Lataa

Sähkögrillit

Sähkögrilli on erinomainen valinta erityisesti silloin, kun grillihiilen ja kaasun käyttö ei ole mahdollista. Sähkögrillillä pääset nauttimaan kaupunkielämän sykkeessäkin pihajuhlien grillimauista. Erityisen hyvä vaihtoehto on valita sähkögrilli parvekkeelle ja pieni grilli on helppo säilyttää ahtaammissakin neliöissä. Sähkögrilli on helppo ja turvallinen tapa grillata, sillä grilli kuumenennus grillausvalmiuteen onnistuu vaivatta. Pian jäävät unhoon ne päivät, jolloin grillijuhlat jäivät pitämättä liian hitaasti lämpenevän grillin vuoksi. Osalla sähkögrilleistä voit jopa nauttia grillaamisesta sisätiloissa vielä grillikauden päätyttyä tai kesäsäiden ollessa epäsuosiollisia.

Sähkögrilli on erinomainen valinta erityisesti silloin, kun grillihiilen ja kaasun käyttö ei ole mahdollista. Sähkögrillillä pääset nauttimaan kaupunkielämän sykkeessäkin pihajuhlien grillimauista. Erityisen hyvä vaihtoehto on valita sähkögrilli parvekkeelle ja pieni grilli on helppo säilyttää ahtaammissakin neliöissä. Sähkögrilli on helppo ja turvallinen tapa grillata, sillä grilli kuumenennus grillausvalmiuteen onnistuu vaivatta. Pian jäävät unhoon ne päivät, jolloin grillijuhlat jäivät pitämättä liian hitaasti lämpenevän grillin vuoksi. Osalla sähkögrilleistä voit jopa nauttia grillaamisesta katoksen alla vielä grillikauden päätyttyä tai kesäsäiden ollessa epäsuosiollisia.

 

Sähkögrilli parvekkeelle: Kaupunkiasujien ratkaisu grillaamiseen

Kaupunkiasujille, joilla ei ole omaa pihaa tai ulkotilaa, parvekkeen käyttö grillaukseen on useimmiten ainoa vaihtoehto ja siksi oikea valinta on sähkögrilli. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon taloyhtiön säännöt ja määräykset parvekkeella tapahtuvasta ruoanvalmistuksesta. Useimmissa tapauksissa taloyhtiöt sallivat ruoanvalmistuksen parvekkeella, kunhan se tapahtuu turvallisesti ja sääntöjen mukaisesti. Sähkögrilli on sallittu grillin tyyppi parvekkeille taloyhtiöissä, kunhan huomioidaan muut turvallisuustekijät ja taloyhtiön säännöt.

 

Ennen kuin hankit sähkögrillin parvekkeelle, tarkista taloyhtiön säännöt parvekkeella tapahtuvasta grillauksesta. Varmista, että sähkögrilli täyttää taloyhtiön asettamat vaatimukset ja että sen käyttö on sallittua. Useimmiten näin pitäisi olla, koska lain puolesta ei ole estettä sähkögrillin käytölle parvekkeella tai taloyhtiössä, koska asukkailla on oikeus ruoanvalmistukseen. Sähkögrilli soveltuu käytettäväksi sisätiloissakin, koska se ei käytä avotulta.

 

Sähkögrilli parvekkeelle: kiinnitä huomiota valintaan

Sähkögrillin valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, kun olet hankkimassa sähkögrilliä parveke käyttöön. Parvekkeelle sopivassa sähkögrillissä on usein pienempi koko, jotta se mahtuu paremmin ahtaampiin tiloihin. BAUHAUS illa on onneksi useita eri vaihtoehtoja sähkögrilleistä, joten eri kokoisille parvekkeille löytyy varmasti sopiva malli. 

Tutustu esim. tähän Weber Lumin Compact sähkögrilliin, joka on valmiiksi jalustalla. Mikäli kaipaat pöytämallista grilliä, kannattaa tutustua tähän Muurikka 2200W sähkögrilliin, jonka saa tarvittaessa kiinnitettyä kesäkeittiövaunuunkin ja on siksi erittäin mukautumiskykyinen. 

Pienet pöytämalliset sähkögrillit, joita voidaan esim. kiinnitettäviä kesäkeittiöön ja jalustoille ovat loistava valinta kaupunkiasujille, joilla on rajoitettu tila ulkona tai parvekkeella. Lisäksi parvekkeella käytettävissä grilleissä on usein erityisiä turvatoimintoja, kuten automaattinen sammutusominaisuus tai ylikuumenemissuoja, jotka lisäävät turvallisuutta.

Teho on myös tärkeä tekijä. Valitse sähkögrilli, jolla on riittävästi tehoa ruoan nopeaan ja tasaiseen grillaamiseen. Tämä varmistaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja säilyttää herkullisen maun.

Parvekkeella käytettävän sähkögrillin tulisi olla helppo asentaa ja käyttää. Monissa malleissa on säädettävä lämpötila, mikä mahdollistaa erilaisten ruokien valmistamisen ja helpottaa käyttöä.

Huoltaminen ja puhdistus ovat myös tärkeitä seikkoja. Valitse sähkögrilli, jonka osat ovat irrotettavia ja helppoja pestä. Säännöllinen puhdistus pitää sähkögrillin kunnossa ja varmistaa, että se toimii optimaalisesti.

Kaupunkiasujille parvekkeella grillaaminen voi olla nautinnollinen tapa viettää aikaa ulkona ja valmistaa herkullisia ruokia. Sähkögrilli on turvallinen, helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto parvekkeella tapahtuvaan ruoanvalmistukseen. 

Valitsemalla oikeanlaisen sähkögrillin ja noudattamalla turvallisuusohjeita voit nauttia grillaamisen ilosta ja herkullisista ruoista kaupunkiasunnossasi. Muista kuitenkin aina tarkistaa taloyhtiön säännöt ja varmistaa, että grillin käyttö on sallittua.

 

 

Sähkögrilli parveke: lukuisia etuja

Sähkögrilli tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin hiili- ja kaasugrilleihin ja ne ovat erinomainen valinta parvekkeelle. 

 

  • Sähkögrillin käyttö on äärimmäisen helppoa. Sinun tarvitsee vain kytkeä se pistorasiaan ja odottaa, että se lämpenee haluttuun lämpötilaan. Tämä vie yleensä vain muutaman minuutin, joten voit aloittaa grillaamisen nopeasti ilman pitkää odottelua.
  • Sähkögrilli lämpenee nopeasti ja tasaisesti, mikä mahdollistaa nopean ruoanvalmistuksen. Sinun ei tarvitse odottaa hiilten lämpenemistä tai kaasupolttimien kuumenemista, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
  • Sähkögrilli on turvallinen vaihtoehto, sillä siinä ei ole avotulta eikä syttyviä kaasuja. Tämä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon esimerkiksi parvekkeille ja terasseille, joissa avotulen käyttö voi olla kiellettyä. Lisäksi monet sähkögrillit sisältävät turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattisen sammutustoiminnon tai ylikuumenemissuojan.
  • Sähkögrilli tuottaa vähemmän savua verrattuna hiili- ja kaasugrilleihin, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon. Vähäinen savunmuodostus vähentää myös haitallisten aineiden leviämistä ympäristöön ja naapureiden häiriintymistä.
  • Sähkögrilleissä on säädettävä lämpötila, mikä mahdollistaa erilaisten ruokien valmistamisen. Voit säätää lämpötilaa tarkasti ja valmistaa niin herkullisia pihvejä kuin hentoja kasviksia ilman, että ne palavat tai kärventyvät.
  • Sähkögrillit ovat usein helpompia puhdistaa verrattuna hiili- ja kaasugrilleihin. Monissa malleissa on irrotettavia osia, jotka voi pestä astianpesukoneessa tai helposti pyyhkiä puhtaaksi. Lisäksi sähkögrillin puhdistaminen ei vaadi rasvatahrojen raaputtamista grilliritilältä.
  • Monissa sähkögrilleissä on kompakti koko ja vähäinen savunmuodostus, mikä tekee niistä sopivia myös sisäkäyttöön. Voit nauttia grilliruoasta ympäri vuoden, vaikka sää ei olisikaan suotuisa ulkona grillaamiseen.
  • Sähkögrillissä ruoanvalmistus tapahtuu ilman rasvaa polttavia hiiliä tai syttyviä kaasuja, mikä tekee siitä terveellisemmän vaihtoehdon ruoanlaittoon. Lisäksi monissa sähkögrilleissä on rasvanpoistojärjestelmä, joka auttaa vähentämään ylimääräisen rasvan mukanaan tuomia terveysriskejä.

 

Nämä edut tekevät sähkögrillistä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille grillaamisesta kiinnostuneille, erityisesti kaupunkiasujille ja niille, jotka arvostavat helppoutta, turvallisuutta ja monipuolisuutta grillauksessa.

 

Tutustuthan myös muuhun BAUHAUS:n tarjontaan grilleistä. Meiltä löytyy niin kaasu- kuin hiiligrillit ja grillaustarvikkeet!

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja