan sovittaa muihin kodin puupintoihin. Luonnonmateriaalit sopivat erityisen hyvin skandinaaviseen tai rustiikkiseen sisustukseen.

Kolmas trendi liittyy värien käyttöön verhotangoissa. Perinteisesti verhotangot ovat olleet neutraalin värisiä, kuten valkoisia tai hopeanvärisiä. Nykyään kuitenkin yhä useammat sisustajat haluavat tuoda rohkeasti värejä myös verhotankoihin. Esimerkiksi kirkkaanpunainen tai sininen verhotanko voi toimia huoneen katseenvangitsijana ja luoda mielenkiintoisen kontrastin muuhun sisustukseen.

Lisäksi on huomioitava, että verhotangoissa on nykyään entistä enemmän säätömahdollisuuksia. Esimerkiksi teleskooppiset tangot mahdollistavat pituuden säätämisen tarpeen mukaan, mikä helpottaa verhojen ripustamista erilaisiin ikkunoihin. Lisäksi on olemassa erilaisia kiinnitysmekanismeja, kuten magneettikiinnitys tai jousimekanismi, jotka tekevät asennuksesta nopeampaa ja helpompaa.

Kun valitset uusimpia trendejä seuraavia verhotankoja, kannattaa ottaa huomioon myös oma sisustustyylisi ja kodin yleinen ilme. Verhotankojen tulisi sopia harmonisesti muuhun sisustukseen eikä niiden tulisi olla liian dominoivia tai ristiriidassa muiden elementtien kanssa.

Lopuksi kannattaa muistaa, että vaikka trendit voivat tarjota inspiraatiota sisustukseen, ei niitä tarvitse orjallisesti seurata. Tärkeintä on valita verhotangot, jotka sopivat omaan makuun ja luovat halutun tunnelman kotiin.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Kiinnitys 
Väri 
Tyyppi 
Järjestä
305 tuotetta
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 19. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 20. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja