Ladataan

Turvajalkine Jalas 1808 IceTrack

Sisältää:

Koko:

Laske rahti ja toimitusaika
Säästä aikaa ja vaivaa! Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kotiisi tai valitsemaasi noutopisteeseen. (Toimituksen hinta lasketaan postinumeron ja määrän perusteella)

Tuotekuvaus

Varrellisissa Jalas 1808 Ice Track -turvajalkineissa on tilava lesti. Kenkä tarjoaa erinomaisen pidon, istuvuuden ja se on erittäin mukava sekä lämmin käyttää. Korkein suojaustaso tarjoaa erinomaista suojaa jaloillesi. Kengässä on myöskin erinomainen iskunvaimennus.

Kenkä on valmistettu PU-pintaisesta nahkasta ja siinä on FX2 Winter -pohjalliset (tekstiili, alumiinifolio, pehmäe E.V.A, polyester pohjainen ESD-lanka, merinovilla, poron® XRD-kaksoisiskunvaimennusvyöhykkeet). Vuorin materiaalina on biokeraaminen turkis, Meida®-lämmöneriste ja alumiinifolio. Naulasuojain on valmistettu plasmakäsitellystä komposiitista. Varvassuoja on alumiinia.

Mustan väriset, keltaiset yksityiskohdat ja harmaa tikkaukset.

Lisätiedot

EN ISO 20345:2011, S3 SRC CI HRO.

Nimi Turvajalkine Jalas 1808 IceTrack
Tuotenumero P98950

Arvostelut

Vastaajan nimestä julkaistaan ainoastaan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Arvostelua ei julkaista, mikäli se sisältää yhteystietoja. Arvostamme palautettasi ja toivomme näkeväsi sinut taas pian ostoksilla.

7265+ Tyytyväistä asiakasta!

9591 arvostelua