Lataa

Seinänaulakot, vaatenaulakot, vaatekoukut ja seinäkoukut

Naulakko on käytännöllinen ja vähän tilaa vievä ratkaisu säilytykseen. Ripusta pyyhekoukku keittiöön, vaatenaulakko eteiseen, koukku keittiöön, niin takaat pyyhkeiden, takkien, patakintaiden tai keittiöpyyhkeiden pääsyn omille säilytyspaikoilleen. BAUHAUSista löydät tyylikkäät puu- ja teräskoukut niin moderniin kuin klassiseenkin makuun. Seinänaulakko ja muut ripustusratkaisut toimivat myös helppona tapana luoda sisustuselementtejä. Esimerkiksi vaateteline esittelee tyylikkäästi kokoelmasi kauneimmat vaatekappaleet. Itsekiinnittyvät koukku tulee apuun silloin, kun reikien tekeminen seinään ei ole mahdollista. Löydä kotiisi sopiva vaatekoukku, pyyhenaulakko tai koukku BAUHAUSin verkkokaupasta tai myymälöistämme! Muuttolaatikot ovat oiva paikka säilöä ylimääräisiä vaatteita, ja pyykkikorit ovat kätevä ratkaisu likaisia vaatteita varten. Löydät valikoimastamme myös tyylikkäät kalustejalat, kassakaapit sekä lääkekaapit.

Seinänaulakko on käytännöllinen ja tilaa säästävä säilytysratkaisu

Seinänaulakko on erinomainen säilytysratkaisu. Se tarjoaa käytännöllisen ja tilaa säästävän vaihtoehdon perinteisille vaatekaapeille ja lipastoille. Seinään kiinnitettävä naulakko mahdollistaa vaatteiden, laukkujen ja muiden asusteiden helpon säilyttämisen ja niiden löytämisen näppärästi tarpeen vaatiessa. Naulakon monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin vaikkapa kodinhoitohuoneeseenkin. Lisäksi seinänaulakko voi olla myös tyylikäs sisustuksellinen elementti ja sen asentaminen sekä käyttö on helppoa. Nykyään saatavilla on monenlaisia vaihtoehtoja eri materiaaleissa ja tyyleissä, joten löydät varmasti juuri sisustukseesi sopivan vaihtoehdon olipa tyylisi moderni, skandinaavinen tai perinteisempi.

Seinänaulakko toimii eri tiloissa

Seinänaulakko on toimiva ratkaisu kodin eri tiloihin. Seinälle kiinnitettävä naulakko vapauttaa lattiatilaa ja tekee tilasta selkeän ja siistin. Eteisessä seinänaulakko toimii loistavana paikkana johon ripustaa takit, huivit ja hatut, jolloin ne ovat heti ulos lähtiessäsi käden ulottuvilla. Makuuhuoneessa voit käyttää naulakkoa paitojen tai mekkojen ripustamiseen, mikä auttaa pitämään vaatekaapin siistinä ja välttämään niiden ryppyyntymistä. Kodinhoitohuoneessa seinänaulakko on puolestaan oiva apuväline pyykkien kuivaamiseen tai silitettävien vaatteiden väliaikaiseen säilyttämiseen. 

Seinänaulakko on erinomainen ratkaisu tilan säästämiseen, erityisesti pienissä tiloissa. Perinteiset vaatekaapit ja lipastot vievät usein paljon lattiatilaa, mutta seinään kiinnitettävä naulakko vapauttaa arvokasta lattiatilaa. Voit hyödyntää seinän korkeutta ja asentaa naulakon juuri haluamaasi korkeuteen, jolloin voit hyödyntää tilaa tehokkaasti myös ylöspäin. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi ahtaissa eteistiloissa tai pienissä makuuhuoneissa, joissa tilan maksimointi on tärkeää.

Asenna seinänaulakko helposti ja turvallisesti

Seinänaulakon asentaminen ja käyttö on erittäin helppoa. Useimmat naulakot toimitetaan valmiiksi koottuina, joten sinun tarvitsee vain kiinnittää ne seinään. Asennusohjeet ja tarvittavat kiinnitystarvikkeet sisältyvät yleensä pakettiin. Naulakon kiinnittäminen seinään voi tapahtua esimerkiksi ruuveilla tai tarrakiinnityksellä, riippuen valitsemastasi mallista.

Ennen kuin aloitat naulakon asentamisen seinään, on tärkeää valita sille oikea paikka. Mieti käyttötarkoitusta ja tarpeita. Lisäksi harkitse haluamaasi korkeutta ja käytettävyyttä – varmista, että naulakko on helposti saavutettavissa ja että sen korkeus sopii niille, joiden käytettäväksi naulakko on tarkoitettu. Esimerkiksi lastenhuoneessa asennettava naulakko kannattaa luonnollisesti asentaa matalalle, jotta lapset voivat itse ripustaa takkinsa.

Kun olet valinnut sopivan paikan naulakolle, on aika merkitä asennuspaikka seinään. Ensimmäinen askel on varmistaa, että valittu paikka on tasainen ja tukeva. Käytä tarvittaessa vatupassia, vesivaakaa tai mittanauhaa tarkistaaksesi seinän pinnan suoruuden. Seuraavaksi merkitse naulakon kiinnityskohdat seinään. Voit käyttää esimerkiksi lyijykynää tai teippiä merkataksesi haluamasi korkeuden ja etäisyyden naulakon kiinnityspisteille. Kun olet merkinnyt kiinnityskohdat ja tarvittaessa rei'ittänyt ne, olet valmis asentamaan naulakon turvallisesti ja luotettavasti.

Vaatenaulakko on tyylikäs ja toimiva vaihtoehto vaatteiden säilytykseen

Vaatenaulakko tarjoaa tyylikkään ja toimivan vaihtoehdon perinteisille vaatekaapeille. Monipuolisen vaatenaulakon muotoilu ja materiaalivalinnat mahdollistavat sen sovittamisen erilaisiin sisustustyyleihin, tuoden samalla ripauksen tyylikkyyttä kotiisi.

Mitä huomioida seinänaulakkoa valittaessa?

 

1. Tyyli ja materiaali

Seinänaulakon valinnassa on tärkeää ottaa huomioon sen tyyli ja materiaali, jotta se sopii kotisi sisustukseen ja kokonaisuus säilyy toimivana ja harmonisena. Klassinen naulakko voi olla esimerkiksi puusta valmistettu ja koristeltu kauniilla yksityiskohdilla, kun taas moderni vaihtoehto voi olla metallinen ja minimalistinen. Materiaalin valinta vaikuttaa myös naulakon ulkonäköön ja kestävyyteen. Lisäksi kannattaa harkita materiaalin kestävyyttä ja helppohoitoisuutta ja ruostumaton teräs on hyvä valinta kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen.

2. Ripustustilan määrä

Seinänaulakon valinnassa on tärkeää harkita tarvitsemasi ripustustilan määrää. Mieti, kuinka paljon tavaraa haluat säilyttää naulakossa. Ennen naulakon valintaa harkitse erilaisia toiminnallisia ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäistä käyttöä. Jotkut seinänaulakot tarjoavat myös koukkuja tai hyllyjä esimerkiksi avainten tai pienten asusteiden säilyttämiseen. Tällaiset lisät voivat olla hyödyllisiä arjessa. 

3. Koon sopivuus tilaan

Seinänaulakon valinnassa on tärkeää ottaa huomioon sen koko suhteessa tilaan, johon se asennetaan. Liian suuri naulakko voi tuntua ahtaalta pienessä tilassa ja liian pieni naulakko ei ehkä tarjoa riittävästi ripustustilaa.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja