Lataa

Oksasilppurit

Murskaava oksasilppuri muuntaa kädenkäänteessä puutarhajätteen hyödylliseksi hakkeeksi kukkapenkkeihin ja kompostoreihin. Oksasilppuri on vaivaton käyttää ja se säästää sinut puutöistä tulevan jätteen hävittämiseltä. BAUHAUSin valikoimasta löydät hiljaiset oksasilppurit, joilla voit työskennellä tehokkaasti häiritsemättä koko naapurustoa. Valikoimastamme löydät tehokkaat oksasilppurit, jotka ovat myös markkinoiden parhaita. Meillä teet ostoksia aina edulliseen hintaan. Tutustu myös valikoimamme moottorisahoihin sekä raivaussahoihin ja trimmereihin, joiden lisäksi tarjoamme myös lehtipuhaltimet, nurmikon ilmaajat ja klapikoneet laadukkailta tuotemerkeiltä, kuten esimerkiksi Ryobi. Tilaa oksasilppuri ja muut puutarhakoneet kätevästi netistä nopealla kotiinkuljetuksella.

Oksasilppurit

Tehosta puutarhatöitäsi BAUHAUSin tehokkailla oksasilppureilla. Näillä laitteilla muunnat puutarhajätteen nopeasti arvokkaaksi hakkeeksi, joka on ihanteellinen lisäys kukkapenkkeihisi ja kompostiisi. Käyttöönotto on vaivatonta, ja näin ollen säästät aikaa ja vaivaa puutarhajätteen käsittelyssä.

Oksasilppurimme on suunniteltu hiljaisiksi, joten voit tehdä puutarhatyöt tehokkaasti häiritsemättä naapurustoa. Tarjoamme markkinoiden parhaimmistoon kuuluvia malleja, jotka yhdistävät suorituskyvyn ja kestävyyden, ja kaikki tähän aina kilpailukykyiseen BAUHAUS-hintaan.

Laajenna puutarhanhoitovälinevalikoimaasi tutustumalla myös monipuolisiin valikoimiin moottorisahoja ja raivaussahoja, trimmereitä, lehtipuhaltimia, nurmikon ilmaajia sekä klapikoneita. Valikoimassamme on tunnettuja merkkejä, kuten Ryobi, jotka takaavat laadun ja luotettavuuden.

Tee puutarhanhoito sujuvammaksi ja tilaa oksasilppuri sekä muut puutarhakoneet kätevästi verkkokaupastamme. Tarjoamme nopean kotiinkuljetuksen, joten voit aloittaa puutarhajätteen tehokkaan käsittelyn heti tuotteiden saavuttua. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun puutarhatarpeisiisi sopivat koneet ja laitteet.

Oksasilppurin valintaopas: Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen ostopäätöstä?

Oksasilppurin valinta voi olla haastava tehtävä, sillä markkinoilla on tarjolla monenlaisia malleja erilaisilla ominaisuuksilla. Ennen ostopäätöstä onkin hyvä pohtia, millaiseen käyttöön ja tarpeisiin oksasilppuria tulee käyttämään. Oksasilppurin ominaisuudet, kuten käyttötarkoitus ja teho, leikkuumenetelmät, turvallisuusominaisuudet, äänitaso ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeitä seikkoja ottaa huomioon päätöstä tehdessä. Tämän oppaan avulla saat kattavan käsityksen siitä, mitkä tekijät vaikuttavat oksasilppurin valintaan ja miten voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Oksasilppurin ominaisuudet

Oksasilppurin valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota erilaisiin ominaisuuksiin, jotka vaikuttavat laitteen suorituskykyyn ja käyttömukavuuteen. Yksi keskeisimmistä ominaisuuksista on moottorin teho, joka määrittää oksasilppurin kyvyn silputa erikokoisia oksia. Tehokas moottori takaa nopean ja tehokkaan työskentelyn.

Lisäksi kannattaa tarkastella oksasilppurin syöttöaukon kokoa. Suurempi syöttöaukko helpottaa isompien oksien syöttämistä laitteeseen, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Myös leikkuujärjestelmän terät ovat tärkeä tekijä: terien lukumäärä ja niiden materiaali vaikuttavat leikkuutulokseen sekä terien kestoon.

On myös hyvä ottaa huomioon oksasilppurin koko ja paino, jos esimerkiksi säilytystila tai kuljetuspaikan rajallisuus asettavat rajoituksia. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota laitteen rakenteeseen ja materiaaleihin – kestävämpi rakenne takaa pidemmän käyttöiän.

Käyttötarkoitus ja teho

Oksasilppurin valinnassa on tärkeää miettiä, mihin tarkoitukseen sitä tarvitaan. Onko tarkoituksena silputa pieniä oksia puutarhan hoitoon vai suurempien puiden leikkausjätteiden käsittelyyn? Käyttötarkoitus vaikuttaa suoraan siihen, millainen teho oksasilppurissa tulisi olla.

Pienempien oksien silppuamiseen riittää usein pienitehoinen sähkökäyttöinen oksasilppuri, kun taas isompien ja tiheämpien materiaalien käsittelyyn tarvitaan tehokkaampi bensiinikäyttöinen tai moottorilla varustettu sähkökäyttöinen malli. Tehokas moottori takaa nopean ja tehokkaan työskentelyn myös haastavammissa olosuhteissa.

On hyvä ottaa huomioon myös silputtavan materiaalin laatu ja määrä. Jos tiedossa on runsasta leikkuujätettä tai jatkuvaa käyttötarvetta, kannattaa hankkia vahvempi ja kestävämpi laite, joka selviää suuremmista kuormituksista ilman ongelmia.

Leikkuumenetelmät

Oksasilppureissa on erilaisia leikkuumenetelmiä, jotka vaikuttavat silputtavan materiaalin lopputulokseen. Yleisimmät leikkuumenetelmät ovat terä- ja kiekkoleikkuri.

Teräleikkurit käyttävät yleensä pyörivää terää, joka hienontaa oksat pienemmiksi paloiksi. Terän nopeus ja muoto vaikuttavat siihen, kuinka hienoa silppua saadaan aikaan. Teräleikkurit soveltuvat hyvin pehmeiden ja ohuiden oksien silppuamiseen.

Kiekkoleikkurit puolestaan käyttävät kiinteää tai pyörivää kiekkoa, jossa on teriä tai hammastusta. Kiekko leikkaa oksia vasten asennettuja teriään vasten ja hienontaa ne halutun kokoisiksi paloiksi. Kiekkoleikkurit ovat tehokkaita myös kovempien ja paksumpien oksien käsittelyssä.

Jotkut oksasilppurit voivat tarjota molemmat leikkuumenetelmät vaihdettavilla osilla, mikä mahdollistaa monipuolisemman käytön erilaisten materiaalien kanssa.

Turvallisuusominaisuudet

Turvallisuus on tärkeä seikka oksasilppuria valittaessa. Oksasilppurin käyttö voi sisältää riskejä, kuten terän koskettamisen tai oksien takertumisen laitteeseen. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota turvallisuusominaisuuksiin.

Yksi keskeisimmistä turvallisuusominaisuuksista on syöttöaukon suoja, joka estää käyttäjän pääsyn terään tai muihin liikkuvan osan alueisiin. Lisäksi hyvä oksasilppuri tarjoaa hätäpysäytysmekanismin, jolla laite voidaan pysäyttää nopeasti tarvittaessa.

Jotkut oksasilppurit voivat myös tarjota ylikuormitussuojan, joka estää moottorin ylikuumenemisen pitkän ja intensiivisen käytön aikana. Tämä auttaa välttämään mahdollisia vaurioita laitteelle ja lisää turvallisuutta.

Ennen ostopäätöstä kannattaa tutustua valmistajan antamiin turvallisuusohjeisiin ja varmistaa, että valittava malli täyttää kaikki tarpeelliset turvastandardit ja -vaatimukset.

Äänitaso ja ympäristöystävällisyys

Oksasilppurin äänitaso voi olla merkittävä tekijä, erityisesti jos asut lähellä naapureita tai haluat välttää meluhaittoja. Oksasilppurit voivat aiheuttaa melua eriasteisesti riippuen mallista ja tehosta. On hyvä tarkistaa valmistajan ilmoittama äänitaso ennen ostopäätöstä.

Lisäksi ympäristöystävällisyys on tärkeää ottaa huomioon. Monet modernit oksasilppurit ovat suunniteltu vähentämään päästöjä ja kuluttamaan vähemmän energiaa. Esimerkiksi sähkökäyttöiset mallit voivat olla ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna bensiinikäyttöisiin malleihin.

Jos ympäristön suojeleminen on sinulle tärkeää, kannattaa kiinnittää huomiota myös materiaalien kierrätettävyyteen ja kestoon. Valitse laite, joka on valmistettu kestävistä ja kierrätettävistä materiaaleista, jotta sen käyttöikää voidaan pidentää ja jätteiden määrää minimoida.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja