Lataa

Pöydänjalat

Pöydänjalat tuunaavat vanhan pöytäsi uuteen uskoon tai nidien avulla rakennat kokonaan uuden. Valitse mieleisesi pöydänjalka sekä tarkoitukseen sopiva pöytälevy ja rakenna moderni ja ainutlaatuinen ruoka-, kirjoitus- tai terassipöytä. Työtasot ovat hyvä rakentaa omin kääsin, jotta lopputulokseksi saa juuri sellaisen kuin haluaa. Mikäli kaiken rakentaminen on liian työlästä, löydät meiltä työs puutarhapöydät. BAUHAUSista löydät esimerkiksi massiiviteräksestä valmistettu trendikkäät metalliset pöydänjalat, joita voidaan käyttää sisällä sekä ulkona katetuilla alueilla. BAUHAUSin valikoimasta löydät laadukkaat ja tukevat pöydänjalat edullisin hinnoin! Katso valikoimastamme myös muut huonekalujalat

Pöydänjalat

Uudista vanha pöytäsi upeilla pöydänjaloilla tai rakenna unelmiesi pöytä kokonaan alusta alkaen. BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät varmasti sopivat pöydänjalat jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Valitse tyyliisi ja käyttötarkoitukseesi sopivat pöydänjalat. Haluatko modernin ja minimalistisen ilmeen? Valitse metallijalat! Etsitkö luonnollista ja lämmintä tunnelmaa? Puujalat ovat täydellinen valinta. Haluatko pöydän terassille? Muoviset pöydänjalat kestävät sääolosuhteita ja sopivat ulkokäyttöön.

Pöydänjalkojen avulla voit rakentaa juuri tarpeisiisi sopivan pöydän. Valitse pöytälevy ja anna luovuutesi lentää! Voit rakentaa esimerkiksi:

 • Ruokapöytä: kokoa perhe ja ystävät nauttimaan herkullisista aterioista itse rakennetun pöydän ääressä.
 • Kirjoituspöytä: luo inspiroiva työtila tyylikkäällä ja käytännöllisellä pöydällä.
 • Terassi- tai puutarhapöytä: nauti auringosta ja ulkoilmasta omatekoisen terassipöydän tai puutarhapöydän äärellä.
 • Työtaso: Rakenna juuri omiin tarpeisiisi sopiva työtaso.

Älä tyydy kompromisseihin – löydä BAUHAUSista laadukkaat ja tukevat pöydänjalat edullisin hinnoin! Tutustu myös valikoimaamme muita huonekalujalkoja.

BAUHAUS – tee itse, tee paremmin!

Pöydänjalkojen materiaalit

Pöydänjalkoja on saatavilla useista eri materiaaleista, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja etunsa. Yleisimpiä materiaaleja ovat:

 • Puu: puujalat ovat klassinen ja tyylikäs vaihtoehto, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Puu on luonnollinen materiaali, joka on lämmin ja miellyttävä koskettaa. Puujalat ovat yleensä melko tukevia ja kestäviä, mutta ne vaativat hieman enemmän hoitoa kuin muut materiaalit.
 • Metalli: metallijalat ovat modernit ja tyylikkäät, ja ne sopivat erityisesti skandinaaviseen ja minimalistiseen sisustukseen. Metalli on erittäin kestävä ja tukeva materiaali, joka kestää kovaa kulutusta. Metallijalat ovat yleensä helppohoitoisia ja ne voidaan puhdistaa kostealla liinalla.
 • Muovi: muovijalat ovat edullinen ja kevyt vaihtoehto, joka sopii hyvin esimerkiksi lastenhuoneeseen. Muovi on helppohoitoinen materiaali, joka voidaan puhdistaa kostealla liinalla. Muovijalat eivät ole yhtä kestäviä kuin puu- tai metallijalat, ja ne voivat naarmuuntua helposti.

Valitessasi pöydänjalkoja materiaalin mukaan, on tärkeää ottaa huomioon sisustustyyli, pöydän käyttötarkoitus ja budjetti.

Pöydänjalkojen tyyli sisustuksen mukaan

Pöydänjalkoja on saatavilla useissa eri tyyleissä, joista jokainen sopii tietynlaiseen sisustukseen. Yleisimpiä tyylejä ovat:

 • Moderni: Modernit pöydänjalat ovat usein yksinkertaisia ja suoraviivaisia. Ne ovat yleensä valmistettu metallista tai muovista ja niissä on usein selkeät linjat ja geometrinen muotoilu.
 • Klassinen: Klassiset pöydänjalat ovat usein koristeellisempia ja kaarevia. Ne ovat yleensä valmistettu puusta ja niissä on usein yksityiskohtia, kuten koristeellisia kaiverruksia tai jalkapöytätukia.
 • Skandinaavinen: Skandinaaviset pöydänjalat ovat usein minimalistisen yksinkertaisia ja niissä on usein vaaleat puupinnat. Ne sopivat hyvin moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen.
 • Teollinen: Teolliset pöydänjalat ovat usein raskaita ja tukevia. Ne ovat yleensä valmistettu metallista ja niissä on usein näkyvät hitsaussaumat ja niitit.

Valitessasi pöydänjalkoja tyylin mukaan, on tärkeää ottaa huomioon sisustuksen tyyli ja tunnelma.

Toimivuus on tärkeä osa pöydänjalkojen valintaa

Pöydänjalkojen toiminnallisia ominaisuuksia ovat mm. säädettävyys ja kantokyky.

 • Säädettävyys: säädettävät pöydänjalat sopivat erinomaisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi sohvapöytänä, ruokapöytänä tai työpöytänä. Säädettävien pöydänjalkojen avulla pöydän korkeutta voidaan säätää tarpeiden mukaan, mikä parantaa ergonomiaa ja mukavuutta.
 • Kantokyky: kantokyky on tärkeä ominaisuus, jos pöydälle asetetaan raskaita esineitä. Pöydänjalkojen kantokyky vaihtelee materiaalin ja rakenteen mukaan. On tärkeää varmistaa, että pöydänjalat ovat riittävän tukevat pöytälevylle ja sille asetettaville esineille.

Valitessasi pöydänjalkoja toimivuuden mukaan, on tärkeää ottaa huomioon pöydän käyttötarkoitus ja sille asetettavat vaatimukset.

Pöydänjalkojen asennus

Pöydänjalkojen asennus on yleensä melko helppoa. Asennukseen tarvittavat työkalut ja materiaalit vaihtelevat pöydänjalkojen tyypin ja pöytälevyn materiaalin mukaan.

Yleensä asennukseen tarvitset:

Pöydänjalkojen asennuksen vaiheet

 1. Valmistele työskentelyalue: varmista, että työskentelyalueellasi on riittävästi tilaa ja että se on hyvin valaistu. Peitä alusta esimerkiksi sanomalehdellä suojaamaan sitä naarmuilta ja lialta.
 2. Kiinnitä jalat pöytälevyyn: esiporaa reiät pöytälevyyn ja jalkojen kiinnityskohtiin ohjeiden mukaan. Tämä estää puun halkeamisen ruuveja kiristettäessä. Aseta jalat oikeille paikoilleen pöytälevyn alle ja kiinnitä ne ruuveilla. Kiristä ruuvit vuorotellen ja varovaisesti, jotta jalka ei pääse vinoon.
 3. Tarkista tukevuus: kun kaikki jalat on kiinnitetty, varmista että pöytä on tukeva ja ei huoju. Voit tarvittaessa lisätä vahvikkeita jalan ja pöytälevyn väliin, jos pöytä tuntuu liian heiveröiseltä.
 4. Lisätoimenpiteet: Joidenkin pöydänjalkojen mukana tulee esimerkiksi liukusuojia tai pehmuketassuja, jotka asennetaan jalkojen pohjaan. Nämä suojaavat lattiaa naarmuilta ja vaimentavat ääniä pöytää siirrettäessä.

Rajaa tuotteita
Hinta 
Saatavuus 
Tuotemerkki 
Leveys (mm) 
Korkeus (mm) 
Pituus (mm) 
Paksuus (mm) 
Väri 
Materiaali 
Tyyppi 
Järjestä
75 tuotetta
Sivu
/ sivu
 1. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 2. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 3. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 4. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 5. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 6. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 7. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 8. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 9. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 10. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 11. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 12. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 13. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 14. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 15. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 16. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 17. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 18. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 19. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
 20. Verkkokauppa
  Nouto tavaratalosta
Sivu
Valitse tavaratalo Jatka ostoksia
Espoo Valitse Valittu
Rusthollarinkatu 6 02270 Espoo 020 6300 830 Ma - Pe 8:00 - 20:00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.espoo@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Lahti Valitse Valittu
Simolanmutka 5 15680 Lahti 020 6300 850 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.lahti@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Oulu Valitse Valittu
Kaakkurinkulma 2 90410 Oulu 020 6300 840 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.oulu@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Tampere Valitse Valittu
Palmrothintie 4 33950 Pirkkala 020 6300 820 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.tampere@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Turku Valitse Valittu
Kuloistentie 1 21280 Raisio 020 6300 810 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.turku@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja
Vantaa Valitse Valittu
Tammiston kauppatie 19 01510 Vantaa 020 6300 800 Ma - Pe 8.00 - 20.00
La 9.00 - 18.00
Su 10.00 - 18.00
info.vantaa@bauhaus.fi
Ajo-ohjeet Lisätietoja