Tavaratalomme ovat juhannusaattona ja -päivänä 21.–22.6. suljettuna. Palvelemme jälleen sunnuntaina 23.6. klo 10–18. Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Lataa

Höyrypesurit

Matot, verhot ja muut kodin tekstiilit keräävät valtavasti pölyä ja lemmikkien karvoja, eikä pelkkä imurointi tai tuuletus aina riitä. Huippulaadukkaat Nilfisk ja Kärcher-höyrypesurit tuovat helpotusta kodin mattojen, huonekalutekstiilien sekä ikkunoiden tehopuhdistukseen – nauti kodin raikkaudesta ja puhtaudesta vaivattomasti! Löydät valikoimasta niin lattiapesimet kuin imevät höyrypuhdistimet, jotka tappavat bakteereja ennennäkemättömällä tavalla! Höyrypesuri puhdistaa hygieenisesti ja tehokkaasti ilman kemikaaleja. Isompaan siivousurakkaan kannattaa hankkia myös kunnon pesuaineet, painepesurit ja myös ikkunapesurit, jotta talosta tulee täysin puhdas.

Höyrypesurit

Matot, verhot ja muut kodin tekstiilit ovat pölyn ja lemmikkien karvojen kerääjiä, ja niiden puhdistaminen voi olla haastavaa. Perinteiset puhdistusmenetelmät, kuten imurointi ja tuuletus, eivät välttämättä riitä, erityisesti allergioiden ja herkistymisen ehkäisemiseksi. Onneksi on olemassa tehokkaampia ratkaisuja, jotka voivat helpottaa siivousrutiiniasi ja tuoda raikkauden takaisin kotiisi. BAUHAUSin valikoimasta löydät huippulaadukkaat Nilfisk- ja Kärcher-höyrypesurit, jotka ovat erinomaisia kodin mattojen, huonekalutekstiilien ja ikkunoiden tehopuhdistuksessa.

Höyrypesurit ovat erinomainen valinta, jos haluat puhdistaa kotisi perusteellisesti ja hygieenisesti ilman kemikaalien käyttöä. Höyryn voima irrottaa likaa ja tappaa bakteereja sekä muita mikro-organismeja, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja ympäristöystävällisen puhdistusratkaisun. BAUHAUSin valikoimasta löydät sekä lattiapesurit että imevät höyrypuhdistimet, jotka puhdistavat ja desinfioivat pinnat ennennäkemättömällä tavalla, jättäen kotisi raikkaaksi ja puhtaaksi.

Isompiin siivousurakoihin, kuten ulkotilojen tai laajojen lattiapintojen puhdistamiseen, BAUHAUS tarjoaa laadukkaita pesuaineita ja painepesureita. Painepesurit ovat erityisen tehokkaita vaikean lian, kuten levän ja sammalen, poistamisessa ulkopinnoilta. Lisäksi valikoimastamme löydät ikkunapesurit, jotka tekevät ikkunoiden pesemisestä nopeaa ja vaivatonta.

Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi kotisi puhdistukseen ja ylläpitoon. Löydä parhaat puhdistusratkaisut, jotka tekevät kodistasi miellyttävän, hygieenisen ja kutsuvan. Asiantunteva henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua löytämään juuri oikeat tuotteet jokaiseen siivoustarpeeseesi.

Höyrypesurin monipuoliset käyttökohteet kotona

Höyrypesuri on kätevä ja monipuolinen työkalu kodin siivouksessa. Se hyödyntää höyryn voimaa puhdistaakseen erilaisia pintoja tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Höyrypesurilla voi puhdistaa niin lattiat, ikkunat, keittiön tasot kuin kylpyhuoneenkin.

Yksi höyrypesurin käyttökohde on lattiat. Höyry irrottaa tehokkaasti likaa ja tahrat niin laatoilta kuin parketiltakin. Lattian peseminen höyryllä on myös hygieenisempää, sillä korkean lämpötilan avulla bakteerit ja mikrobit tuhoutuvat helposti. Höyrypesuria voi käyttää myös mattojen puhdistamiseen, jolloin se poistaa esimerkiksi lemmikkien aiheuttamat hajut.

Toinen käyttökohde on ikkunoiden pesu. Höyryn avulla ikkunoiden peseminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti ilman ikkunanpesuaineiden käyttämistä. Ikkunoihin jää usein raitoja tai pisaroita perinteisellä pesumenetelmällä, mutta höyrypesurilla saadaan aikaan tahraamaton lopputulos.

Keittiön tasojen ja kaappien puhdistaminen on myös helppoa höyrypesurilla. Höyry irrottaa tehokkaasti rasvaa ja likaa, jolloin keittiö pysyy hygieenisenä. Höyrypesuria voi käyttää myös uunin puhdistamiseen, sillä höyryn avulla pinttyneet ruoantähteet irtoavat helposti.

Kylpyhuoneessa höyrypesuri on korvaamaton apuväline. Se puhdistaa tehokkaasti kalkkijäämiä, saippuajäämiä ja muita likatahroja laatoilta, suihkuseinistä sekä pesualtaasta. Kylpyhuoneeseen kertyvä kosteus ja lämpötilan vaihtelut luovat otolliset olosuhteet bakteerien kasvulle, mutta höyrypesurin avulla nämäkin ongelmat saadaan ratkaistua.

Höyrypesurin monipuolisuus ei rajoitu pelkkiin siivoustöihin. Sitä voi käyttää myös tekstiilien raikastamiseen ja silityksen helpottamiseen. Höyryn avulla esimerkiksi verhot tai matot voidaan tuulettaa nopeasti ilman pesemistä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kaikki pinnat eivät sovellu höyrypesurille. Esimerkiksi puupinnat voivat vaurioitua liiallisesta kosteudesta tai lämmöstä. Ennen höyrypesurin käyttöä kannattaa tutustua laitteen ohjeisiin ja varmistaa, että pinta kestää höyryn vaikutuksen.

Höyrypesuri on siis monipuolinen työkalu kotona. Se helpottaa siivousta ja tekee siitä tehokkaampaa. Lisäksi höyrypesurin käyttö on ympäristöystävällistä, sillä se ei vaadi kemikaaleja tai pesuaineita. Investoimalla hyvään höyrypesuriin voi säästää aikaa ja vaivaa kodin puhtaanapidossa.

Ekologinen vaihtoehto: Höyrypesuri vähentää kemikaalien käyttöä siivouksessa

Höyrypesuri on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille siivousmenetelmille, sillä se vähentää kemikaalien käyttöä ja samalla tarjoaa tehokkaan tavan puhdistaa erilaisia pintoja.

Perinteisessä siivouksessa käytetään usein erilaisia kemikaaleja, kuten pesuaineita ja desinfiointiaineita. Nämä kemikaalit voivat olla haitallisia sekä ympäristölle että ihmisten terveydelle. Ne voivat aiheuttaa esimerkiksi allergioita, ärsytystä tai jopa vakavia terveysongelmia. Lisäksi niiden valmistus ja hävittäminen kuormittavat ympäristöä.

Höyrypesurin toimintaperiaate perustuu höyryn hyödyntämiseen puhdistuksessa. Höyrypesurissa vesi kuumennetaan korkeaan lämpötilaan, jolloin se muuttuu höyryksi. Tämän höyryn avulla voidaan irrottaa likaa ja rasvaa erilaisilta pinnoilta ilman kemiallisia aineita.

Höyrypesurilla voidaan puhdistaa monenlaisia pintoja, kuten lattioita, ikkunoita, laattoja ja tekstiilejä. Höyryn korkea lämpötila tekee siitä tehokkaan tappamaan bakteereja ja muita mikrobeja, joten höyrypesuria voidaan käyttää myös desinfiointiin. Höyrypesurilla puhdistetut pinnat kuivuvat nopeasti, sillä höyryn lämpö haihduttaa kosteuden.

Höyrypesurin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Laite on yleensä varustettu erilaisilla suuttimilla ja harjoilla eri pintojen puhdistamiseen. Käyttäjän tarvitsee vain täyttää laitteen säiliö vedellä, odottaa hetki lämmityksen aikana ja sitten siirtyä puhdistettavan kohteen pariin. Höyrypesuri ei jätä jälkeensä mitään kemikaalijäämiä tai hajuja.

Höyrypesurin ekologisuus perustuu sen vähentämään kemikaalien käyttöön siivouksessa. Kemikaalittomuus hyödyttää sekä ympäristöä että ihmisten terveyttä. Lisäksi höyrypesuri kuluttaa vähemmän vettä kuin perinteiset menetelmät, sillä höyryn avulla lika irtoaa helposti eikä vaadi runsasta huuhtelua.

Koska höyrypesuri ei sisällä kemikaaleja, se sopii myös allergikoille ja astmaatikoille, jotka voivat reagoida herkemmin perinteisiin pesuaineisiin. Höyrypesurilla saadaan puhtaampia ja turvallisempia pintoja ilman haitallisia aineita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että höyrypesuri tarjoaa ekologisen vaihtoehdon siivouksessa. Se vähentää kemikaalien käyttöä ja samalla tarjoaa tehokkaan tavan puhdistaa erilaisia pintoja. Höyrypesurin avulla siivous on ympäristöystävällisempää, terveellisempää ja helpompaa.

Höyrypesurin hyödyt allergikoille ja astmaatikoille

Allergiat ja astma ovat yleisiä terveysongelmia, jotka voivat aiheuttaa merkittävää haittaa päivittäisessä elämässä. Näiden sairauksien hoitaminen vaatii usein jatkuvaa puhdistusta ja desinfiointia kotona, jotta allergeenit ja ilman epäpuhtaudet voidaan minimoida. Yksi tehokas työkalu tähän tarkoitukseen on höyrypesuri.

Höyrypesurit ovat laitteita, jotka käyttävät kuumaa höyryä puhdistamaan erilaisia pintoja ja esineitä. Ne toimivat siten, että kuuma höyry irrottaa lian, bakteerit ja allergeenit pintamateriaaleista tehokkaasti. Tämän ansiosta höyrypesurit tarjoavat monia etuja allergikoille ja astmaatikoille.

Ensinnäkin, höyrypesurit ovat erittäin tehokkaita poistamaan allergeeneja kodista. Esimerkiksi pölypunkkeja pidetään yhtenä yleisimmistä sisäilman allergeeneista. Höyrypesuri voi helposti tuhota nämä pienet otukset kuumalla höyryllä, mikä auttaa vähentämään allergiaoireita huomattavasti.

Toiseksi, höyrypesurit ovat hyödyllisiä astmaatikoille, koska ne puhdistavat ilmaa samalla kun puhdistavat pintoja. Höyryssä oleva kuuma vesi tappaa bakteereita ja viruksia, jotka voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia astmaattisille henkilöille. Lisäksi höyrypesuri poistaa myös homeen ja muun ilman epäpuhtauksien aiheuttaman lian tehokkaasti.

Kolmanneksi, höyrypesurin käyttö on ympäristöystävällinen vaihtoehto moniin kemiallisiin puhdistusaineisiin verrattuna. Höyrypesuri ei vaadi käyttämään vahvoja kemikaaleja tai pesuaineita, joten se on turvallinen sekä allergikoille että ympäristölle. Tämän lisäksi höyrypesurilla voidaan säästää rahaa pitkällä aikavälillä, koska ei tarvitse ostaa erilaisia ​​puhdistustuotteita jatkuvasti.

Kaiken kaikkiaan höyrypesurit ovat erinomainen työkalu allergioiden ja astman hallintaan. Ne tarjoavat tehokkaan ja ympäristöystävällisen tavan puhdistaa kotia allergeeneista ja ilman epäpuhtauksista. Höyrypesurin säännöllinen käyttö voi auttaa vähentämään allergiaoireita ja parantamaan astmaatikkojen hengitystä merkittävästi.

Näin valitset sopivan höyrypesurin kotiisi

Höyrypesurin valitseminen kotiisi voi olla haastavaa, sillä markkinoilla on monia erilaisia malleja ja ominaisuuksia. Höyrypesuri on kuitenkin erinomainen apuväline kodin siivouksessa, sillä se puhdistaa tehokkaasti ja hygieenisesti erilaiset pinnat ilman kemikaaleja. 

Ensimmäinen asia, jota kannattaa miettiä, on budjetti. Höyrypesureita löytyy monesta eri hintaluokasta, joten sinun tulee määrittää itsellesi sopiva hintahaarukka. On kuitenkin hyvä muistaa, että laadukas höyrypesuri kestää pitkään ja tarjoaa parempia tuloksia kuin halvemmat vaihtoehdot.

Toinen tärkeä seikka on höyryn paine ja lämpötila. Tehokas höyrynpaine irrottaa likaa tehokkaammin ja lämpimän höyryn avulla pystyt desinfioimaan pintoja paremmin. Suositeltava höyryn paine on vähintään 3 baaria ja lämpötilan tulisi olla yli 100 astetta Celsius-asteina.

Kolmas asia, joka kannattaa ottaa huomioon, on säiliön koko. Isommalla säiliöllä varustettu höyrypesuri mahdollistaa pidemmän käyttöajan ilman, että sinun tarvitsee täyttää säiliötä uudelleen. Tämä on erityisen tärkeää, jos aiot puhdistaa suurempia pintoja tai useampia huoneita kerrallaan.

Seuraavaksi kannattaa miettiä varustelua. Joissakin malleissa on erilaisia suuttimia ja harjoja eri pinnoille sopiviksi. Esimerkiksi lattiasuutin sopii hyvin koville lattioille, kun taas pienempi suutin soveltuu paremmin esimerkiksi keittiön työtasoille tai ikkunoille. Jos haluat monipuolisen höyrypesurin, kannattaa valita malli, jossa on useita vaihtoehtoja.

Lisäksi on hyvä tarkistaa höyrypesurin käyttömukavuus ja helppokäyttöisyys. Onko laitteessa selkeät ohjaimet ja painikkeet? Onko höyryn säätö helppoa? Myös laitteen paino ja koko voivat vaikuttaa siihen, kuinka kätevästi sitä pystyy liikuttelemaan kodin eri tiloissa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä asiana kannattaa tutustua muiden kuluttajien arvosteluihin ja kokemuksiin ennen ostopäätöstä. Muiden käyttäjien kokemukset voivat antaa hyvän kuvan siitä, millainen höyrypesuri sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja