Koristevalot ulos sekä sisälle tuovat valoa, lämpöä ja tunnelmaa pimenevään syksyyn. Onko ikävä jo terassikelejä? Hanki ulkovalosarja terassille ja nauti tunnelmallisesta terassilla oleilusta pidempään! Sisätiloissa erilaiset sisustusvalot luovat lämpimän ja kotoisan tunnelman, jossa viihdyt aina kevääseen asti.

3 x ulkovalot syksyn keskelle

Vaikka päivät lyhenevät ja pimenevät, ulkotiloja ei tule unohtaa täysin! Tässä 3 vinkkiä, joilla tuoda valoa ja viihtyisyyttä pihalle tai parvekkeelle ulkovaloilla, jotta pääset nauttimaan ulkotiloista myös pimeän tullen:

1. Ulkovalaisinsarja - aina yhtä piristävä vaihtoehto tuomaan valoa syksyn keskelle. BAUHAUSista löydät laajan valikoiman erivärisiä ja -pituisia ulkovalosarjoja, joilla loihdit pihastasi tai parvekkeestasi kodikkaan ja tunnelmallisen tilan.

2. Ulkovalaisimet - terassi ja pihapiiri kirkastuu huomattavasti uusilla ulkovalaisimilla, mikä tuo eloa synkän syksyn keskelle. Valitse juuri sinun pihaasi sopivat valaisimet BAUHAUSin laajasta valikoimasta, mistä löydät seinä- sekä pylväsvalaisimia joka makuun!

3. Pihakoristeet - erilaiset koristevalot tuovat paljon iloa valollaan! Valitse tyylikäs lipputanko valosarja säihkymään koko naapurustolle tai valaistu punatulkkuparvi ilahduttamaan koko perhettä aina pimeän tullen.

Ulkovalot  Katso kaikki »
  1. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta
  2. Verkkokauppa
    Nouto tavaratalosta

4 x sisustusvalot ja lämmin tunnelma kotiin

Sisäkäyttöön tarkoitetut koriste- ja sisustusvalot luovat kodikkaan ja lämminhenkisen tunnelman kotiin hetkessä. Tässä 4 tapaa, miten saat kotisi viihtyisäksi silmänräpäyksessä:

1. Koristevalot - syksyn pelastaja. Muuten synkkä aika saa täysin uuden tunnelman koristevaloilla, joita voi ripustaa ikkunan ympärille, seinille, pöydille tai vaikka läpinäkyviin ruukkuihin sisustuselementiksi. Valitse mieluisesi koristevalosarja BAUHAUSin laajasta ja edullisesta valikoimasta ja nauti valon tuomasta lämpimästä tunnelmasta!

2. Paperitähdet - kaunis niin ulkoa kuin sisältä katsellessa. BAUHAUSilla on laaja valikoima erilaisia paperi- ja metallitähtiä, joita voi ripustaa ikkunaan tai asettaa pöydälle. Valaistujen tähtien valikoimasta löytyy eri värejä, malleja ja kokoja, joten löydät varmasti itsellesi mieluisan!

3. Kynttelikkö - klassisen kauniin kynttelikön voi sytyttää jo syksyllä valaisemaan ja luomaan kodikasta tunnelmaa. BAUHAUSin valikoimasta löydät klassisen kauniita ja tyylikkään moderneja kynttelikköjä joka sisustukseen.

4. Valaistut sisustuselementit - toimii sisustuselementtinä sekä tunnelman luojana. BAUHAUSista löydät sisustusvaloja, jotka miellyttävät niin lapsia kuin aikuisia.

Koristevalot  Katso kaikki »